Strojník pásového bagru

Před 39 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Požadujeme strojní průkaz, zkušenosti s provozem stroje. Kontakt:... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Strojník sklářských zařízení
Optimální strojírenské vzdělání, technické myšlení, spolehlivost, smysl pro detail, přesnost, týmová práce. Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené, stravování, příspěvek na penzijní připojištění, příspěvek na rekreaci, zaměstnanecké... (více v detailu)
Strojník na buldozer
1. kontakt e-mailem: xservispark-personalistika@seznam.cz Firma se specializuje na provádění vodohospodářských a pozemních staveb, na výstavbu inženýrských sítí a demoličních prací.Obsluha stavebních strojů: nakladače: kolové, pásové, buldozery, válce. Výhodou: vazačsk... (více v detailu)
montér plastových oken (M/Ž)
montáž a demontáž plastových oken a dveří, fyzická zdatnost, zručnost, řid. průkaz B, zkušenost se zednickým zapracováním oken výhodou, prac. úvazek plný nebo dle dohody kon... (více v detailu)
Prodavačka ve stánku s minerály
Kontakt: Vavříková Petra, tel.: 603 526 764, e-mail: petfenclova@seznam.cz Sjednat schůzku po telefonické domluvě. Jedná se o prodej minerálů ve stánku / celoroční provoz/, požaduji komunikativnost, spo... (více v detailu)
Pracovník/pracovnice úklidu OZP
Kontakt: telefonicky v pracovní dny od 7.30-16.00 hodin Pracovní místo vyhrazeno zaměstnavatelem pro osoby s invalidním důchodem dle § 80, zákona č. 435/2004 Sb. Pracovní doba pondělí až pátek od 15 hod. Nástup možný ihned. Náplň práce: úklid kanceláří, společných prostor a soc. zařízení. Uchazeč/ka o ... (více v detailu)
AUTOMECHANIK/ČKA
Požadavky: praxe min. 2 roky, dobrý fyzický stav. Osobní schůzka po předchozí telefonické domluvě na tel. 777 103 541 na adrese Zhořelecká 11... (více v detailu)
Ruční pumpy K5
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji ruční pumpy. Po telefonické dohodě se dá domluvit i o... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Stojanová bruska
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji stojanovou dvoukotoučovou brusku. Po telefonické dohodě se dá d... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 000
 Kč
Pásová bruska DZJA
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pásovou brusku DZJA . Po telefonické dohodě se dá domluvi... (více v detailu)
Jihočeský kraj
20 000
 Kč
Montážní dělníci mechanických zařízení
Místo pracoviště: - TRW-Carr s.r.o., Hlavenec 161, Předměřice nad Jizerou Prvotní kontakt: - osobně na adrese Pod Krejcárkem 975/2, Praha 3, Pá od 13:00 do 15:00 - e-mail: kismm@email.cz - tel.: 602 667 161 od 09:00 do 15:00 Upřesňující údaje: - požadujeme výpis ze zdravotní dokumentace - fyzicky nenáročná práce ... (více v detailu)
Strojník/bagrista kolových a pásových rýpadel s 3D NIVELACÍ
Firma se specializuje na provádění vodohospodářských a pozemních staveb, na výstavbu inženýrských sítí a demoličních prací. Náplň práce: obsluha stavebních strojů s 3D nivelací (kolové a pásová rýpadla, nakladače/buldozery) Výhodou: vazačský/jeřábnický prů... (více v detailu)
Strojník silniční frézy/Řidič skupiny C a E
Před 3 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost, která svým zákazníkům poskytuje komplexní služby spojené s údržbou dopravních povrchů a široké spektrum služeb v komunální sféře, hledáme vhodné kandidáty na pozici Strojník silniční frézy/Výhodou - Řidič skupiny C a E. Pracovní náplň: Obsluha silniční frézy/Výhodou - řízení tahače s podvalníkem a převoz silničních fréz, Provádění základní údržby vozu s řádnou péčí o svěřenou techniku, Denní komunikace s nadřízeným, včetně poskytování zpětné vazby pro zlepšení práce a spolupráce. Pokud Vás tato nabídka zaujala,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Obsluha horské chaty
CO BUDE VAŠÍ NÁPLNÍ PRÁCE: - Komunikace s hosty a jejich obsluha formou bufetu - Příprava restaurace na provoz - Spolupráce s ostatními pracovníky horské chaty CO OD VÁS ČEKÁME: - Praxe v oboru výhodou - Přátelský, korektní a vstřícný přístup k hostům a kolegům - Spolehlivost - Potravinářský průkaz CO MŮŽETE ČEKAT VY OD NÁS: - Práci na hlavní pracovní poměr či DPP - Dobré platové ohodnocení v závislosti na Vašich zkušenostech - ... (více v detailu)
RECEPČNÍ
Pracovní doba od 10.00 do 22.00 hodin, přerušena hodinovou přestávkou. Anglický jazyk nutný (komunikace mezi personálem probíhá v AJ). Jedná se o práci na recepci Orient Spa. Pracovní poměr na dobu určitou 12 měsíců s předpokladem prodloužení na dobu neurčitou. V p... (více v detailu)
Dělník / Zámečník / Obráběč kovů (m, ž)
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Hledáme pracovníky do výroby strojních zařízení Požadujeme: SŠ nebo odborné vyučení technického směru Praxe v oboru - výhodou (vyšší platové ohodnocení) Zaměstnanecké výhody: Stravné, 25 dní dovolené, příspěvek na živ... (více v detailu)
Neuvedeno
Operátoři výroby
Nástup možný ihned. NÁPLŇ PRÁCE: odebírání a kontrola plastových výlisků od vstřikovacího stroje. POŽADUJEME: manuální zručnost, pečlivost, dobrou pracovní morálku. NABÍZÍME: stravenkový paušál. PRVNÍ KONTKAT: telefonicky na... (více v detailu)
pracovník/ce odboru výstavby a regionálního rozvoje - územní plánování
Jedná se o úřednické místo na úseku územního plánování. Vhodné i pro absolventy a OZP. Pracovník zajišťrující pořizování územně plánovací dokumentaci a územně plánovací podklady pro město a obce ve správním obvodu. Zaměstnanecké výhody: Stravenky, 5 týdnů dovolené, zdravotní volno, profesní růst, ... (více v detailu)
Svářeč/ka
Náborový příspěvek 50.000,-- Kč. Pracovní doba 6-14:30 hod. Požadujeme svářečský průkaz ZM1 (další oprávnění výhodou, samostatnost, spolehlivost, zručnost, pracovitost, ochotu ... (více v detailu)
Velitel směny OZP
První kontakt telefonicky v pracovní dny mezi 7:30 - 16:00 Pracovní místo vyhrazeno zaměstnavatelem pro osoby se zdravotním postižením dle § 80, zákona č. 435/2004 Sb. Uchazeč/ka musí mít čistý trestní rejstřík, certifikát strážného výhodou. Řidičský průkaz sk. B je nezbytnou podmínkou pro zaměstnání na této pracovní pozici. Pracovní doba je rozvržena do 12 hod. směn, denní i noční směny (6-18, 1... (více v detailu)
slévárenský dělník/dělnice - pomocník/pomocnice formíře
směnnost: jednosměnný provoz, dvousměnný provoz. Požadujeme: - ochotu učit se novým věcem - manuální zručnost - samostatnost - svědomitost Jedná se o úklidové práce a výpomoc formíři. Způsob prvního kontaktu zaměstnavatele: e-m... (více v detailu)
Uklízeč/ka
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Úklid kancelářských prostor Drážďanská ulice, Krásné Březno Kontakt: e-mailem, telefonicky do: 31.01.... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník/pracovnice úklidu OZP
Pracovní místo vyhrazeno zaměstnavatelem pro osoby se zdravotním postižením dle § 80, zákona č. 435/2004 Sb. Uchazeč/ka musí mít čistý trestní rejstřík. Pracovní doba ráno nebo odpoledne (od 6.30 nebo od 14.30 po-pá). Náplň práce: úklid kanceláří, společných prostor, soc. zařízení Uchazeč/ka o zaměstnání k... (více v detailu)
ŘIDIČ / ŘIDIČKA MEZINÁRODNÍ KAMIONOVÉ DOPRAVY
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Požadavky: min. 2 roky praxe, řidičský průkaz sk. C+E, profesní průkaz, platná zdravotní prohlídka řidiče, psychotesty, digitální karta do tachografu, výpis karty řidiče, flexibilita, samostatnost, spolehlivost, výhodou znalost cizího jazyka. Zaměstnavatel nabízí PR... (více v detailu)
Neuvedeno
Autolakýrník
NÁSTUP MOŽNÝ IHNED NÁPLŇ PRÁCE: - přípravné a lakovací práce po servisu a opravách motorových vozidel - přípravné a lakovací práce po opravách v rámci pojistných a škodních událostí PRACOVNÍ DOBA: Po - Pá, 7.00 - 15.30 NABÍZÍME: - práci v příjemném prostředí autorizovaného servisu vozů ŠKODA SEAT - kompletní vybavení lakovny vč... (více v detailu)
Myčka. Výrobník ledu. Nářezový stroj. Mlýnek na maso.
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Myčka. (odpadovým čerpadlem). Mlýnek na maso. Digitální váha. Nářezový stroj. Výrobník ledu (Po kompletním vyčištění chladiče a od vodního kamene)..(Každou věc co prodávám.. P... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce