Veronika Zelenková

PlaceholderNo Image
Před 164 dny - HYPERINZERCE
Dobrý den,existuje společnost, která dokáže zařídit úvěr bez poplatku? Nebo zde jsou... (více v detailu)
3 000 000
 Kč

Podobné inzeráty

Nabízím zprostředkování nebankovního úvěru od soukromého
Nabízím zprostředkování nebankovního úvěru od soukromého
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím zprostředkování nebankovního úvěru od soukromého investora pro podnikatele. Úvěry od 100.000 - 5.000.000, - Kč bez poplatku předem! Je možné vyřídit úvěr se zástavou i bez zástavy. Bez zástavy lze do maximá... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Dobrý dostupný právník advokát po celé ČR
Dobrý dostupný právník advokát po celé ČR
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Hledáte dostupného schopného advokáta který za Vás bude dýchat? Dobře poradí, pomůže, vypracuje smlouvy a zastoupí a obhájí Vás u soudu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1
 Kč
Online store
Online store
Před 4 dny - HYPERINZERCE
kredit pro všechny 🇨🇿: Webové stránky poskytl partner sonatatanecova@gmail.com obsahuje více než 60 miliard korun nebankovních úvěrů ve 14 zemích. sonatatanecova@gmail.com Rychlé rozhodování o úvěrech: Díky algoritmům strojového učení mohou banky rychle vyhodnotit úvěruschopnost zákazníků a rozhodnout o poskytnutí úvěru. Česká republika nabízí širokou škálu úvěrových produktů svým ob... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej pole v Újezdě u Brna; Újezdu u Brna
Prodej pole v Újezdě u Brna; Újezdu u Brna
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi pozemek o výměře 7926 m², v katastrálním území Újezd u Brna, v okrese Brno – venkov. Jedná se o kvalitní ornou půdu na které aktuálně hospodaří ZD Sokolnice, které má uzavřenou pachtovní smlouvu na dobu neurčitou. Pro více informací a případnou prohlídku neváhejte zavolat makléři. Investice do půdy je zejména v t... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
590 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Administrativní pracovník/pracovnice pro startup v oblasti vodíkových technologií
Před 4 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost, která pracuje na vodíkovém systému pro sezónní ukládání obnovitelné energie, hledáme všestranně schopné a motivované kolegy, kteří chtějí nastoupit do rané fáze projektu a pomoci uvést v život zařízení pro chytré hospodaření s energiemi, na pozici Administrativní pracovník/pracovnice pro startup v oblasti vodíkových technologií Náplň práce: Administrativní zajištění nákupu komponent: objednávání, fakturace, logistika, Příprava podkladů pro účetní, Zajišťování podpůrných firemních procesů: evidence, organizace, Správa kancelářského vybavení a pracovních pomůcek, Příprava podkladů pro person... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prosím slušného člověka o pomoc
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Dobrý den.Najde se prosím hodný člověk, který dokáže půjčit 4000 Kč ? D... (více v detailu)
Neuvedeno
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Zikmund, zkráceně Ziggy, je veselý a zábavný kříženec jezevčíka a (máme ten dojem) belgického ovčáka Malinois :D Má sice krátké nožičky, přesto je hbitý, mrštný a rychlejší než většina velkých psů u nás na Psím ostrově. Dokáže dospělému člověku vyskočit do náruče, zkrátka je to sportovec tělem i duchem. I proto pro něj hledáme aktivní rodinu, která využije jeho potenciál a nenechá ho jen povalovat se na gauči, ikdyž to on tuze rád, ale až má správně unavenou hlavinku i tělo. Umí chodit na vodítku, má spolehlivé přivolání, ví, co znamená povel "Sedni", autem jezdí rád, moc rád také aportuje, nebojí se vody, je kámošem všech dobře naladěných hafanů, nevyvolává spory. Rád a často dění na ostrově komentuje :) Se svou laskavo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Obchodní prostory, 950 m2 - Prostějov
Obchodní prostory, 950 m2 - Prostějov
Před 1 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Prodej obchodní prostory, 950 m2 - Prostějov.Nabízíme k prodeji výjimečnou nemovitost v srdci Prostějova, která představuje ideální investiční příležitost! Tato budova na frekventované ulici Olomoucká, se dvěma nadzemními podlažími a suterénem, je skvělou volbou jak pro stávající komerční využití, tak pro nové podnikatelské nápady. Technické údaje: Užitná plocha: cca 950 m2 (každé nadzemní podlaží 350 m2, 250 m2 suterén) Kompletně pronajato: Momentálně je budova plně pronajata. V 1. NP se nachází dlouhodobě pronajaté potraviny, což zajišťuje stabilní příjem. Ve 2. NP funguje populární hudební club, jehož nájemní smlouva končí příští rok, čímž se otevírá možnost pro nové využití. Flexibilní vnitřní uspořádání: Budova je stavěna jako skelet, což umožňuje snadné úpravy vnitřních příček. Můžete tak přizpůsobit dispozice podle vašich potřeb a vizí. Potenciál suterénu: Nevyužitý suterén o plo... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Obchodník/ce
POŽADAVKY: orientace na VÝSLEDEK, dosahování PROKAZATELNÝCH VÝSLEDKŮ v oblasti obchodu v minulosti (podíl na obratu, tržbách), znalost strojírenské technologie, aktivní znalost AJ, znalost dalších jazyků vítaná, zkušenosti s aktivním vyhledáváním zákazníků, schopnost plnit samostatně zadané úkoly, aktivní a iniciativní přístup k řešení problémů, dynamika, flexibilita, ochota často cestovat, schopnost udržet a prosadit záměr, výborné komunikační schopnosti POPIS PRÁCE: PP na dobu neurčitou, jednosměnný provoz, průzkum a analýza trhu, hledání nových obchodních příležitostí, zodpovědnost za kupní smlouvy, rámcové smlouvy, akvizice nových zákazníků na zahraničních teritoriích, péče a rozvoj stávajících zákazníků, tvorba, plnění a vyhodnocování obchodního plánu firmy, tvorba a vyhodnocování nabídek a cenových kalkulací, příprava a vedení obchodních jednání a služebních cest ZAMĚSTNAVATEL NABÍZÍ: možnost pracovat pro prosperující českou společnost, která v rámci ČR opakovaně získala ocenění ... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Poptavka
Před 9 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Poptávám dlouhodobý úvěr 300 000 Kč na délku splácení 5 let. Bez zástavy a po... (více v detailu)
Zlínský kraj
300 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Ansys Account Manager
Před 7 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost, která již od roku 1991 pomáhá firmám v Česku a na Slovensku dosahovat pokroku v oblasti CAE simulací, inovovat, snižovat počet prototypů a zrychlovat vývoj produktů, hledáme vhodné kandidáty na pozici Ansys Account Manager. Náplň práce: Prodej našich vysoce kvalitních CAE softwarových řešení prostřednictvím telefonu a osobních setkání, Příprava a vedení obchodních prezentací, které budou přizpůsobeny specifickým potřebám našich klientů, Budování a udržování vztahů se stávajícími a potenciálními zákazníky s cílem vytvářet nové obchodní příležitosti, Příprava jasných a srozumitelných nabídek pro naše zákazníky, Spolupráce s marketingem, vedením a technickými týmy při koordinaci prodejního procesu, Účast na výstavách, konfere... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Noví soukromí investoři
Noví soukromí investoři
Před 9 dny - HYPERINZERCE
... nyní další noví soukromí investoři .Zajišťujeme úvěry od soukromých věřitelů do 200000,- bez zástavy nemovitosti. ( na vyjímku i vyšší částky) Podmínkou je nemovitost vlastnit nebo spoluvlastnit ( nemovitost do zástavy nejde, tzn. nevkládá... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Specialista pro správu počítačových sítí
Před 8 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost, která dodává komplexní řešení IT infrastruktury, hledáme kandidáta na pozici Specialista pro správu počítačových sítí. Náplň práce: Menší společnost, proto je pozice různorodá a zahrnuje práci od designu, přes implementaci u zákazníka až pro 1st/2nd level support, Portfolio je orientováno na HPE/ARUBA, CISCO, FORTINET, FLOWMON se zaměřením na routing/switching, datacentra, firewally, bezpečnost a management sítě, Zákazníci jsou od malých a středních firem až po holdingové společnosti a státní správu. Pokud Vás tato nabíd... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Obchodně technický zástupce – vhodné i pro absolventy
Před 7 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost, která navrhuje, vyrábí a distribuuje zařízení pro řešení přípravy teplé vody a vytápění, hledáme vhodné kandidáty na pozici Obchodně technický zástupce. Náplň práce: Především práce v terénu – cestování, schůzky s klienty, Péče o stávající zákazníky společnosti, Akvizice nových klientů (stavební firmy, investoři, instalatéři, montážní firmy, projekční kanceláře, ne koncový zákazník), B2B prodej kotlů a bojlerů, Dohled nad zakázkami, Pravidelný reporting, emailová a telefonická komunikace. Vše budeme dále rádi specifikovat při osobním jednání a proto neváhejte a odpově... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Soukromé úvěry
Soukromé úvěry
Před 10 dny - HYPERINZERCE
Bez jakéhokoli poplatku předem- Rychlých 200000,- BEZ ZÁSTAVY pro majitele nemovitosti. ... (více v detailu)
Neuvedeno
Kia Cee´d SW CD 1,5 T-GDi GPF EDICE 30
Kia Cee´d SW CD 1,5 T-GDi GPF EDICE 30
Před 7 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
Cena platí při financování vozidla na splátky u vybraných partnerů. Nabízíme skvělý úvěr s úrokem již od 3,99%. Kromě výhodného úvěru Vám umíme zařídit operativní leasing, skvělou pojistku či lze nákup tohoto vozu řešit i protiúčtem Vašeho stávajícího vozu, kdy Vám stávající vozidlo oceníme zcela ZDARMA. Záruka 7 let nebo 150 000 km včetně asistenčních služeb ZDARMA! V případě jakéhokoliv dotazu se obraťte na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
569 900
 Kč
Kia Cee´d SW CD 1,5 T-GDi GPF EDICE 30
Kia Cee´d SW CD 1,5 T-GDi GPF EDICE 30
Před 7 dny - Hlavní město Praha - CARS_CZ
!SKLADEM - IHNED K ODBĚRU! Cena platí při financování vozidla na splátky u vybraných partnerů. Nabízíme skvělý úvěr s úrokem již od 3,99%. Kromě výhodného úvěru Vám umíme zařídit operativní leasing, skvělou pojistku či lze nákup tohoto vozu řešit i protiúčtem Vašeho stávajícího vozu, kdy Vám stávající vozidlo oceníme zcela ZDARMA. Záruka 7 let nebo 150 000 km včetně asistenčních služeb ZDARMA! V případě jakéhokoliv dotazu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
556 900
 Kč
Nabízím zprostředkování nebankovního úvěru od soukromého.
Nabízím zprostředkování nebankovního úvěru od soukromého.
Před 10 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Nabízím zprostředkování nebankovního úvěru od soukromého investora pro podnikatele. Úvěry od 100.000 - 5.000.000, - Kč bez poplatku předem! Je možné vyřídit úvěr se zástavou i bez zástavy. Bez zástavy lze do maximá... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Nabízím zprostředkování nebankovního úvěru od soukromého.
Nabízím zprostředkování nebankovního úvěru od soukromého.
Před 10 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím zprostředkování nebankovního úvěru od soukromého investora pro podnikatele. Úvěry od 100.000 - 5.000.000, - Kč bez poplatku předem! Je možné vyřídit úvěr se zástavou i bez zástavy. Bez zástavy lze do maximá... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Stavební technik pro dopravní značení
Před 8 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost, která se zabývá dopravním značením (vodorovné, svislé a přechodné dopravní značení) a dopravními stavbami menšího rozsahu hledáme vhodné kandidáty na pozici Stavební technik pro dopravní značení. Hledáme technika pro dopravního značení, který má rád svoji práci a kterému bude záležet na kvalitě a dodržování dohodnutých úkolů a termínů. Je aktivní, nebojí se zvednout telefon, dokáže řešit věci sám/a a přijmout odpovědnost za svoje rozhodnutí. Náplň práce: Vedení stavby a kontrola kvality, práce v terénu, Zodpovědnost za vedení stavební dokumentace (stavební deník, zpracování dokumentace v průběhu výstavby, zpracování dokumentace pro předání stavby), Ekonomické vedení stavby, organizace subdodávek, orga... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Sháním soukromého investora
Sháním soukromého investora
Před 11 dny - HYPERINZERCE
Dobrý den, Sháním finančního partnera v podobě soukromého investora, který by rád zhodnotil své finance a poskytl investici na 6 měsíců ve výši 500 tisíc. V případě oboustranné ... (více v detailu)
Neuvedeno
Úvěry od soukromých osob
Úvěry od soukromých osob
Před 11 dny - HYPERINZERCE
Bez jakéhokoli poplatku předem- Rychlých 200000,- BEZ ZÁSTAVY pro majitele nemovitosti. Na vyjímku... (více v detailu)
Neuvedeno
Finanční pomoc za výhodných podmínek
Finanční pomoc za výhodných podmínek
Před 12 dny - HYPERINZERCE
Máme mnoho klientů, kteří dostali úvěr z naší finanční struktury za méně než ... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prosím všechny poctivé
Před 12 dny - HYPERINZERCE
Prosím všechny poctivé a české poskytovatele úvěrů bez poplatků předem o pomoc .Prosím o kontaktování na taneckovasona@seznam.cz. Jen opravdu seriózní be... (více v detailu)
100 000
 Kč
Nabízím zprostředkování nebankovního úvěru od soukromého.
Nabízím zprostředkování nebankovního úvěru od soukromého.
Před 14 dny - HYPERINZERCE
Nabízím zprostředkování nebankovního úvěru od soukromého investora pro podnikatele. Úvěry od 100.000 - 5.000.000, - Kč bez poplatku předem! Je možné vyřídit úvěr se zástavou i bez zástavy. Bez zástavy lze do maximá... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Finance, poradenství