Obchodní asistent/asistentka

Před 83 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Požadavky: velmi dobré komunikační schopnosti; znalost práce na PC; řidičský průkaz sk. B; praxe v obdobné činnosti minimálně 2 roky; samostatnost; sp... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Programátor PHP + MySQL- senior
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: velmi dobrou znalost PHP 7 (včetně OOP) a SQL (MySQL); velmi dobrou znalost HTML a CSS; znalost technologií JavaScript, AJAX; znalost operačního systému Linux; praxi ve vývoji WWW stránek a aplikací alespoň 3 roky; analytické schopnosti; z... (více v detailu)
Neuvedeno
Obchodní ředitel
Před 2 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost, která je výhradním distributorem předních světových značek z oblasti autokosmetiky a autochemie, hledáme vhodného kandidáta na pozici Obchodní ředitel. Náplň práce: Vedení a motivace obchodního týmu, Kontrola a hodnocení kvality a výsledků práce podřízených pracovníků, Odpovědnost za nastavení a plnění obchodních cílů, Rozvoj nových obchodních příležitostí a akviziční činnost, Péče o stávající partnery, Vyhledávání dalších institucí pro obchodní činnost, Pravidelný reporting vedení společnosti, práce se CRM, Monitorování a analýza trhu, Vedení pravidelných porad obchodního úseku, Úzká spolupráce s marketin... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
obchodní zástupce
Před 3 dny - AVIZO_CZ
ŘP sk. B, alespoň 3 roky praxe. pracovní poměr od: 01.10.2024, mzda: 35000 - 65000... (více v detailu)
Neuvedeno
Obchodní konzultant/zástupce - Brno
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Jsme personální agentura PŘEDVÝBĚR.CZ, která pomáhá firmám z různých odvětví vyhledávat nové zaměstnance a rozšiřujeme náš obchodní tým! Hledáme nové kolegy na pozici Obchodního konzultanta/zástupce, kteří se nebojí výzev, mají chuť se rozvíjet v obchodu a rádi komunikují s lidmi, a hlavně rozšíří náš mladý obchodní tým. Co by byla Tvoje náplň práce? Akvizice nových zákazníků a tvorba vlastního portfolia klientů, Aktivní prodej služby v oblasti náboru zaměstnanců, Komunikace s klienty přes telefon nebo formou osobní či online schůzky, Budování a udržování dlouhodobých vztahů s klienty. Jak si Tě představujeme? Komunikativní člověk, který se nebojí oslovit nové klienty a navázat kontakt, Máš zájem o obchod a chceš se v něm rozvíjet, Js... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
OBCHODNÍ ZÁSTUPCE / OBCHODNÍ ZÁSTUPKYNĚ STAVEBNIN
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Nástup možný ihned. Náplň práce: péče, udržování a rozvoj obchodních vztahů se stávajícími odběrateli a aktivní vyhledávání nových odběratelů, zpracování a pravidelné vyhodnocení cenových nabídek, poskytování poradenské služby odběratelům k prodávanému sortimentu, vedení a aktualizace databází o zákaznících, pravidelný monitoring údajů o prodejích a monitoring konkurence. Požadavky na kvalifikaci: SŠ - staveb... (více v detailu)
Neuvedeno
Obchodní zástupci
Před 4 dny - AVIZO_CZ
ŘP sk. B, obchodní dovednosti, spolehlivost, flexibilita. Nástup možný ihned. Lze i na DPP V případě zájmu nám zašlete životopis e-... (více v detailu)
Neuvedeno
Obchodní reprezentant
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme - SŠ či VŠ vzdělání ekonomického či technického zaměření výhodou - Komunikativní znalost anglického či německého jazyka podmínkou - Řidičský průkaz sk. B - Reprezentativní vystupování - Znalost práce na PC - Samostatnost v rozhodování, asertivnost, flexibilita - Příjemné a profesionální vystupování - Kreativita, zo... (více v detailu)
Neuvedeno
Obchodní zástupce
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Zastupování v prodeji maloobchodních partnerů, propagace zboží na internetových portálech. Pracovní cesty za maloprodejci, komunikace s velkoobchodem SAPA ve vietnamštině, možnost pracovních cest v rámci ČR. Vietnam... (více v detailu)
Neuvedeno
Obchodní zástupce v oboru stavebnictví
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Pro stavební společnost VYSSPA Sports Technology s.r.o., zaměřeného na sportovní stavitelství hledáme vhodného kandidáta / ku na pozici Obchodní zástupce v oboru stavebnictví. Pokud máte zájem zpracovávat nabídky, zastupovat firmu v komunikaci s investory na obchodních schůzkách a máte obchodního ducha, přidejte se k nám. Životopis zasílejte na e-mail: pavlina.sklenarova@vysspa.cz (tel. 727877628). Popis pozice * aktivní hledání nových obchodních příležitostí * kompletní zákaznický servis včetně technické podpory (časté služební cesty) * vypracování cenových nabídek * vytváření obchodní strategie firmy (analýza trhu, reporting, vize) * spolupráce na zakázkách s realizací * pravidelná komunikace se zákazníky i dodavateli Váš profil * SŠ, ideálně VŠ stavebního, nebo obchodního zaměření * vynikající komunikační a prezentační schopnosti * schopnost samostatné i týmové práce * aktivní p... (více v detailu)
Neuvedeno
Vedoucí obchodního útvaru
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Možnost služebního auta, telefon, PC, 5 týdnů dovolené, závodní stravování. V případě zájmu se lze hlásit telefonicky - 417 518 202 - Po-Pá - 8... (více v detailu)
Neuvedeno
OBCHODNÍ ZÁSTUPCE/KYNĚ
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Pracovní náplň - Akvizice nových klientů - Udržování a rozvoj dlouhodobých vztahů se zákazníky - Návrh obchodních podmínek spolupráce - Vedení obchodní dokumentace - Spolupráce s týmem podpory prodeje, produktovým vývojem a kalkulačním oddělením Požadujeme - Pracovitá, přirozeně pozitivní a vyrovnaná osobnost - Týmový hráč - Aktivní přístup, samostatnost a sebekázeň - uživatelská znalost MS Office (Excel, Word, Power Point) - znalost angličtiny a němčiny (není podmínkou) - zkušenost s prodejem obalového materiálu - výhodou Nab... (více v detailu)
Neuvedeno
Asistent/Asistentka
Před 5 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost, která zajišťuje provoz technické infrastruktury, hledáme vhodné kandidáty na pozici Asistent/Asistentka. Náplň práce: Zajišťování kompletní administrativní podpory dvou sekretariátů – generálního (GŘ) a finančního ředitele (FŘ), Příprava a organizování veškerých činností a služeb sekretariátu v souladu s pokyny GŘ a FŘ, Příprava porad vrcholového vedení společnosti a dalších jednání GŘ, Zajištění agendy související s jednáním představenstva a dozorčí rady společnosti + příprava podkladů, Příprava a aktualizace časového harmonogramu pracovních činností, úkolů a schůzek GŘ, Sjednávání a organizace návštěv, zprostředkování styku GŘ s ostatními zaměstnanci společnosti, orgány a instituce... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Obsluha CNC
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Nástup možný IHNED. Náplň práce: Programování vyráběných dílů; Obsluha CNC soustruhu (operační systém Heidenhain) Požadujeme: Základní znalost obrábění; Všeobecný technický přehled; Znalost čtení výkresové dokumentace; Manuální zručnost, sp... (více v detailu)
Neuvedeno
Obchodní technická podpora
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Prodej formou on-line prezentací. Přesná evidence obchodních případů. Budování dlouhodobých vztahů s klienty. Základní technická podpory Min. SŠ vzdělání (stavebnictví výhodou) Znalost polštiny nebo angličtiny Flexibilní pracovní doba po zapracován... (více v detailu)
Neuvedeno
PRACOVNÍK / PRACOVNICE DISTANČNÍ SLUŽBY ASISTENČNÍ A TÍŠŇOVÉ PÉČE PRO SENIORY ANDĚL NA DRÁTĚ
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu neurčitou, zkrácený pracovní úvazek na 25 hod./týdně (pracovní doba 5 hodin/den), nepřetržitý provoz. Nástup možný ihned. Zaměstnání pro osoby zdravotně znevýhodněné a osoby se zdravotním postižením. Hrubá měsíční mzda od 16.000 Kč/5 hodin (+ příplatky). Jedná se o službu telefonické pomoci a poradnu pro seniory. Operátor/operátorka na lince vyhodnocuje požadavky a potřeby volajících seniorů. V případě potřeby zprostředkovává včasnou pomoc, pomáhá řešit případný problém, pomůže radou, poskytne in... (více v detailu)
Neuvedeno
Obchodní zástupci
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Hledání nových zákazníků pro prodej vína - region Čechy, účast na vinařských prezentačních a prodejních akcích, základní mzda 21 300-Kč + provize z prodeje , ŘP sk.B, znalost v oblasti problematiky vína, praxe v obchodní činnosti výhodou, časová flexibilit... (více v detailu)
Neuvedeno
Obchodní manažeři pro Německo
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Obrněné brigády 20/20, 350 02 Cheb. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Možno i na dohodu o provedení práce. Vhodné i pro absolventy. Pracovní doba: pružná pracovní doba (jednosměnný provoz). Náplň práce: aktivní vyhledávání nových zakázek, dle předem stanovených postupů, každodenní komunikace s partnery v německ... (více v detailu)
Neuvedeno
PRACOVNÍCI V OBLASTI PRODEJE - REFERENTI INTERNETOVÉHO OBCHODU - Kontakt: telefonicky či e-mailem.
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Nutnost komunikativní znalosti filipínského jazyka Tagalog a AJ pro obsluhu zákazníků z Filipín.. Práce v administraci e-shopu filipínských potravin, komunikace se zákazníky. K... (více v detailu)
Neuvedeno
obchodní zástupce a specialista pro Asii (m/ž)
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce : příprava registrační dokumentace, zpracování dat z polních pokusů v anglickém jazyce, komunikace s místními a mezinárodními autoritami, obchodní činnost a komunikace se zákazníky zejména v Asii, realizace obchodních případů výhody: pracovní telefon a PC, příspěvek na stravu ko... (více v detailu)
Neuvedeno
Administrativní referent/ka obchodního oddělení
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: administrativní činnost spojená s chodem obchodního oddělení, příprava administrativních podkladů k jednání a výběrovým řízení, administrativa spojená s vývojem nového produktu na trh, komunikace s tuzemskými odběrateli- telefonicky a emailem. Požadujeme: SŠ vzdělání, praxe na podobné pozici výhodou, není podmínku, logické a kreativní smýšlení, reprezentativní a příjemné vystupování, dobrou znalost PC ( Excel, Word), samostatnost, flexibilitu, důs... (více v detailu)
Neuvedeno
Traktorista v živočišné výrobě - krmivář
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Práce i o víkendech. Požadavky: řidičský průkaz sk. T Zájemci se mohou hlásit u kontaktní osoby - pan Jaromír Šnejdrla: - zasláním životopisu (CV) na e-mail: zodcernotin@tiscali.cz; - telefonicky (07,00 - 15,00hod.) na čís... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič/ka sk. C
Před 7 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Náplň práce: denní rozvoz zboží Požadavky: řidičský průkaz sk.C; profesní průkaz Zájemci se mohou hlásit... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Řidič/ka sk. C
Před 7 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Náplň práce: denní rozvoz zboží Požadavky: řidičský průkaz sk.C; profesní průkaz Zájemci se mohou hlásit... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Obchodní zástupce z kanceláře
Před 5 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost zabývající se výrobou a prodejem nerezových materiálů, hledáme vhodné kandidáty na pozici Obchodní zástupce z kanceláře. Náplň práce: Aktivní vyhledávání nových obchodních příležitostí ve svěřeném regionu, Péče o stávající zákazníky a udržování dobrých vztahů s nimi, Propagace nerezových produktů, Řešení cenových nabídek, objednávek do systému, Komunikace s kolegy v obchodím oddělení, expedičním oddělením a skladem, Komunikace se zahraničními dodavateli (italština, angličtina), Kontrola přijatých dodavatelských faktur, Operativní řešení případných nenadál... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Obchodní zástupce - Frýdek-Místek a okolí
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce - Péče o přidělené portfolio zákazníků - Pravidelné návštěvy zákazníků - Akvizice nových zákazníků - Poradenství zákazníkům - Spolupráce při tvorbě objednávek - Řešení reklamací - Zaměstnanecké výhody: Služební automobil Měsíční bonus ... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce