TECHNIK-PRÁCE S TECHNICKOU DOKUMENTACÍ (34-40.000 Kč)

Máte vzdělání technického oboru a perfektně se orientujete v technické dokumentaci? Chcete se nadále vzdělávat a rozšiřovat své znalosti? Pošlete mi Váš životopis k posouzení a pojďte pracovat pro stabilní modern... (více v detailu)

Podobné inzeráty

ABSOLVENT TECHNICKÉHO OBORU
Máte vzdělání technického oboru a perfektně se orientujete v technické dokumentaci? Chcete se nadále vzdělávat a rozšiřovat své znalosti? Pošlete mi Váš životopis k posouzení a pojďte pracovat pro st... (více v detailu)
STAŇTE SE NAŠÍM TECHNICKÝM EXPERTEM! (35-40.000 Kč)
Jste technicky zdatní a umíte číst v technické dokumentaci? Baví vás práce s jemnou mechanikou a chcete se dále rozvíjet? Pak hledáme právě Vás! Pro našeho klienta obsazujeme pozici: TECHNIC... (více v detailu)
SEŘIZOVAČ STROJŮ ABSOLVENT (36-47.000 Kč)
Právě si dokončil studium technického zaměření? Jsi ochotný pracovat ve 3 směnném provozu a orientuješ se v technické dokumentaci? Pošli životopis! Právě hledáme kolegy do party! Seřizov... (více v detailu)
SENIOR PROCESS ENGINEER (45-65.000 KČ)
Orientujete se v technické dokumentaci? Chcete se podílet na zavádění nových projektů? Domluvíte se anglickým jazykem? ANO? Neváhejte a zašlete nám svůj životopis! Stabilní a zavedená společnost hledá kolegu/kolegyni... (více v detailu)
OBSLUHA OHRAŇOVACÍHO LISU (30-40.000 Kč)
Máte zkušenosti s ohraňovacími lisy a orientujete se ve výkresové dokumentaci? Pak nám zašlete svůj životopis! Nadnárodní společnost přijme posily na pozici: OBSLUHA OHRAŇOVACÍHO LISU ... (více v detailu)
CNC SOUSTRUŽNÍK NA 2 SMĚNY (35 - 43.000 KČ)
Máte zkušenosti s obsluhou a seřizováním CNC? Orientujete se v technické dokumentaci? Bezva! Právě hledáme šikovného a spolehlivého operátora CNC strojů do našeho týmu! Zašlete nám svůj životopis a ucház... (více v detailu)
OBSLUHA CNC NA 1 SMĚNU (32-40.000 Kč)
Hledáte práci na 1 směnu, máte praxi s CNC a orientujete se ve výkresové dokumentaci? Pak nám zašlete svůj životopis! Nadnárodní společnost přijme do svých řad kolegy na pozici: ... (více v detailu)
VÝROBNÍ SEŘIZOVAČ (až 40.000 Kč + příplatky)
Jste vyučen/a v technickém oboru a máte zkušenosti se seřizováním nebo údržbou linek či CNC strojů? Máte nadšení pro techniku a orientujete se v technické dokumentaci? Chcete být součástí perspektivní mezinárodní společnosti? Pak neváhejte a zašlete nám svůj životopis. Celosvětová výrobní společnost pů... (více v detailu)
SOUSTRUŽNÍK S NÁSTUPEM IHNED (35-45.000 KČ)
Máte praxi s obsluhou CNC zařízení? Orientujete se ve výkresové dokumentaci? Rádi si vyděláte peníze navíc ve směnném provozu? Pak jste tady správně! Úspěšná nadnárodní společnost aktuálně přijme šikovné strojař... (více v detailu)
SPECIALISTA CNC OBRÁBĚNÍ (38-48.000 KČ)
Máte praxi s obsluhou CNC zařízení? Orientujete se ve výkresové dokumentaci? Rádi si vyděláte peníze navíc ve směnném provozu? Pak jste tady správně! Úspěšná nadnárodní společnost aktuálně přijme šikovné stroj... (více v detailu)
ZKUŠENÝ CNC OBRÁBĚČ (35-45.000 KČ)
Máte praxi s obsluhou CNC zařízení? Orientujete se ve výkresové dokumentaci? Rádi si vyděláte peníze navíc ve směnném provozu? Pak jste tady správně! Úspěšná nadnárodní společnost aktuálně přijme šikovné st... (více v detailu)
SVÁŘEČ CO2 S UBYTOVÁNÍM (40 - 48.000 Kč)
Jste zkušený svářeč a máte příslušné oprávnění na svařování CO2? Orientujete se v technické dokumentaci? Jste ochotný pracovat na 3 směny (8h)? NABÍZÍME UBYTOVÁN... (více v detailu)
CNC OBRÁBĚČ (38-48.000 KČ) + NÁBOROVÝ BONUS
Máte praxi s obsluhou CNC zařízení? Orientujete se ve výkresové dokumentaci? Rádi si vyděláte peníze navíc ve směnném provozu? Pak jste tady správně! Úspěšná nadnárodní společnost aktuálně přijme šikovné strojař... (více v detailu)
HLEDÁ SE BRUSIČ (37-40.000 Kč)
Máš již nějaké základní zkušenosti s broušením povrchů? Ať už profesionálně, či doma ve své dílně? Vyznáš se v technické dokumentaci? Hledáme šikovného kutila na broušení povrchů! Za... (více v detailu)
TECHNICKÝ SPECIALISTA - ZEMĚDĚLSTVÍ (od 40.000 Kč)
Pohybujete se v zemědělství a láká Vás pozice, kde se dostanete i ven z kanceláře? Pokud ještě k tomu umíte i anglicky, je tato pozice přesně pro Vás! Firma působící v zemědělství hledá posilu na pozici: TECHNICKÝ SPECIALISTA - ZEMĚDĚLSTVÍ (od 40.000 Kč) Poskytování technické ... (více v detailu)
STAVBYVEDOUCÍ (70-80.000 KČ)
Máte SŠ vzdělání stavebního směru? Praxi v oblasti pozemních staveb? Orientujete se v technické dokumentaci a máte zkušenost s řízením týmu lidí? Pak hledáme právě Vás! Neváhejte a zašlete mi Váš životopis! Prosperující společnost hledá nového ko... (více v detailu)
CNC Operátor/Soustruh/Fréza
Máte SŠ/SOÚ vzdělání strojírenského směru? Orientujete se v technické dokumentaci? Chcete pracovat na 1 směnu a být součástí rodinné firmy? Pak neváhejte a zašlete mi Váš životopis! Prosperující společnost hledá nového kolegu/kolegyni na pozici: CNC Operátor/Soustruh/Fréza Obsluha CNC soustruhů nebo fréz podle specifikace, Nastavení a... (více v detailu)
SEŘIZOVAČ VÝROBNÍCH LINEK (32-38.000 KČ)
Máte praxi v seřizování výrobních strojů? Nevadí Vám 3 směnný povoz? Jste manuálně zručný, a chcete pracovat ve společnosti, kde můžete finančně i kariérně růst? Pak mi pošlete svůj životopis a pracujte na pozici:... (více v detailu)
SEŘIZOVAČ/PŘÍSPĚVEK NA DOJÍŽDĚNÍ
Do výroby hledáme kolegu seřizovače. Jste manuálně zruční a orientujete se ve výkresové dokumentaci? Pošlete ... (více v detailu)
OPERÁTOR STROJE 31.000kČ
Do výroby hledáme kolegu seřizovače. Jste manuálně zruční a orientujete se ve výkresové dokumentaci? Pošlete ... (více v detailu)
TECHNICKÝ MANAŽER S NĚMČINOU (60-85.000 KČ)
Máte zkušenosti s vedením údržby ve strojírenské společnosti? Jste vůdčí typ a dokážete namotivovat svůj tým? Dokážete se domluvit německy? Skvělé! Tak mi zašlete Váš životopis! Pro silnou výrobní společnost hledáme novou tvář na vedoucí pozici: TECHNICKÝ MANAŽER S NĚMČINOU (6... (více v detailu)
DATABÁZOVÝ SPECIALISTA (50-58.000 Kč)
Máte IT vzdělání a alespoň 2 letou praxi? Orientujete se v databázích SQL? Zajímáte se celkově o SW i HW? Pokud ano, dejte nám o sobě vědět a pošlete svůj životopis! Stabilní výrobní společnost hledá novou posilu na pozici: DATABÁZOVÝ ... (více v detailu)
PROJEKTANT VZT (33-45.000 KČ)
Máte zkušenosti v navrhování, plánování a koordinaci systémů pro vytápění, ventilaci a klimatizaci? Tvoříte projektovou dokumentaci? Pak hledáme právě Vás! Zašlete nám svůj životopis a ucházejte se o pozici: PRO... (více v detailu)
OBCHODNĚ TECHNICKÝ MANAŽER - FIREMNÍ AUTO! (40 - 60.000 Kč)
Máte obchodního ducha a vynikající komunikační schopnosti? Hledáte zaměstnání, kde se budete moci rozvíjet a nasbírat velkou škálu zkušeností? Pro našeho klienta obsazujeme na pozici: OBCHODNĚ TECHNICKÝ MAN... (více v detailu)
DOPRAVNÍ PROJEKTANT (33-45.000 KČ)
Máte zkušenosti se zpracováním projektů dopravních staveb? Orientujete se v AutoCAD? Pokud jste zapálený absolvent nebo zkušený projektant, který si chce rozšířit obzory, jste tady správně! Zašlete nám svůj... (více v detailu)
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce