Zámečník

Místo výkonu práce: Světlá Hora Jedná se o provádění svářečských, brusičských a zámečnických prací. i bez praxe, zaučíme, manuální zručnost svářečský průkaz MIG/MAG výhodou čtení výkresové dokumentace výhodou Stravenkový paušál,... (více v detailu)

Podobné inzeráty

ZÁMEČNÍK / ZÁMEČNICE
Jsme strojírenská firma z Hradce Králové, působíme v oboru 32 let, zabýváme se výrobou forem, lisovacích nástrojů, přesných součástí, obráběním ve 3D. Místo působení- areál Tesla HK. Požadujeme: -střední vzdělání v oboru, kladný přístup při řešení pracovních úkonů. Nabízíme: - Zázemí ve stabilní... (více v detailu)
svářeč
MIG/MAG metoda, praxe výhodou čtení výkresové dokumentace výhodou, svářečský průkaz CO2 výhodou Hlásit se na e-mail lenka.duskova@ismm.cz nebo n... (více v detailu)
Mechanik, opravář
místo výkonu práce : Staré Město 135 -kompletace zámečníckých výrobků -oprava stavebních strojů - možná práce na DPČ prémie Hlásit se na e - mail konstrukce@empec.cz... (více v detailu)
Obráběč - frézař CNC stroje
Požadujeme: vyučení v oboru obráběč nebo Střední průmyslovou školu. Praxe výhodou. Nabízíme: služební vůz a pohonné hmoty na dopravu. Způsob 1. kontaktu se zaměstnavatelem: tel. 313582522,... (více v detailu)
Zámečník
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Pracovní doba 6:30 - 15:00. Stravenky, roční prémie. Kontakt: osobně, e-mailem, telefonicky pracovní poměr od: 01.... (více v detailu)
Neuvedeno
Zámečník - brusič
Požadujeme: o Min. výuční list v oboru zámečník či příbuzných oborech o Čtení výkresové dokumentace podmínkou o Technické a logické myšlení o Manuální zručnost, samostatnost Pracovní náplň: o Opracování výrobků a jejich příprava pro další svařování (úkosy pro sváry a jehlení) v souladu s výkresovou dokumentací a výrobním postupem NÁBOROVÝ PŘÍSPĚVEK... (více v detailu)
skladník, řidič manipulačních vozíků a traktoru (M/Ž)
prac. doba po-pá 7:00 - 15:30 hodin (v sezóně so+ne dle potřeby) Osobní kontakt možný po předchozí tel. domluvě. pracovn... (více v detailu)
kontrolor obrobna (M/Ž)
-zkušenost v kontrolní činnosti, vystavování měřících protokolů -prac. doba 5:45-14:00 Osobní kontakt možný po předchozí telefonické domluvě pr... (více v detailu)
POMOCNÍK V KUCHYNI
Výhodou znalost čínského jazyka Kontakt: e-mailem pracovní poměr od: 01.10.2024, mzda: ... (více v detailu)
pomocník v kuchyni
Výhodou znalost čínského jazyka Kontakt: e-mailem pracovní poměr od: 01.10.2024, mzda: ... (více v detailu)
obráběč kovu - vrtař
místo výkonu práce : Vrchlického 844/22, Krnov vyučen v oboru strojírenství, praxe výhodou, znalost čtení výkresové dokumentace Hlásit se na e-mail hruzik... (více v detailu)
Obsluha textilního lisu
pracovní poměr od: 01.10.2024, mzda: 18900 - 21000 Obor činnosti: ... (více v detailu)
Operátoři výroby
Nástup možný ihned. NÁPLŇ PRÁCE: odebírání a kontrola plastových výlisků od vstřikovacího stroje. POŽADUJEME: manuální zručnost, pečlivost, dobrou pracovní morálku. NABÍZÍME: stravenkový paušál. PRVNÍ KONTKAT: telefonicky na... (více v detailu)
Stavební záměčník
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: - vyučení ve strojírenském oboru - zámečník - praxe s výkresovou dokumentací Jedná se o výrobu zábradlí a schodů. Zaměstnanecké výhody: stravenkový paušál Hlásit ... (více v detailu)
Neuvedeno
příprava rychlého občerstvení
Nabízíme práci v bistru ve Vrbně pod Pradědem. Nabízíme rychlé občerstvení zaměřené na výrobu kebabu. Příprava kebabu a jednoduchých jídel, případně přijímání objednávek. Znalost tu... (více v detailu)
příprava rychlého občerstvení
Nabízíme práci v bistru ve Vrbně pod Pradědem. Nabízíme rychlé občerstvení zaměřené na výrobu kebabu. Příprava kebabu a jednoduchých jídel, případně přijímání objednávek. Znalost tu... (více v detailu)
Truhláři (kromě stavebních) a pracovníci v příbuzných oborech
Před 6 dny - AVIZO_CZ
požadavek: ŘP sk. B výhody : dovolená navíc kontakt: tel.: 731118374, e-mail: malik@nabytek-malik.cz pracovní poměr od:... (více v detailu)
Neuvedeno
servírka
Kontakt 724389434 a domluvit si schůzku. Nástup dle domluvy. pracovní poměr od: 01.10.2024, mz... (více v detailu)
Projekční technik územní plánování
Upřesňující informace: Absolventi : Pozemkové úpravy, SŠ stavební, Licea, VŠ stavební. Znalost GIS výhodou Zaměstnanecké výhody: Flexibilní prac. doba, karierní růst, zázemí nej... (více v detailu)
Dělník / Zámečník / Obráběč kovů (m, ž)
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Hledáme pracovníky do výroby strojních zařízení Požadujeme: SŠ nebo odborné vyučení technického směru Praxe v oboru - výhodou (vyšší platové ohodnocení) Zaměstnanecké výhody: Stravné, 25 dní dovolené, příspěvek na živ... (více v detailu)
Neuvedeno
OPERÁTOR / OPERÁTORKA v dřevařské výrobě
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Nástup možný ihned. Pozice je vhodná i pro absolventy/absolventky. Požadavky: vyučení v technickém oboru, výhodou znalost práce v dřevařském oboru, možné montážní výjezdy. Zaměstnanecké výhody dle pře... (více v detailu)
Automechanik
Praxe není potřeba, zaučíme Hlásit se na tel. č. 776 188 836 nebo na e-mail libor.jiraska@tiscali.cz nebo osobně. pracov... (více v detailu)
Zedník
Kontakt: Kopecká Gabriela, tel.: 734383414, e-mail: Gmdspol@seznam.cz telef.:8:00 - 15:00 h. Pracovní doba: 8:00-16:00 h.... (více v detailu)
manipulant vysokozdvižného vozíku (M/Ž)
-oprávnění na manipulaci s vysokozdvižným vozíkem ¨-prac. doba 5:45-14:00 Osobní kontakt možný po předchozí telefonické domluvě pr... (více v detailu)
Provozní zámečníci, údržbáři
náplň práce: - údržba strojů ve výrobě - opravy strojů v případě poruchy - práce ve výškách - svářečský průkaz - výhodou - praxe na obdobné pozici - výhodou - dobrý zdravotní stav, manuální zručnost, spolehlivost, samostatnost Směnnost: 3 směny, noční provoz. Způsob prvního ko... (více v detailu)
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce