Operátor CNC stroje

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, pobočku zahraniční společnosti, zabývající se prodejem sezónního dárkového zboží a jeho logistikou při distribuci zákazníkům po celé Evropě, hledáme kandidáty na pozici operátor CNC stroje. Náplň práce: Samostatná obsluha a správa CNC stroje - formátovací stroj. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš strukturovaný životopis. Budeme Vás v nejbližší době kontaktovat. Společnost PŘEDVÝBĚR.CZ s.r.o. si... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

CNC OPERÁTOR (36-45.000 Kč)
Umíte obsluhovat CNC frézku? Dokážete si sami upravit výrobní program? Můžete pracovat na 3 směny? Pokud ano, dejte nám o sobě vědět a pošlete svůj životopis! Do stabilní nadnárodní společnosti hledáme pos... (více v detailu)
OBSLUHA CNC STROJŮ (35-45.000 Kč)
Umíš pracovat s CNC stroji, vyznáš se v technických výkresech a nevadí Ti pracovat na 3 směny? Super! Tak nám pošli životopis! Do české společnosti... (více v detailu)
OBSLUHA CNC STROJŮ (35-50.000 Kč)
Umíš pracovat s CNC stroji, vyznáš se v technických výkresech a nevadí Ti pracovat na 12hod směny? Super! Tak nám pošli životopis! Do stabilní a férové společnosti ... (více v detailu)
Prodejce designového nábytku na showroomu
Přidáno dnes - Středočeský kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost zabývající se prodejem nábytku, převážně do gastro provozoven, hledáme vhodné kandidáty na pozici Prodejce designového nábytku na showroomu. Náplň práce: Poradenství zákazníkům v oblasti výběru nábytku (jedná se o zařizování provozoven v rámci HoReCa sektoru nebo jiných komerčních prostor), Péče o zákazníka po celou dobu procesu prodeje, Vypracování cenových nabídek, Administrace (smlouvy, objednávky, faktury, reporty), Stylování showroomu a jeho udržování, Znalost produktů v portfoliu, Monitoring trhu a zajištění odběru zboží. Pokud V... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
OPERÁTOR/KA CNC STROJŮ (30-36.000 KČ)
Pro našeho významného klienta hledáme do kmene nového kolegu/kolegyni na pozici Operátora/ky CNC strojů. Pokud máte zkušenosti v oboru SOUSTRUŽNÍK, BRUSIČ, FRÉZAŘ, SEŘIZOVAČ NEBO OBSLUHY CNC a láká ... (více v detailu)
Výkonný ředitel strojírenské společnosti
Přidáno dnes - Zlínský kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost, která je spolehlivým partnerem v obrábění kovů, hledáme vhodné kandidáty na pozici Výkonný ředitel strojírenské společnosti. Náplň práce: Zodpovědnost za řízení provozu strojírenské společnosti (ekonomicky, obchodně, technicky), Vytváření a implementace nových strategií pro naplnění cílů a nastavení procesů, Řízení a organizace práce týmu, Interní komunikace napříč společností, Reporting vlastníkovi společnosti. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš strukturovaný živ... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Metrolog
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pro našeho klienta, státní institut, který zajišťuje služby v oblasti metrologie, hledáme vhodné kandidáty na pozici Metrolog v oboru hmotnosti (měr a vah). Náplň práce: Samostatné provádění kalibrací měřidel (váhy), Samostatné provádění ověřování měřidel (váhy, závaží, metry, taxametry), Komunikace se zákazníky, Externí metrologické výkony v oblasti Prahy a Středočeského kraje. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš strukturovaný životopis. Budeme Vás v nejbližší do... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
OPERÁTOR CNC FRÉZEK A SOUSTRUHŮ (35.000-50.000 KČ)
Máte vzdělání v oboru obráběč kovů, nebo praxi na CNC strojích? Dokážete se zorientovat v technické dokumentaci a nebojíte se nepřetržitého provozu? Nemusíte být nejzkušenějším soustružníkem a frézařem, musíte však mít zápal, myslící hlavu a zručné ruce. Pošlete ná... (více v detailu)
OBSLUHA CNC stroje s náborovým příspěvkem (38 - 43.000 Kč)
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - ANNONCE
Hledáme šikovného technika na pozici obsluhy CNC laseru, nebo obráběcího centra. Na oplátku nabízíme práci ve stabilní společnosti a řadu možných benefitů. Zašlete nám svůj život... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
OBSLUHA CNC STROJŮ (35-45.000 KČ)
Hledáte uplatnění v oboru CNC, vyznáte se v technické dokumentaci a máte zkušenosti se seřizováním CNC strojů? Paráda! Zašlete nám svůj životopis a buďte nový člen týmu na pozici: OBSLUHA CNC S... (více v detailu)
CNC Operátor/Soustruh/Fréza
Máte SŠ/SOÚ vzdělání strojírenského směru? Orientujete se v technické dokumentaci? Chcete pracovat na 1 směnu a být součástí rodinné firmy? Pak neváhejte a zašlete mi Váš životopis! Prosperující společnost hledá nového kolegu/kolegyni na pozici: CNC Operátor/Soustruh/Fréza Obsluha CNC soustruhů nebo fréz podle specifikace, Nastavení a... (více v detailu)
Project Manager s NJ – zahraniční veletržní expozice
Přidáno dnes - Středočeský kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, holdingovou společnost, která se zabývá návrhy, kompletní realizací veletržních expozic v zahraničí a zajištěním realizace interiérů a interiérových doplňků, hledáme vhodné kandidáty na pozici Project Manager s NJ – zahraniční veletržní expozice. Náplň práce: obchodní činnost a projektové řízení realizace zakázek (veletržní expozice), jednání se zákazníky a příprava návrhů řešení zakázky, tvorba cenových kalkulací, obchodních nabídek a prezentací pro zákazníky, plánování, sestavení časového harmonogramu a kontrola realizace zakázek, pravidelná komunikace s technickým a výrobním oddělením, jednání se subdodav... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Recepční v developerské společnosti
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pro našeho klienta, developerskou společnost s bohatými zahraničními zkušenostmi, hledáme vhodného kandidáta na pozici Recepční v developerské společnosti. Náplň práce: Zajištění chodu recepce, Komunikace s návštěvníky, klienty a dodavateli, Správa a evidence pošty a dokumentace, Organizační podpora týmu, včetně administrativní agendy, Rezervace a příprava zasedacích místností, Správa kancelářských zásob a objednávek, Zajištění plynulého chodu kanceláře. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš strukturovan... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
SEŘIZOVAČ CNC STROJŮ (36-46.000 KČ)
Hledáte změnu anebo svoji první práci? Je Vám blízký strojírenský obor a rádi byste v něm našli uplatnění? Máte zkušenosti se seřizováním strojů nebo jste úplný začátečník? U nás se najde místo pro zkušeného profíka i nováčka. Tak nám zašlete svůj životopis ještě dnes... (více v detailu)
Referent majetkové správy
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pro našeho klienta, státní organizaci zajišťující správu bytových a nebytových prostor, hledáme vhodného kandidáta na pozici Referent majetkové správy. Náplň práce: Komplexně zajišťuje majetkovou správu ve svěřené oblasti, Uzavírá podnájemní smlouvy k bytovým a nebytovým jednotkám, Eviduje nedoplatky za bytové a nebytové jednotky včetně jejich příslušenství a zpracovává podklady, Zpracovává roční vyúčtování záloh na energie a služby ve svěřené oblasti, Zajišťuje komunikaci s jednotlivými nájemci, přihlašuje pohledávky do dědických řízení, komunikuje s dědici a notáři, Uzavírá splátkové kalendáře, Spolupracuje na vydávání a aktualizaci směrnic pro svěřenou agendu, P... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodejce vozů Ferrari
