PRODUKTOVÝ MANAŽER/MANAŽERKA JUNIOR

PlaceholderNo Image
Před 120 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Chcete-li se přihlásit, zašlete svůj životopis a stručný dopis, ve kterém popíšete své zkušenosti. Email: e-mail: jobs@aledo.com Požadujeme: zájem o daný obor, Zkušenosti v podobné roli výhodou, ale ne nutností, Být ochoten domluvit se s týmem svými kolegy, Znalost angličtiny na komunikativní úrovni, Seznámenost s naším oborem výhodou, Silné schopnosti řešení problémů a smysl pro detail, Vynikající komunikační a organizační dovednosti, Zodpovědnost a pečlivost. Náplň práce: Junior project manager v společnosti ALEDO je primárně zodpovědný za asistenci v řízení projektů, včetně koordinace komunikace s týmy, klienty a dodavateli, a za sledování a zajištění pokroku a dodržování plánů projektů. Klíčové odpovědnosti: Asistence při plánování a řízení projektů, Komunikace s výrobou a vývojem., Zajištění předpřípravy instalace, dohlížet na projekt až do konce, Komunikace s klienty a dodavateli, Zajištění dodržování časových harmonogramů, Příprava projektové dokumentace a reportů, Účast na jedn... (více v detailu)
Před 120 dny
Olomoucký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

PlaceholderNo Image
Hledáme slečnu pro produktové fotky
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Dobrý den, Jsme malý internetový obchod a hledáme slečnu 18+, která by byla ochotná nafotit s námi produkty našeho eshopu. Jedná se o golfové oblečení, golfové doplňky. Podívat se můžete na www.angx.cz, kde je náš eshop umístěn. Focení by bylo na golfovém hřišti a zabralo by to maximálně dvě hodiny. Za to by "modelce" náležela odměna 1000,- Kč včetně proplacení cestovních nákladů. Jedná se o lokalitu Praha nebo Liberec. Postupně bychom rádi se... (více v detailu)
Před 3 dny
Liberecký kraj
1 000
 Kč
Finanční pomoc
Finanční pomoc
Před 3 dny - HYPERINZERCE
Měsíční plat nemůže vyřešit všechny vaše finanční problémy. Máte projekty a nemáte prostředky na realizaci svých projektů, protože jste omezeni svým mizerným měsíčním příjmem. Ideálním způsobem by bylo zvolit si Expre... (více v detailu)
Před 3 dny
Neuvedeno
MMF Nenávratné financování a rodinné přídavky.
MMF Nenávratné financování a rodinné přídavky.
Přidáno včera - HYPERINZERCE
FMI nenávratné financování/jednotlivci a podniky Věděl jsi ? FMI ve spolupráci s granty EU každému člověku s projektem osobního rozvoje. Po globální finanční krizi a hospodářském zpomalení, které nedávno zasáhlo všechny země po celém světě, proto MMF a EU iniciovaly tento projekt s cílem poskytnout trvalé řešení globální finanční krize. Jedná se o po... (více v detailu)
Přidáno včera
Zdarma
 Kč
Hledáme byty k pronájmu na Praze 1,2  a 3 pro využití Airbnb
Hledáme byty k pronájmu na Praze 1,2 a 3 pro využití Airbnb
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Hledáme byty k pronájmu na Praze 1, 2 nebo 3 pro komerční využití Airbnb Vážení majitelé bytů na Praze 1, 2 nebo 3, rádi bychom Vám představili naši společnost, která se specializuje na poskytování komplexních služeb pro krátkodobé pronájmy přes platformu Airbnb. Jsme zkušený tým profesionálů, který aktuálně spravuje řadu bytů v centru Prahy a pomáhá majitelům dosahovat stabilního a pravidelného příjmu. Co nabízíme: Profesionální servis Airbnb: Zajistíme veškeré služby spojené s krátkodobým pronájmem, včetně komunikace s hosty, úklidu a údržby. Bezproblémový pronájem: Pronajměte nám sv... (více v detailu)
