3D Tisk - výroba 3D modelu, pl. krytů,gravírování a cnc

3D Tisk - výroba 3D modelu, pl. krytů,gravírování a cnc
Před 152 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím zhotovení 3D modelů, plastových krytů a zhotovení plastových mezikusů v různých variantách a provedeních. Dále nabízím cnc a gravírování různých materiálů jako jsou např. kov,dřevo, plast i výroba z epoxidu. To vše včetně grafického zpracování záleží jen na vás a vašich požadavcích co chcete zrealizovat. Specializace v oboru zakázkový tisk je pro nás potěšením proto vyrobíme Vám prototyp téměř čehokoliv. Může se hodit na testy nebo prezentaci. Pokud je potřeba, povrch lze vybrousit a nalakovat. Výroba prototypu může rychle napovědět kudy dále ubírat vývoj nebo odprezentovat specifické vlastnosti výrobku při prezentacích a... (více v detailu)
Před 152 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

3D tisk, modelování
3D tisk, modelování
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím zakázkový 3D tisk pomocí FDM technologie. Výroba probíhá na základě Vámi dodaného modelu. Pro případ, kdy disponujete pouze fyzickým modelem, případně výkresem dílu, nabízím rovněž službu 3D modelování. Tisknu z kvalitních materiálů běžných typů včetně PLA, PETG, ABS atd.. S výběrem vhodného pro Váš projekt rád poradím. Osobní odběr možný, případně odesl... (více v detailu)
Přidáno dnes
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
3D tisk a 3D modelování
3D tisk a 3D modelování
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím služby v oblasti 3D tisku a 3D modelování na zakázku. Ať už potřebujete vytvořit unikátní prototyp, náhradní díl, nebo specifický designový prvek, jsem tu ... (více v detailu)
Před 3 dny
Zlínský kraj
Neuvedeno
3D skenování budov a jiných objektů
3D skenování budov a jiných objektů
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Provádím mobilní 3D skenování / zaměření budov, zahrad, podzemních prostorů, bunkrů, sklepů, jeskyní, půdních prostorů, vnějších plášťů budov, střechy, lesa, reliéfu terénu, koryta potoka, fasád, mostů, velkých konstrukcí, historických objektů a jiných prostorů. Zaměření lze provádět i v nebezpečných a stísněných prostorech. Výpočet kubatur násypů materiálu, skládky, vytěžené zeminy, lomů, deponií, hromad uhlí, koksu, písku, soli, vápence, biomasy... Po zaměření exteriéru i interiéru budov může dále vzniknout pasport, případně skutečné provedení stavby. Výsledkem je tzv. 3D mračno bodů, případně 2D DXF/DWG rastry řezů, pohledů a půdorysů. Dále je možné vyhotovit klasickou čárovou kresbu DWG do CAD systému. Zaměření 3D mračnem bodů může sloužit jako základ pro digitální dvojče objektu, BIM model, podklad pro 3D tisk nebo třeba jako podklad pro projekt zahradního architekta a vizualizace budovy pro umístění fotovoltaických panelů, podklad pro tzv. Prohlášení vlastníka budovy, apod. C... (více v detailu)
Přidáno včera
Plzeňský kraj
1
 Kč
3D tisk na zakázku
3D tisk na zakázku
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Hledáte inovativní způsob, jak vyrobit prototypy, produkty nebo dekorace? 3D tisk je technologie, která vám umožňuje tisknout trojrozměrné objekty z digitálního modelu. Nabízí širokou škálu možností pro: Prototypování: Rychle a levně vytvářejte prototypy vašich produktů a testujte jejich funkčnost a design. Výroba: Vyrábějte vlastní produkty na zakázku, ať už jde o hračky, šperky, náhradní díly, nebo cokoli jiného. Dekorace: V... (více v detailu)
Před 4 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
Selfie Coffee 3D TISK i na makronky Cino Printer
Selfie Coffee 3D TISK i na makronky Cino Printer
Před 6 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Pokud chcete, aby váš podnik měl něco unikátního, je to selfie Coffee. Pro Vašeho zákazníka vytvoří kávu s jeho fotkou a váš podnik se díky tomu stane lépe viditelný na sociálních sítích. 3D tisk vašeho zákazníka během pár sekund jednoduchý na ovládání černobílý tisk možnost využití nej... (více v detailu)
Před 6 dny
Pardubický kraj
29 000
 Kč
Zakázkové malování barvení miniatur, bust, společenských her
Zakázkové malování barvení miniatur, bust, společenských her
Před 7 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Máte zájem o jedinečné umělecké dílo, které bude odrážet váš vkus a styl? Jsem profesionální malíř s dlouholetou praxí v oblasti malování bust, soch, plastik, masek a miniatur, specializující se na práci s akrylovými barvami. Služby, které nabízím: Zakázkové malování miniatur: Přineste své herní figurky nebo jiné miniatury k životu s precizním a detailním malováním. Malování bust a soch: Vytvořím realistické a výrazné busty a sochy dle vašich přání. 3D tisk: Nabízím 3D tisk miniatur, bust, soch a dalších předmětů podle vašich návrhů nebo dle mých vlastních modelů, či zakoupených souborů na 3D tisk (STL) Společenské hry: Oživ... (více v detailu)
Před 7 dny
Ústecký kraj
Neuvedeno
3D tisk / Modelování | na přání
3D tisk / Modelování | na přání
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Chcete přeměnit své nápady do skutečnosti? Nabízím profesionální 3D tisk, pro vaše potřeby! S naší pokročilou technologií a zkušenostmi jsem připraven, realizovat vaše projekty s precizností a kvalitou. Co nabízím: Vysoká kvalita tisku s použitím moderních technologií. Široká škála dostupných materiálů pro vaše projekty. Odborné poradenství a podpora od našeho týmu. Rychlé a spolehlivé dodání vašich tištěných produktů. Proč si vybrat nás: Zkušenost: Mám dlouholetou zkušenost v oboru 3D tisku. Kvalita: Jsem pyšný na vysokou kvalitu, mých tištěných výrobků. Flexibilita: Pracuji s vámi na přizpůsobení tisku vašim potřebám. Spolehlivost: Dodržuji t... (více v detailu)
Před 8 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Nabízím výrobu mobilního Bistro retro / maringotka styl
Nabízím výrobu mobilního Bistro retro / maringotka styl
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Zabývám se výrobou mobilních chat a domků a všeho okolo. Dlouholetá praxe a mnoho exkluzivních zakázek. Vyrábíme na mírů a každý produkt je jedinečný. Výroba probíhá v zastřešené hale z kvalitního konstrukčního vysušeného řez... (více v detailu)
Před 9 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
3D tisk na zakázku
3D tisk na zakázku
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den, Jsem mladý, rozvíjející se živnostník, který se přes 5 let aktivně věnuje 3D tisku FDM metodou a touto cestou Vám nabízím své služby. Pokud máte jakýkoliv výrobek pro 3D tisk, tak se na mě můžete obrátit a určitě najdeme společné řešení. Preferuji výrobu dle výkresů nebo Vámi zaslaných modelů ale určitě můžu dle Vašich požadavků a specifi... (více v detailu)
Před 11 dny
Moravskoslezský kraj
1
 Kč
3D vizualizace interiérů
3D vizualizace interiérů
Před 11 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme tvorbu 3D vizualizací interiérů dle vašich požadavků. Naše služby nabízíme i dalším výrobcům nábytku , developerům, RK, i koncovým zákazníkům pro usnadnění komunikace ... (více v detailu)
Před 11 dny
Pardubický kraj
Neuvedeno
Výroba a realizace interiérů a 3D vizualizace
Výroba a realizace interiérů a 3D vizualizace
Před 11 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
V rámci naší rodinné truhlářské dílny sídlící kousek od Hradce Králové Vám nabízíme výrobu nábytku na míru. Máme více jak 20 let zkušeností s realizací interiérů, ale i v rámci exteriérových staveb. Zakázková výroba nábytku a komplexní realizace interiérů včetně 3D vizualizace … Kuchyně , obývací stěny , dětské pokoje , vestavné skříně , ložnice, schodiště, dveře… ... (více v detailu)
Před 11 dny
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
3D tisk modelovaní výroba dílů pro firmy a jednotlivce
3D tisk modelovaní výroba dílů pro firmy a jednotlivce
Před 13 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím služby 3D tisku výrobu plastových výrobků na 3D tiskárně. Například výrobu náhradních dílů nebo i vlastních výrobků z plastu pro firmy ale i jednotlivce, děláme vše na co si jen vzpomenete, od pamětních předmětů, jako jsou například medaile, poháry postavičky až po dekorace. Naše služby jsou v... (více v detailu)
Před 13 dny
Jihočeský kraj
Neuvedeno
3D tisk na zakázku
3D tisk na zakázku
Před 13 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Dobrý den, nabízím vám výrobu plastových náhradních dílů k vašemu autu, které již nejsou k sehnání anebo jsou hodně drahé. Vyrábím je metodou 3D tisku. Pr... (více v detailu)
Před 13 dny
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Výroba filamentu PET 3D  Tisk
Výroba filamentu PET 3D Tisk
Před 14 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Stroj na výrobu filamentu pro 3d tiskárny z PET flašek.
Před 14 dny
Liberecký kraj
2 800
 Kč
3D TISK a výroba modelů
3D TISK a výroba modelů
Před 17 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím rychlý, levný a kvalitní 3d tisk vašich modelů, na FDM tiskárnách z plastových materiálů PET, PET-G (po domluvě TPU-95A). Pokud žádný model nemáte nabízím také možnost jeho tvorby a následného tisku... (více v detailu)
Před 17 dny
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Zakázkový 3D tisk
Zakázkový 3D tisk
Před 16 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím zakázkový 3D tisk z plastových filamentů. 3D tištěné součástky jsou stále více využívány díky dnes již vysoké kvalitě a nízké ceně. Námi používané materiály PETG, PLA, ASA, ABS, nylon, karbonové, či flexibilní filamenty. Možnost vícebarevného tisku a to až v 5 barvách. Tiskneme nejčastěji z vašeho dodaného modelu, ale jsme pro vás schopni vytvořit i model dle výkresu, fotografie, nebo okopírováním vámi zaslané součástky. Kopíro... (více v detailu)
Před 16 dny
Plzeňský kraj
Neuvedeno
NEJLEHČÍ OBKLAD 1m2 za 440kč a VENKOVNÍ za 480 kč
NEJLEHČÍ OBKLAD 1m2 za 440kč a VENKOVNÍ za 480 kč
Před 15 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Jsme jediní výrobci venkovního a vnitřního umělého kamene technikou 3D tisku. Díky 3D tisku umíme vyrobit velmi věrohodnou imitaci pravého kamene ve stylu štípaného pískovce. Vyrobeno z vysoce kvalitních směsí hmot, tisknutých na pevném EPS polystyrenu o tloušce 1cm STANDART nebo 2cm NA OBJEDNÁVKU. Polystyrén slouží jenom jako nosič, na který se kompozitní směs tvrdší než beton tiskne. Díky polystyrenu se sníží hmotnost, čímž se sníží zatížení zdí ,tím pádem není potřeba speciální kotvy. Velmi odolný a trvanlivý proti poškrábaní a povětrnostním vlivům. Venkovní obklady jsou mrazuvzdorné. Výrobek je i velmi kvalitní tepelná a protihluková izolace.Veškeré obklady jsou celozabarvené s vysoce kvalitním pigmentem, který je stálobarevný a nezávadný. Ideálně se hodí pro výzdobu ... (více v detailu)
Před 15 dny
Moravskoslezský kraj
440
 Kč
PlaceholderNo Image
3D tisk na zakázku
Před 16 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
*3D Tisk na Zakázku* Nabízím profesionální služby 3D tisku na zakázku. S našimi moderními FDM(FFF) tiskárnami a kvalitními materiály Vám pomůžeme realizovat projekty s maximální přesností od Vaší vize až po hotový výrobek. **Co nabízíme:** - Vysoká kvalita tisku: Detailní a přesné modely s minimálními vrstvami -Modelování CAD - Různé materiály: PLA, ABS, ASA, PETG, nylon a další dle vašich potřeb ... (více v detailu)
Před 16 dny
Jihomoravský kraj
40
 Kč
3D tisk na zakázku (FDM)
3D tisk na zakázku (FDM)
Před 17 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím zakázkový 3D tisk, tvorbu 3d modelů, výrobu prototypů. ⚙️ ▶️MATERIÁLY Tisknu s výhradně kvalitními filamenty, včetně PLA, ABS a PETG. (Pokud si nejste jisti, který materiál by byl pro Váš projekt nejvhodnější, rád vám poradím.) ▶️TISK Vytisknu pro vás figurky, funkční díly, nápisy a další s možností použití dvou barev nebo dalších speciálních efektů. Navíc nabízím i možnost menší sériové výroby. ▶️CENA Cena mé služby je individuální a závisí na složitosti projektu. Jednoduchá kr... (více v detailu)
Před 17 dny
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
NEJLEHČÍ Betonový obklad imitujicí kámen technikou 3D tisku.
NEJLEHČÍ Betonový obklad imitujicí kámen technikou 3D tisku.
Před 15 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Jsme jediní výrobci venkovního a vnitřního umělého kamene technikou 3D tisku. Díky 3D tisku umíme vyrobit velmi věrohodnou imitaci pravého kamene ve stylu štípaného pískovce. Vyrobeno z vysoce kvalitních směsí hmot, tisknutých na pevném EPS polystyrenu o tloušce 1cm STANDART nebo 2cm NA OBJEDNÁVKU. Polystyrén slouží jenom jako nosič, na který se kompozitní směs tvrdší než beton tiskne. Díky polystyrenu se sníží hmotnost, čímž se sníží zatížení zdí ,tím pádem není potřeba speciální kotvy. Velmi odolný a trvanlivý proti poškrábaní a povětrnostním vlivům. Venkovní obklady jsou mrazuvzdorné. Výrobek je i velmi kvalitní tepelná a protihluková izolace.Veškeré obklady jsou celozabarvené s vysoce kvalitním pigmentem, který je stálobarevný a nezávadný. Ideálně se hodí pro výzdobu ... (více v detailu)
Před 15 dny
Moravskoslezský kraj
440
 Kč
CNC Obrábění|frézování
CNC Obrábění|frézování
Před 16 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
- CNC frézování železných i neželezných kovů - upínací plocha stolu 1300x600mm - specializace hlavně na kusovou a malosériovou výrobu - možnost i výroby složitějších 3D... (více v detailu)
Před 16 dny
Kraj Vysočina
Neuvedeno
levný zakázkový 3D tisk od 40 Kč/h,  modelování 300 Kč/h
levný zakázkový 3D tisk od 40 Kč/h, modelování 300 Kč/h
Před 17 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme zakázkový 3D tisk (od 40 Kč/h) a kreslení modelů (300 Kč/h): - tisková plocha až 350 x 350 mm - multimateriálový tisk (vícebarevný - a... (více v detailu)
Před 17 dny
Kraj Vysočina
Neuvedeno
CNC Frézování | Laserové Gravírování | 3D Tisk | Epoxy
CNC Frézování | Laserové Gravírování | 3D Tisk | Epoxy
Před 17 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme CNC Frézování, Laserové Gravírování, 3D Tisk a Epoxy Hledáte kvalitní a rychlé služby v oblasti CNC frézování, laserového gravírování, 3D tisku nebo epoxy? Jsme tu pro vás! Co nabízíme: CNC Frézování: Precizní a rychlé zpracování překližky, spárovek, a dalších dřevěných materiálů. Rozjezdy os 1300x1000x150 Laserové Gravírování: Přesné a detailní gravírování na různé povrchy. 3D Tisk: Vytváříme funkční 3D modely s vysokou přesností a kvalitou. Epoxy: Unikátní epoxy projekty dle vaši... (více v detailu)
Před 17 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
3D Svařovací stůl 3000x1500x12mm, 100x100, up. otvory 16mm
3D Svařovací stůl 3000x1500x12mm, 100x100, up. otvory 16mm
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Máme nyní akční ceny! Podívejte se na náš web nebo nás kontaktujte. Prodám 3D svařovací stůl: 2980x1480 (možnost i jiných rozměrů) ve dvou variantách - plátno o průměru 12mm/upínací otvory 16mm nebo plátno o průměru 15mm/upínací otvory 28mm. Stoly jsou většinou VŽDY skladem. Pokud se Vám naše standartní rozměry nehodí, rádi Vám vyrobíme svařovací stůl na přání. Stůl má dostatečné příčné žebrování(8mm síla výztuže) - je možnost přidat ještě výztuhu křižně na vyžádání. Stůl je vyroben z ocelového plechu válcovaného za studena v jakosti S355. Díky tomu je ROVINNOST stolu +- max. 0,5mm. Nosnost stolu je od 1000 - 1500 kg, dle typu stolu. Nohy NEJSOU lakované, každý si může zvolit barvu sám. Možnosti regulace výšky, standartně upevněny na pevných nohách. Možnost zátěžových kol. Pod nohy dáváme ke stolům plíšky pro lepší v... (více v detailu)
Před 17 dny
Hlavní město Praha
55 399
 Kč
levný 3D tisk - od 40Kč/h, modelování 300 Kč/h
levný 3D tisk - od 40Kč/h, modelování 300 Kč/h
Před 18 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Nabízíme zakázkový 3D tisk (od 40 Kč/h) a kreslení modelů (300 Kč/h):- tisková plocha až 350 x 350 mm- multimateriálový tisk (vícebarevný - až 16 barev v jednom výt... (více v detailu)
Před 18 dny
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Tvůrčí služby