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pro našeho klienta, jediného autorizovaného prodejce vozů Ferrari v České republice, hledáme nového kolegu / kolegyni na pozici Prodejce/prodejkyně vozů Ferrari. V atraktivním prostředí nového showroomu řeší prodejní tým s mnohaletými zkušenostmi a za pomoci nejmodernější audio vizuální technické výbavy všechny požadavky zákazníků. Vaším úkolem bude: Prodej nových a pre-owned vozů Ferrari, Aktivní vyhledávání nových zákazníků a prohlubování obchodních aktivit u stávajících zákazníků, Vytváření nabídek na koupi vozů, Prezentace vozů formou předváděcích jízd, Předávání vozů zákazníkům včetně obchodně-technického poradenství, Budování obchodních vztahů a jejich rozvoj, účast na marketingových aktivitách a akcí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
OBSLUHA CNC FRÉZY (40-45.000 Kč)
Máte zkušenost s CNC Frézou? Výkresová dokumentace pro Vás není překážkou? Tří směnný provoz je pro Vás ideál? Těšíme se na Váš životopis. O... (více v detailu)
Obchodní zástupce v zemědělství – rostlinná výroba
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost, která působí na českém trhu již přes 20 let a specializuje se na distribuci přípravků na ochranu rostlin, osiv, hnojiv, růstových biostimulátorů a na obchod se zemědělskými komoditami, hledáme vhodné kandidáty na pozici Obchodní zástupce v zemědělství – rostlinná výroba. Náplň práce: Převzetí cca 40 aktuálně spolupracujících zákazníků, které budete mít na starosti a budete o ně dlouhodobě pečovat, Realizace prodeje daného sortimentu na konečné zákazníky, pravidelná komunikace se zákazníky a zajištění všeobecného servisu, který patří k obchodní činnosti (poradenství, příprava seminářů a školení, aktivní účast na polních dnech atd.), Aktivní vyhledávání nových zákazníků v daném regionu, monitoring a analýza informací zj... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
SEŘIZOVAČ CNC FRÉZKY (35 - 43.000 KČ)
Máte zkušenosti s obsluhou a seřizováním CNC frézky? Práce s měřidly a čtení technické dokumentace Vám nečiní problém? Zašlete nám svůj životopis a ucházejte se o pozici: SEŘIZO... (více v detailu)
SEŘIZOVAČ/KA CNC NA 2 SMĚNY (až 50.000 Kč)
Máte již zkušenosti se seřizováním CNC strojů? Nebaví Vás pracovat v noci a o víkendech? Skvěle! Přidejte se k nám jako seřizovač CNC, pokud budete šikovní, k... (více v detailu)
SPECIALISTA CNC OBRÁBĚNÍ (38-48.000 KČ)
Máte praxi s obsluhou CNC zařízení? Orientujete se ve výkresové dokumentaci? Rádi si vyděláte peníze navíc ve směnném provozu? Pak jste tady správně! Úspěšná nadnárodní společnost aktuálně přijme šikovné stroj... (více v detailu)
ZKUŠENÝ CNC OBRÁBĚČ (35-45.000 KČ)
Máte praxi s obsluhou CNC zařízení? Orientujete se ve výkresové dokumentaci? Rádi si vyděláte peníze navíc ve směnném provozu? Pak jste tady správně! Úspěšná nadnárodní společnost aktuálně přijme šikovné st... (více v detailu)
CNC SOUSTRUŽNÍK NA 2 SMĚNY (35 - 43.000 KČ)
Máte zkušenosti s obsluhou a seřizováním CNC? Orientujete se v technické dokumentaci? Bezva! Právě hledáme šikovného a spolehlivého operátora CNC strojů do našeho týmu! Zašlete nám svůj životopis a ucház... (více v detailu)
CNC OBRÁBĚČ (38-48.000 KČ) + NÁBOROVÝ BONUS
Máte praxi s obsluhou CNC zařízení? Orientujete se ve výkresové dokumentaci? Rádi si vyděláte peníze navíc ve směnném provozu? Pak jste tady správně! Úspěšná nadnárodní společnost aktuálně přijme šikovné strojař... (více v detailu)
CNC SOUSTRUŽNÍK NA 2 SMĚNY (30-42.000 KČ)
Máte strojírenské vzdělání? Chcete pracovat u české rodinní společnosti, mít kolem sebe fajn lidi a ještě si hezky vydělat? Tak mi zašlete Váš životopis a pracujte jako: CNC SOUSTRUŽNÍK NA 2 SMĚN... (více v detailu)
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce