Instalatér, topenář. Čištění a kamerový průzkum kanalizace.

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Provádíme instalatérské a topenářské práce. Také provádíme čištění odpadů a... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Stavební a zemní práce
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Provádíme stavební a zemní práce. Retenční nádrže, jímky, bazény, kanalizace. Jižní Morava, jižní Čechy.
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Čištění střech a fasád včetně nátěrů
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Provádím čištění fasád i střech včetně ošetření proti mechu a plísním. Provádím i renovace na památkových budovách. Vše za pomocí plošiny a vysokotlakých čističů a materiálů v souladu s ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Bourací a vyklízecí práce
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Provádíme bourací a vyklízecí práce. Zednické práce-omítky,zdění. Brno,Žďár N/S, okolí 100km
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Čištění studny AKCE 5690,-
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Čištění studny za akční cenu Cena čištění studny 5690Kč. Služba zahrnuje: Kompletní čištění kopané studny: Přijedeme, očistíme vaši studnu a odčerpáme přebytečnou vodu. Vyspárujeme skruže pokud bude potřeba (příplatek) abychom zlepšili efektivitu studny a celého čištění. S pomocí vysokotlaké vapky kompletně očistíme skruže, odstraníme kal, vybereme hrubé nečistoty a celou ji vydezinfikujeme. Zároveň založíme novou kvalitní vrstvu štěrkového lože pro optimální prostředí vaší studny. Naše firma se zabývá nejen čištěním studní, ale i jejich opravami a instalací čerpadel a pump. V oboru se pohybujeme už několik let a proto jsme schopni nabídnout Vám odbornou radu. Vsaďte na spolehlivou firmu a ozvěte se nám! Máte zakalenou vodu ve studni nebo divně zapáchá? Potřebujete studnu vyspravit? Chcete pomoci s instalací čerpadla? Nebo nastal čas pravidelné kontroly studny? Pokud jste ... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 690
 Kč
Čištění střech , fasád , dlažeb
Nabízím čištění dlažby , fasády , střechy a všech jiných povrchů. Vše muže vypadat zase jako nové za desetinu nákladů .V t... (více v detailu)
Neuvedeno
Topenář - Instalatér
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Provádíme topenářské a instalatérské práce. Rozvody vody, topení, podlahového vytápění. Instalace a výměny kotlů, tepelných čerpadel, radiátorů, bojlerů a zařízení ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Zakázková kovovýroba, zámečnické práce
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Naše firma se specializuje na: - Výrobu zábradlí, madel, brán, mříží, plotů a dalších kovových prvků - Výrobu stavebních kovových konstrukcí - Zpracování plechů a profilů - Služby svařování CO2, TIG, MMA - Ohýbání a obrábění kovů - Povrc... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Stavebni a zahradni prace
Před 6 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Provádíme veskeré stavební práce. Za rozumné ceny po dohode se zákazn... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Průmyslová inspekční endoskopická kamera Lightswim
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Průmyslová inspekční endoskopická kamera Lightswim, 4,3" IPS boroskopická kanalizační kamera, ruční vodotěsná hadí kamera IP67 s 8 LED světly 5M/16,5FT polotuhý kabel HD průmyslový endoskop s 4,3palcovým barevným LCD displejem, který vám umožňuje prohlížet obrázky ve vysokém rozlišení v reálném čase. Snadno se ovládá, zapnete a můžete jej okamžitě používat. Pro připojení k WIFI není třeba používat smartphone a není třeba stahovat žádný software ovladače. (Upozorňujem... (více v detailu)
Hlavní město Praha
799
 Kč
Řemeslné a stavební práce
Před 7 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Provádím dlažby,obklady,štuky atd. Malířské práce.
Liberecký kraj
Neuvedeno
Provádím veškeré zednické práce.
Před 7 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Provádím veškeré zednické práce. Příbram a okolí.
Středočeský kraj
Neuvedeno
Čištění střech
Před 8 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím čištění střech a fasád od nečistot a mechů, vaše střecha i fasáda opět ožije a získá na vzhledu
Jihočeský kraj
75
 Kč
Zahradnické práce, úklidové služby, realizace.
Před 7 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Dobrý den dovolujeme si nabídnout Naše služby. Provádíme kompletní realizace a údržby zahrad od A do Z.(terénní úpravy, betony, zmkové dlažby,výkopy,obrubníky, výsadby, zakládání trávníků, kácení, prořezy, seče....) Čištění čalounění a veškeré strojové... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
zednické práce
Před 10 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Provádím zednické práce. Omítky jádrové ručně házené. Omítky štukové Perlinka s lepidlem 2x vrstvy Založení zdiva pomocí zakládacího systému. Zdění Hr... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Vodoinstalatérství - sečení trávy - řezání dřeva
Před 11 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Sečení trávy křovinořezem případně sekačkou se sběrem. Řezání motorovou pilou, štípání a skládání dřeva na místě. Další zahradní práce dle domluvy. Drobné instalatérské práce. Vybavení mám své vlastní. Realizac... (více v detailu)
Středočeský kraj
290
 Kč
Čištění studní a vrtu
Před 12 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Čištění studní a vrtu.prohoubeni studní a vše kolem!!!volejte pište!!vše rád zodpovím a klidně jen poradím!!!!
Zlínský kraj
4 500
 Kč
Instalatér topenář
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím instalatérské práce.
Středočeský kraj
Neuvedeno
Zednicke práce
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Zednické a stavební práce Dobrý den, nabízím zednické a stavební práce. - bytová jádra na klíč - zateplovací systém - omítky (i strojové) - zamkové dlažby - montáž PVC oken - malířské práce - betonáže - zdění - brizolit (opravy, apod) - sádrokartonářské práce - obklady a dlažby - zapraveni oken a dveří ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Hledám práci
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, Provádíme veškeré ruční a strojní výkopové práce, kanalizační a vodní přípojky RD,úpravy zahrad, kompletní vyklízení obje... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Nová inspekční kamera do potrubí 20m/7"display v kufru
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
20M vodotěsná kamera pro kontrolu kanalizace Souprava kanalizační kamery obsahuje kabel sondy, čočku s vysokým rozlišením a monitor pro zobrazení těžko dostupné kontrolní oblasti. Díky tomu je kontrola a údržba potrubí přístupnější a méně pracná. Kanalizační odvodňovací kamery jsou základním nástrojem pro všechny majitele domů, dodavatele, a dokonce i profesionální instalatéři Potrubí o délce 20 m Kabel 20M - Profesionální testovací kabel ze skelných vláken pro vzdálené sondování, antikorozní/studený/tahový. Vodotěsný fotoaparát IP68 vodotěsná kamera, 140° pozorovací úhel může poskytnout jasný obraz. LED světla poskytují dostatečný zdroj světla a nastavitelný jas. 7" LCD obrazovka Barevná obrazovka v měřítku 800 x 480 se sluneční clonou poskytuje jasný vizuální a video záznam při venkovních a vnitřních kontrolách. Přenosný kufr na nářadí Sada inspekční kamery je vybavena hliníkovým pouzdrem pro uložení a přenášení všech zařízení a snadnou instalací držáků cívky. Velká baterie 4500... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 000
 Kč
Oprava střechy, výměna krytiny, pokrývač, klempíř
Před 14 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Dobrý den, rád Vám pomohu s opravu Vaší střechy na chatě či rodinném domu. Výměnou střešní krytiny, oplechová... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
zemní a bourání práce
Před 14 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den Nabízíme Vám služby v oblasti stavební činnosti. -zemní a výkopové práce -Úpravy interiéru a exteriérů -Zednické práce, omítky, perlinka, štuk, sanační omitky -Sádrokartonářské práce -Pokládka obklady a dlažby -Pokládka Laminátové a Vinylové podlahy -Malířské a natěračské práce -Průmyslové betonové podlahu a nivelace -Pokládka zámkové dlažby, stavba plotu -Demoliční a bourací práce, výkop... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
111
 Kč
Realizace stavebních prací
Před 15 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Provádíme kamenické,zednické,malířské a natěračské práce.
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Topenářské a instalatérské práce
Před 16 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím topenářské a instalatérské práce.
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Pískování renovace veteránských dílů, auto moto dílů, disků
Před 14 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Provádíme povrchovou úpravu před aplikací nátěrových hmot pomocí pískování (tryskání). Tato metoda se používá k odstranění starých barev a laků, poradí si se silnou korozí. Specializujeme se převážně na pískování starožitností, dřevěných předmětů a veteránských dílů. Přijímáme i zakázky jiného odvětví. Samozřejmostí je ohleduplnost ke stáří předmětu a šetrnost naší práce. Cenu pískování volíme se zákazníkem individuálně a to vždy v závislosti na množ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 200
 Kč
Další nabídky najdete zde: Řemeslné a stavební práce