Přidáno včera
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Kupte si kvalitní pravé i falešné pasy řidičské průkazy/dipl
Kupte si kvalitní pravé i falešné pasy řidičské průkazy/dipl
Přidáno včera - HYPERINZERCE
Kupte si kvalitní pravé i falešné pasy, řidičské průkazy, občanské průkazy/diplomaty Naše společnost má dlouholeté zkušenosti s výrobou falešných pasů a jiných identifikačních dokladů. Používáme vysoce kvalitní vybavení a materiály k výrobě falešných pasů. Všechny tajné vlastnosti skutečných pasů jsou pečlivě duplikovány pro naše falešné dokumenty. Jsme nejlepší výrobci vysoce kvalitních falešných Dokumenty. S více než 3 miliony dokumentů, které kolují po celém světě. Poskytujeme pouze originální vysoce kvalitní falešné pasy, řidičské průkazy, občanské průkazy, razítka a další produkty pro jednoho R... (více v detailu)
Přidáno včera
500
 Kč
Obsluha olepovacího stroje
Obsluha olepovacího stroje
Před 1 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Interiéry vyrábíme a dodáváme již 29 let. Staňte se členem našeho týmu a postavte s námi skládačku, jejíž dílky tvoří šťastní a spokojení lidé. Hledáte stabilní práci? Chcete být součástí inovativní české společnosti, velkého výrobce nábytku pro hotely, restaurace, bary a jiné veřejné prostory? Kontaktujte nás nebo nám rovnou zašlete svůj životopis. Rosteme a potřebujeme další posily. Nyní hledáme šikovného kolegu, který má rád práci se stroji, konkrétně na pozici Obsluha olepovacího stroje. Přidejte se mezi nás! Co vás u nás čeká? • Práci na strojích (automatická pila, olepovací centra, CNC), • dodržování zásad BOZP, PO a EMS, • Dodržování a naplňování zásad no... (více v detailu)
Před 1 dny
Pardubický kraj
Neuvedeno
Obsluha CNC
Obsluha CNC
Před 1 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Interiéry vyrábíme a dodáváme již 29 let. Staňte se členem našeho týmu a postavte s námi skládačku, jejíž dílky tvoří šťastní a spokojení lidé. Hledáte stabilní práci? Chcete být součástí inovativní české společnosti, velkého výrobce nábytku pro hotely, restaurace, bary a jiné veřejné prostory? Kontaktujte nás nebo nám rovnou zašlete svůj životopis. Rosteme a potřebujeme další posily. Nyní hledáme šikovného kolegu, který má rád práci se stroji, konkrétně na pozici Obsluha CNC strojů. Přidejte se mezi nás! Co vás u nás čeká? • práci na strojích (automatická pila, olepovací centra, CNC), • dodržování zásad BOZP, PO a EMS, • dodržování a naplňování zásad normy... (více v detailu)
Před 1 dny
Pardubický kraj
Neuvedeno
Montážní pracovník
Montážní pracovník
Před 1 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Interiéry vyrábíme a dodáváme již 29 let. Staňte se členem našeho týmu a postavte s námi skládačku, jejíž dílky tvoří šťastní a spokojení lidé. Hledáte stabilní práci? Chcete být součástí inovativní české společnosti, velkého výrobce nábytku pro hotely, restaurace, bary a jiné veřejné prostory? Kontaktujte nás nebo nám rovnou zašlete svůj životopis. Rosteme a potřebujeme další posily. Nyní hledáme šikovného kolegu, který má rád kompletaci nábytku a cestování, konkrétně na pozici Montážní pracovník. Přidejte se mezi nás! Co vás u nás čeká? - práce na montážích nábytku přímo u objednavatele, - časté služební cesty, - montáž nábytku ve výrobě. Jaké znalost... (více v detailu)
Před 1 dny
Pardubický kraj
Neuvedeno
Truhlář
Truhlář
Před 1 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Interiéry vyrábíme a dodáváme již 29 let. Staňte se členem našeho týmu a postavte s námi skládačku, jejíž dílky tvoří šťastní a spokojení lidé. Hledáte stabilní práci? Chcete být součástí inovativní české společnosti, velkého výrobce nábytku pro hotely, restaurace, bary a jiné veřejné prostory? Kontaktujte nás nebo nám rovnou zašlete svůj životopis. Rosteme a potřebujeme další posily. Nyní hledáme šikovného kolegu, který má rád ruční práci se dřevem, konkrétně na pozici Truhlář. Přidejte se mezi nás! Co vás u nás čeká? • možnost vidět vlastní práci v úžasných realizacích, • příležitost využít vlastní iniciativu a uplatnit své nápady, • profesionální technologické zázemí, moderní strojní vybavení a kvalitní ruční nářadí. Jaké znalos... (více v detailu)
Před 1 dny
Pardubický kraj
Neuvedeno
Truhlář pro atypickou výrobu nábytku
Truhlář pro atypickou výrobu nábytku
Před 1 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Interiéry vyrábíme a dodáváme již 29 let. Staňte se členem našeho týmu a postavte s námi skládačku, jejíž dílky tvoří šťastní a spokojení lidé. Hledáte stabilní práci? Chcete být součástí inovativní české společnosti, velkého výrobce nábytku pro hotely, restaurace, bary a jiné veřejné prostory? Kontaktujte nás nebo nám rovnou zašlete svůj životopis. Rosteme a potřebujeme další posily. Nyní hledáme šikovného kolegu, který má rád ruční práci se dřevem, konkrétně na pozici Truhlář pro atypickou výrobu nábytku. Přidejte se mezi nás! Co vás u nás čeká? • výroba atypického nábytku dle přání zákazníka, • příležitost využít vlastní iniciativu a uplatnit své nápady, • profesionální technologické zázemí, moderní strojní vybavení a kvalitní ruční nářadí.... (více v detailu)
Před 1 dny
Pardubický kraj
Neuvedeno
Rekonstrukce koupelen a montážní služby
Rekonstrukce koupelen a montážní služby
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Renovace či vybudovaní úplně nové koupelny? Obraťte se na Vomida s.r.o. Co vám nabízíme: Kompletní renovace koupelny: Od začátku až do konce vám poskytneme veškerou potřebnou pomoc. Naše tým se postará o všechny detaily, abyste měli koupelnu, která bude plně vyhovovat vašemu životnímu stylu. Profesionální montáže: Jsme specialisté na instalace vody, topení a plynu. Vaše bezpečí a spokojenost jsou pro nás na prvním místě. Přátelský a individuální přístup: Každý projekt je pro nás jedinečný. Poslouchneme vaše přání a společně s vámi vytvoříme koupelnu, kte... (více v detailu)
Před 4 dny
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej, Servis a Pronájem Mobilního Oplocení
Prodej, Servis a Pronájem Mobilního Oplocení
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodáváme, Servisujeme a Pronajímáme Mobilní Oplocení! Hledáte spolehlivé řešení pro zabezpečení vašeho stavebního projektu, sportovní akce nebo soukromého pozemku? Jsme zde pro vás! Naše služby zahrnují: Prodej mobilního oplocení: - Vysoce kvalitní a odolné mobilní ploty - Různé typy a velikosti dle vašich potřeb - Kompletní příslušenství (brány, stojany, spojky) **Servis mobilního oplocení:** - Profesionální údržba a opravy - Rychlé řešení případných problémů - Zajištění dlouhé životnosti vašeho oplocení **... (více v detailu)
Před 5 dny
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Spolehlivý a rychlý úvěr pro všechny.
Spolehlivý a rychlý úvěr pro všechny.
Před 6 dny - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
Spolehlivý a rychlý úvěr pro všechny. Jsme instituce specializující se na poskytování úvěrů všeho druhu. Ať už se jedná o jakýkoli spotřebitelský úvěr, splácení, investici nebo realizaci projektu, podporujeme vá... (více v detailu)
Před 6 dny
Liberecký kraj
58 000
 Kč
Prodej pozemky pro bydlení, 1 067 m2 - Dlouhý Most
Prodej pozemky pro bydlení, 1 067 m2 - Dlouhý Most
Před 1 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Ev.č. 00867 Nabízíme Vám ke koupi velmi atraktivní pozemek o výměře 1067 m2 v Dlouhých mostech. Největší předností tohoto pozemku je již vydané platné stavební povolení pro výstavbu nadstandardního rodinného domu s užitnou plochou přesahující 200 m2. Tato možnost vám umožňuje ihned se pustit do výstavby svého vysněného domova bez zdlouhavých administrativních procedur. Pozemek disponuje veškerými inženýrskými sítěmi. Příjezdová komunikace je zpevněná asfaltovým povrchem, což zajišťuje pohodlný přístup k Vašemu novému domovu. Základní parametry rodinného domu: - vytápění zajištěno tepelným čerpadlem "vzduch/voda" - energetická náročnost B - kanalizace - veřejný vod... (více v detailu)
Před 1 dny
Liberecký kraj
5 900 000
 Kč
Maliarske dvojice pre celé Nemecko
Maliarske dvojice pre celé Nemecko
Před 5 dny - HYPERINZERCE
Hľadáme Maliarske dvojice pre celé Nemecko skoro 21 eur na hodinu (m/ž/d) 13,80€ hrubeho + 7€ diety na hodinu Tvoje úlohy zahŕňajú: Dvojica s jedným autom, ktorá sa presúva po projektoch v nemecku ubytovanie zabezpečené Nemecká zmluva s agentúrou(nemecka zmluva) jeden aby sa vedel dorozumieť nemecky rukami nohami Tvoj profil: •Manuálna zručnosť •Motivovaný a spoľahlivý prístup k práci Fyzická odolnosť •Schopnosť pracovať v tíme •Vodičský preukaz a vlastné auto sú vítané Naše výhody: Ponúkame ti neobmedzenú pracovnú zmluvu za atraktívnych podmienok, dovolenkové a vianočné príspevky a príjemné pr... (více v detailu)
Před 5 dny
Neuvedeno
Hľadá sa maliar s autom do dvojice k nášmu maliarovi !
Hľadá sa maliar s autom do dvojice k nášmu maliarovi !
Před 5 dny - HYPERINZERCE
Hľadáme Maliarske dvojice pre celé Nemecko 13,80€ hrubeho + 7€ diety na hodinu Tvoje úlohy zahŕňajú: Dvojica s jedným autom, ktorá sa presúva po projektoch v nemecku ubytovanie zabezpečené Nemecká zmluva s agentúrou(nemecka zmluva) jeden aby sa vedel dorozumieť nemecky rukami nohami Tvoj profil: •Manuálna zručnosť •Motivovaný a spoľahlivý prístup k práci Fyzická odolnosť •Schopnosť pracovať v tíme •Vodičský preukaz a vlastné auto sú vítané Naše výhody: Ponúkame ti neobmedzenú pracovnú zmluvu za atraktívnych podmienok, dovolenkové a vianočné príspevky a príjemné pracovné prostredie... (více v detailu)
Před 5 dny
Neuvedeno
⭐PROFESIONÁLNĚ/LEVNĚ • Tvorba webů a e-shopů • PPC reklama
⭐PROFESIONÁLNĚ/LEVNĚ • Tvorba webů a e-shopů • PPC reklama
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
⭐POTŘEBUJETE KVALITNÍ WEB nebo e-shop za rozumnou cenu? Nebo RE-DESIGN zastaralého webu?Potřebujete ZVIDITELNIT své služby na internetu a ZVÝŠIT PRODEJ? ⭐Nabízím více než 10leté zkušenosti v oboru a 10ky úspěšných projektu. ⭐Potřebujete levný web nebo náročnější projekt na míru? Není problém! --- Proč web nebo e-shop ode mne? • Mám více než 10leté zkušenosti a za sebou 10ky úspěšných projektů • Skutečné a ověřitelné reference • Profesionální kódování webů na míru (9 z 10 webdesignerů používá pouze šablonové a builder řešení) • Poskytuji komplexní služby (od tvorby webu, zpracování grafiky až po PPC reklamu a SEO) • Levnější ceny než v IT agentuře. Jsem freelancer (na volné noze). Neplatím drahou kancelář, ani tým dalších pracovníků. Mohu Vám tak nabídnout služby levněji. --- Weby s redakčním/administračním systémem WORDPRESS: • s redakčním systémem pro psaní vlastních článků a úpravu obsahu • s rezervačním systémem pro rezervaci věcí nebo služeb (půjčovny, hotely apod.) • s e-shopový... (více v detailu)
Před 4 dny
Hlavní město Praha
500
 Kč
Nabídka spolupráce pro českou firmu s bylinkovými doplňky
Nabídka spolupráce pro českou firmu s bylinkovými doplňky
Před 6 dny - HYPERINZERCE
Hledáte práci se smyslem a flexibilitou? Pak je pro vás OKG to pravé! O nás: OKG je česká firma s více než 25 lety zkušeností v oblasti přírodních doplňků stravy a bylinných produktů. Nabízíme širokou škálu produktů, které pomáhají lidem zlepšovat jejich zdraví a pohodu. Jsme hrdí na to, že můžeme našim zákazníkům nabízet kvalitní a účinné produkty za dostupné ceny. Co nabízíme: • Možnost pracovat z domova a budovat si vlastní flexibilní pracovní dobu • Atraktivní provizní systém odměňující vaši práci • Možnost kariérního růstu a budování vlastního týmu • Podpora a profesní rozvoj od zkušených kolegů • Práce v přátelském a motivujícím prostředí • Smys... (více v detailu)
Před 6 dny
1
 Kč
Prodej, Servis a Pronájem Mobilního Oplocení
Prodej, Servis a Pronájem Mobilního Oplocení
Před 6 dny - HYPERINZERCE
Prodáváme, Servisujeme a Pronajímáme Mobilní Oplocení! Hledáte spolehlivé řešení pro zabezpečení vašeho stavebního projektu, sportovní akce nebo soukromého pozemku? Jsme zde pro vás! Naše služby zahrnují: Prodej mobilního oplocení: - Vysoce kvalitní a odolné mobilní ploty - Různé typy a velikosti dle vašich potřeb - Kompletní příslušenství (brány, stojany, spojky) **Servis mobilního oplocení:** - Profesionální údržba a opravy - Rychlé řešení případných problémů - Zajištění dlouhé životnosti vašeho oplocení **... (více v detailu)
Před 6 dny
Neuvedeno
Rekonstrukce bytů, malířské práce a vyklízení prostor
Rekonstrukce bytů, malířské práce a vyklízení prostor
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Hledáte spolehlivou firmu pro rekonstrukci bytu, malířské práce nebo vyklizení prostor? Vaše starosti s rekonstrukcí a vyklízením končí zde! Naše firma nabízí profesionální a komplexní služby v těchto oblastech: Rekonstrukce bytů: Zmodernizujeme a obnovíme váš byt, aby splňoval vaše požadavky a představy. Malířské práce: Kvalitní malířské služby pro váš interiér, které oživí každý prostor. Vyklízení prostor: Efektivní vyklízení bytů, domů, kanceláří a sklepů bez starostí a stresu. Proč si vybrat právě nás? Zk... (více v detailu)
Před 6 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Rekonstrukce bytů,malířské práce,vyklízení prostor
Rekonstrukce bytů,malířské práce,vyklízení prostor
Před 7 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Hledáte spolehlivou firmu pro rekonstrukci bytu, malířské práce nebo vyklizení prostor?Vaše starosti s rekonstrukcí a vyklízením končí zde! Naše firma nabízí profesionální a komplexní služby v těchto oblastech:Rekonstrukce bytů: Zmodernizujeme a obnovíme váš byt, aby splňoval vaše požadavky a představy.Malířské práce: Kvalitní malířské služby pro váš interiér, které oživí každý prostor.Vyklízení prostor: Efektivní vyklízení bytů, domů, kanceláří a sklepů bez starostí a st... (více v detailu)
Před 7 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Rekonstrukce bytů, malířské práce a vyklízení prosor
Rekonstrukce bytů, malířské práce a vyklízení prosor
Před 7 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Hledáte spolehlivou firmu pro rekonstrukci bytu, malířské práce nebo vyklizení prostor? Vaše starosti s rekonstrukcí a vyklízením končí zde! Naše firma nabízí profesionální a komplexní služby v těchto oblastech: Rekonstrukce bytů: Zmodernizujeme a obnovíme váš byt, aby splňoval vaše požadavky a představy. Malířské práce: Kvalitní malířské služby pro váš interiér, které oživí každý prostor. Vyklízení prostor: Efektivní vyklízení bytů, domů, kanceláří a sklepů bez starostí a stresu. Proč si vybrat právě nás? Zk... (více v detailu)
Před 7 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej, dům , 588m2, Kutná Hora, Hlouška
Prodej, dům , 588m2, Kutná Hora, Hlouška
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme samostatně stojící moderní rodinný dům o zastavěné ploše 86m2 a dispozici 4+kk, který se nachází ve velmi vyhledávané lokalitě Kutné Hory - Hlouška developerského projektu Třešňovka z roku 2021. Cihlová novostavba nabízí vysoký komfort bydlení a nízké provozní náklady, při výstavbě byly použity kvalitní osvědčené materiály a technologie, což zajišťuje dlouhou životnost domů bez nutné údržby. Užitná plocha domu je 134m2 a celková plocha pozemku činí 588m2. V přízemí domu se nachází prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, vstupní chodba, technická místnost a koupelna se sprchovým koutem a WC. V patře se dále nachází 3 samostatné pokoje a prostorná moderně zařízená koupelna s vanou a WC. Komplet celý interiér domu je vybaven nábytkem na míru včetně kuchyně v nadstandardním provedení a je dokonale sladěn a sjednocen. Z obývacího pokoje je př... (více v detailu)
Před 3 dny
Středočeský kraj
10 980 000
 Kč
Doprava / Přeprava / Stěhování / ADR / ČR / Evropa / Svět
Doprava / Přeprava / Stěhování / ADR / ČR / Evropa / Svět
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Od krabičky v osobním autě, přes palety v dodávce, až po několik kamionů, včetně stěhování a přepravy nebezpečného materiálu ADR vč. tříd 1 a 7. Stěhování po ČR i Evropě. Odvoz zboží z obchodů, vyklízení nemovitostí apod. Zrealizujeme přepravu jakéhokoli zboží, kamkoli je potřeba s veškerou potřebnou technikou a dokumentací. V poptávce přepravy uvádějte: - O jaké zboží se jedná - Odkud a kam je potřeba zboží přepravit (ideálně s PSČ) - Váhu a rozměry zboží - Kdy je možné přepravu realizovat Jsme dopravní společnost zabývající se přepravou nejen nebezpečného materiálu ADR. Pro naše klienty zajišťujeme zejména přepravu výbušnin, zbraní, střeliva a munice, včetně nadměrných nákladů. Samozřejmostí je přeprava zboží, které nespadá pod žádná zvláštní opatření. Navrhneme a zrealizujeme pro Vás jakýkoli druh přepravy, kamkoli budete požadovat. Zrealizujeme pro Vás silniční, leteckou i námořní přepravu do celého světa. Zajišťujeme veškerá tranzitní povolení, celní doklady a další potřeb... (více v detailu)
Před 6 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledáme partu lešenáře na projekty do Německa. Nabízíme dlou
Hledáme partu lešenáře na projekty do Německa. Nabízíme dlou
Před 8 dny - BAZOS
Hledáme partu lešenáře na projekty do Německa. Nabízíme dlouhodobou partnerskou spolupráci, hledáme lešenáře s praxí, němčinou a řidičským skupiny „C“. - Denně 10 - 12 hodin práce + možnost dělat soboty - Mzda individuálně dohodnuta 21 € / hodina - Zálohy již první týden - Pravidelné a řádné vyplácení mzdy každý ... (více v detailu)
Před 8 dny
21
 Kč
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce