OBSLUHA CNC STROJŮ

Před 238 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
a:14. 11. 2023 Požadujeme: - min. SOU - technický obor - znalost čtení výkresové dokumentace, manuální zručnost, zájem učit se novým věcem, flexibilita, samostatnost, zodpovědnost, pečlivost, předložení výpisu z RT. Výhodou: - praxe na obdobné pozici, znalost programování a ob... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Obsluha CNC
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Nástup možný ihned. POŽADUJEME: nutná znalost práce v systému HEIDENHAIN, čtení výkresové dokumentace, měření, dobrá pracovní morálka, praxe podmínkou. PRVNÍ KONTAKT: telefonicky na čísle 731 862... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha CNC frézky
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Velký Šenov, Brtnická č.p. 57, Malý Šenov Pracovní poměr nejdříve na jeden rok, následně smlouva na dobu neurčitou. Obrábění kovů dle zadaných technologických postupů. Obsluha CNC frézy - horizontky Benefity: příspěvek na stravování/dojí... (více v detailu)
Neuvedeno
Operátor CNC strojů (laser) m/ž
Před 3 dny - AVIZO_CZ
První kontakt: Biliková Eva, tel.: 602 230 572, Po - Pá 8 - 15 hod e-mail: administrativa@jelinek-mdt.cz Pouze ranní směna 6:00 - 14:30 hod. Nástup možný ihned nebo dle dohody. Víkendy a svátky volné. Náplň práce: Ovládání systému CNC stroje, práce s technickou výkresovou dokumentací, řezání/pálení plechů, očištění a označení výpalků, výměna nástrojů, běžná denní údržba, vedení deníků údržby stroje Práce v jednosměnném provozu, pozice je podřízena mistru výroby Výroba kusových dílů či sériových, malých, velkých dílů z nerezových, hliníkových a měděných slitin Kontrola a měření vyrobených dílů. Požadujeme: Praktické zkušenosti s obsluhou CNC stroje pro laserové řezání/pálení Znalost práce s technickou výkresovou dokumentací Technické myšlení a zručnost Schopnost samostatné práce i spolupráce s kolegy. Nabízíme: Nástupní mzda 40.000 - 45.000 Kč HM dle zkušeností, po zkušebn... (více v detailu)
Neuvedeno
Operátor CNC strojů (ohraňovací lis) m/ž
Před 3 dny - AVIZO_CZ
První kontakt: Biliková Eva, tel.: 602 230 572, 8 - 15 hod e-mail: administrativa@jelinek-mdt.cz Pracovní doba: Pouze ranní směna: 6:00 - 14:30 hod. Nástup ihned či po domluvě. Víkendy a svátky volné. Náplň práce: Ohýbat plechy na ohraňovacím lisu Nastavovat lis, včetně jednoduchých korekcí programů Číst z výkresové dokumentace Používat běžná měřidla pro práci s ohraňovacím lisem Zajištění pravidelné údržby stroje a nástrojů. Požadujeme: Zkušenosti na ohraňovacím CNC lisu nebo podobném CNC stroji Znalost čtení výkresové dokumentace Zodpovědnost a preciznost. Nabízíme: Nástupní mzda 45.000 Kč HM, po zkušební době o 5.500 Kč HM více (= benefity specifikované níže) + příplatky dle zákoníku práce. Benefity: příspěvek za plnou docházku měsíčně... (více v detailu)
Neuvedeno
Obráběč - frézař CNC stroje
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: vyučení v oboru obráběč nebo Střední průmyslovou školu. Praxe výhodou. Nabízíme: služební vůz a pohonné hmoty na dopravu. Způsob 1. kontaktu se zaměstnavatelem: tel. 313582522,... (více v detailu)
Neuvedeno
Seřizovači a obsluha konvenčních soustruhů
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Dvorce vyučení v oboru výhodou, není podmínkou příspěvek na dopravu do zaměstnání, stravenky, příspěvek na penzijní a životní pojištění Kontakt: Klesnil Josef,... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha číslicově řízených strojů - laseru a CNC ohraňovacího lisu
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: seřizování a obsluha laseru a CNC ohraňovacího listu. Požadavky: znalost čtení výkresové dokumentace podmínkou, praxe v oboru výhodou. Zaměstnanecké výhody: věrnostní 13.plat, mimořádné prémie, příspěvek na s... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha číslicově řízených strojů - soustružníci
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Požadavky: seřizování a obsluha CNC soustruhů, znalost čtení výkresové dokumentace podmínkou, praxe v oboru výhodou. Zaměstnanecké výhody: věrnostní 13.plat, mimořádné prémie, příspěvek na stravné, dle km ... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha čerpací stanice
Před 3 dny - AVIZO_CZ
místo výkonu práce: ČS Robin OIL, Opavská 1242/54, Rýmařov Obsluha čerpací stanice, lpg a myčky Komunikativnost, znalost práce na PC, základní prodejní dovednosti, příjemné vystupování, trestní bezúhonnost Hlásit se osobně na Č... (více v detailu)
Neuvedeno
POMOCNÝ/Á DĚLNÍK/CE VE VÝROBĚ
Před 3 dny - AVIZO_CZ
CIZ Náplň práce: jednoduché a rutinní manuální činnosti ve výrobě. Broušení dřevěných výrobků, povrchová úprava, ruční třídění výrobků a polotovarů, přemisťování polotovarů a výrobků na pracovišti. Požadavky: spolehlivost a schopnost spolupráce. Pracovní doba: 06:00 - 15:00... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha horské chaty
Před 3 dny - AVIZO_CZ
CO BUDE VAŠÍ NÁPLNÍ PRÁCE: - Komunikace s hosty a jejich obsluha formou bufetu - Příprava restaurace na provoz - Spolupráce s ostatními pracovníky horské chaty CO OD VÁS ČEKÁME: - Praxe v oboru výhodou - Přátelský, korektní a vstřícný přístup k hostům a kolegům - Spolehlivost - Potravinářský průkaz CO MŮŽETE ČEKAT VY OD NÁS: - Práci na hlavní pracovní poměr či DPP - Dobré platové ohodnocení v závislosti na Vašich zkušenostech - ... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha v zařízeních rychlého občerstvení
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Nabízíme: - příspěvek na stravu. Kontakt e-mailem viz výše. pracovní poměr od: 02.07.2024, m... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha vážicího a etiketovacího zařízení
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Kvalifikovaný pracovník, který zodpovídá za hmotnost výrobků, správnost údajů na etiketě a použití správného obalového materiálu v celé linii vážicí, balicí a etiketovací technologie. Zaměstnanecké výhody: závodní stravování, dovolená 5 týdnů, příspěvek na dopravu do zaměstnání a zpět, příspěvek na penzijní připojištění a další benefity v souladu s vnitřními předpisy, možnost ub... (více v detailu)
Neuvedeno
ŘIDIČ NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU MAN pro mezinárodní a vnitrostátní dopravu
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Pracovní pozice je vhodná pro osoby zdravotně znevýhodněné a OZP s maximálně 2. stupněm invalidity. Řízení nákladního automobilu MAN TGM 18.320, přeprava zboží pro mezinárodní a vnitrostátní dopravu. Požadujeme: platný řidičský průkaz sk. C, profesní průkaz, kartu řidiče, spolehlivost, zodpovědnost, samostatnost, praxe na obdobné pozici výhodou, znalost AJ či NJ výhodou. Nutná časová flexibilita. Zaměstnanecké výhody: Práce na HPP, motivující finanční ohodnocení, systém bonusů a denní diety, stabi... (více v detailu)
Neuvedeno
Prográmator CNC - Technolog
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Životopis zasílejte na e-mail: personalistika@skoda-js.cz Požadujeme: SŠ technického směru, Práce na PC (MS Office; CAD/CAM - Siemens NX; Vericut; Teamcenter) - velkou výhodou, Znalost technologie obrábění, volba nástrojů a základní řezné podmínky, ŘP sk. B Zaměstnanecké výhody: o Pružná pracovní doba 7,5 hod /den o 5 týdnů dovolené o 3 dny SICK DAYS o Odpovídající finanční ohodnocení o Pravidelné vzdělávání a školení o Prá... (více v detailu)
Neuvedeno
Logistik / zkrácený úvazek (M/Ž)
Před 3 dny - AVIZO_CZ
NÁSTUP MOŽNÝ IHNED Náplň práce: " Výběr dopravních společností " Zajištění a objednávání dopravy " Komunikace s dopravci " Vystavování dodacích listů " Vyhodnocování efektivnosti Požadavky: " SŠ vzděl., praxe v logistice výhodou nikoliv podmínkou " Aj - výhodou " Řídící, organizační, komunikační dovednosti, týmová práce " Samostatnost a zodpovědnost " Flexibilita, vstřícnost, ochota učit se novému, systematičnost " Spolehlivost a loajalita " Dobrá znalost práce na PC (Word, Ex... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha strojů na výrobu a zpracování výrobků z plastu
Před 5 dny - AVIZO_CZ
První kontakt: e-mailem Obsluha a monitorování strojů, které formují plastické materiály lisováním, vytlačováním, foukáním, řezáním a jinými způsoby praxe výhodou fyzicky náročná práce práce ve... (více v detailu)
Neuvedeno
INTERNÍ AUDITOR - DPP
Před 3 dny - AVIZO_CZ
POŽADUJEME praxi v oboru účetně-ekonomickém, vysokoškolské nebo středoškolské vzdělání ekonomického směru, komunikativní schopnosti, samostatnost, uživatelská znalost práce v programech MS Office, zodpovědnost, očkování proti žloutence typu B - ENGERIX, s nástupem minimálně druhá očkovací dávka, trestní bezúhonnost VÝHODOU jsou znalosti zákonů o finanční kontrole ve veřejné správě, o rozpočtových pravidlech, o účetnictví. Termín nástupu od října 2024 nebo dle dohody. DPP 1 den v týdnu - 6 až 8 hodin PŘIHLÁŠKY na email ... (více v detailu)
Neuvedeno
Skladníci - obsluha strojů*
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Zaměstnanecké výhody: příspěvek na stravování, příspěvek na dopravu První kontakt: telefonicky 571 615 093 nebo emailem: janota@ferop... (více v detailu)
Neuvedeno
Saunér/saunérka
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Co Vás čeká? Zajištění chodu saunového světa, dohlížení na správný způsob saunování našich klientů. Provádění saunových ceremoniálů. Jaké znalosti a dovednosti požadujeme? Dokončené SO vzdělání. Kurz saunového mága. Příjemné jednání a vystupování, schopnost empatie. Spolehlivost, zodpovědnost, pracovitost. Tvůrčí a pohybové nadání, fyzickou zdatnost. Co Vám můžeme nabídnout? Zázemí stabilní společnosti, příjemné pracovní prostředí. Zajímavé finanční ohodnocení dle délky praxe v oboru. 5 týdnů dovolené, 2 dny zdravotního volna. Podporu dalšího vzdělávání a... (více v detailu)
Neuvedeno
Svářeč (m/ž)
Před 3 dny - AVIZO_CZ
První kontakt: Biliková Eva, tel.: 602 230 572, Po - Pá 8 - 15 hod e-mail: administrativa@jelinek-mdt.cz Pracovní doba: 6:00 - 14:30 hod. Nástup možný ihned nebo dle dohody. Víkendy a svátky volné. Náplň práce: Svařování dle výkresů, umět v nich číst a orientovat se! Svařování metodou MIG. Požadujeme: Praxi v oboru Znalost čtení výkresové dokumentace Platné svářečské oprávnění Zodpovědnost a flexibilitu Manuální zručnost, samostatnost, spolehlivost, pečlivost. Nabízíme: Nástupní mzda 45.500 Kč HM, po zkušební době o 5.500 Kč HM více (= benefity specifikované níže) + příplatky dle zákoníku práce. Benefity: příspěvek za plnou docházku měsíčně ve výši 2.000,- Kč HM; hodnocení mis... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha CNC Strojů s ubytováním Třemošnice
Před 7 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Pracovní náplň: Vaším úkolem bude seřízení stroje plus výměna nástrojů, měření a korekce. Práce s různými operačními systémy dle vašich znalostí a zkušeností. Požadujeme: - orientace ve výkresové dokumentaci podmínkou - praxe na ... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Strojírenský kovodělník
Před 3 dny - AVIZO_CZ
zaměstnavatel ma výrobní haly jak v Bruntále, tak v Chomutově a zaměstnanci budou nepravidelně přejíždět mezi provozovnami dle aktuální výrobní situace. Místem výkonu práce tedy budou obě místa. Vzdělání v oboru výhodou, předchozí zkušenosti z obdobné kovovýroby (výroba ocelových kontejnerů - zejm. práce s bruskou, pilkou, ohýbačkou, popř. i svářečkou) výhodou, nutná zodpovědnost, samostatnost, manuální zručnost a znalost kovodělnických prací. Velmi důležitý je výborný zdravotn... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha CNC
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Nástup možný IHNED. Náplň práce: Programování vyráběných dílů; Obsluha CNC soustruhu (operační systém Heidenhain) Požadujeme: Základní znalost obrábění; Všeobecný technický přehled; Znalost čtení výkresové dokumentace; Manuální zručnost, sp... (více v detailu)
Neuvedeno
SMĚNOVÝ KONTROLOR/KONTROLORKA - lisovna
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Kontaktní osoba Škrabalová Hana, tel.: 583 037 124 (volat 8:00-16:00), e-mail: kariera@linaplast.cz Požadujeme: SŠ vzdělání s maturitou, znalost čtení výkresové dokumentace výhodou, uživatelská znalost prostředí MS, Office, znalost postupů měření ručními měřidly, znalost metodiky SPC,MSA, orientace v kontrolních plánech, znalost metodiky výhodou, znalost výrobních kontrol výhodou, pečlivost, schopnost a ochota učit se nové věci, schopnost jednání s lidmi, schopnost samostatné práce Nabízíme: plně hrazené stravenky v hodnotě 120 Kč za směnu, příspěvek na dopravu až 1 600 Kč měsíčně, odměna za odpracovanou dobu ve výši Kč 1 500,--... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce