Bagrista

Přidáno včera - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
Plný úvazek Máte zkušenosti s bagrem? Máte řidičský průkaz skupiny B+E? Jste pečlivý? Trest... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Jeřábník V3S AD080
Přidáno včera - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
Jeřábník AD 080 Požadujeme: - praxi ovládání jeřábu - řidičský průkaz skupiny C - jeřá... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
řidič/ka mezinárodní dopravy s řidičským oprávněním B nebo B+E
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Chcete mít jistotu a stabilitu, pošlete nám prosím svůj životopis. Nazpět se ozveme všem. Kontaktní e-mail: horyna@marontg.cz Objevujte Evropu v nových vozech Mercedes, Fiat a Renault Chcete být členem našeho týmu a máte řidičské oprávnění B nebo B+E? Maron s.r.o. je společnost působící na českém trhu již 30 let. 8 let se aktivně věnujeme logistice a nyní rozšiřujeme tým o loajální a ochotné kolegyně a kolegy. Proto hledáme ty z vás, kteří máte zkušenost s řemeslem řízení, ale i ty kteří se mu chtějí u nás naučit. ŘIDIČ/KA MEZINÁRODNÍ DOPRAVY - Baví vás řídit a všechny ostatní náležitosti s řidičským řemeslem spojené? - Jste ochotná/ý jezdit do SK, AT, HU, DE, NL? - Hledáte stabilní zaměstnání u solventní firmy, která si váží dobrých pracovníků? - Pokud můžete odpovědět "ano" na výše uvedené... (více v detailu)
Neuvedeno
Vrátný/á Příbram
Přidáno včera - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Přijmeme vrátný/é. Jedná se o fyzicky nenáročnou práci na vrátnici. Pouze pro osoby s OZP. Zkrácený úvazek 20 hod./týdně. Noční a denní služby. Služby se dají individuálně plánovat. Mzda: od 9450 Kč. Náplní práce je evidence všech osob a vozidel,kterédo firmy vstupují a z firmy odchází. Občasná poc... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Dělník/ce ve výrobě.
Před 2 dny - Pardubický kraj - HYPERINZERCE
Přijmeme několik pracovníků a pracovnic do výroby. Pouze pro osoby s OZP. Zkrácený úvazek 3-6 hod./týdně. Denní - odpolední. Individuální plánování směn. Mzda: 7 088 - 14 175 Kč Balení - obsluha balící linky. Řezání hliníkových profilů. Pros... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Obchodní zástupce/zástupkyně Moravská Třebová
Před 2 dny - Pardubický kraj - HYPERINZERCE
Přijmeme obchodní zástupce/zástupkyně pouze OZP na zkrácený úvazek na 15 hod./týdně. Aktivní oslovování potencionálních klientů (firem) a nabídka našich služeb. Získávání nových zákazníků (oslovování zákazníků přes telefon, e-mail, osobně), udržování kontaktů se zákazníkem Komunikace s kli... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Specialista IT podpory – junior !STABILNÍ ČESKÁ SPOLEČNOST!
Před 2 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Pro našeho významného klienta, který provozuje síť maloobchodních prodejen po celých jižních Čechách, supermarketů v Českých Budějovicích, Olomouci a Hradci Králové, velkoobchod a výrobnu lahůdek a teplých jídel, hledáme nového kolegu či kolegyni na pozici Specialista IT podpory – junior. Vaším úkolem bude: poskytování podpory pro HW, SW a síťové požadavky od uživatelů, příjem, prioritizace a následné řešení došlých incidentů a požadavků uživatelů, výjezdy na prodejny na řešení incidentů a požadavků, spolupráce na IT projektech, základní analýza a řešení provozních problémů spojených s podporou běžících aplikací a HW, monitorování provozních systémů a HW. Jste pro nás ten pravý/á pokud: máte analytické schopnosti, jste komunikativní a máte aktivní přístup k řešení úkolů, dokážete pracovat samostatně i v týmu, dokážete správně určovat priority a máte dobrou sebeorganizaci. Co je pro tuto práci nezbytné? znalost Mi... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Vrátný/á Hůry- České Budějovice
Přidáno včera - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Přijmeme vrátný/é na vrátnici v klidné oblasti v Hůrách-Dubiční potok. Zkrácený úvazek 20 hod./týdně. Pouze pro osoby s OZP. Fyzicky nenáročná práce. Denní a noční směny - Služby se dají individuálně plánovat. Např.: 4, 6, 8 nebo 12-ti hodinové směny. Mzda: od 9 450 Kč. Vhodné pro ženy. Evidence všech osob a vozidel, které přijíždí do objektu a odj... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem auta - Xsara 1.500 Kč týdně
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k pronájmu starší ale velmi zachovalý a spolehlivý vůz Xsara II. Nejlevnější cena na trhu, neomzené km a servis. Cena: 1.500,- Kč/týdně Vratná kauce: 10.000,- Kč ČESKÉ DOKLADY NUTNOSTÍ + ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ SKUPINY B Neomezené km, plný servis, ekonomick... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Dělník/ce chráněné dílny
Před 2 dny - Pardubický kraj - HYPERINZERCE
Přijmeme dělníky/ce do chráněné dílny. Pro osoby pouze s OZP - ID. Zkrácený úvazek 2-3 hod./den. Mzda: 4 725 - 7 088 Kč Jedná se o velmi jednoduchou manuální práci např.: - rozebírání spojlerů - rozebírání starých počítačů na součástky - počítání a vkládání hřebíčků po 100ks, 500ks ...do krabiček - n... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Řidič sk. C
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme řidičský průkaz skupiny C + profesní průkaz. Výhodou osvědčení ADR + SKUPINA E V případě zájmu se hlásit e-mailem, telefonicky Po - Pá 8-16 hod, nebo osob... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidiči MKD
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: - Řidičský průkaz skupiny B,C,E - profesní průkaz - jízdy mimo ČR pracovní poměr od: 01... (více v detailu)
Neuvedeno
Rozvoz jídla
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: řidičský průkaz skupiny B platný minimálně jeden rok Mzda se odvíjí od počtu objednávek Kontakt: e... (více v detailu)
Neuvedeno
Soukromé kondiční jízdy- Jistota za volantem
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Máte řidičák, ale bojíte se řídit? Nabízím soukromé kondiční jízdy pro všechny, kteří mají řidičský průkaz, vlastní auto, ale bojí se usednout za volant pro nedostatek zkušeností, a nevěří si, mají strach z provozu, parkování a ovládání vozidla. Pro koho je služba vhodná? Právě jste dodělali autoškolu, ale nejste vyježdění, a netroufáte si vyjet na cesty sami. Autoškola vám nikdy nedá dostatek praktických zkušeností, což ani není v jejich silách z důvodu časové náročnosti. Vlastníte řidičák, ale nejste aktivní řidič, neřídili jste spoustu let, a chtěli by jste zase začít, a mate pocit, ze jste vše zapomněli, a je pro vás nemyslitelné vyjet na cestu sami? Rodina, přátele nemají čas, trpělivost, a neví jak vám to vysvětlit? Čekáte potomka, a máte strach s ním vyjet sám, či sama na cesty? Nebo se jen chcete zdokonalit v ovládání vozidla a parkování ve vašem vlastním autě? Proč ve vlastním autě? Budete mít stále zodpovědnost za své vozidlo, což k řízení neodmyslitelně pat... (více v detailu)
Zlínský kraj
490
 Kč
Všeobecná sestra pro agenturu domácí péče v Plzni - DPP
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Výhodou je další kvalifikace v oboru fyzioterapeut Podmínkou je řidičský průkaz skupina B Zaměstnanecké výhody: Nástupní benefit ve výši 40 000,- Kč, stravenkový paušál, auto i k soukromým účelům, NTB, mobilní t... (více v detailu)
Neuvedeno
Šéf prodejny
Před 2 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost zabývající se výrobou a prodejem dveří, hledáme vhodného kandidáta na pozici Šéf prodejny. Máte zkušenosti s prodejem a skvělou organizací práce? Máte rádi výzvy a chtěli byste se stát klíčovou součástí naší prodejny? Připojte se k nám! Co vás čeká? tvorba cenových nabídek, zpracování objednávek, komunikace se zákazníky, výrobním závodem, dodavateli doplňkového zboží a s montážníky, řešení reklamací, zodpovědnost za chod a fungování prodejny. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš st... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Soukromé kondiční jízdy - jistota za volantem
Před 4 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Máte řidičák, ale bojíte se řídit? Nabízím soukromé kondiční jízdy pro všechny, kteří mají řidičský průkaz, vlastní auto, ale bojí se usednout za volant pro nedostatek zkušeností, a nevěří si, mají strach z provozu, parkování a ovládání vozidla. Pro koho je služba vhodná? Právě jste dodělali autoškolu, ale nejste vyježdění, a netroufáte si vyjet na cesty sami. Autoškola vám nikdy nedá dostatek praktických zkušeností, což ani není v jejich silách z důvodu časové náročnost... (více v detailu)
Zlínský kraj
490
 Kč
Pracovníci péče o děti v oblasti předškolní výchovy v mimoškolských zařízeních
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Macounová Monika Mgr., tel.: 777487403, e-mail: personalni@zzpraha4.cz - nutný akreditovaný kurz Chůva pro děti v dětské skupině nebo alespoň Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky případně vzdělání ve vybraných profesích z oboru ... (více v detailu)
Neuvedeno
Strojník silniční frézy/Řidič skupiny C a E
Před 2 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost, která svým zákazníkům poskytuje komplexní služby spojené s údržbou dopravních povrchů a široké spektrum služeb v komunální sféře, hledáme vhodné kandidáty na pozici Strojník silniční frézy/Výhodou - Řidič skupiny C a E. Pracovní náplň: Obsluha silniční frézy/Výhodou - řízení tahače s podvalníkem a převoz silničních fréz, Provádění základní údržby vozu s řádnou péčí o svěřenou techniku, Denní komunikace s nadřízeným, včetně poskytování zpětné vazby pro zlepšení práce a spolupráce. Pokud Vás tato nabídka zaujala,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PŮJČENÍ AUTA - Citroen Xsara 1.800 Kč týdně
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k pronájmu starší ale velmi zachovalý a spolehlivý vůz Xsara II. Nejlevnější cena na trhu, neomzené km a servis. Cena: 1.800,- Kč/týdně Vratná kauce: 10.000,- Kč ČESKÉ DOKLADY NUTNOSTÍ + ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ SKUPINY B Neomezené km, plný servis, ekonomick... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 800
 Kč
PŘÍJMEME ŘIDIČE/KU sk."C+E" na plachtový návěs, tahač Volvo
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
PŘÍJMEME ŘIDIČE/KU sk."C+E" na plachtový návěs, tahač Volvo Požadujeme: • Řidičské oprávnění skupiny "C+E" • Platný profesní průkaz • Doklad o provedeném dopravně psychologickém vyšetření • Platnou digitální kartu • pracovitost, spolehlivost, samostatnost a aktivní přístup ke svěřené technice, trestní rejstřík nepožadujeme • praxe není podmínkou C+E Co vám můžeme nabídnout: • Zázemí malé rodinné firmy s perspektivou dlouhodobého zaměstnaní • Mobilní t... (více v detailu)
Hlavní město Praha
60 000
 Kč
operátor/ka nabíjecího vozu
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Požadavky řidičský průkaz skupiny C profesní průkaz osvědčení ADR (výbušné látky a předměty) výhodou trestní bezúhonnost základní znalost práce na PC výborné komunikační schopnosti a loajalita znalost cizího jazyka výhodou jednosměnný provoz perspektivní práci v dynamické a rozvíjející se firmě odborné školení a další možné vzdělávání odpovídající finanční ohodnocení podle kvality a výsl... (více v detailu)
Neuvedeno
Strojník traktorbagru a ostatních stavebních strojů
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Požadavky: Platný strojnický průkaz (pásové a kolové bagry) Řidičské oprávnění skupiny C Profesní průkaz výhodou Praxe na stavbách výhodou Dobrý zdravotní stav, trestní bezúhonnost Samostatnost, pečlivost, spolehlivost, časová flexibilita Manuální z... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
45 000
 Kč
Prodej pozemku 213 m2 s garáží a obytným prostorem
Před 3 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej pozemku 213 m2 s garáží a obytným prostorem, Neratovice, okres Mělník.Prodej pozemku s garáží a obytným prostorem v centru Neratovic Nabízíme k prodeji zahradu o rozloze 213 m2 s garáží a obytným prostorem v centru města Neratovic. Parametry nemovitosti: • Rozloha zahrady: 213 m2 • Dispozice obytného prostoru: 1+1 o Kuchyň o Samostatné WC o Koupelna se sprchovým koutem o Pokoj • Prostorná garáž Další vybavení: • Krytý bazén na pozemku Popis nemovitosti: Tato zahrada se nachází v srdci Neratovic a nabízí skvělou příležitost p... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 900 000
 Kč
Obchodní zástupce v oboru stavebnictví
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Pro stavební společnost VYSSPA Sports Technology s.r.o., zaměřeného na sportovní stavitelství hledáme vhodného kandidáta / ku na pozici Obchodní zástupce v oboru stavebnictví. Pokud máte zájem zpracovávat nabídky, zastupovat firmu v komunikaci s investory na obchodních schůzkách a máte obchodního ducha, přidejte se k nám. Životopis zasílejte na e-mail: pavlina.sklenarova@vysspa.cz (tel. 727877628). Popis pozice * aktivní hledání nových obchodních příležitostí * kompletní zákaznický servis včetně technické podpory (časté služební cesty) * vypracování cenových nabídek * vytváření obchodní strategie firmy (analýza trhu, reporting, vize) * spolupráce na zakázkách s realizací * pravidelná komunikace se zákazníky i dodavateli Váš profil * SŠ, ideálně VŠ stavebního, nebo obchodního zaměření * vynikající komunikační a prezentační schopnosti * schopnost samostatné i týmové práce * aktivní p... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič - tuzemská doprava (m/ž)
Před 4 dny - AVIZO_CZ
První kontakt: Klokočka Radim, tel.: 724 077 287, Po - Pá 9 - 16:30 hod e-mail: radim.klokocka@klaro.cz osobně: Velké Chvalovice 187, Pečky, středa 9 - 14 hod Požadujeme: Zodpovědnost, řidičský průkaz skupiny B + C . Náplň práce: Manipulace se zbožím a jeho rozvoz v rámci ČR. Zaměstnanecké výhody: ... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Práce a služby