Řidič C+E

PlaceholderNo Image
Před 480 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Místo výkonu práce: Raná u Hlinska Co vás u nás čeká: přeprava nábytku koncovým zákazníkům, plánování přeprav předem, vždy víte v kolik hodin budete doma, pravidelně servisovaný vozový park plný aut Mercedes Benz. Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít? vlastnit řidičské oprávnění C+E a profesní průkaz, mít praxi v řízení nákladních vozidel, být manuálně zručná, pečlivá, spolehlivá a pracovitá osobnost, mít ochotu učit se novým věcem, mít čistý rejstřík trestů. Nedostatek praxe však není překážkou, u nás se cení chuť pracovat. ZAMĚST... (více v detailu)
Před 480 dny
Pardubický kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Truhlář
Truhlář
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Interiéry vyrábíme a dodáváme již 29 let. Staňte se členem našeho týmu a postavte s námi skládačku, jejíž dílky tvoří šťastní a spokojení lidé. Hledáte stabilní práci? Chcete být součástí inovativní české společnosti, velkého výrobce nábytku pro hotely, restaurace, bary a jiné veřejné prostory? Kontaktujte nás nebo nám rovnou zašlete svůj životopis. Rosteme a potřebujeme další posily. Nyní hledáme šikovného kolegu, který má rád ruční práci se dřevem, konkrétně na pozici Truhlář. Přidejte se mezi nás! Co vás u nás čeká? • možnost vidět vlastní práci v úžasných realizacích, • příležitost využít vlastní iniciativu a uplatnit své nápady, • profesionální technologické zázemí, moderní strojní vybavení a kvalitní ruční nářadí. Jaké znalos... (více v detailu)
Před 4 dny
Pardubický kraj
Neuvedeno
Truhlář pro atypickou výrobu nábytku
Truhlář pro atypickou výrobu nábytku
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Interiéry vyrábíme a dodáváme již 29 let. Staňte se členem našeho týmu a postavte s námi skládačku, jejíž dílky tvoří šťastní a spokojení lidé. Hledáte stabilní práci? Chcete být součástí inovativní české společnosti, velkého výrobce nábytku pro hotely, restaurace, bary a jiné veřejné prostory? Kontaktujte nás nebo nám rovnou zašlete svůj životopis. Rosteme a potřebujeme další posily. Nyní hledáme šikovného kolegu, který má rád ruční práci se dřevem, konkrétně na pozici Truhlář pro atypickou výrobu nábytku. Přidejte se mezi nás! Co vás u nás čeká? • výroba atypického nábytku dle přání zákazníka, • příležitost využít vlastní iniciativu a uplatnit své nápady, • profesionální technologické zázemí, moderní strojní vybavení a kvalitní ruční nářadí.... (více v detailu)
Před 4 dny
Pardubický kraj
Neuvedeno
řidič (C+E) 95 MKD
řidič (C+E) 95 MKD
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
LOGINAX s.r.o. Branecká 307 Halže CZ-34701 Nabídka práce: - řidiče MKD (C+E) 95 na plachtový návěs Nabízíme: - 70% jízd na pravidelných linkách - 50% bez nutnosti kurtování - Cestovní pojištění - Neomezené volání a data - Profesní školení zdarma - Zvýhodněné ceny PHM Čím jezdíme: - Mercedes Benz Actros 1848 + Schmitz CargoBull Kam jezdíme: - Německo, Rakousko, Švýcarsko Praco... (více v detailu)
Přidáno včera
Plzeňský kraj
70 000
 Kč
Obsluha olepovacího stroje
Obsluha olepovacího stroje
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Interiéry vyrábíme a dodáváme již 29 let. Staňte se členem našeho týmu a postavte s námi skládačku, jejíž dílky tvoří šťastní a spokojení lidé. Hledáte stabilní práci? Chcete být součástí inovativní české společnosti, velkého výrobce nábytku pro hotely, restaurace, bary a jiné veřejné prostory? Kontaktujte nás nebo nám rovnou zašlete svůj životopis. Rosteme a potřebujeme další posily. Nyní hledáme šikovného kolegu, který má rád práci se stroji, konkrétně na pozici Obsluha olepovacího stroje. Přidejte se mezi nás! Co vás u nás čeká? • Práci na strojích (automatická pila, olepovací centra, CNC), • dodržování zásad BOZP, PO a EMS, • Dodržování a naplňování zásad no... (více v detailu)
Před 4 dny
Pardubický kraj
Neuvedeno
Obsluha CNC
Obsluha CNC
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Interiéry vyrábíme a dodáváme již 29 let. Staňte se členem našeho týmu a postavte s námi skládačku, jejíž dílky tvoří šťastní a spokojení lidé. Hledáte stabilní práci? Chcete být součástí inovativní české společnosti, velkého výrobce nábytku pro hotely, restaurace, bary a jiné veřejné prostory? Kontaktujte nás nebo nám rovnou zašlete svůj životopis. Rosteme a potřebujeme další posily. Nyní hledáme šikovného kolegu, který má rád práci se stroji, konkrétně na pozici Obsluha CNC strojů. Přidejte se mezi nás! Co vás u nás čeká? • práci na strojích (automatická pila, olepovací centra, CNC), • dodržování zásad BOZP, PO a EMS, • dodržování a naplňování zásad normy... (více v detailu)
Před 4 dny
Pardubický kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Řidič zájezdového autobusu - Praha
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Do naší rodinné firmy Bohemia Bus s.r.o. se sídlem v Praze sháníme řidiče zájezdového autobusu / minibusu na plný úvazek. NÁPLŇ PRÁCE: - Přeprava osob velkými autobusy a minibusy (1 x Neoplan Tourliner, 1 x MAN Lions Coach, 1 x Isuzu Novo a 1 x MB SPrinter) - Režim nepravidelné tuzemské a mezinárodní autobusové dopravy - Různorodá práce - jednodenní jízdy po ČR i do zahraničí pro českou i zahraniční klientelu, jednosměrné transfery po Praze i po ČR na ŠvP pro školy apod., vícedenní zájezdy po ČR i do zahraničí, nově také občasně incomingové okruhy (6 dnů) - Řízení svěřeného vozidla, starost o jeho provozní čistotu a kontrolu jeho provozního stavu - Výjimečně "záskok" na jiné vozidlo v případě nutnosti - Základní úklid autobusu / minibusu CO BYSTE MĚLI MÍT / UMĚT: - Řidičský průkaz skupiny D s profesním průkazem - Digitální karta řidiče - Platné psychotesty, dok... (více v detailu)
Přidáno dnes
Hlavní město Praha
45 000
 Kč
Montážní pracovník
Montážní pracovník
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Interiéry vyrábíme a dodáváme již 29 let. Staňte se členem našeho týmu a postavte s námi skládačku, jejíž dílky tvoří šťastní a spokojení lidé. Hledáte stabilní práci? Chcete být součástí inovativní české společnosti, velkého výrobce nábytku pro hotely, restaurace, bary a jiné veřejné prostory? Kontaktujte nás nebo nám rovnou zašlete svůj životopis. Rosteme a potřebujeme další posily. Nyní hledáme šikovného kolegu, který má rád kompletaci nábytku a cestování, konkrétně na pozici Montážní pracovník. Přidejte se mezi nás! Co vás u nás čeká? - práce na montážích nábytku přímo u objednavatele, - časté služební cesty, - montáž nábytku ve výrobě. Jaké znalost... (více v detailu)
Před 4 dny
Pardubický kraj
Neuvedeno
Řidiče C+E Odpolední linku vČR Denní návrat 60000-Kč Čistého
Řidiče C+E Odpolední linku vČR Denní návrat 60000-Kč Čistého
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Příjmu Řidiče skupiny "C+E" na pravidelnou odpolední linku v kolečku s denním návratem po Čechách Na skříňové tandemové Volvo FH Ideálně z Prahy a blízké okolí, ale i možnost ubytovaní Jedná o stabilní práci s dlouhodobou perspektivou Zboží na paletách Skříně jsou průjezdné Práce s ručním paleťákem Požadujeme : • Řidičské oprávnění skupiny "C+E" • Platný profesní průkaz • Doklad o provedeném dopravně psychologickém vyšetření • Platnou digitální kartu • Trestní bezúhonnost, pracovitost, spolehlivost, samostatnost a aktivní přístup ke svěřené technice, • Praxe v řízení • Pouze solidní jednaní a dlouhodobou spolupráci Co vám můžeme nabídn... (více v detailu)
Před 11 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
řidič C+E MKD
řidič C+E MKD
Před 16 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
LOGINAX s.r.o. Branecká 307 Halže CZ-34701 Hledáme: - řidiče MKD (C+E) 95 na plachtový návěs Kam jezdíme: - Německo, Rakousko, Švýcarsko. Pracovní režim je od pondělí do pátku (víkendy volné) Nabízíme: - Průměrný čístý příjem: 65.000 CZK - 70% jízd na pravidelných linkách - 70% bez nutnosti kurtování - Týdenní odpočinky doma -... (více v detailu)
Před 16 dny
Plzeňský kraj
65 000
 Kč
Řidič C+E na MKD
Řidič C+E na MKD
Před 17 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den, z důvodu rozšíření vozového parku přijmeme řidiče skup. C+E s praxí pro mezinárodní přepravu na lowdeck soupravu z okolí Ostravy, Frýdku-Místku, Havířova, Opavy - prostě z Ostravska :-). Nebráníme se ale ani jiným lokalitám. Sídlíme v Ostravě. Práce na HPP. Auta se nestřídají. Jezdíme většinou CZ-DE v menší míře FR,Benelux, AT. Jízdy pondělí až pátek. Víkendy volné nebo po DOHODĚ - dobrovolně. Požadujeme: - čistý trestní rejst... (více v detailu)
Před 17 dny
Moravskoslezský kraj
50 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Řidič taxi (m/ž)
Před 26 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Uchazeč o zaměstnání musí splňovat podmínky dané zákonem, tj.starší 21 let, bezúhonný, spolehlivý, vlastnit ŘP s... (více v detailu)
Před 26 dny
Liberecký kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Řidič taxi (m/ž)
Před 26 dny - ANNONCE
Uchazeč o zaměstnání musí splňovat podmínky dané zákonem, tj.starší 21 let, bezúhonný, spolehlivý, vlastnit ŘP s... (více v detailu)
Před 26 dny
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Doručovatel listovní pěší, Praha 5 Smíchov - Náborový příspěvěk 15 000 Kč
Před 26 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Jak bude vypadat váš den? Každé ráno si připravíte dopisy , balíčky , letáky a nachystáte si je podle svého rajonu tak, aby se dobře doručovaly. Vydáte se na pochůzku za adresáty, kterým kromě předání jejich zásilky poradíte i jaké další služby České pošty mohou využít. A to nejen na pobočce, ale třeba i online. Po návratu předáte nedoručené zásilky a s čistou hlavou odcházíte domů. Z... (více v detailu)
Před 26 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
VEDOUCÍ OBCHODU
Před 26 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Pracovní pozice je vyhrazena pro osoby zdravotně znevýhodněné a OZP s maximálně 2. stupněm invalidity. Co budete mít na starosti? Zajišťuje a řídí provoz prodejního centra, zodpovídá za obchodní výsledky prodejního centra, aktivně spolupracuje při marketingových aktivitách pro zvýšení prodeje a poskytuje odborné poradenství při prodeji. Očekáváme od vás: výhodou zkušenost s vedením týmu, dobré komunikační schopnosti a příjemné vystupování, aktivní přístup a flexibilita, minimální stupeň vzdělání středoškolské s maturitou,... (více v detailu)
Před 26 dny
Jihočeský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
VEDOUCÍ OBCHODU
Před 26 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Pracovní pozice je vyhrazena pro osoby zdravotně znevýhodněné a OZP s maximálně 2. stupněm invalidity. Co budete mít na starosti? Zajišťuje a řídí provoz prodejního centra, zodpovídá za obchodní výsledky prodejního centra, aktivně spolupracuje při marketingových aktivitách pro zvýšení prodeje a poskytuje odborné poradenství při prodeji. Očekáváme od vás: výhodou zkušenost s vedením týmu, dobré komunikační schopnosti a příjemné vystupování, aktivní přístup a flexibilita, minimální stupeň vzdělání středoškolské s maturitou,... (více v detailu)
Před 26 dny
Jihočeský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Pracovník/ce ostrahy - vrátný/á (vyhrazeno pro OZP/OZZ)
Před 26 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Společnost FENIX INTERNATIONAL, spol. s r.o. je nejstarší českou bezpečnostní službou, která působí v ČR již 29 let. Naše společnost nabízí zcela komplexní a profesionální bezpečnostní služby nejvyšší třídy, stejně jako bezproblémovou minulost, bezprecedentní zákonnost a nadstandardní nasazení vzdělaného managementu s rozsáhlou praxí. Co Vám nabízíme: -pracovní místa na pozici pracovník ostrahy - strážný/á v bance, -pracovní místa vyhrazená pro osoby pobírající invalidní důchod (OZP), -smlouvu na HPP, -mzda 120 Kč/hod, -poloviční úvazek, -12 hodinové denní směny, -jedná... (více v detailu)
Před 26 dny
Zlínský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Pracovník/ce ostrahy - vrátný/á (vyhrazeno pro OZP/OZZ)
Před 26 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Společnost FENIX INTERNATIONAL, spol. s r.o. je nejstarší českou bezpečnostní službou, která působí v ČR již 29 let. Naše společnost nabízí zcela komplexní a profesionální bezpečnostní služby nejvyšší třídy, stejně jako bezproblémovou minulost, bezprecedentní zákonnost a nadstandardní nasazení vzdělaného managementu s rozsáhlou praxí. Co Vám nabízíme: -pracovní místa na pozici pracovník ostrahy - strážný/á v bance, -pracovní místa vyhrazená pro osoby pobírající invalidní důchod (OZP), -smlouvu na HPP, -mzda 120 Kč/hod, -poloviční úvazek, -12 hodinové denní směny, -jedná... (více v detailu)
Před 26 dny
Zlínský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Pracovník/ce ostrahy - vrátný/á (vyhrazeno pro OZP/OZZ)
Před 26 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Společnost FENIX INTERNATIONAL, spol. s r.o. je nejstarší českou bezpečnostní službou, která působí v ČR již 29 let. Naše společnost nabízí zcela komplexní a profesionální bezpečnostní služby nejvyšší třídy, stejně jako bezproblémovou minulost, bezprecedentní zákonnost a nadstandardní nasazení vzdělaného managementu s rozsáhlou praxí. Co Vám nabízíme: - pracovní místa na pozici pracovník ostrahy - vrátný/á, - pracovní místa vyhrazená pro osoby pobírající invalidní důchod (OZP) a osoby zdravotně znevýhodněné (OZZ), - smlouvu na HPP, - mzda 120 Kč/hod, - plný úvazek, - 12h směny: 2 denní - 2 noční - 4 dny volno, - místa výk... (více v detailu)
Před 26 dny
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Pracovník/ce ostrahy - vrátný/á (vyhrazeno pro OZP/OZZ)
Před 26 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Společnost FENIX INTERNATIONAL, spol. s r.o. je nejstarší českou bezpečnostní službou, která působí v ČR již 29 let. Naše společnost nabízí zcela komplexní a profesionální bezpečnostní služby nejvyšší třídy, stejně jako bezproblémovou minulost, bezprecedentní zákonnost a nadstandardní nasazení vzdělaného managementu s rozsáhlou praxí. Co Vám nabízíme: - pracovní místa na pozici pracovník ostrahy - vrátný/á, - pracovní místa vyhrazená pro osoby pobírající invalidní důchod (OZP) a osoby zdravotně znevýhodněné (OZZ), - smlouvu na HPP, - mzda 120 Kč/hod, - plný úvazek, - 12h směny: 2 denní - 2 noční - 4 dny volno, - místa výk... (více v detailu)
Před 26 dny
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Pracovník/ce ostrahy - strářný/á (vyhrazeno pro OZP/OZZ)
Před 26 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Společnost FENIX INTERNATIONAL, spol. s r.o. je nejstarší českou bezpečnostní službou, která působí v ČR již 29 let. Naše společnost nabízí zcela komplexní a profesionální bezpečnostní služby nejvyšší třídy, stejně jako bezproblémovou minulost, bezprecedentní zákonnost a nadstandardní nasazení vzdělaného managementu s rozsáhlou praxí. Co Vám nabízíme: - pracovní místa na pozici pracovník ostrahy - strážný/á, - pracovní místa vyhrazená pro osoby pobírající invalidní důchod (OZP) a osoby zdravotně znevýhodněné (OZZ), - smlouvu na HPP, - mzda 120 Kč/hod, - plný úvazek, - pouze noční 12h směny, - místa výk... (více v detailu)
Před 26 dny
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Pracovník/ce ostrahy - strářný/á (vyhrazeno pro OZP/OZZ)
Před 26 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Společnost FENIX INTERNATIONAL, spol. s r.o. je nejstarší českou bezpečnostní službou, která působí v ČR již 29 let. Naše společnost nabízí zcela komplexní a profesionální bezpečnostní služby nejvyšší třídy, stejně jako bezproblémovou minulost, bezprecedentní zákonnost a nadstandardní nasazení vzdělaného managementu s rozsáhlou praxí. Co Vám nabízíme: - pracovní místa na pozici pracovník ostrahy - strážný/á, - pracovní místa vyhrazená pro osoby pobírající invalidní důchod (OZP) a osoby zdravotně znevýhodněné (OZZ), - smlouvu na HPP, - mzda 120 Kč/hod, - plný úvazek, - pouze noční 12h směny, - místa výk... (více v detailu)
Před 26 dny
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Řidič sk. B
Před 28 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost která má zařízenou flotilu u několika dopravních aplikací, hledáme vhodné kandidáty na pozici řidič sk. B Náplň práce: Přeprava cestujících po Praze. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš strukturovaný životopis. Budeme Vás v nejbližší době kontaktovat. Společnost PŘEDVÝBĚR.CZ s.r.o. si vyhrazuje právo nekontaktovat kandidáty, kteří neb... (více v detailu)
Před 28 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Řidič sk. C, Brno
Před 28 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Hledáme řidiče Céčka Máš ještě mokrý řidičák od inkoustu? Nevadí! Vše tě naučíme. Nebo jsi naopak zkušený mazák co objel s návěsem 3x zeměkouli a máš už toho dost?Tak pojď jezdit pro nás! Jak to u nás vypadá? Přijdeš do práce, nafasuješ auto, naložíš a vyrážíš., Po návratu auto natankuješ a jdeš domů, čistá hlava., Cesty převážně kolem komína - nebudeš trávit týdny na cestách, každý den budeš doma., Vozový park značky Iveco, maximálně 19 tunová vozidla bez přívěsů., Práce je převážně v Jihomoravském kraji, Ideální pro čerstvé absolventy autoškol i zkušené mazáky., Když by se náhodou něco přihodilo, nevadí - pojištění na blbost jde za námi a technici na telefonu nikdy nespí., Naši řidiči nejsou servisáci, takže žádné složité opravy na krajnici. I na def... (více v detailu)
Před 28 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Řidiči sk. C
Před 29 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Horáková Eliška, e-mail: horakova.eliska@cpost.cz Co by Vás čekalo: Cesty převážně kolem komína - nebudete trávit týdny na cestách, každý den budete doma. Vozový park značky Iveco, maximálně 19 tunová vozidla bez přívěsů. Směny jsou různé, jeden týden vyrazíte brzy ráno a poobědváte u rodinného stolu, druhý týden se prospíte a vyrazíte až odpoledne. Volné víkendy. Když by se náhodou něco přihodilo... (více v detailu)
Před 29 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Řidiči sk. C
Před 29 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Horáková Eliška, e-mail: horakova.eliska@cpost.cz Co by Vás čekalo: Cesty převážně kolem komína - nebudete trávit týdny na cestách, každý den budete doma. Vozový park značky Iveco, maximálně 19 tunová vozidla bez přívěsů. Směny jsou různé, jeden týden vyrazíte brzy ráno a poobědváte u rodinného stolu, druhý týden se prospíte a vyrazíte až odpoledne. Volné víkendy. Když by se náhodou něco přihodilo... (více v detailu)
Před 29 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce