Levné ubytování

Před 3 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme: dvoulůžkový pokoj za 8000 Kč na osobu za měsíc, třílůžkový pokoj za 7500 Kč na osobu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno

Podobné inzeráty

ubytování
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
nabízíme dvoulůžkový pokoj za 8000 kč na osobu/měsíc, třílužkový pokoj za 7500 Kč/os. a čt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 500
 Kč
levné ubytování
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
nabízíme vícelůžkové pokoje se sprchou a záchodem na pokoji,cena od 75... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 500
 Kč
levné ubytování
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
nabízíme vícelůžkové pokoje, cena od 5700 Kč za osobu na měsíc, so... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 700
 Kč
Ubytování hotel Slunce - Havlíčkův Brod
Před 2 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Hledáte klidné ubytování v srdci Vysočiny? Náš hotel v Havlíčkově Brodě je ideálním místem pro objevování krás tohoto kraje. Vysočina nabízí nádhernou přírodu, malebné vesničky, lesy a turistické stezky, které lákají k aktivnímu odpočinku i relaxaci. Nabízíme pokoje pro 2-3 osoby, které jsou vybavené vlastním sociálním zařízením. Na patře je k dispozici kuchyňka pro přípravu jídel. Hotel je vybaven také pračkou, takže si můžete pohodlně zajistit své osobní potřeby i při de... (více v detailu)
Kraj Vysočina
900
 Kč
Pronajmu vybavené pokoje na ubytovně v Jičíně
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronajmu dvoulužkové pokoje v ubytovně v Jičíně. Vybavené pokoje , lednice. Wifi. Kuchynky s pračkama jsou společné. Krátkodobé i dlouhodob... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
200
 Kč
Nabízíme ubytování v Pardubicích - Starých Čívicích
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme ubytování v Pardubicích - Starých Čívicích - kapacita až 40 lůžek. Celkem 15 samostatných pokojů obsahuje 1-4 lůžka, lednici, šatní skříně a noční stolky. K dispozici je 8x sprcha (pánská, dámská), 5x WC (pánské,... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Ubytování Rabí
Před 4 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím ubytování u hradu Rabí . Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení .
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Ubytování v moderních pokojích, Zlín
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím moderní stylové bydlení v blízkosti univerzity a centra Zlína ve velmi klidné lokalitě Zlín-Letná . V okolí se nachází Univerzita Tomáše Bati a obchody do 10 minut pěšky, kousek les na večerní procházky či běh. Součástí je pěkná udržovaná zahrádka s celoročním posezením a možností grilování nebo relaxování. Taktéž k dispozici vysokorychlostní Internet, bezproblémové parkování... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 000
 Kč
Ubytování v pokojích v RD v Libčicích nad Vltavou
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme ubytování zejména pro studující v krásné lokalitě v Libčicích nad Vltavou-Letkách. Jedná se o prostorný podkrovní byt ve dvougeneračním rodinném domě. Dům se nachází v krásném údolí Vltavy s výhledem na skály, řeku a železniční trať. V nabídce jsou tři samostatné neprůchozí pokoje s jedním až třemi lůžky. Dále je k dispozici společenská místnost s kuchyňským koutem, koupelna s WC a prostorná chodba. Celý objekt je výlučně nekuřácký. Celková kapacita je nejvýše 6 osob. Železniční zastávka je vzdálena 400 m. Cesta vlakem na zastávku Praha-Podbaba 16 min, Praha-Holešovice zast. 21 min a Praha Mas. n. 25 min. Celodenní interval 30 min. Pře... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 900
 Kč
Pronájem chalupy s vinným sklepem na Jižní Moravě
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Chalupa s vinným sklepem v obci Hovorany (okr. Hodonín). Rekreační objekt se nachází přímo u cyklostezky a v těsné blízkosti fotbalového hřiště, dětského hřiště, tenisových kurtů, střelnice či vodní plochy s možností sportovního rybolovu. V blízkosti Lednicko-... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Ubytování Tovačov, ul.Cimburkova
Před 6 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme ubytování pro jednotlivce, páry i větší pracovní skupiny na ubytovně v Tovačově. Ubytování v 2.NP. v 10 malých dvojlůžkových pokojích, jejichž součástí jsou samostatné WC a sprch. kouty. Taktéž 4 větší pokoje pro vícero osob v 1.NP. Zde se také nachází WC, sprchy , velká společenská ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
249
 Kč
Ubytování pro stavební firmu, dělníky
Před 8 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Nabízím ubytování pro stavební firmu, řemeslníky ve Východních Čechách- okr. Ústí nad Orlicí. Jedná se o zrekonstruovaný rodinný dům. Kapacita lůžek: pevné lůžko 11x - 4 ložnice (možnost 2 přistýlky, obýva... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Skladník/ce (operátor skladu) - Rajhrad (Brno-venkov)
Před 5 dny - AVIZO_CZ
První kontakt e-mailem. Vhodné i pro OZP. Skladník - Rajhrad (Brno - venkov) Jmenujeme se SMERO a jsme velkoobchod s kancelářskými potřebami, drogerií, obalovými materiály, reklamními a dárkovými předměty a dalším bohatým sortimentem. Nejdůležitější jsou pro nás zákazníci a jejich příběhy, starosti a potřeby. Správným výběrem vybavení jim šetříme čas i peníze. Už od roku 1998. Právě teď hledáme nové kolegyně a kolegy do našeho centrálního skladu v Rajhradě, odkud začíná cesta všech kancelářských potřeb za novými majiteli. Nástup je možný ihned. Práce je vhodná i pro osoby se zdravotním znevýhodněním nebo omezením OZZ/OZP. Obsluha VZV je výhodou, není podmínkou. " Mzda 32 - 37 000 Kč hrubého měsíčně. " Stravenkový paušál cca 2 450 Kč měsíčně (116 Kč/pracovní den). " Příspěvek na pratelné 500 Kč měsíčně. " Náborový příspěvek 20 000,- Kč hrubého (5 000 Kč hrubého po 3 měsících, 5 000 Kč hrubého po 6 měsících a 10 000 Kč hrubého po 10 měsících). Co budete dělat: o Po příchodu do skladu a n... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem 1+1, Ostrava - Moravská, ulice Nádražní
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím vám pronájem nevybaveného, moderně zrekonstruovaného bytu 1+1, o velikosti 40m2. Byt nemá žádné průchozí pokoje a vše je přístupno přímo z předsíně. Nachází ve velmi žádané lokalitě v blízkosti centra Ostravy. Byt leží v 7. patře z 8 v bezbariérovém, panelovém domu s výtahem. Dům je plně revitalizován, včetně nového výtahu a kamerového systému. Stav bytu je TOP, je po rekonstrukci a dosud v něm nikdo nebydlel. Byt je určen maximálně pro dvě nekuřácké osoby bez domácích mazlíčků a je k dispozici ihned. K bytu patří i sklepní kóje a přímo v bytě je i k... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 500
 Kč
Ubytování Kroměříž
Před 11 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Ubytování v dosahu centra Kroměříže Nabízíme ubytování 10 minut pěší chůzí od centra města Kroměříže. K dispozici jsou dvou, tří a čtyř lůžkové pokoje každý s vlastním souciálním zařízením, některé s kuchyňským koutem. Velká plně vybavená společná kuchyně včetně pračky a sušičky. V ceně... (více v detailu)
Zlínský kraj
370
 Kč
Ubytování pro dělníky
Před 11 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Dobrý den, poskytujeme ubytování pro dělníky. Pokoje po 4. Osobách. Lednice na poko... (více v detailu)
Jihočeský kraj
170
 Kč
Pronájem bytu 2+1 Svitavy
Před 8 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu byt v osobním vlastnictví o velikosti 2+1 s lodžií a příslušenstvím o celkové výměře 58 m2 ve Svitavách Předměstí v blízkosti vlakového nádraží. Byt je prostorný a po dávné rekonstrukci, nachází se v posledním patře 3. podlaží revitalizovaného panelového domu. Sestává se z předsíně, koupelny, samostatného WC, komory, obývacího pokoje s lodžií, vybavené kuchyně a ložnice. Byt je pronajímaný... (více v detailu)
Pardubický kraj
10 000
 Kč
Prodej, rodinný dům k dokončení, Benátky nad Jizerou
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nádherný rodinný dům k dokončení s pozemkem v Benátkách nad Jizerou - Exkluzivní příležitost! Popis nemovitosti: • Dispozice: 4+kk, typ domu: Harmonia • Pozemek u domu: 657 m2 • Partner projektu: DJT ( DůmJednímTahem) • Stavební povolení na výstavbu: 2. čtvrtletí roku 2025 Lokalita: • Exklusivní místo v Benátkách nad Jizerou • Klidná lokalita U Vodojemu Cena domu k dokončení: 2 482 500 Kč Cena domu k dokončení s pozemkem: 6 424 500 Kč Dům k dokončení je mezi zákazníky firmy DJT nejoblíbenější formou dodání domu. Jedná se o uzavřenou hrubou stavbu se střechou a výplněmi, kterou pro vás postaví do 2 měsíců (v případě modulového domu 1-2 měsíce, dle typu domu). Zkušený tým provede nejnáročnější část výstavby domu. Vy si následně, podle finančních a časových možností, necháte dům dokončit najatými řemeslníky, nebo svépomocí. K tomu zdarma získáte podrobný manuál pro dokončení Domu jedním tahem. Tato nemovitost představuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají ideální míst... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 424 500
 Kč
Prodej, rodinný dům k dokončení, Benátky nad Jizerou
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nádherný rodinný dům k dokončení s pozemkem v Benátkách nad Jizerou - Exkluzivní příležitost! Popis nemovitosti: • Dispozice: 5+kk, typ domu: Medea • Pozemek u domu: 601 m2 • Partner projektu: DJT ( DůmJednímTahem) • Stavební povolení na výstavbu: 2. čtvrtletí roku 2025 Lokalita: • Exklusivní místo v Benátkách nad Jizerou • Klidná lokalita U Vodojemu Cena domu k dokončení: 2 846 500 Kč Cena domu k dokončení s pozemkem: 6 424 500 Kč Dům k dokončení je mezi zákazníky firmy DJT nejoblíbenější formou dodání domu. Jedná se o uzavřenou hrubou stavbu se střechou a výplněmi, kterou pro vás postaví do 2 měsíců (v případě modulového domu 1-2 měsíce, dle typu domu). Zkušený tým provede nejnáročnější část výstavby domu. Vy si následně, podle finančních a časových možností, necháte dům dokončit najatými řemeslníky, nebo svépomocí. K tomu zdarma získáte podrobný manuál pro dokončení Domu jedním tahem. Tato nemovitost představuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají ideální místo p... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 452 500
 Kč
Prodej, rodinný dům k dokončení, Benátky nad Jizerou
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nádherný rodinný dům k dokončení s pozemkem v Benátkách nad Jizerou - Exkluzivní příležitost! Popis nemovitosti: • Dispozice: 5+kk, typ domu: Triton • Pozemek u domu: 514 m2 • Partner projektu: DJT ( DůmJednímTahem) • Stavební povolení na výstavbu: 2. čtvrtletí roku 2025 Lokalita: • Exklusivní místo v Benátkách nad Jizerou • Klidná lokalita U Vodojemu Cena domu k dokončení: 2 772 000 Kč Cena domu k dokončení s pozemkem: 5 856 000 Kč Dům k dokončení je mezi zákazníky firmy DJT nejoblíbenější formou dodání domu. Jedná se o uzavřenou hrubou stavbu se střechou a výplněmi, kterou pro vás postaví do 2 měsíců (v případě modulového domu 1-2 měsíce, dle typu domu). Zkušený tým provede nejnáročnější část výstavby domu. Vy si následně, podle finančních a časových možností, necháte dům dokončit najatými řemeslníky, nebo svépomocí. K tomu zdarma získáte podrobný manuál pro dokončení Domu jedním tahem. Tato nemovitost představuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají ideální místo ... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 856 000
 Kč
Sdílené pokoje v apartmánu se 6 pokoji v Útěchově
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Hledáme studenty či mladé pracující do sdílených studentských apartmánů v městské části Brno-Útěchov (cca 25 minut městskou dopravou od Brna). K dispozici jsou jeden dvoulůžkový + jeden třílůžkový v horním apartmánu. Cena za osobu ve sdíleném pokoji: 3700,- Kč/osoba Cena je včetně všech poplatků a internetu. Kauce je ve výši 1 nájmu. Obsazujeme všechny 4 apartmány, na videu se jedná o apartmán č. 2 (v pravo nahoře). Apartmány se nepatrně liší, například barvou kuchyně a obložením stropu. Červená kuchyň i obývák... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 700
 Kč
Ubytování Otsar v Plzni vhodné i pro firmy
Před 12 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Ubytování Otsar: Hledáte dostupné ubytování, dlouhodobý pronájem nebo jste na pracovní cestě a preferujete prostor a soukromí, které Vám penziony a hotely nenabídnou? Pak jsou tu naše byty právě pro Vás! Kontakt: • Telefon: +420 377 477 254 • E-mail: ruska@otsar.cz • Web:https://www.otsar.cz/ruska Proč se Vám u nás bude líbit: • Ubytování ve vybavených samostatných bytech/pokojích • V našich bytech máte dostatek prostoru a soukromí. Byty jsou kompletně zařízeny, včetně kuchyně. Jeden pokoj na patře má vždy navíc vlastní sociální zařízení. • Dostupné ceny ubytování • Nabízíme levné, ale přitom kvalitní ubytování v Plzni, v blízkosti centra města. Ceny jsou stanoveny podle délky pobytu a počtu ubytovaných osob. • Bezplatná Wi-fi ve všech bytech. • Vše co potřebujete na dosah • Prodejna s potravinami a drogerií 150 m. Nejbližší restaurace 50 m. • Výhodou ubytování u nás je blízkost MHD (300 m) a hlavního vlakového a autobusového nádraží (2,5 km) • Celý objekt prošel kompletní reko... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Pronájem pokojů
Před 13 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu dvoulůžkové pokoje v Týně nad Vltavou. V každém pokoji se nachází dvě postele, skříň a stůl se židlemi. Na patře je sdílená plně vybavená kuchyně. WC a sprchový kout j... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Levné ubytování Kojetín
Před 16 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme LEVNÉ UBYTOVÁNÍ pro zaměstnance , dělníky , firmy . Dvou , tří a čtyř ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
250
 Kč
PRODÁM RAKEV NA AUTO + NOSIČ KOL - LEVNĚ
Před 15 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Levně PRODÁM: - JAKO NOVÝ STŘEŠNÍ AUTO - BOX (rakev) HAKR 400L MAGIC LINE. Vnější rozměry 2000 x 740 x 420 cm ,objem 400 litrů, pro 6 párů lyží (běžek), nebo 4 snowboardů. Centrální zamykání, oboustranné otvírání, nosnost 50 kg, rychlost 130 km/h, ATEST. - NOVÝ nosič 4 jízdních kol na tažné zařízení HAKR TRIP 3+1 MIDDLE S ADAPTÉREM. Vyklápění pro přístup do kufru, jednoduché uchycení zamykacím pákovým svěračem k tažnému, uzamčení kol, váha 15,6 kg, nosnost 60 kg, rychlost 130 km/h, ATEST a velmi lehká manipulace i pro ženu! Tento držák je velmi stabilní i do str... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Cestování a ubytování