Vrtaři

Před 572 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nástup dle domluvy Zavedená společnost přijmeme na pozici vrtař kovů spolehlivého pracovníka se znalostí čtení výkresové dokumentace. Práce na dvousměnný provoz. Firma se nachází v dosahu MHD. Mzda dle zkušeností a výkonu, může být i vyšší než inzerovaná, před... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

obráběč kovu - vrtař
Před 4 dny - AVIZO_CZ
místo výkonu práce : Vrchlického 844/22, Krnov vyučen v oboru strojírenství, praxe výhodou, znalost čtení výkresové dokumentace Hlásit se na e-mail hruzik... (více v detailu)
Neuvedeno
PRACOVNÍK / PRACOVNICE PŘÍPRAVY TISKU
Pracovní poměr na dobu neurčitou, třísměnný provoz. Pozice jsou vhodné i pro absolventy/absolventky. Náplň práce: seřízení a příprava stroje. Zaměstnanecké výhody: závodní stravování; stravenky; příplatky za směnnost; měsíční a pololetní příplatky za nulovou nemocnost; věrnostní dovolená; firemní sportovní akce; příspěvky - ... (více v detailu)
Zedník
Před 1 dny - AVIZO_CZ
Přijmeme zedníky na hlavní pracovní poměr nebo dohodu, plat 40.000 Kč. Nabízíme dlouhodobou spoluprá... (více v detailu)
Neuvedeno
Hledám práci - Havířov
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Hledám práci na HPP, ranní směny, 7h úvazek. Balení zboží (expedice), obsluha solária. Žena 4... (více v detailu)
Neuvedeno
OBSLUHA ZAŘÍZENÍ (kromě lakovacích) NA POVRCHOVOU ÚPRAVU KOVŮ A JINÝCH MATERIÁLŮ
Pracovní poměr na dobu určitou (2 roky), třísměnný provoz. Nástup možný ihned. Pracovní náplň: práce na galvanické lince. Kontakt zasláním životo... (více v detailu)
Pracovník/pracovnice úklidu OZP
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Kontakt: telefonicky v pracovní dny od 7.30-16.00 hodin Pracovní místo vyhrazeno zaměstnavatelem pro osoby s invalidním důchodem dle § 80, zákona č. 435/2004 Sb. Pracovní doba pondělí až pátek od 15 hod. Nástup možný ihned. Náplň práce: úklid kanceláří, společných prostor a soc. zařízení. Uchazeč/ka o ... (více v detailu)
Neuvedeno
OBSLUHA ZAŘÍZENÍ (kromě lakovacích) NA POVRCHOVOU ÚPRAVU KOVŮ A JINÝCH MATERIÁLŮ
Pracovní poměr na dobu neurčitou, třísměnný provoz. Nástup možný ihned. Pracovní náplň: práce na galvanické lince. Kontakt zasláním životopisu na e-m... (více v detailu)
OBSLUHA PARKOVIŠTĚ u supermarketu
DPP - zkrácená prac. doba Délka a rozvrh směn - po dohodě Vhodné i pro část. invalidy nebo důchodce Nástup ihned Hlásit se předem telefonicky, po... (více v detailu)
Pracovník/pracovnice úklidu (OZP)
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Pracovní místo vyhrazené zaměstnavatelem pro osoby se zdravotním postižením dle § 80, zákona č. 435/2004 Sb.; Nástup možný IHNED; Začátek pracovní doby mezi 06:00 - 08:00hod.; Po vzájemné dohodě je možnost výkonu práce ve vybraných dnech v týdnu. Náplň práce: úklid kanceláří, společných prostor, sociálních zařízení Zájemci se mohou hl... (více v detailu)
Neuvedeno
42leta SŠ hledá zamestnani na 1/2 uvazku
Před 1 dny - AVIZO_CZ
Ostrava / Dobry den, rada bych pracovala v oboru administrativy a to na poloviční úvazek z důvodu zdr. omezení (jsem OZP). Práce na PC, schopnost... (více v detailu)
Neuvedeno
DĚLNÍK/DĚLNICE V DRUHOTNÝCH SUROVINÁCH
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz, nástup možný ihned. Kontaktní osoba: Slezák Jan, tel.: 604 908 579, osobní kontakt (v době: 8:00-14:00), e-mail... (více v detailu)
PRACOVNÍK / PRACOVNICE WELLNESS CENTRA
Pracovní poměr na dobu neurčitou, turnusové služby. Nástup možný ihned. Zaměstnání je vhodné i pro absolventy/absolventky. Požadavky: příjemné vystupování, kladný vztah k hostům, flexibilita a ch... (více v detailu)
DĚLNÍK/DĚLNICE V DRUHOTNÝCH SUROVINÁCH
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Nástup možný ihned. Kontakt - pan Slezák Jan, tel.: 604 908 579 (od 08:00 hod. do 12:00 hod.) nebo osobně na ... (více v detailu)
DĚLNÍK / DĚLNICE ULTRALEHKÝCH LETADEL
- Nástup možný ihned - Náplň práce: kontaktní laminace kompozitových dílů - V případě zájmu nás kontaktujte telefonicky od pondělí do pátku od 8:30 do 14:30 - Kontaktní osoba: pí. Eva Dvořák... (více v detailu)
ZEDNÍK / ZEDNICE, STAVEBNÍ DĚLNÍK/DĚLNICE
Pracovní poměr na dobu neurčitou. Nástup možný ihned. Zaměstnání je vhodné i pro absolventy. Požadavky: řidičský průkaz sk. B. Kontakt - Ing. Marek Milan; tel.: 775 894 264, e-mail: ... (více v detailu)
KUCHAŘ - PIZZAŘ / KUCHAŘKA - PIZZAŘKA
Pracovní poměr na dobu neurčitou, dvousměnný provoz. Nástup možný ihned. Kontakt telefonicky - paní Bartoňová Ivana, tel.: 776 700 078 (od 08:00 hod. do 20:00 hod.). Místo výkonu... (více v detailu)
ŘIDIČ / ŘIDIČKA MKD (státy EU)
Pracovní poměr na dobu neurčitou. Nástup možný ihned. Požadavky: řidičský průkaz sk. C + E. Kontakt - pan Koudelka Petr, tel.: 777 170 660, e-mail: prisped@prisped.cz nebo dle domluvy na adre... (více v detailu)
TRUHLÁŘ / TRUHLÁŘKA
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Nástup možný ihned. Zaměstnanecké výhody: obědy. Kontakt - paní Lukášová Leona, tel.: 739 086 774 (od 07:00 hod. do 15:00 hod.), e-mail: lukasova@lumco.cz (pr... (více v detailu)
POMOCNÁ SÍLA V KUCHYNI
Pracovní poměr na dobu neurčitou, dvousměnný provoz. Nástup možný ihned. Znalost turečtiny výhodou. Kontakt osobně na provozovně KEBAB HOUSE, Sokolská 9, Červený Kostelec - pan Memis Feray B... (více v detailu)
Hledám práci jako vychovatel, nebo asistent pedagoga....
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Muž 54 let hledá práci jako vychovatel (případně i hlídání dětí), nebo asistent pedagoga, apod. v MŠ, ZŠ, i mimoškolské zařízení, apod. Částečný úvazek nevadí, výše úvazku po telefonu. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
DĚLNÍK / DĚLNICE
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Nástup možný ihned. Pozice je vhodná i pro osoby zdravotně znevýhodněné. Kontakt - p. Slezák; tel.: 604 908 579 (od 08:00 hod. do 12:00 hod.) M... (více v detailu)
BRUSIČ / BRUSIČKA VE SLÉVÁRNĚ
Pracovní poměr na dobu neurčitou, třísměnný provoz. Nástup možný ihned. Jedná se o fyzicky náročnou práci. Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené, závodní jídelna v areálu společnosti, příspěvek na stravování, příspěvek na penzijní př... (více v detailu)
ČÍŠNÍK/SERVÍRKA (HOTEL HOLZBECHER)
Pracovní poměr na dobu neurčitou. Nástup možný ihned. Nabízené výhody: zaměstnanecká strava. Kontakt - p. Ouředník Jan, tel.: 777 225 812 (každý den od 10:00 hod.), e-mail: hotel@zlic.cz (zaslání životopisu) ... (více v detailu)
PRODAVAČ / PRODAVAČKA SMÍŠENÉHO ZBOŽÍ
Pracovní poměr na dobu neurčitou, dvousměnný provoz. Nástup možný ihned. Výhodou znalost anglického a vietnamského jazyka. Kontakt - pan Le Hieu, tel.: 602 780 186 (od 10:00 hod. do 15:00 hod.), e-mail: chau-sip@sezna... (více v detailu)
POMOCNÝ KUCHAŘ / POMOCNÁ KUCHAŘKA (HOTEL HOLZBECHER)
Pracovní poměr na dobu neurčitou. Nástup možný ihned. Pozice je vhodná i pro osoby zdravotně znevýhodněné. Nabízené výhody: zaměstnanecká strava. Kontakt - p. Ouředník Jan, tel.: 777 225 812 (každý den od 10:00 hod.), e-mail: hotel@zli... (více v detailu)
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce