mecenáš

Přidáno včera - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Ahoj, provozuji designové studio šiti. Hledám někoho kdo mne podpoř... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1
 Kč

Podobné inzeráty

Odpovědný zástupce / garant v gastronomii
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím služby garanta / odpovědného zástupce v gastronomii vč. koncese na prodej alkoholu. Mnoholetá praxe v oboru, pora... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Učitel/učitelka
Požadujeme: Magisterské studium v oboru speciální pedagogika nebo bakalářský titul s příslibem dokončení magisterského studia Zájemci se mohou hlásit: - zasláním životopisu (CV) na e-mail: zslipnik@zs... (více v detailu)
Specialista IT podpory – junior !STABILNÍ ČESKÁ SPOLEČNOST!
Před 2 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Pro našeho významného klienta, který provozuje síť maloobchodních prodejen po celých jižních Čechách, supermarketů v Českých Budějovicích, Olomouci a Hradci Králové, velkoobchod a výrobnu lahůdek a teplých jídel, hledáme nového kolegu či kolegyni na pozici Specialista IT podpory – junior. Vaším úkolem bude: poskytování podpory pro HW, SW a síťové požadavky od uživatelů, příjem, prioritizace a následné řešení došlých incidentů a požadavků uživatelů, výjezdy na prodejny na řešení incidentů a požadavků, spolupráce na IT projektech, základní analýza a řešení provozních problémů spojených s podporou běžících aplikací a HW, monitorování provozních systémů a HW. Jste pro nás ten pravý/á pokud: máte analytické schopnosti, jste komunikativní a máte aktivní přístup k řešení úkolů, dokážete pracovat samostatně i v týmu, dokážete správně určovat priority a máte dobrou sebeorganizaci. Co je pro tuto práci nezbytné? znalost Mi... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Zednické, ruční, výkopové, bourací práce
Před 2 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám zednické + ruční výkopové a bourací prace většího I menšího charakteru pomocné stavební práce všeho druhu včetně... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Odpovědný zástupce v gastonomii
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím služby garanta / odpovědného zástupce ! ZA SUPER CENU NA CELÝCH 6 LET ! v gastronomii vč. koncese na prodej alkoholu. Mnoholetá praxe v oboru, poradenství, podpora prodeje a m... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Americký stafordcky Terriér S Papiri a Rodnim Listem
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý Den Prodám Svého Amerického Staforda Pejsek Má 19 měsíců . Miluje Děti. Ma Rád Společnost S Fenama Se Snese Výborně S pejskama Sem to nezkoušel Má Výbornou Postavu Je to Výstavní Kousek . Pejsek Má Očkovak .Pás . Rodní List Centifikati Genetiky. Centifikat Narození Je Tam Kolik vážil při narození a Mezi... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 000
 Kč
Učitel/učitelka
Požadujeme: vysokoškolské vzdělání zaměřené na přípravu učitelů 2. stupně základní školy s rozšířeným studiem speciální pedagogiky (zákon č.563/2004 Sb., o pedagogických pracovnících) ve škole samostatně zřízené podle §16 odst. 9 zákona č. 561/2004 Sb., zákon o předškolním, základním, střední... (více v detailu)
Kouč ve změně životního stylu
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Pečujeme dlouhodobě o klienty, tvoříme Nutriční programy na míru a budujeme tým lidí se stejným záměrem. Požadavky: ⦁ Zájem o zdravý životní styl ⦁ Zodpovědnost a spolehlivost ⦁ Ochota se učit ⦁ Kreativita ⦁ Věk minimálně 18 let ⦁ Časovou ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
25 000
 Kč
Hledám jakoukoliv pomocnou manuální práci v Praze.
Před 2 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám jakoukoliv pomocnou manuální práci v Praze. Nejlépe dlouhodobě, ne nárazově, ne HPP, ne ŽL, řidičák nemám. Práci bych rád u někoho normálního, kdo nespekuluje, není sebestředný nervák a co se řekne, tak platí. Požaduji slušné a féro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledám jakoukoliv pomocnou manuální práci v Praze.
Před 2 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám jakoukoliv pomocnou manuální práci v Praze. Nejlépe dlouhodobě, ne nárazově, ne HPP, ne ŽL, řidičák nemám. Práci bych rád u někoho normálního, kdo nespekuluje, není sebestředný nervák a co se řekne, tak platí. Požaduji slušné a féro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pomocný dělník - zpracování nerezových zbytků, výroba nerezových komponentů pro komíny a nerezových
1. kontakt E-MAILEM: haladejova@mallnestyle.cz nebo telefonicky na č. 596 235 971. Požadujeme: - manuální zručnost - samostatnost a zodpovědnost Nabízíme: - odpovídající mzdové ohodnocení - perspektivní zaměstnání ve stabilní společnosti - podpora dalšího vzdělávání - samostatnou a zo... (více v detailu)
Jsi tu někde?
Před 7 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ahoj, jsem rozvedený 56/172/74, sportovní postavy - hledám ženu přiměřenéh... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Řidič/řidička autobusu
místo výkonu práce : Krnov Požadujeme: řidičský průkaz sk. D + průkaz profesní způsobilosti řidiče, karta do digitálního tachografu, zdravotní způsobilost, bezúhonnost. Náplní práce bude zajištění přeprav osobní dopravy, např. linka Krnov - Mondelez. Nabízíme přesný termín odměny z dohody, 100% podpora dispeči... (více v detailu)
ŘIDIČ NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU MAN pro mezinárodní a vnitrostátní dopravu
Pracovní pozice je vhodná pro osoby zdravotně znevýhodněné a OZP s maximálně 2. stupněm invalidity. Řízení nákladního automobilu MAN TGM 18.320, přeprava zboží pro mezinárodní a vnitrostátní dopravu. Požadujeme: platný řidičský průkaz sk. C, profesní průkaz, kartu řidiče, spolehlivost, zodpovědnost, samostatnost, praxe na obdobné pozici výhodou, znalost AJ či NJ výhodou. Nutná časová flexibilita. Zaměstnanecké výhody: Práce na HPP, motivující finanční ohodnocení, systém bonusů a denní diety, stabi... (více v detailu)
Saunér/saunérka
Co Vás čeká? Zajištění chodu saunového světa, dohlížení na správný způsob saunování našich klientů. Provádění saunových ceremoniálů. Jaké znalosti a dovednosti požadujeme? Dokončené SO vzdělání. Kurz saunového mága. Příjemné jednání a vystupování, schopnost empatie. Spolehlivost, zodpovědnost, pracovitost. Tvůrčí a pohybové nadání, fyzickou zdatnost. Co Vám můžeme nabídnout? Zázemí stabilní společnosti, příjemné pracovní prostředí. Zajímavé finanční ohodnocení dle délky praxe v oboru. 5 týdnů dovolené, 2 dny zdravotního volna. Podporu dalšího vzdělávání a... (více v detailu)
Fyzioterapeut/kla
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Péče o pacienty na ambulantním oddělení fyzioterapie. Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené, indispoziční volna, měsíční odměny, příspěvek na stravu, finanční i časová po... (více v detailu)
Neuvedeno
Specialista investic a projektů
z:30.9.2024 PP na dobu určitou s možností změny na dobu neurčitou, nástup možný dle dohody. Co Vás u nás čeká? " Pomoc při přípravě a realizaci investičních plánů a oprav " Koordinace a zajišťování stavebních a investičních akcí " Vedení administrativy, přehledů a statistik " Kontrola technického stavu objektů a jejich okolí " Komunikace s dodavateli, odběrateli i v rámci týmu " Kontrola kvality provedených prací " Zastupování vedoucího útvaru Správy majetku Co očekáváme? " Minimálně SŠ vzdělání ideálně technického zaměření (např. stavebnictví, správa budov) " Praxe na obdobné pozici výhodou " Organizační schopnosti a pečlivost, schopnost pracovat v tým... (více v detailu)
DENTÁLNÍ HYGIENISTA / DENTÁLNÍ HYGIENISTKA
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Nástup možný ihned. Pozice je vhodná i pro absolventy/absolventky. Zaměstnavatel nabízí: kvalitní mzdové podmínky, podporu dalšího vzdělávání, zaměstnanecké benefity, výhody... (více v detailu)
Neuvedeno
Hledáme Obchodníka do Prahy – Zkušenosti nejsou podmínkou!
Před 2 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Jsi komunikativní, energický a máš vášeň pro obchod? Chceš získat cenné zkušenosti a růst? Přidej se k nám! Co bude tvou náplní práce? Akvizice nových klientů i péče o stávající zákazníky, Budování vlastního portfolia klientů a dlouhodobých obchodních vztahů, Prezentace a prodej naší služby – jak na osobních, tak na online schůzkách, Spolupráce s týmem zkušených obchodníků, kteří tě kompletně zaškolí a podpoří ve tvém růstu. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš strukturovaný životopis. Bu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PRACOVNÍK / PRACOVNICE DISTANČNÍ SLUŽBY ASISTENČNÍ A TÍŠŇOVÉ PÉČE PRO SENIORY ANDĚL NA DRÁTĚ
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu neurčitou, zkrácený pracovní úvazek na 25 hod./týdně (pracovní doba 5 hodin/den), nepřetržitý provoz. Nástup možný ihned. Zaměstnání pro osoby zdravotně znevýhodněné a osoby se zdravotním postižením. Hrubá měsíční mzda od 16.000 Kč/5 hodin (+ příplatky). Jedná se o službu telefonické pomoci a poradnu pro seniory. Operátor/operátorka na lince vyhodnocuje požadavky a potřeby volajících seniorů. V případě potřeby zprostředkovává včasnou pomoc, pomáhá řešit případný problém, pomůže radou, poskytne in... (více v detailu)
Neuvedeno
finanční poradci pro rodinné finance
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Životopis zasílejte na e-mail: munduchpavel@gmail.com Náplň práce: - realizace smluvených schůzek s našimi klienty, které zajišťuje centrála společnosti - spolupráce s analytickým oddělením - nastavení optimálního portfolia klienta - budování důvěrného vztahu s klientem Požadujeme: - ukončené SŠ nebo VŠ vzdělání - minimálně maturita nebo praxe v oboru - pozitivní přístup k práci - ŘP skupiny B - licence PPZ od ČNB - výhodou - výborné komunikační dovednosti - uživatelskou znalost na PC Nabízíme: - zajištěnou klientelu callcentrem společnosti - zázemí pobočky a veškerý se... (více v detailu)
Neuvedeno
Školní psycholog
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Životopis zasílejte na e-mail: vlkova@nerudovka.cz nebo klesova@nerudovka.cz Přijmeme školního psychologa s nástupem podzim/zima 2023 dle domluvy. Nabízíme zázemí na odborné střední škole v Plzni, zajímavou práci s žáky a s třídami, spolupráci s pedagogickým týmem, příjemné pracovní prostředí, spolupodílení se na rozvoji školního poradenského pracoviště. Činnost: poskytování individuální a skupinové psychologické podpory žákům, spolupráci s pedagog... (více v detailu)
Neuvedeno
Účetní - junior
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Pracovní činnosti: - účtování jednoduchých účetních operací v rámci přidělené agendy, - kontrola náležitostí účetních dokladů a jejich evidence, - spolupráce při inventarizaci majetku a závazků, - podpora hlavního účetního při různých úkolech. Dále požadujeme: - SŠ/VŠ ekonomického směru, - základní znalost podvojného účetnictví, - znalost práce na PC, - pečlivost, zodpovědnost, spolehlivost, - proaktivní přístup a ochotu se učit nové věci. Z... (více v detailu)
Neuvedeno
Obchodní technická podpora
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Prodej formou on-line prezentací. Přesná evidence obchodních případů. Budování dlouhodobých vztahů s klienty. Základní technická podpory Min. SŠ vzdělání (stavebnictví výhodou) Znalost polštiny nebo angličtiny Flexibilní pracovní doba po zapracován... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej chalupy na Pláních-Světlá po
Před 3 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují výjimečnou příležitost koupit chalupu na Pláních pod Ještědem, cca 700 m. n.m., na úžasném místě s výhledem do údolí, téměř bez sousedů. Zde najdete klid a pohodu. Bonusem jsou rozsáhlé pozemky o velikosti 5.551 m, louky i lesy. Chalupa z r. 1935 je obyvatelná, ale v horším stavu. V přízemí jsou 2 pokoje, kuchyň, koupelna s WC, chodba, komora, vchod do sklepa a do velké hospodářské části-dříve sloužila k chovu dobytka. V patře jsou 2 pokoje a zbytek tvoří rozsáhlý nevyužitý prostor nad hospodářskou částí + schody na menší půdu. K dispozici je také nádherná studie přestavby chalupy. Pláně tvoří 5 s... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 250 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce