Péče o domací mazlíčky

Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím venčení i hlídání pejsků, péče o domácí mazlíčky. Cena: 250,- Kč/hod. Jistebnice a okolí do 20 km.
Jihočeský kraj
250
 Kč

Podobné inzeráty

Úklidové služby
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabizím pravidelný i jednorázový úklid domácností (bytů a domů). Cena: 250,- Kč/hod. Jistebnice a okolí do 20 km.
Jihočeský kraj
250
 Kč
Hlídání dětí
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím pravidelné i jednorázové hlídání dětí, odvoz do i ze školky. Cena: 250,- Kč/hod. Jistebnice a okolí do 20 km.
Jihočeský kraj
250
 Kč
Hlídání psú
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Pohlídám pejsky malých a středních plemen v domě se zahradou po dobu dovolených a... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Vosí hnízda / Včelí úly cukroví
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Letos opět přijímáme Vaše objednávky na domácí vosí hnízda. Tradiční receptura: Máslový krém s rumem (nebo b... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Domácí výroba VÁNOČNÍHO CUKROVÍ
Před 3 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Dobrý den přijímáme objednávky na vánoční cukroví převážně z domácích surovin... (více v detailu)
Ústecký kraj
300
 Kč
Vánoční cukroví podle tradičních receptů
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Vánoční cukroví podle tradičních receptů Nabízím domácí cukroví pečené podle tradičních receptů. Letos peču 12 druhů a to: Linecké rohlíčky marcipánové mušličky plněné ořechy rumové kuličky rafaelo perníčky nugatové kroužky nepečená roláda dortíčk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
690
 Kč
Vánoční cukroví podle tradičních receptů
Před 1 dny - SBAZAR
Vánoční cukroví podle tradičních receptů Nabízím domácí cukroví pečené podle tradičních receptů. Letos peču 12 druhů a to: Linecké rohlíčky marcipánové mušličky plněné ořechy rumové kuličky rafaelo perníčky nugatové kroužky nepečená roláda dortíčk... (více v detailu)
690
 Kč
Vánoční domácí cukroví
Před 5 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Nabízím vánoční domácí cukroví cca 10 druhů. Používám pouze čerstvé máslo,domácí vejce a pravou vanilku.Žádné náhražky. Objednávky přijí... (více v detailu)
Zlínský kraj
950
 Kč
Lahodné domácí vánoční cukroví
Před 5 dny - SBAZAR
Nabízím upečení lahodného máslového domácího cukroví. Cca 14 druhů. Na vyžádání zašlu seznam druhů
890
 Kč
Hlídání psů a dalších domácích mazlíčků
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Hezký den. Nabízím hlídání psů a v případě zájmu i ostatních domácích mazlíčků. Cena je 500 Kč/pes za každý započatý den, více psů a ostatní mazlíčci dle domluvy. Hlídáme pejsky v RD se zahradou na Pálavě, dostupnost od Pohořel... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
500
 Kč
Strojní čištění koberců
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Nabízím strojní čištění koberců, sedacích souprav a autosedaček. Mytí oken. Ostrava a okoli Typ výpomoci: Domácí práce
Neuvedeno
Vánoční cukroví
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Přijímám objednávky na domácí vánoční cukroví. Pěkné malé tvary. 1kg obsahuje cca 100kousků ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
650
 Kč
Domácí vánoční cukroví!
Před 6 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Z poctivých surovin - čerstvého másla, domácích vajec, ořechů... Polévané kvalitní čokoládou, mazané naší rybíz. marmeládou, dochuceno vanilkou, citron. a pomeranč. kůrou, rumem nebo vaječ. likérem. 19 druhů: 1) Vanilkové rohlíčky 2) Linecká srdíčka s rybíz. marmeládou 3) Perníčky 4) Košíčky s rybíz. marmeládou, čoko krémem a čokoládou 5) Kávěnky s kávovým krémem a čokoládou 6) Karamelové čtverečky s karamelem, kar. krémem a čokoládou 7) Hvězdičky s rybíz. marmeládou a čokoládou 8) Kap... (více v detailu)
Kraj Vysočina
790
 Kč
Hlídání psů - ubytování v psím hotelu AX
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme ubytování v klidném prostředí blízko městečka Dobřichovice. Ubytování v zateplených kotcích s výběhem, možnost i ubytování v bytě. Venčíme třikrát denně na volno v oploceném prostoru, či nabízíme možnost venčení formou vycházek. Samozřejmostí je veterinární péče vašich miláčků. Nabízíme stravu... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Kočárek pro přepravu domácích mazlíčků - nové
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kočárky určené pro přepravu pejsků, koček a dalších domácích mazlíčků - kočárky jsou nové - barvy k dispozici: hnědá, šedá, černá - varianty k dispozici: tříkolový/čtyřkolový - vybavení: polstrovaná protiskluzová rukojeť, držák na lahev s vodou včetně úložného koše, odnímatelný polštář se snímatelným potahem, 2x integrované vodítko pro bezpečnost pejska, 2x parkovací brzda,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 690
 Kč
Domácí vánoční cukroví
Před 5 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Vše pečeno z poctivých surovin - čerstvého másla, domácích vajíček, ořechů… polévané kvalitní čokoládou, mazané naší (letos v létě vařenou) rybízovou marmeládou! Dochuceno pravou vanilkou, citronovou a pomerančovou kůrou, rumem nebo vaječným likérem. Nabízím směs cukroví složenou z 19 druhů: 1) Tradiční voňavé vanilkové rohlíčky obalované v moučkovém cukru 2) Linecká srdíčka slepované domácí rybízovou marmeládou 3) Košíčky s rybízovou marmeládou a čokoládovým krémem polévané tmavou čokoládou zdobené ořechy 4) Kakaové sádlovky plněné domácí višňovou marmeládou 5) Linecké hvězdy a malá srdíčka slepované domácí rybízovou marmeládou polévané tmavou čokoládou 6) Kapky plněné vanilkovým krémem s kapkou vaječného likéru polévané tmavou čokoládou 7) Kávěnky - cukroví plněné kávovým krémem polévané čokoládou 8) Voňavé perníčky zdobené klasickou citronovo-bílkovou polevou 9) Karamelové čtverečky – vanilkové cukroví plněné karamelem a karamelový... (více v detailu)
Kraj Vysočina
790
 Kč
Vánoční cukroví
Před 9 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Sice je tu ještě barevný podzim, ale Vánoce se nám už blíží . Pečení cukroví mám moc ráda, peču podle receptů mé babičky, ale ráda zkouším i nové vyzkoušené druhy. Většinou min. 15. Používám převá... (více v detailu)
Středočeský kraj
650
 Kč
Domácí konopná mast
Před 8 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám domácí konopnou mast, extra silná, velmi účinná. Obsah: 50ml Cena: 90,- Kč/50ml Pomáhá například: akné, lupénka, opary, péče o suchou pokožku, atopický ekzém a ekzémy, bércové vředy, proleženiny, jizvy, klouby, modřiny křečové žíly, otoky, popáleniny, odře... (více v detailu)
Ústecký kraj
90
 Kč
Vánoční cukroví od Našich Babiček
Před 9 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Přijímám objednávky na vánoční cukroví. Pečeme s láskou podle staré receptury od našich babiček diky použití čerstvých surovin, výhradně másla ,množství domacích ořechů,rumu,vajíček marmelád,kvalitního kakaa a čokolády Pečeme již 20 let,jsme vyučení cukráři. cukroví : Kokosové polomáčené rohlíčky. Linecké cukroví s ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
850
 Kč
Domácí sušička Xiaolang HD-YWHL02 / 35L, 550W
Před 9 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodávám funkční domácí sušičku. Pouze 2 x vyzkoušená Kupní cena 4299,- teď s velikou slevou! Nevhodný dárek Cena: 1299,- +( 25... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 299
 Kč
Aneta Růžičková
Před 11 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Krásný den, nabízím výborné domácí Vánoční cukroví. DRUHY: Kokosovo-cokoladove kuličky Linecké s marmeládou a čokoládou Linecké s marmeládou Kokosové kuličky s mandlí "Raffaello" ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
930
 Kč
Práce pro maminky na 1/2 úvazek placená jako full time (péče
Před 9 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Milá maminko, vychováváte děti a máte pocit, že tady v Teplicích (a okolí) není žádná práce, kterou byste mohla spojit s rolí úžasné mámy? Skvěle se staráte o domácnost, manžela, vozíte děti do školy (nebo do školky), na kroužky a to prostě není s „normální“ prací od 9 do 5 slučitelné. Nechcete ale být jen doma, protože máte pocit, že by vám za chvíli hráblo a také potřebujete pomáhat manželovi s rodinným rozpočtem. Proto hledáte práci na částečný úvazek, kterou budete moct skloubit s výchovou dětí. A jestli se v tomto textu trochu poznáváte, tak tohle možná bude ta pravá příležitost pro vás. Jmenuji se Filip Hradil, je mi 28 a jsem podnikatel, který žije s přítelkyní v Teplicích a hledáme člověka, který nám pomůže s péčí o domácnost. Kromě podnikání, které mi bere většinu dne, jsem hodně aktivní a na domácnost už nezbývá čas. Jenže mám zároveň rád perfektně uklizeno, naplněnou lednici, vyžehlené oblečení a umyté auto. Potřebuji někoho přirozeně pečujícího, kdo za mě tyto věci... (více v detailu)
Ústecký kraj
30 000
 Kč
podzimní a vánoční tábory u koní
Před 12 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Celodenní program u koní - výuka jízdy na koni ve velké kryté hale (neomezeno počasím) i vyjížďky do přírody - na koni denně několik hodin dle možností dětí; výuka sedlání a uzdění, hipoterapie, poklízení ve stájích, péče o koně i další hoispodářská zvíř... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 000
 Kč
Pronájem družstevního bytu 3+1, 78 m and 178, balkon, sklep
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu prostorný a světlý byt 3+1 o celkové výměře 78 m and 178, který se nachází ve zrekonstruovaném panelovém domě na adrese Dobevská 878/6, Praha 12 - Kamýk. Byt se skládá ze tří neprůchozích pokojů, balkonu, sklepa a prosklené lodžie. Je ideální pro rodiny nebo skupinu 2-3 osob. Dispozice a vybavení - Obývací pokoj (20 m and 178): Velký a světlý obývací pokoj s výstupem na prosklenou lodžii, která nabízí příjemné posezení a výhled na klidné okolí. - Dvě ložnice (12 m and 178, 12 m and 178): Neprůchozí pokoje s dostatkem prostoru pro spaní či práci. - Kuchyň (10 m and 178): Plně vybavená kuchyňská linka včetně spotřebičů, vhodná pro pohodlné vaření. - Samostatná koupelna s vanou: Pro relaxaci po náročném dni. - Samostatné WC: Oddělené od koupelny pro větší pohodlí. - Šatna: Samostatná vybavená šatna poskytuje dostatek úložného prostoru pro oblečení a další potřeby. - Balkon a sklep: Součástí pronájmu je také praktický balkon a sklepní prostor pro úložení ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
24 000
 Kč
Vánoční cukroví
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízím možnost objednávky vánočního cukroví (kvalitní suroviny, pouze máslo). Minimální objednávka 1kg. Jedná se o mix cukroví, cca 20 druhů, případné úpravy mixu lze řešit individuálně. V mixu naleznete tyto druhy cukroví: linecké, máslová srdíčka s čokoládový krémem, kokosky, ořechové cukroví, včelí úlky, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
850
 Kč
Další nabídky najdete zde: Péče o dům, zahradu, zvířata