Pracovníci do výroby

Před 536 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Náplň: výroba stěnových prvků, stěnové rámové konstrukce, připevnění zateplovacího systému, přířez pro produkci dřevěných stavebních dílců, zabudování oken, dveří a rolet ve výrobě nízkoenergetických domů. Pracovní smlouva bude uzavřena n... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Výroba příhradových vazníků - hledáme pracovníky
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Hledáme pracovníky do naší provozovny, která se zabývá výrobou dřevěných příhradových vazníků. Naše společnost se nachází v JESENICI u Rakovníka. Jedná se o práci se dřevem, uvítá... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
dělník tesařsko truhlářské výroby - výroba stropních a stěnových dřevěných panelů
Před 2 dny - AVIZO_CZ
KONTAKT TELEFONICKY NEBO E-MAILEM (po-pá 6,30 - 14,30 hodin) Náplň práce: práce na výrobě dřevěných stěnových panelů, dřevěných stropních panelů Požadujeme: ochotu pracovat ve směnném provozu, spolehlivost, manuální zručnost, samostatnost Pracovní doba:dvousměnný provoz, 6.00 h - 14.00 h a 14.00 h - 22.00 h Nabízíme:ke konci roku mimořá... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovníci v rostlinné výrobě
Před 2 dny - AVIZO_CZ
z: 17.5.2024, a:30.9.2024 - místo i se souhlasem pro zaměstnanecké karty Kontakt: Helena Fišerová, telefonicky Po - Pá od 8:00 do 14:00 hod. na č. 605 297 662, e-mail: he... (více v detailu)
Neuvedeno
Úklidový pracovník ve výrobě Broumovice
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Hledáme do našeho týmu právě tebe. Pozice - pracovník úklidu v administrativní budově Pracovní dny 8 hodinová směna, od 10:00-18:00 - pracovník úklidu ve výrobě Pracovní dny 8 hodinová směna od 06:00-14:... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Mistr v potravinářské výrobě - Pardubice/Chrudim
Přidáno dnes - Pardubický kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost, která se zaměřuje na výrobu tradičního pardubického perníku a dalších cukrářských výrobků, hledáme vhodné kandidáty na pozici Mistr v potravinářské výrobě. Náplň práce: Organizování práce výrobních dělníků, Efektivní zhodnocování surovin, Plánování výroby s vedením odbytu, Organizace výroby dle plánu, Úzká spolupráce s oddělením údržby. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš strukturovaný životopis. Budeme Vás v nejbližší době kon... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Montážní pracovníci - obsluha montážní linky
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Pracovní místa jsou vyhrazena pro osoby zdravotně postižené (OZZ,OZP). Přijmeme pracovníky na odpolední (přednostně), ale i na ranní směnu na obsluhu montážní linky. Jedná se o práci ve stoje, montování komponentů do automobilových světel ve výrobní hale. Pracovní doba 14-18:00 hod, 4 hodiny ... (více v detailu)
Neuvedeno
Manipulační dělníci ve výrobě, Výroba a provoz
V případě zájmu pište na uvedený email. pracovní poměr od: 22.04.2024, mzda: 19500 - 3... (více v detailu)
Pomocní pracovníci ve výrobě jinde neuvedení
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Upřesňující údaje: kontrola kvality a třídění dílů pracovní poměr od: 22.01.2024, mzda: ... (více v detailu)
Neuvedeno
dělník/ce do lehké výroby
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Požadované manuální zručnost a schopnost číst technické výkresy. Vhodné i pro OZZ.Fond pracovního času. Kontakt na mail... (více v detailu)
Neuvedeno
Operator ve vyrobe zaluzji.
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pro společnost Isotra v Opavě - Česká republika hledáme zaměstnance pro výrobu fasádních žaluzií a venkovních rolet. Práce od pondělí do pátku ve dvousměnném provozu v ranních a odpoledních hodinách. Přesčasy se dělají v ranních směnách Pracovní ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
35 000
 Kč
Operátoři výroby
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Nástup možný ihned. NÁPLŇ PRÁCE: odebírání a kontrola plastových výlisků od vstřikovacího stroje. POŽADUJEME: manuální zručnost, pečlivost, dobrou pracovní morálku. NABÍZÍME: stravenkový paušál. PRVNÍ KONTKAT: telefonicky na... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník na ohraňovacím lisu
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Nástup možný ihned První kontakt e-mailem. nebo telefonicky Dovolená navíc, benefitní karta, možnost sick day pracovní ... (více v detailu)
Neuvedeno
POMOCNÝ/Á DĚLNÍK/CE VE VÝROBĚ
Před 2 dny - AVIZO_CZ
CIZ Náplň práce: jednoduché a rutinní manuální činnosti ve výrobě. Broušení dřevěných výrobků, povrchová úprava, ruční třídění výrobků a polotovarů, přemisťování polotovarů a výrobků na pracovišti. Požadavky: spolehlivost a schopnost spolupráce. Pracovní doba: 06:00 - 15:00... (více v detailu)
Neuvedeno
Úklidový pracovník - vyhrazeno pro OZP
Před 2 dny - AVIZO_CZ
místo výkonu práce : RD Rýmařov Pracovitost, spolehlivost, dopolední směna, 6-10 hod. Hlásit se na e-mail aviar@aviar.cz nebo na tel. č. 773 790 850 /8,00 - 14,... (více v detailu)
Neuvedeno
OPERÁTOR / OPERÁTORKA v dřevařské výrobě
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Nástup možný ihned. Pozice je vhodná i pro absolventy/absolventky. Požadavky: vyučení v technickém oboru, výhodou znalost práce v dřevařském oboru, možné montážní výjezdy. Zaměstnanecké výhody dle pře... (více v detailu)
Neuvedeno
Ostatní zpracovatelé masa, ryb a příbuzní pracovníci
Před 2 dny - AVIZO_CZ
CIZ Požadujeme: základní znalost českého jazyka, samostatnost, tresní bezúhonost, manuální zručnost Výhody: dotované stravování, zajištění dopravy a ubytování První kontakt: Szo... (více v detailu)
Neuvedeno
PŘEDÁK / PŘEDAČKA KATRU V PILAŘSKÉ VÝROBĚ
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Nástup možný ihned. Pozice je vhodná i pro absolventy/absolventky. Pracovní náplň: řízení stroje v pilařské výrobě, práce s motorovou pilou, řízení VZV. Zaměstnanecké výhody dle předpisu firmy. Kontakt - pan Hudousek Vá... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocný dělník - zpracování nerezových zbytků, výroba nerezových komponentů pro komíny a nerezových
Před 2 dny - AVIZO_CZ
1. kontakt E-MAILEM: haladejova@mallnestyle.cz nebo telefonicky na č. 596 235 971. Požadujeme: - manuální zručnost - samostatnost a zodpovědnost Nabízíme: - odpovídající mzdové ohodnocení - perspektivní zaměstnání ve stabilní společnosti - podpora dalšího vzdělávání - samostatnou a zo... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha strojů na výrobu a zpracování výrobků z plastu
Před 4 dny - AVIZO_CZ
První kontakt: e-mailem Obsluha a monitorování strojů, které formují plastické materiály lisováním, vytlačováním, foukáním, řezáním a jinými způsoby praxe výhodou fyzicky náročná práce práce ve... (více v detailu)
Neuvedeno
operátor/ka výroby - montáž
Před 5 dny - AVIZO_CZ
- ruční montáž kabelových svazků dle předem stanového postupu - praxe v oboru výhodou - prac. doba 5:30 - 14:00 hodin - prac. poměr na 6 měs. s možností prodloužení Osobní... (více v detailu)
Neuvedeno
Operátor CNC strojů (laser) m/ž
Před 2 dny - AVIZO_CZ
První kontakt: Biliková Eva, tel.: 602 230 572, Po - Pá 8 - 15 hod e-mail: administrativa@jelinek-mdt.cz Pouze ranní směna 6:00 - 14:30 hod. Nástup možný ihned nebo dle dohody. Víkendy a svátky volné. Náplň práce: Ovládání systému CNC stroje, práce s technickou výkresovou dokumentací, řezání/pálení plechů, očištění a označení výpalků, výměna nástrojů, běžná denní údržba, vedení deníků údržby stroje Práce v jednosměnném provozu, pozice je podřízena mistru výroby Výroba kusových dílů či sériových, malých, velkých dílů z nerezových, hliníkových a měděných slitin Kontrola a měření vyrobených dílů. Požadujeme: Praktické zkušenosti s obsluhou CNC stroje pro laserové řezání/pálení Znalost práce s technickou výkresovou dokumentací Technické myšlení a zručnost Schopnost samostatné práce i spolupráce s kolegy. Nabízíme: Nástupní mzda 40.000 - 45.000 Kč HM dle zkušeností, po zkušebn... (více v detailu)
Neuvedeno
OPERÁTOR / OPERÁTORKA VE VÝROBĚ
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu určitou (6 měsíců) s předpokladem prodloužení, dvousměnný provoz. Nástup možný ihned. Kontakt - pan Šácha Jan, tel.: 724 085 443 (od 09:00 hod. do 15:00 hod.), e-mail:... (více v detailu)
Neuvedeno
Ostatní pomocní manipulační pracovníci (kromě výroby)
Před 5 dny - AVIZO_CZ
pracovní poměr od: 27.09.2024, mzda: 21900 Obor činnosti: Obchod a prodej nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: ZŠ
Neuvedeno
Dělníci ve výrobě - obráběči
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Vhodné i pro absolventy. Smlouva na 1 rok s možností prodloužení. Základní hrubá nástupní mzda od 20.000 Kč, s příplatky (bonusy, prašné prostředí, ...) až od 25.000 Kč/měs. Pracovní činnost : o finální opracování výrobku ze speciálních vláken - soustružením, frézováním, řezáním, vrtáním dle výrobních výkresů a v požadované kvalitě, rozměrech a tolerancích Požadujeme: o vyučen v oboru truhlář/ obráběč kovů (popř. prokazatelná praxe) o manuální zručnost, fyzická zdatnost, pečlivost o znalost práce na obráběcích, dřevoobráběcích strojích o orientace ve výkresové dokumen... (více v detailu)
Neuvedeno
KONSTRUKTÉR/KONSTRUKTÉRKA, příprava výroby
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Wilhelm Ivan, tel. 603 804 568, e-mail: i.wilhelm@bw-topas.cz Náplň práce: příprava cenových nabídek, čtení výkresové dokumentace Požadujeme: znalost práce v MS OFFICE, SOLIDWORKS výhodou, angličtina na komunikační úrovni, dobré komunikační schopnosti,... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce