Lázeňská/masérka-masér

Před 204 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Kontakt: Stachová Terézia Ing., tel.: 731 618 515, e-mail: hr.manager@savoywestend.cz POŽADUJEME: * osvědčení pro výkon povolání masér * komunikativní znalost NJ/AJ výhodou NABÍZÍME: * zázemí stabiln... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Sociální pracovník/pracovnice
V případě zájmu nás kontaktujte: - emailem na:herkules.ddcv@seznam.cz, zašlete strukturovaný životopis - telefonicky na tel.č.: 474 624 285 v době PO - PA od 8,00 - 16,00 hod. a domluvit pohovor Požadujeme - vzdělání v oboru sociální práce, čistý trestní rejstř... (více v detailu)
Bezpečnostní pracovník/pracovnice - noční vychovatel/vychovatelka
V případě zájmu nás kontaktujte: - emailem na:herkules.ddcv@seznam.cz, zašlete strukturovaný životopis - telefonicky na tel.č.: 474 624 285 v době PO - PA od 8,00 - 16,00 hod. a domluvit pohovor Dohled u dětí v nočních hodinách. Požadujeme - čistý trestn... (více v detailu)
pracovník na dojírně
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme pečlivost, spolehlivost a kladný vztah ke zvířatům KONTAKT: Procházková Lenka Ing., tel.: 721368266, e-mail: prestovice@sezna... (více v detailu)
Neuvedeno
Denní Barmanka
Před 4 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Do klubu v centru Prahy sháníme samostatnou barmanku. Jedná se o osmihodinové denní směny v režimu týden práce, týden volno, případně krátký/ dlouhý týden. Vše je na domluvě. Požaduje... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1
 Kč
VŠEOBECNÁ SESTRA
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu určitou (1 rok) s možností prodloužení na dobu neurčitou, turnusové služby. Pozice je vhodná i pro absolventy/absolventky. Požadavky: odborná způsobilost k výkonu povolání všeobecné sestry podle zákona č. 96/2004 Sb. v platném znění. Zaměstnavatel nabízí: plat dle praxe, 5 týdnů dovolené, příspěvk... (více v detailu)
Neuvedeno
Všeobecná sestra (m,ž)
Před 5 dny - AVIZO_CZ
-Odborná způsobilost k výkonu povolání všeobecné sestry podle §5 zákona č. 96/2004 Sb. -Bezúhonnost -Zdravotní způsobilost Výhody: 5 dní dovolené navíc, 3 dny sick days, závodní stravování, benefity z FKSP, ... (více v detailu)
Neuvedeno
Učitel/ka matematiky
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Kontakt: Žemlička Pavel Ing., tel.: 739 322 382, e-mail: zemlicka@spsostrov.cz Požadované vzdělání: Vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu odpovída... (více v detailu)
Neuvedeno
Dělník/ce potravinářské výroby
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Pracovní náplň: - dle aktuální nabídky (např.:balička uzenin, sanitace, apod. = upřesnění při osobním pohovoru) - třísměnný provoz (5:00 - 13:00,13:00 - 21:00, 21:00 - 5:00) - na směnu je nutné dora... (více v detailu)
Neuvedeno
KLEMPÍŘ/KLEMPÍŘKA
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Nástup ihned. I ABSOLVENTI. Osobní kontakt po tel. domluvě Nitsche Kristýna Ing., tel.: 720376386, e-mail: prace@greza.cz Požadujeme: výuční list v oboru nebo jeho praktická znalost, manuální zručnost, řidičský průkaz sk. B, zkušenosti ze stavebnictví, časová flexibilita, i když děláme jen po-pá tak někdy se může stát, že to musíme natáhnout. Náplň práce: tesařské práce na střechách, pergolách apod., pokládky krytin a hydroizolací, montáže dřevostaveb, příprava na dílně, práce ve výškách, prác... (více v detailu)
Neuvedeno
GEODET/GEODETKA
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Kontaktní osoba Svěrák Michal Ing., tel.: 602 510 496, e-mail: sverak@tomi-remont.cz Požadujeme: - SŠ geodetického nebo stavebního zaměření - vhodné pro absolventy středních škol - praxe na obdobné pracovní pozici výhodou, ne podmínkou - znalost SW Microstation nebo AutoCad - znalost MS Office ( Word, Exel, PowerPoint ) - znalost SW Kokeš nebo GEUS výhodou, ne podmínkou - zajišťování geodetických činností při realizaci železničních, dopravních a pozemních staveb - samostatnost, přesnost, trpělivost, smysl pro tý... (více v detailu)
Neuvedeno
kuchaři
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme : vzdělání v oboru , prokazatelná praxe min 5let, spolehlivost, profesionální odpovědný přístup k práci, čistota, slušnost. Nabízíme: práce v provozovně s historii 32 let, nová moderní kuchyň včetně zázemí na nejvyšší úrovni, přiměřený odpracovaný čas, možnost seb... (více v detailu)
Neuvedeno
Sádrokartonář
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Kontakt: Sára Jiří Ing., tel.: 602 340 235, e-mail: sara@bauing.cz Pracovní doba od 7:00 - 15:30h pracovní po... (více v detailu)
Neuvedeno
MONTÁŽNÍ DĚLNÍK / MONTÁŽNÍ DĚLNICE
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Společnost PROMA REHA, s.r.o., člen skupiny VCL Group, český výrobce vybavení pro zdravotnická zařízení - výrobní závod v Meziměstí, hledá posilu do svého týmu - zaměstnance/zaměstnankyni na pozici MONTÁŽNÍ DĚLNÍK. Jeho/jejím hlavním úkolem bude kompletace zdravotnických prostředků na montážní lince. Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení, jednosměnný provoz. Nástup možný ihned. Hrubá mzda od 120 Kč/hod. do 140 Kč, po zapracování možnost navýšení. Náplň práce: manipulace a příprava dílů před montáží, montáž zdravotnických prostředků na montážní lince. Požadavky: střední odborné vzdělání - vyučení (obor strojní), znalost práce se základními měřidly a ručním nářadím, vysoké pracovní nasazení a orientace na kvalitu a výsledky své práce. Zaměstnavatel nabízí: dlouhodobé a stabilní zaměstnání ve strojírenském oboru, samostatnou i týmovou... (více v detailu)
Neuvedeno
Člen zásahové jednotky
Před 5 dny - AVIZO_CZ
POŽADUJEME: ČISTÝ TRESTNÍ REJSTŘÍK ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ sk. B VÝHODA: Osvědčení 68-008-E, lze dodělat ve zkušební době ZÁKLADNÍ ZNALOST NA PC Jedná se o práci ostrahy a ochrany objektů(rodinné domy,kanceláře…) ,čipování nových objektů,vyjíždí se ze stálého místa,kde mají své zázemí. Sami nezasahují,při zjištění narušení objektu,volají dispečink.Jezdí dle potřeb po celém městě a okolí. Použ... (více v detailu)
Neuvedeno
Mechanik motorových vozidel
Před 6 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Montáž nových komunálních vozidel BOCDORl a pracovních komunálních nástaveb. Vhodná znalost práce a praxe v oboru opravář zemědělských strojů nebo automechanik. Čistá práce při stavbě nových vozidel. Schopnost vzdělávat se ví... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Mechanik motorových vozidel
Před 6 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Montáž nových komunálních vozidel BOCDORl a pracovních komunálních nástaveb. Vhodná znalost práce a praxe v oboru opravář zemědělských strojů nebo automechanik. Čistá práce při stavbě nových vozidel. Schopnost vzdělávat se ví... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
konstruktér/ka
Před 6 dny - AVIZO_CZ
pozice: konstruktér/ka Nástup: ihned Mzda: 50000,- až 65000,- Kč Kontaktní osoba: Jakub Kovařík, tel. 604 847 608, email: kovarik.jakub@technoing.cz, osobně na adrese firmy: Rosovická 1896, Dobříš Popis: Do našeho týmu konstruktérů hledáme nového kolegu či kolegyni - staňte se součástí stabilní rodinné firmy s pohodovou pracovní atmosférou a v případě Vašeho zájmu i možností vycestovat do celého světa! Co požadujeme: Znalost 3D modelování a tvorby výkresové dokumentace v programu SolidWorks, ř.p. sk. B, Znalost NJ/AJ výhodou. Co nabízíme: Nástupní atraktivní plat 50 - 65+ tis. Kč (dle zku... (více v detailu)
Neuvedeno
ZÁSTUPCE ŘEDITELE PRO PEDAGOGIKU
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Práce s klienty ve věku 6 - 26 let v rámci Nízkoprahové klubu Zaměstnanecké výhody: dovolená 5 týdnů, telefon, notebook, prémie Strukturovaný životopis a motivační dopis zasílejte nejpozději do 16 .10. 2024, 12:00 buď v zalepené obálce s nápisem KONKURZ na adresu Salesiánské středisko mládeže Č.B., Emy Destinové 1, 370 05, České Budějovice, nebo na e-mail: prace@sasmcb.cz, na který můžete směřovat i ... (více v detailu)
Neuvedeno
Závozník dodávky do 3,5t. Brno a okolí - Rajhrad (Brno-venkov) (m/ž)
Před 5 dny - AVIZO_CZ
První kontakt e-mailem. Vhodné i pro OZP. Závozník dodávky do 3,5t. Brno a okolí - Rajhrad (Brno-venkov) Jmenujeme se SMERO a jsme velkoobchod s kancelářskými potřebami, drogerií, obalovými materiály, reklamními a dárkovými předměty a dalším bohatým sortimentem. Nejdůležitější jsou pro nás zákazníci a jejich příběhy, starosti a potřeby. Správným výběrem vybavení jim šetříme čas i peníze. Už od roku 1998. Pro naši centrálu v Rajhradě přijmeme šikovného závozníka na zkrácený 4 hodinový úvazek pondělí až pátek. Nástup je možný ihned. Práce je pro osoby se zdravotním znevýhodněním nebo omezením OZZ/OZP. Právě teď hledáme zodpovědného člověka, který dokáže pomáhat řidičům a včas s úsměvem přivézt kancelářské potřeby jejich novým majitelům v Brně a okolí. o Mzda 9 800 - 12 000 Kč hrubého měsíčně. o Stravenkový paušál cca 2 450 Kč měsíčně (116 Kč/pracovní den). o Příspěvek na pratelné 500 Kč měsíčně. Co budete dělat: o Pracovní den začnete ráno u skladu a budete pomáhat řidiči s nakládkou. o ... (více v detailu)
Neuvedeno
Psycholog
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Popis výkonu pracovních pozic: o realizace přímé práce s klienty (jednotlivci, rodiny s dětmi) o vedení jednání se zájemcem o službu / projekt o individuální plánovaní s klienty služby/ projektu o vedení dokumentace o komunikace s odborníky, se spolupracujícími subjekty o zprostředkování dalších služeb o konzultační a poradenská činnost o terapeutické služby Specifikace požadavků na pracovní pozice - hledáme: Absolventa vysoké školy odpovídající vzděláním pracovní pozici psychologa, který o má administrativní schopnosti (PC, MS Office, internet), o umí zpracovávat předsudky a má schopnost pracovat s problematikou sociálního vyloučení, případně s osobami v bytové nouzi, o má dobré organizační schopnosti, umí pracovat samostatně, ale je i týmovým hráčem, o má aktivní přístup a nadšení pro práci, o má dobré komunikační schopnosti a empatii, o má zdravou míru tolerance, zodpovědnost a respekt vůči vlastní osobě i klientům, zásadovost a spolehlivost, o má schopnost odolávat stresu a má dobr... (více v detailu)
Neuvedeno
Číšníci a servírky
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Kontakt: JOSIN ZHU, tel.: 721 566 666 (Po-pá 9-12 hod.), osobně dle předchozí telefonické domluvy. Jedná se o práci v asijské restauraci. Požadujeme praxi v obdobném provozu, čínský jazyk výhodou. Poh... (více v detailu)
Neuvedeno
ODBORNÝ REFERENT / ODBORNÁ REFERENTKA - PORADCE / PORADKYNĚ pro klienty v Oddělení poradenství a dal
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Název projektu: Věk není překážkou (VNP). Na pracovním místě jsou vykonávány zejména následující činnosti: provádí předvýběr klientů před vstupem do projektu a zajišťuje jejich vstup do projektu; provádí účastníka celým projektem; provádí individuální posouzení situace a předpokladů účastníka; zpracovává "Záznam aktivity účastníka projektu"; vyplácí účastníkům doprovodná opatření; podílí se na vyhledávání zaměstnavatele s potenciálem přijímat účastníky projektu; podílí se na vytváření a dalším rozvoji sítě regionální spolupráce s cílem identifikovat ekonomicky neaktivní osoby s pracovním potenciálem (komunikace se zařízeními sociálních služeb, vzdělávacími institucemi, nestátními neziskovými organizacemi apod.); poskytuje poradenství k právům a povinnostem zaměstnavatelů, vyplývajících ze zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů; poskytuje individuální a skupinové poradenství klientům; vede příslušnou administrativu spojenou s realizací klíčových aktivit pr... (více v detailu)
Neuvedeno
Administrativní pracovník/pracovnice, zákaznická podpora na kontaktním místě
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
POŽADAVKY: vzdělání vyučení nebo vyšší, příjemné vystupování, proaktivní přístup, týmový duch, zodpovědnost, pečlivost, samostatnost, spolehlivost, znalost práce na PC (MS Office apod.), ŘP sk. B výhodou, časová flexibilita POPIS PRÁCE: PP na dobu neurčit... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Administrativní pracovník/pracovnice, zákaznická podpora na kontaktním místě
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
POŽADAVKY: vzdělání vyučení nebo vyšší, příjemné vystupování, proaktivní přístup, týmový duch, zodpovědnost, pečlivost, samostatnost, spolehlivost, znalost práce na PC (MS Office apod.), ŘP sk. B výhodou, časová flexibilita POPIS PRÁCE: PP na dobu neurčit... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
PĚSTITEL/ PĚSTITELKA PLODIN
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
20.9.2024 - běžné odborné zahradnické práce, příprava a kultivace půdy pro výsev a výsadbu, ošetřování rostlin a půdy v průběhu vegetace, provádění ochranných postřiků, aplikace hnojiv, práce s drobnou mechanizací, sklizeň, příprava materiálu pro výuku a na zajišt... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce