Pracovník obsluhy myčky vozidel, ruční mytí vozů a čištění interiérů

Před 196 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme: stravenky, 25 dní dovolené, příspěvek na důchodové pojištění, multisport kartu. Kontakt e-mailem viz výše.
Středočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Obsluha v zařízeních rychlého občerstvení
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Nabízíme: - příspěvek na stravu. Kontakt e-mailem viz výše. pracovní poměr od: 02.07.2024, m... (více v detailu)
Neuvedeno
Úklidoví pracovníci - vyhrazeno pro OZP
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Místo vhodné pro OZP. Pracovní doba: ranní, odpolední. NÁPLŇ PRÁCE: úklid prostor pro cestující, čekáren, nástupiště, venkovních prostor. NABÍZÍME: 25 dnů dovolené, náborový příspěvek ve výši 5000 Kč, bonus za doporučení vhodného kandidáta ve výši 3000 Kč, perspektivu dlouhodobého a stálého zaměstnání, práci v... (více v detailu)
Neuvedeno
Úklidový pracovník/pracovnice - mytí nástupišť - vyhrazeno pro OZP
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: žel. stanice Krnov - Cvilín Pracovní doba: Ranní směny, zkrácený úvazek, 10 hodin týdně Popis činnosti: mokré mytí nástupišť Co vám můžeme nabídnout: - práci na hlavní pracovní poměr - perspektivu dlouhodobého a stálého zaměstnání - vstřícné jednání - náborový příspěvek ve výši 5.000,... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovníci odborného zacházení ve vězeňství- vychovatelé
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Dobu určitou lze po roce sjednat na dobu neurčitou. Rozpětí finančního ohodnocení je v závislosti na praxi. Požadujeme: pedagogické vzdělání nebo pedagogické minimum. Nabízíme: 240 hodin dovolené za kalendářní rok + 5 dní indispozičního volna, příspěvky z fondu kulturních a sociá... (více v detailu)
Neuvedeno
Rýsovač kovů
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Charakteristika prac.pozice: - orýsovávání svařenců a odlitků pro další zpracování ve strojním obrábění Požadavky: praxe v oboru strojírenství, čtení a použití výkresové (technické) dokumentace, prostorová orientace, dobrý zdravotní stav Nabízíme: 1 týden dovolené nad rámec ZP, měsíční motivační odm... (více v detailu)
Neuvedeno
POMOCNÝ KUCHAŘ/KUCHAŘKA
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Kontaktní osoba Mgr. Kateřina Dvořáková, tel. 582 321 401, e-mail: kdvorakova@csspv.cz Pracovní doba: jednou za 14 dní víkendové směny, běžná pracovní doba od 5:00 - 13:30, výborná dostupnost - MHD, cyklostezky Náplň práce: pomocné práce v kuchyni, příprav... (více v detailu)
Neuvedeno
PŘÍPRAVÁŘ/PŘÍPRAVÁŘKA BAREV
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Kontaktní osoba Hrubanová Martina, tel.: 731401847, e-mail: m.hrubanova@muerdter.cz Náplň práce: příprava barev (laků) a tvrdidel pro výrobu a vzorkování, záznam procesní kontroly Požadujeme: výuční list, základní znalost PC, spolehli... (více v detailu)
Neuvedeno
TRYSKAČ/TRYSKAČKA
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Nástup možný ihned. Kontakt Jančík Mojmír, tel.: 602 718 049 (volat 6:00-14:00), e-mail: jancik@dtmo.cz Požadujeme: vazačský a jeřábnický průkaz výhodou Náplň práce: obsluha tunelového tryskače, manipulace s dílci až 35 tun. Nabízíme: možnost zaučení, po skončení doby určité možnost změny na dobu neurčitou, zaměstnání u zaveden... (více v detailu)
Neuvedeno
SVÁŘEČ/SVÁŘEČKA KOVŮ
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Nástup možný ihned. Kontakt Matoušek Petr, tel.: 606 021 171 (volat 6:00-14:00), e-mail: matousek@dtmo.cz Požadujeme: úřední zkouška dle ČSN EN 287-1, METODA 135, výhodou praxe v oboru, vazačský a jeřábnický průkaz Nabízíme: po skončení doby určité možnost změny na dobu neurčitou, zaměstnání u zavedené společnosti, zají... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovníci pro ruční mýtí a čistění vozidel
Před 8 dny - AVIZO_CZ
pracovní poměr od: 11.05.2022, mzda: 18900 Obor činnosti: Služby nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: ZŠ
Neuvedeno
Všeobecná sestra se specializací v psychiatrii
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Uchazeči se hlásí e-mailem: tmt.sokolov@spc-slunicko.cz nebo tel. 725 179 013 v prac. dnech 8 až 14 hod. Požadujeme min. vyšší odborné vzdělání - všeobecná sestra se specializací v psychiatrii; práce v terénu (okres Sokolov), pracovní doba pondělí - pátek (ne víkendy a svátky), aktivní řidič (sk. B), ... (více v detailu)
Neuvedeno
Technologist - Designer
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: - Spolupracuje při vývoji stávajících / nových produktů v portfoliu produktů. - Zpracovává technické dokumentace a připravuje podklady pro výrobu. - Komunikuje s dodavateli. - Kontroluje a testuje vzorky a vyhodnocuje kvalitu produktů. - Pracovní cesty do zahraničí (Asie). Požadujeme: - VŠ vzdělání textilního směru. - Znalost textilního zb... (více v detailu)
Neuvedeno
AUTOMECHANIK/AUTOMECHANIČKA
Před 6 dny - AVIZO_CZ
I ABSOLVENTI. Strukturovaný profesní životopis zašlete na e-mail: premysl.kristek@forteas.cz, tel. 775 750 345 (volat 6:00-14:30), osobně Mostkovice 529 mezi 6:00-14:30 Pracovní doba: Po-Pá 6:00-14:30 hod. Požadujeme: praxe v oboru výhodou, samostatnost, pečlivost, manuální zručnost Náplň práce: oprava a údržba vojenské techniky, strojů, provádění preventivních prohlídek a preventivní údržby, techniky, strojů a zaří... (více v detailu)
Neuvedeno
Manipulant - pro zámečnickou výrobu
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Kontakt:osobně po tel. dohodě v době od 8-14 hodin, emailem. Požadavky: - min. výuční list, mamuální zručnost, důslednost, spolehlivost, praxe na podobné pozici - vítána, Náplň práce: - kompletace a balení jednotlivých dílůzakázky dle rozpisu, drobné montážní práce Nabízíme: - zajímavou tvůrčí práci pro naše zákazníky: Amazon, Holba, Dyson, Adidas, Calvin Klein Zázemí stabilní společnosti s orient... (více v detailu)
Neuvedeno
Dělník / Zámečník / Obráběč kovů (m, ž)
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Hledáme pracovníky do výroby strojních zařízení Požadujeme: SŠ nebo odborné vyučení technického směru Praxe v oboru - výhodou (vyšší platové ohodnocení) Zaměstnanecké výhody: Stravné, 25 dní dovolené, příspěvek na živ... (více v detailu)
Neuvedeno
NÁSTROJAŘ/NÁSTROJAŘKA
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Kontaktní osoba Škrabalová Hana, tel. 583 037 124 (volat 8:00-16:00 hod.), e-mail: kariera@linaplast.cz Požadavky: SŠ technického směru, komunikativnost, pečlivost, schopnost a ochota učit se nové věci, znalost čtení technické dokumentace, pracovitost a manuální zručnost. Náplň práce: výroba a oprava vstřikovacích forem dle dodané dokumentace, organizace výroby jednotlivých dílů forem a návrhy na jejich opravu ve spolupráci s mistrem, obsluha soustruhu, oprava forem z lisovny, dodržování nastavených systémů řízení a certifikovaných systémů kvality. Nabízíme: plně hrazené stravenky v hodnotě 120 Kč za směnu, příspěvek na dop... (více v detailu)
Neuvedeno
SMĚNOVÝ KONTROLOR/KONTROLORKA - lisovna
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Kontaktní osoba Škrabalová Hana, tel.: 583 037 124 (volat 8:00-16:00), e-mail: kariera@linaplast.cz Požadujeme: SŠ vzdělání s maturitou, znalost čtení výkresové dokumentace výhodou, uživatelská znalost prostředí MS, Office, znalost postupů měření ručními měřidly, znalost metodiky SPC,MSA, orientace v kontrolních plánech, znalost metodiky výhodou, znalost výrobních kontrol výhodou, pečlivost, schopnost a ochota učit se nové věci, schopnost jednání s lidmi, schopnost samostatné práce Nabízíme: plně hrazené stravenky v hodnotě 120 Kč za směnu, příspěvek na dopravu až 1 600 Kč měsíčně, odměna za odpracovanou dobu ve výši Kč 1 500,--... (více v detailu)
Neuvedeno
Číšník/servírka, obsluha sportovní haly
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: praxi v restauračním provozu, výpis z rejstříku trestů, organizační a komunikační schopnosti, znalost práce na PC, loajalita, iniciativa, zodpovědnost, spolehlivost Nabízíme: stravenky, 5 týdnů dovolené, volné vstupy... (více v detailu)
Neuvedeno
Lakýrníci automobilů a jiných vozidel
Před 7 dny - AVIZO_CZ
MÍSTO VÝKONU PRÁCE: Areál výrobního závodu Iveco Czech Republic, a. s., Čelakovského 610, Choceňské Předměstí, 566 01 Vysoké Mýto + Vraclavská 535, Pražské Předměstí, 566 01 Vysoké Mýto POŽADUJEME: manuální zručnost NABÍZÍME: 5 dní dovolené navíc, příplatek za práci v noci, příplatek za prá... (více v detailu)
Neuvedeno
Obchodní zástupce v oboru stavebnictví
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Pro stavební společnost VYSSPA Sports Technology s.r.o., zaměřeného na sportovní stavitelství hledáme vhodného kandidáta / ku na pozici Obchodní zástupce v oboru stavebnictví. Pokud máte zájem zpracovávat nabídky, zastupovat firmu v komunikaci s investory na obchodních schůzkách a máte obchodního ducha, přidejte se k nám. Životopis zasílejte na e-mail: pavlina.sklenarova@vysspa.cz (tel. 727877628). Popis pozice * aktivní hledání nových obchodních příležitostí * kompletní zákaznický servis včetně technické podpory (časté služební cesty) * vypracování cenových nabídek * vytváření obchodní strategie firmy (analýza trhu, reporting, vize) * spolupráce na zakázkách s realizací * pravidelná komunikace se zákazníky i dodavateli Váš profil * SŠ, ideálně VŠ stavebního, nebo obchodního zaměření * vynikající komunikační a prezentační schopnosti * schopnost samostatné i týmové práce * aktivní p... (více v detailu)
Neuvedeno
Úklidoví pracovníci
Před 9 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Místo vhodné i pro OZP. Pracovní doba: odpolední. NÁPLŇ PRÁCE: úklid kanceláří a společných prostor. POŽADUJEME: výpis z trestního rejstříku. NABÍZÍME: 25 dnů dovolené, možnost osobního ohodnocení, náborový příspěvek ve výši 5000 Kč, bonus za doporučení vhodného kandidáta ... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
dělník/ice potravinářské výroby
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Manipulace s jateckými polotovary, manipulace s masem a masnými výrobky, převážení, porcování, balení masa a masných výrobků, obsluha linky Mimořádné odměny, 25 dnů dovolené, závodní stravování, svačiny zdarma, zaměstnanecké balíč... (více v detailu)
Neuvedeno
Operátoři ve výrobě
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Cheb (Karlovarský kraj). Pracovní poměr na dobu určitou (1 rok) - poté možné prodloužení. Pracovní doba: Po-Pá (6:00-14:15 h x 14:15-22:30 h). Náplň práce: výroba obalových materiálů a podlah. Nabízíme: stravenky, příspěvek na dojíždění, docházkový bonus. Kontakt pro z... (více v detailu)
Neuvedeno
Vývojář serverových řešení - junior
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: výborná znalost Linuxu, preferované distribuce Debian, Ubuntu, CentOS znalost správy Apache, Nginx, HAProxy, MySQL, PHP základní znalosti programování (např. bash, PHP, Java) znalost sítí (TCP / IP, DNS) znalosti verzování softwaru (Git) znalosti kubernetes a podobných řešení znalost dalších serverových technologií analytické schopnosti komunikativní znalost anglického jazyka samostatnost velkou chuť do práce, oběta... (více v detailu)
Neuvedeno
pracovník/pracovnice plánování kvality
Před 8 dny - AVIZO_CZ
tvorba plánů kvality, zkušebních plánů, protokolů pro vzorkování, výběr měřících a zkušebních zařízení včetně plánování zkušebních postupů pro nové projekty, zpracování reklamací v průběhu projektu, systematické řízení FMEA, instruktáže pracovníků kvality na měřidla a metody měření, předání zkušební technologie do výroby, znalosti měřící techniky, FMEA, zkušenosti s VDA; APQP; PPAP; MSA; VDA 19.1; VDA 19.2, znalost cizích jazyk... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce