Učitel/ka na střední škole - výpočetní technika

Před 185 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Výše mzdy odvislá dle délky praxe a aprobace + osobní příplatek První kontakt telefonicky nebo e-mailem.
Kraj Vysočina
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Svářeč (m/ž)
Před 3 dny - AVIZO_CZ
První kontakt: Biliková Eva, tel.: 602 230 572, Po - Pá 8 - 15 hod e-mail: administrativa@jelinek-mdt.cz Pracovní doba: 6:00 - 14:30 hod. Nástup možný ihned nebo dle dohody. Víkendy a svátky volné. Náplň práce: Svařování dle výkresů, umět v nich číst a orientovat se! Svařování metodou MIG. Požadujeme: Praxi v oboru Znalost čtení výkresové dokumentace Platné svářečské oprávnění Zodpovědnost a flexibilitu Manuální zručnost, samostatnost, spolehlivost, pečlivost. Nabízíme: Nástupní mzda 45.500 Kč HM, po zkušební době o 5.500 Kč HM více (= benefity specifikované níže) + příplatky dle zákoníku práce. Benefity: příspěvek za plnou docházku měsíčně ve výši 2.000,- Kč HM; hodnocení mis... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník na ohraňovacím lisu
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Nástup možný ihned První kontakt e-mailem. nebo telefonicky Dovolená navíc, benefitní karta, možnost sick day pracovní ... (více v detailu)
Neuvedeno
Operátor CNC strojů (ohraňovací lis) m/ž
Před 3 dny - AVIZO_CZ
První kontakt: Biliková Eva, tel.: 602 230 572, 8 - 15 hod e-mail: administrativa@jelinek-mdt.cz Pracovní doba: Pouze ranní směna: 6:00 - 14:30 hod. Nástup ihned či po domluvě. Víkendy a svátky volné. Náplň práce: Ohýbat plechy na ohraňovacím lisu Nastavovat lis, včetně jednoduchých korekcí programů Číst z výkresové dokumentace Používat běžná měřidla pro práci s ohraňovacím lisem Zajištění pravidelné údržby stroje a nástrojů. Požadujeme: Zkušenosti na ohraňovacím CNC lisu nebo podobném CNC stroji Znalost čtení výkresové dokumentace Zodpovědnost a preciznost. Nabízíme: Nástupní mzda 45.000 Kč HM, po zkušební době o 5.500 Kč HM více (= benefity specifikované níže) + příplatky dle zákoníku práce. Benefity: příspěvek za plnou docházku měsíčně... (více v detailu)
Neuvedeno
učitellé odborných předmětů stavebního zaměření na střední škole
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Podmínkou pro zařazení do výběrového řízení je: 1) Zaslání strukturovaného životopisu s podrobných výčtem praxe a vzdělání včetně skenu dokladů o vzdělání na e-mail: lajczykova.dagmar@dakol-karvina.cz 2) Získaný titul Mgr. - učitelství pro st... (více v detailu)
Neuvedeno
Operátor CNC strojů (laser) m/ž
Před 3 dny - AVIZO_CZ
První kontakt: Biliková Eva, tel.: 602 230 572, Po - Pá 8 - 15 hod e-mail: administrativa@jelinek-mdt.cz Pouze ranní směna 6:00 - 14:30 hod. Nástup možný ihned nebo dle dohody. Víkendy a svátky volné. Náplň práce: Ovládání systému CNC stroje, práce s technickou výkresovou dokumentací, řezání/pálení plechů, očištění a označení výpalků, výměna nástrojů, běžná denní údržba, vedení deníků údržby stroje Práce v jednosměnném provozu, pozice je podřízena mistru výroby Výroba kusových dílů či sériových, malých, velkých dílů z nerezových, hliníkových a měděných slitin Kontrola a měření vyrobených dílů. Požadujeme: Praktické zkušenosti s obsluhou CNC stroje pro laserové řezání/pálení Znalost práce s technickou výkresovou dokumentací Technické myšlení a zručnost Schopnost samostatné práce i spolupráce s kolegy. Nabízíme: Nástupní mzda 40.000 - 45.000 Kč HM dle zkušeností, po zkušebn... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocná síla v kuchyni
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: restaurace Orchidea, Pivovarská 153/2, 352 01 Aš. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Pracovní doba: denně od 10:00 h. Požadujeme: praxe výhodou. Kontakt pro zájemce: tele... (více v detailu)
Neuvedeno
Technik kvality m/ž
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: - Znalost oboru kvality z výrobního prostředí - Komunikace se zákazníky - Řízení projektů - Vzorkování dílů - Aktivní AJ pro jednání se zahraničním zákazníkem - Proaktivní přístup, samostatnost Nabízíme: - Roční... (více v detailu)
Neuvedeno
MASÉR/MASÉRKA
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Praxe v oboru thajských masáží min. 5 let. Kontakt emailem nebo telefonicky na tel. 777 221 080. pracovní ... (více v detailu)
Neuvedeno
kuchař/ka
Před 3 dny - AVIZO_CZ
-vzdělání v oboru kuchař nebo dlouhodobá praxe v tomto oboru -možnost prodloužení prac. poměru na dobu neurčitou Osobní kontakt možný po pře... (více v detailu)
Neuvedeno
tesař - práce na střechách
Před 3 dny - AVIZO_CZ
PO až PÁ práce na zakázkách v celé ČR (odjezd v pondělí návrat v pátek) praxe v oboru Kontaktovat telefonicky v pracovní dny 8 -12 na t... (více v detailu)
Neuvedeno
zdravotní sestra/bratr / zubní instrumentář/instrumentářka
Před 3 dny - AVIZO_CZ
V případě zájmu nás kontaktujte: - emailem: stomatologie@pemimolarius.cz (zaslat strukturovaný životopis) - telefonicky na tel.č.: 722 022 220 Požadujeme- vzdělání z oboru zdravotnictví, případně kurz zubní instrumentář/ka, praxe není nutností Nabízíme - flexibilní růst mzdy dle odpracovaných let a pracovního nasazení, práci v soukromé st... (více v detailu)
Neuvedeno
Nastřelovací náušnic a piercing
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Provádím nastřelovaní náušnic a body piercing u Vás v pohodlí domova. Mám vysokoškolské vzdělání zdravotnické oboru, praxe přes 20let pracuji ve zdravotnictví, vlastním všechny potřebné doklady k výkonu povolání. Kvali... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
650
 Kč
Pracovník/ce obchodního útvaru
Před 3 dny - AVIZO_CZ
z:21.6.2024, 30.9.2024 Hlavní pracovní náplní je aktivní vyhledávání zákazníků v oblasti prodeje lisovacích nástrojů, malosériových dílů a obrábění. Nezbytná alespoň základní orientace ve čtení technických výkresů, obecný přehled. Příjemné, reprezentativní vystupování, orientace v oblasti strojírenského průmyslu se zaměřením na automotive, bílou techniku, náb... (více v detailu)
Neuvedeno
Montážní pracovníci - obsluha montážní linky
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Pracovní místa jsou vyhrazena pro osoby zdravotně postižené (OZZ,OZP). Přijmeme pracovníky na odpolední (přednostně), ale i na ranní směnu na obsluhu montážní linky. Jedná se o práci ve stoje, montování komponentů do automobilových světel ve výrobní hale. Pracovní doba 14-18:00 hod, 4 hodiny ... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník/ce úklidu
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Požadavky: min. výuční list, manuální zručnost, důslednost, spolehlivost, praxe na podobné pozici vítána. Náplň práce: úklid kanceláří, společných i výrobních prostor, WC a šaten. Nabízíme: možnost regulace pracovní doby dle požadav... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha CNC
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Nástup možný ihned. POŽADUJEME: nutná znalost práce v systému HEIDENHAIN, čtení výkresové dokumentace, měření, dobrá pracovní morálka, praxe podmínkou. PRVNÍ KONTAKT: telefonicky na čísle 731 862... (více v detailu)
Neuvedeno
Úklidoví pracovníci - vyhrazeno pro OZP
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Místo vhodné pro OZP. Pracovní doba: ranní, odpolední. NÁPLŇ PRÁCE: úklid prostor pro cestující, čekáren, nástupiště, venkovních prostor. NABÍZÍME: 25 dnů dovolené, náborový příspěvek ve výši 5000 Kč, bonus za doporučení vhodného kandidáta ve výši 3000 Kč, perspektivu dlouhodobého a stálého zaměstnání, práci v... (více v detailu)
Neuvedeno
Uklízeči
Před 3 dny - AVIZO_CZ
POUZE PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM !!! Místo výkonu práce: Dragounská 39, 350 02 Cheb. Pracovní poměr na dobu určitou (1/2 roku) - poté možné prodloužení. Nástup možný ihned. Zkrácený úvazek 15-20 hod/týdně. Požadujeme: výpis z rejstř... (více v detailu)
Neuvedeno
montér plastových oken (M/Ž)
Před 3 dny - AVIZO_CZ
montáž a demontáž plastových oken a dveří, fyzická zdatnost, zručnost, řid. průkaz B, zkušenost se zednickým zapracováním oken výhodou, prac. úvazek plný nebo dle dohody kon... (více v detailu)
Neuvedeno
Zámečník/Svářeč
Přidáno včera - Olomoucký kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost se zaměřením na vlastní vývoj a výrobu výtahů a výtahových dílů, hledáme šikovného a zkušeného pracovníka výroby na pozici Zámečník/Svářeč. Pracovní náplň: Výroba a montáž kovových konstrukcí pro výtahové systémy, Svařování ocelových dílů dle technických výkresů, Opravy a údržba kovových součástí výtahů. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš strukturovaný životopis. Budeme Vás v nejbližší době kontaktovat. Společ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Mistr v potravinářské výrobě - Pardubice/Chrudim
Přidáno včera - Pardubický kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost, která se zaměřuje na výrobu tradičního pardubického perníku a dalších cukrářských výrobků, hledáme vhodné kandidáty na pozici Mistr v potravinářské výrobě. Náplň práce: Organizování práce výrobních dělníků, Efektivní zhodnocování surovin, Plánování výroby s vedením odbytu, Organizace výroby dle plánu, Úzká spolupráce s oddělením údržby. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš strukturovaný životopis. Budeme Vás v nejbližší době kon... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Asistent/ka jednatele pro vydavatelství časopisu zaměřeného na stavební sektor
Přidáno včera - Zlínský kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, redakci a PR agenturu specializující se na stavební sektor, které patří mezi nejznámější dodavatele stavebních příspěvků a videí do stavební sféry, hledáme dynamickou a motivovanou posilu týmu na pozici Asistent/ka jednatele. Hlavní náplní práce bude zajištění administrativní podpory vedení společnosti, organizace komunikace s klienty a obchodními partnery a správa každodenního chodu kanceláře. Náplň práce: Administrativní a organizační podpora jednatele společnosti, Každodenní telefonická a e-mailová komunikace, Plánování schůzek, služebních cest a správa kalendáře, Příprava podkladů pro jednání a prezentace, Aktualizace databází kontaktů, Sledování trend... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Velitel směny OZP
Před 3 dny - AVIZO_CZ
První kontakt telefonicky v pracovní dny mezi 7:30 - 16:00 Pracovní místo vyhrazeno zaměstnavatelem pro osoby se zdravotním postižením dle § 80, zákona č. 435/2004 Sb. Uchazeč/ka musí mít čistý trestní rejstřík, certifikát strážného výhodou. Řidičský průkaz sk. B je nezbytnou podmínkou pro zaměstnání na této pracovní pozici. Pracovní doba je rozvržena do 12 hod. směn, denní i noční směny (6-18, 1... (více v detailu)
Neuvedeno
ŘIDIČ NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU MAN pro mezinárodní a vnitrostátní dopravu
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Pracovní pozice je vhodná pro osoby zdravotně znevýhodněné a OZP s maximálně 2. stupněm invalidity. Řízení nákladního automobilu MAN TGM 18.320, přeprava zboží pro mezinárodní a vnitrostátní dopravu. Požadujeme: platný řidičský průkaz sk. C, profesní průkaz, kartu řidiče, spolehlivost, zodpovědnost, samostatnost, praxe na obdobné pozici výhodou, znalost AJ či NJ výhodou. Nutná časová flexibilita. Zaměstnanecké výhody: Práce na HPP, motivující finanční ohodnocení, systém bonusů a denní diety, stabi... (více v detailu)
Neuvedeno
STAVEBNÍ TECHNIK PROJEKTANT/PROJEKTANTKA
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Nástup dohodou Kontaktní osoba Malý Jakub Bc., e-mail: info@jamastav.cz, osobně Olomoucká 277/208 Držovice, každou středu mezi 7:00-8:00, 2. patrro Požadujeme: SŠ stavebního zaměření, ŘP sk. B, znalost pr... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce