Manažer zakázky/projektu - výrobní zakázky

Životopis zasílejte na e-mail: personalistika@skoda-js.cz Požadavky: SŠ/VŠ technického směru, u SŠ 3 roky praxe, čtení výkresové dokumentace, AJ - mírně pokročilý Zaměstnanecké výhody: • kratší pracovní doba 37,5 hodiny týdně • týden řádné dovolené nad rámec zákoníku práce • 3 dny S-days • finanční příspěvek na penzijní připojištění • volné vstupenky na ligový ... (více v detailu)

Podobné inzeráty

Manažer zakázky/projektu - investiční zakázky
Životopis zasílejte na e-mail: personalistika@skoda-js.cz Požadujeme: SŠ/VŠ techn. nebo ekonom. směru, trestní bezúhonnost, zkušenost s projektovým řízením výhodou, uživatelská znalost MS Office + MS Teams, AJ - komunikativní znalost, ŘP sk. B Zaměstnanecké výhody: o pružná pracovní doba 37,5 hodiny týdně o týden řádné dovolené nad rámec zákoníku prá... (více v detailu)
Nákupčí
Životopis zasílejte na e-mail: personalistika@skoda-js.cz Požadujeme: SŠ/VŠ ekonom./techn. směru, trestní bezúhonnost, vhodné pro absolventy, AJ nebo NJ - středně pokročilý, MS Office především Excel, Word, Dobré komunikační a organizační schopnosti, ŘP sk.B Zaměstnanecké výhody: o pružná pracovní doba 37,5 hodiny týdně o týden řádné dovolené nad rámec zákoníku... (více v detailu)
Prográmator CNC - Technolog
Životopis zasílejte na e-mail: personalistika@skoda-js.cz Požadujeme: SŠ technického směru, Práce na PC (MS Office; CAD/CAM - Siemens NX; Vericut; Teamcenter) - velkou výhodou, Znalost technologie obrábění, volba nástrojů a základní řezné podmínky, ŘP sk. B Zaměstnanecké výhody: o Pružná pracovní doba 7,5 hod /den o 5 týdnů dovolené o 3 dny SICK DAYS o Odpovídající finanční ohodnocení o Pravidelné vzdělávání a školení o Prá... (více v detailu)
SVÁŘEČ/SVÁŘEČKA KOVŮ
Nástup možný ihned. Kontakt Matoušek Petr, tel.: 606 021 171 (volat 6:00-14:00), e-mail: matousek@dtmo.cz Požadujeme: úřední zkouška dle ČSN EN 287-1, METODA 135, výhodou praxe v oboru, vazačský a jeřábnický průkaz Nabízíme: po skončení doby určité možnost změny na dobu neurčitou, zaměstnání u zavedené společnosti, zají... (více v detailu)
Výrobní a montážní dělníci
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Výroba kovových rámečků. Zaměstnanecké výhody: příspěvek na stravu Hlásit se lze e-mailem, telefonicky nebo osobně, pondělí až pátek 8:00 - 15... (více v detailu)
Neuvedeno
VŠEOBECNÁ SESTRA
Pracovní poměr na dobu určitou (1 rok) s možností prodloužení na dobu neurčitou, turnusové služby. Pozice je vhodná i pro absolventy/absolventky. Požadavky: odborná způsobilost k výkonu povolání všeobecné sestry podle zákona č. 96/2004 Sb. v platném znění. Zaměstnavatel nabízí: plat dle praxe, 5 týdnů dovolené, příspěvk... (více v detailu)
*Vedoucí marketingu (m/ž)
Náplň práce: Vytváření atraktivního obsahu v rámci PR aktivit pro soc.sítě, web, intranet, články. Spolupráce na zajištění prezentačních předmětů. Tvorba atraktivních reklamních kampaní. Účast a organizace společenských eventů. Zaměstnanecké výhody: 25 dnů dovolené, zkrácená pracovní ... (více v detailu)
VÝROBNÍ DĚLNÍK/DĚLNICE
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Výroba stropních panelů do osobních automobilů. Dokončovací montážní práce na stropních panelech do osobních automobilů. Dodržování taktu linky, technologických postupů a řízení se platnou dokumentací na pracovišti. Zaměstnanecké výhody: 13. plat, příspěvek na Vánoce a na d... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič/řidička sk. C - rozvoz piva
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Hledáme řidiče sk C + profesní průkaz pro regionální rozvoz piva. Požadujeme fyzickou zdatnost, flexibilitu. Náborový příspěvek 30000,- Příspěvek na dojíždění do zaměstnání ,bonusové pivo V případě zájmu se hlásit telefonicky nebo osobně DC Plzeň... (více v detailu)
Neuvedeno
Účetní všeobecní
První kontakt se zaměstnavatelem e-mailem. Upřesňující informace: požadujeme minimálně 5 let praxe na pozici účetní Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené, příspěvek na strav... (více v detailu)
Skladník mrazírny - vychystávač
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Vychystávání mrazeného zboží v zakladačovém systému. Zajímavá práce v rychle se rozvíjející firmě. Nutná vlastní doprava do areálu. Dobrý zrak a fyzická zdatnost podmínkou. Zaměstnanecké slevy, příspěvek na stravování + ošace... (více v detailu)
Neuvedeno
Technolog/technoložka
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kontakt je možný POUZE e-mailem. Nástup ihned. Práce spočívá ve zpracování technologických postupů výroby strojních součástí, zpracování návodek, stanovení výkonových norem na jednotlivé operace technologického postupu. Technolog navrhuje potřebné pomůcky, speciální měřidla a nářadí, udržuje a zodpovídá za úroveň veškeré technologické a normativní dokumentace přidělených dílců. Provádí příslušná změnová řízení dle interních směrnic. Provádí cenové kalkulace na jednotlivé dílce, skupiny a výrobky - spolupracuje v této oblasti s finančním a obchodním... (více v detailu)
Neuvedeno
Bezpečnostní analytik / analytička
Co budete dělat? • výzkum a vyšetřování kybernetických hrozeb • analýza a indexování dat • zjišťování identity útočníka a provádění důkladného vyšetřování získaných informací • příprava jasných a srozumitelných reportů pro klienty Co od vás očekáváme? • minimálně středoškolské vzdělání (ideálně v oboru informačních technologií) • komunikativní znalost ruského nebo čínského jazyka podmínkou, znalost anglického jazyka výhodou • flexibilita v rychle se měnícím profesionálním prostředí • nadstandardní přehled v oboru informačních technologií • smysl pro detail a obyčejný ZSR (zdravý selský... (více v detailu)
DISPEČEŘI, SPEDITÉŘI, MANAŽEŘI DOPRAVY
Kontaktní osoba Řehulka Zdeněk, tel.: 603 208 114, e-mail: zdenek.rehulka@email.cz Nabízíme: stravenky, penzijní připojištění pracovní poměr ... (více v detailu)
Fyzioterapeut/kla
Péče o pacienty na ambulantním oddělení fyzioterapie. Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené, indispoziční volna, měsíční odměny, příspěvek na stravu, finanční i časová po... (více v detailu)
operátor/ka nabíjecího vozu
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Požadavky řidičský průkaz skupiny C profesní průkaz osvědčení ADR (výbušné látky a předměty) výhodou trestní bezúhonnost základní znalost práce na PC výborné komunikační schopnosti a loajalita znalost cizího jazyka výhodou jednosměnný provoz perspektivní práci v dynamické a rozvíjející se firmě odborné školení a další možné vzdělávání odpovídající finanční ohodnocení podle kvality a výsl... (více v detailu)
Neuvedeno
Mechanici a opraváři zeměděl. a les. strojů a zařízení
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Prvotní kontakt: tel.: 733298241, e-mail: knobloch@zdloukovec.cz Požadujeme: - Řidičský průkaz sk.B, T - řízení traktorů - zkoušky svařování - práce s kovem Zaměstnanecké výhody: - Podnikové stravování - Penzijní připojištění. - Příspěvek n... (více v detailu)
Neuvedeno
Kuchař/kuchařka
Před 2 dny - AVIZO_CZ
První kontakt: e-mailem nebo telefonicky (13:00 - 17:00) pomocná kuchařka - příprava svačin, pomocné práce při přípravě obědů Zaměstnecké výhody... (více v detailu)
Neuvedeno
Mechatronik
Požadavky: - Manuální zručnost - Dobrý zdravotní stav - Schopnost dorozumět se v českém jazyce Zaměstnanecké výhody: stravenky, benefitní systém, možnost přiznání... (více v detailu)
VEDOUCÍ PARTY PRO INŽENÝRSKÉ STAVBY
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Praxe v oboru výhodou. Požadujeme ŘP sk. B, spolehlivost, zodpovědnost, flexibilitu. Hrubá měsíční mzda: 35000,- Kč - dle výkonu 5 týdnů dovolené, příspěvek na stravování, ... (více v detailu)
Neuvedeno
horníci
Před 3 dny - AVIZO_CZ
pracoviště: Důl ČSM sever praxe v hornictví 1 rok do: 31.12.2025, mzda: 55000 - 7500... (více v detailu)
Neuvedeno
*Operátor výroby (m/ž)
- Přejímka zboží, kontrola dodacích listů a dokumentů - Ukládání, kontrola a skladování zboží - Možnost kariérního růstu a osobního rozvoje - Nástupní bonus - 5 týdnů dovolené - Příspěvek na dopravu - Částečně dotované stravování (výběr ze 7 druhů obědů) - Zvýhodněné služby s O2 pro naše zaměstnance a rodinné příslušníky - TV, internet, telefonní ta... (více v detailu)
pracovník úklidu výrobních prostor (m/ž)
Před 3 dny - AVIZO_CZ
úklid výrobních prostor odstraňování nečistot ručně i pomocí mechanizace vyvážení a svážení odpadních nádob některé činnosti mohou být fyzicky náročnější Požadujeme: pečlivost, spolehlivost, odpovědnost, samostatnost, manuální zručnost, Zaměstnanecké výhody: strav... (více v detailu)
Neuvedeno
VEDOUCÍ VÝROBNÍHO INŽENÝRINGU
Před 3 dny - AVIZO_CZ
POPIS POZICE: Přebírá robotizovaná pracoviště z pohledu konfigurace, funkčnosti a technologie svařování ve spolupráci se svařovacím technologem. Realizace jemu přidělených vnitropodnikových změn. Zodpovídá za ověření technologických procesů před odevzdáním do sériové výroby a za aktuálnost vydané technologické dokumentace. Provádí úpravy v technologické dokumentaci. Zodpovídá za ověření a stanovení výkonové normy na přidělených projektech. Zodpovídá za stanovení správné spotřeby materiálů. Zodpovídá za aktuálnost FMEA. Provádí jednoduché konstrukční úpravy a modifikace svařovacích přípravků ve spolupráci s údržbou a seřizovači. Příprava reportů pro porady vedení. POŽADAVKY: ÚSO/VŠ technického směru Vědomosti z technologie svařování - MIG/MAG svařování, odporové svařování Vědomosti o konstrukci svářecích přípravků Znalost IATF 16 949, ISO 9001, FMEA Základní povědomí o nástrojích kvality - 8D report, 5 x proč, Ishikawa Znalost práce s Vari CAD - výhodou AJ ... (více v detailu)
Neuvedeno
Zedník - údržbář/ka
Nástup možný ihned. Přijmeme nového kolegu/novou kolegyni na údržbářské a zednické práce, opravu zpevněných ploch, běžnou údržbu městského mobiliáře, řízení dopravních prostředků. Práce na HPP. Požadujeme ŘP sk. B - aktivní řidič, dobrý zdravotní stav - práce ve výškách, praxe vítána. Zaměstnanecké výho... (více v detailu)
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce