referent/ka nákupu a správy zakázek

Před 2 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Vhodné i pro OZZ.Náplní práce je příjem a evidence zakázek, zajištění materiálu pro jejich realizaci, ověření stavu skladových zásob, předání "interní zakázky" vedoucímu příslušenkého výrobního střediska, komunikace se zákazníky, f... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

referent/ka nákupu a správy zakázek
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Vhodné i pro OZZ.Náplní práce je příjem a evidence zakázek, zajištění materiálu pro jejich realizaci, ověření stavu skladových zásob, předání "interní zakázky" vedoucímu příslušenkého výrobního střediska, komunikace se zákazníky, f... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Referent/ka majetkové správy - rozpočtář/ka
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: - příprava, plánování a sestavování rozpisu finančních prostředků pro nemovitou infrastrukturu; - kontrola příjmových a výdajových smluvních vztahů; - řešení rozpočtování cenového marketingu; - řešení závazků a pohledávek; - rozborová a kontrolní činnost v cenové oblasti stavebních zakázek; - odpovědnost za správnost cenových kalkulací v oblasti stavebních zakázek; Požadujeme: - orientace a znalost zákona o zadávání veřejných zakáz... (více v detailu)
Neuvedeno
Referent/ka (zeleň, životní prostředí)
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Charakteristika vykonávaných činností: o správa a výkon agendy související s kácením dřevin (stromy, keře, keřové skupiny apod.) v souladu se zákonem č. 114/1992 Sb. (o ochraně přírody a krajiny), o komplexní zabezpečení agendy údržby zeleně externími dodavateli (sekání trávy, údržba keřů, kácení stromů) na území MO Střekov (uzavírání smluv, vystavování objednávek, komunikace s dodavateli, kontrola vykonaných prací), o správa a zajištění údržby květinových záhonů, včetně souvisejících parkových úprav. Požadavky pro uchazeče: o minimálně středoškolské vzdělání ukončené maturitní zkouškou, výhodou se zaměřením na environmentální problematiku, o znalost zákona č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny, ve znění pozdějších předpisů, orientační znalost právních předpisů vztahujících se k činnosti ú... (více v detailu)
Neuvedeno
REFERENT / REFERENTKA MAJETKOVÉ SPRÁVY
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Správa majetku města v těchto oblastech: Zařazování majetku do evidence, kontrola účetních dokladů, účetní odpisy. Řešení pojistných událostí na majetku města. Podílí se na správě nemovitých a movitých věcí v oblasti odpadového hospodářství, vč. nebezpečného odpadu. Zajišťuje smlouvy na separovaný odpad pro podnikatele a vyhodnocuje sběr odpadu, vč. statistických hlášení a výkazů. Odpovídá za aktualizace příslušných pasportů a vrstev systému GIS (geografický informační systém) města v gesci odboru správy majetku. CO POŽADUJEME: Rámcová znalost zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů. ... (více v detailu)
Neuvedeno
Obchodní zástupce (M/Ž)
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Uvedená mzda je mzda minimální při nástupu, po zaškolení se předpokládá její navýšení. NÁPLŇ PRÁCE: komunikace se zákazníky, příprava nabídky dle požadavků zákazníka/investora, zpracování návrhu obchodní smlouvy, zajištění komplexního průběhu přiděleného kontraktu, zodpovědnost za včasné předání díla POŽADAVKY: znalost občanského zákoníku a da... (více v detailu)
Neuvedeno
referent/ka pro silniční a městskou dopravu - zkušební komisař/ka oddělení registru řidič§ a vozidel
Před 4 dny - AVIZO_CZ
VŠ/VOŠ SŠ vzděláíní v souladu s § 2 NV č. 341/2017 Sb., v platném znění; platný průkaz zkušebního komisaře; praxe ve veřejné správě v oblasti správního řízení výhodou; Náplň práce - posuzování a ověřování odborné způsobilosti k řízení silničních motorových vozidel, zajištění odborné agendy na úseku autoškol. Podklady, které jsou uvedeny ve VŘ na webových stránkách města - www.hodonin.eu - nabídka zaměstnání. K účasti na VŘ zašlete nebo doručte na podatelnu úřadu - MěÚ, kancelář tajemnice, Náro... (více v detailu)
Neuvedeno
Technolog/technoložka v tiskárně
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Nástup možný IHNED. Náplň práce: příjem zakázek, kontrola dat, zpracování technologie - zaučíme. Požadujeme: spolehlivost, výpis z trestního rejstříku, pracovitost Nabízíme možnost odborného růstu a platu po zapracování. Nabízíme zaměstnání v tiskárně ... (více v detailu)
Neuvedeno
TECHNIK/-IČKA IT
Před 5 dny - AVIZO_CZ
TECHNIK/-IČKA IT - jedná se o zaměstnavatele na chráněném trhu práce, vhodné tedy POUZE pro osoby OZP a OZZ (místo výkonu práce je v Havrani, zatím nemají číslo popisné) - Ve spolupráci s hlavním technikem se stará o fungování ucelených částí hardwaru, včetně jejich instalace a uvedení do provozních podmínek, zajišťuje prevenci a běžnou údržbu jednotlivých částí hardwaru, instaluje základní systémové a programové vybavení, o ... (více v detailu)
Neuvedeno
Vedoucí pracovník/ce
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: Kontrola pracovišť, zajišťování úklidových zakázek, výběr zaměstanců, kontakt se zákazníky. Zaměstnanecké výhody: Automobil, telefon, počítač,... (více v detailu)
Neuvedeno
VÝPOMOC SE SPRÁVOU IKT (DPP, DPČ, vhodné i pro OZP)
Před 7 dny - AVIZO_CZ
z:2/10/2024 (DPP, DPČ, vhodné i pro OZP) Náplň práce: - údržba operačních systémů a ostatního software na pracovních stanicích uživatelů k zajištění spolehlivosti běhu počítačů - nastavení a optimalizace síťového operačního systému, instalace softwaru a jeho update, konfigurace aplikací, zálohování, zabezpečení dat a pravidelná aktualizace antivirové ochrany - správa tiskáren, mobilních a VoIP (zaškolíme) telefonů, správa kamerového systému a IP rozhlasu (zaškolíme); řešení provozních problémů - optimální nastavení systémů z hlediska vazby hardware - software, optimalizace využívání operačních systémů, počítačových sítí a modifikování jejich parametr; analýza požadavků a potřeb uživatelů a jejich řešení - školení uživ... (více v detailu)
Neuvedeno
Disponent mezinárodních přeprav
Před 9 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, dynamicky se rozvíjející společnost, která se řadí mezi významné dopravní a logistické firmy v České republice, hledáme nového kolegu/kolegyni na pozici Disponent mezinárodních přeprav. Vaše náplň práce: zodpovědnost za zajištění a optimalizaci přeprav, příprava cenových nabídek a kalkulací, zajištění přepravních dokladů, řešení provozních problémů, komunikace se zákazníky, realizace zakázek, spolupráce s ostatními odděleními, zodpovědnost za dodržování pracovních postupů. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
obchodní manažer/ka
Před 11 dny - AVIZO_CZ
- zkušený obchodník pro tuzemský trh v oblasti strojírenství a průmyslové automatizace - komunikativnost, technické myšlení - péče o stávající zákazníky, aktivní vyhledávání nových zákazníků, reprezentace firmy při obchodních jednáních a veletrzích, př... (více v detailu)
Neuvedeno
Samostatná účetní, personalistka, mzdová účetní
Před 12 dny - AVIZO_CZ
Hlavní účetní/ mzdová účetní, SŠ vzdělání ekonomického směru přijme pracovní nabídku v oboru. Nabízím tyto dlouholeté zkušenosti - znalost DPH (kontrolní hlášení, souhrnné hlášení, přenesená DP) - zpracování mezd (přehledy pro ZP a OSSZ, mzdy, nemocenská, výpočet exekucí), znalost personální agendy, vystavování smluv dle nových změn a zákonů, vystavování dodatků smluv, zaměstnávání Ukrajinců (hlášení na ÚP, prodloužení víz o strpění), přihlašování a odhlašování zaměstnanců na OSSZ, ZP, dodatky smluv - skladové h... (více v detailu)
Neuvedeno
Obchodník pro Prahu a střední Čechy
Před 13 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pro našeho klienta, českou společnost působící v oboru stavebnictví, hledáme vhodné kandidáty na pozici Obchodník pro Prahu a střední Čechy. Náplň práce: Akvizice nové klientely a péče o stávající zákazníky, Vedení obchodních jednání u zákazníka, Denní komunikace s obchodními partnery, obchodníky, stavebninami, developery, stavebními firmami a investory, Jednou za týden návštěva centrály v Hodoníně, Práce v interním systému a reporting. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš strukturovaný životop... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Asistent/ka pro správu reklam a sociálních sítí
Před 15 dny - AVIZO_CZ
Kontakt: tel. od 9-14 hodin, emailem. Hledáme nadšeného kolegu či kolegyni, který se cítí jako ryba ve vodě v prostředí sociálních sítí! Vaším hlavním úkolem bude tvorba poutavého obsahu – především produkce videí a streamování zpráv na různé internetové platformy. Nejedná se však jen o produkci. Budete také součástí kreativního procesu: tvorba bannerů, letáků, propagačních materiálů, animací, a reklam bude každodenní součástí vaší práce. Krátké příspěvky na sociálních sítích? Ano! Ale také důkladné zprávy a prezentace. Práce b... (více v detailu)
Neuvedeno
Manažer monitorovacích služeb a bezpečnostně technologických zakázek
Před 21 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost, která vyvíjí vlastní moderní bezpečnostní technologie, hledáme kolegu na pozici Manažer monitorovacích služeb a bezpečnostně technologických zakázek. Náplň práce: Vedení oddělení pultu centralizované ochrany, Realizace monitorovacích služeb a řízení vlastního dohledového centra s pultem centralizované ochrany, Zodpovědnost za provoz dohledového centra, Vypracování technické dokumentace, Koordinace a dozor při realizaci, Kontrola a rozvoj aktivních zakázek, Návrh řešení ve formě zakreslení potřebných technologií do situačního plánu objektu, Vytvoření cenové kalkulace, Koordinace subdodavatelů, Fináln... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Referent/ka společné státní správy a samosprávy (právník)
Před 21 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení. Požadujeme: - VŠ vzdělání právního zaměření - řidičský průkaz sk. B Zaměstnanecké výhody: - 5 dnů indispozičního volna - čerpání prostředků z FKSP (penzijní připojištění, životní poj... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Referent/ka společné státní správy a samosprávy (právník)
Před 21 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení. Požadujeme: - VŠ vzdělání právního zaměření - řidičský průkaz sk. B Zaměstnanecké výhody: - 5 dnů indispozičního volna - čerpání prostředků z FKSP (penzijní připojištění, životní poj... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Referent/ka správy majetku
Před 21 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Město vlastní nemovitý i movitý majetek a je zodpovědné za jeho efektivní, hospodárné a výhodné využívání. Dbá také na jeho správu, rozvoj a ochranu. Disponujete odpovědností, důsledností a systematickým přístupem? Jste dobrý v komunikaci a dokážete jednat s lidmi? Chcete se podílet na správě majet... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Referent/ka správy majetku
Před 21 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Město vlastní nemovitý i movitý majetek a je zodpovědné za jeho efektivní, hospodárné a výhodné využívání. Dbá také na jeho správu, rozvoj a ochranu. Disponujete odpovědností, důsledností a systematickým přístupem? Jste dobrý v komunikaci a dokážete jednat s lidmi? Chcete se podílet na správě majet... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Referent nákupu
Před 21 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Místo výkonu práce: Hlinsko POŽADAVKY: střední vzdělání s maturitní zkouškou (všeobecné, odborné), znalost MS OFFICE, AJ, minimálně 2 roky praxe na obdobné pozici. Náplň práce referenta nákupu je objednávání materiálu a obalů dle plánu výroby, zajišťování rozvoje obchodní spolupráce, příprava cenové nabídky pro nové projekty, vyřizování reklamací materiálu, spolupráce s o... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Referent nákupu
Před 21 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Místo výkonu práce: Hlinsko POŽADAVKY: střední vzdělání s maturitní zkouškou (všeobecné, odborné), znalost MS OFFICE, AJ, minimálně 2 roky praxe na obdobné pozici. Náplň práce referenta nákupu je objednávání materiálu a obalů dle plánu výroby, zajišťování rozvoje obchodní spolupráce, příprava cenové nabídky pro nové projekty, vyřizování reklamací materiálu, spolupráce s o... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Referent/ka společné státní správy a samosprávy - právník
Před 21 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Náplň práce: - zpracovávání smluv souvisejících s nabýváním majetku ve prospěch Ministerstva obrany ČR - koordinace zpracování podkladů ke všem řešeným smluvním vztahům a ostatním právním činnostem - jednání s vlastníky pozemků Požadujeme: - vysokoškolské magisterské vzdělání - studijní obor "Právo a právní věda" - znalost zákona o registru smluv - rychlé a věcné rozhodování, flexibilit... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Referent/ka společné státní správy a samosprávy - právník
Před 21 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Náplň práce: - zpracovávání smluv souvisejících s nabýváním majetku ve prospěch Ministerstva obrany ČR - koordinace zpracování podkladů ke všem řešeným smluvním vztahům a ostatním právním činnostem - jednání s vlastníky pozemků Požadujeme: - vysokoškolské magisterské vzdělání - studijní obor "Právo a právní věda" - znalost zákona o registru smluv - rychlé a věcné rozhodování, flexibilit... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
REFERENT/KA SPRÁVY DANÍ A POPLATKŮ
Před 21 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Místo výkonu práce: Městský úřad Český Dub Charakteristika vykonávané činnosti: správa poplatků města - odpady, psi, pobyt, užívání veřejného prostranství správa a vymáhání pohledávek - obchodní, z poplatků, z hospodaření s majetkem, z bytového hospodářství podpůrné administrativní aktivity dle pokynu vedoucího odboru a vedoucí oddělení Předpoklady pro vznik pracovního poměru: Podle § 4 zákona č. 312/2002 Sb., zákona o úřednících, tj.: státní občan ČR, popř. fyzická osoba, která je cizím státním příslušníkem a má v ČR trvalý pobyt dle § 65 a násl. zákona č. 326/1999 Sb., v platném znění, dosažení věku 18 let, způsobilost k právním úkonům, bezúhonnost, ovládání českého jazyka a další Kvalifikační předpoklady: minimálně středoškolské vzdělání s maturitou znalost účetních programů a práce s MS Office (Word, Excel, Outlook) Jiné požadavky: komunikační schopnosti a schopnost týmové práce pečlivost, samostatnost, odpovědnost a smysl pro detail znalost práce s účetní... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce