Pracovník/ce úklidových služeb v interiérech a exteriérech

PlaceholderNo Image
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Určeno výhradně pro OZP. Zkrácený úvazek: 25-30 h týdně. Pracovní smlouva se v prvním roce uzavírá na dobu určitou. Sjednaná výše hrubé mzdy se zejména odvíjí od sjednané délky kratší týdenní pracovní doby - délky pracovního úvazku a pracovní náplně. Provádění běžného úklidu bez použití samohybných mechanizm... (více v detailu)
Neuvedeno

Podobné inzeráty

PlaceholderNo Image
pracovník/ce údržby
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Pracoviště Kroměříž - Náplň práce: provádění preventivní údržby zařízení v kovošrotu - Požadujeme: praxe v oboru, svářečský průkaz CO2/el.oblouk/švajc, spolehlivost, samostatnost, zručnost, aktivní a pozitivní přístup k práci - Nabízíme: motivační finanční ohodnocení - prémie, dle pracovních výsledku, závodní stravování a další benefity, PD Po - Pá, 6:30-15:00 hod., pracovní smlouva... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Pracovník/ce úklidu - Brno
Před 3 dny - AVIZO_CZ
První kontakt e-mailem nebo telefonicky v době od 9:00 - 15:00 hodin. Prosím nechodit na pracoviště, prvně telefonický kontakt na telefonu 730 186 797 a domluvit schůzku. Jedná se o chráněné pracovní místo určeno pro zdravotně postižené. Práce na dobu určitou jeden rok s možností prodloužení. Hledáte dlouhodobou práci a stabilní a příjem? Přijďte k nám! Přijmeme pracovníka/ci úklidu, osobu se zdravotním omezením (OZP, OZZ). Práce na HPP - zkrácený úvazek. Místo výkonu práce - Dětská nemocnice, FN Brno, Magistrát města Brna, Městská Policie Brno, Psychiatrická nemocnice Brno -Černovice, Úrazová nemocnice Brno - Zábrdovice a dle aktuální nabídky Pracovní doba - dle zvolené lokality a domluvy Požadujeme: Osoba s ID Pozitivní Přístup Praxe s úklid... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Sociální pracovník/ce
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: - vykonává sociální práci - poskytuje základní sociální poradenství v souladu se zák. č.108/2006 Sb., o sociálních službách - jednání se zájemci o službu, rodinnými příslušníky uživatelů, jejich opatrovníky - sjednání smluv o poskytované sociální službě - zpracování dokumentaci uživatelů služby - zpracování individuálních plánů, zajištění jejich naplňování a administrativní práce s tím spojené - přímá práce s uživateli s autismem Požadujeme: - vzdělání dle zák. č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, orientace v sociální problematice - zkušenosti se sociální prací - komunikativnost, flexibilitu, odolnost vůči stresu, samostatnost a odpovědnost - dobrá uživatelská znalost MS Office (Word, Excel) - trestní bezúhonnost, zdravotní způsobilost Výhodou: - zkušenosti v oblasti sociální práce - práce s osobami s autismem - očkování na Hepatitidu typu B - řidičský průkaz sk. B - aktivní řidič Nabí... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Skladník/skladnice obilního sila
Před 5 dny - AVIZO_CZ
- příjem, manipulace, výdej a ošetřování obilovin - evidence skladových zásob - údržba strojních zařízení a budovy sila - úklid vnějších a vnitřních prostor skladu - vedení provozních deník... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Odpolední pracovník/pracovnice úklidu
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Nástup možný IHNED. Pracovník úklidu na 4 hodiny denně od 16:00 hodin, který bude zajišťovat úklid administrativních prostor včetně sprch, šaten a toalet. Úklid je prováděn i strojově pomocí chodícího mycího stroje. Mzda se skládá ze základní mzdy 112,5 Kč, výkonnostní příplatek až 5,- Kč a osobní ohodnocení rovněž až 5,- ... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
RECEPČNÍ - vyhraz. pro OZP
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Vyhrazeno pro OZP Pozice recepční dětské herny obsluha recepce v Hradci Králové, vítání rodičů, vybírání vstupného, prodej drobného občerstvení a úklid po skončení herny (vysávání koberců, úklid sociálního zázemí). Pouze OZP, které mohou vykonávat také úklid. Prosíme o zaslání ž... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
PRACOVNÍK / PRACOVNICE RELAXAČNÍHO CENTRA
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Dobrá fyzická kondice, znalost angličtiny na komunikativní úrovni - mezinárodní prostředí, certifikát masáží nebo praxe z masérského/wellness salonu min. 1 rok Příprava relaxačního centra, Dodržování zdravotně-hygienických předpisů, úklid relaxačního centra, Podávání re... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Oděvní technik/technička
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení. Pracovní náplň: obsluha vyšívacího stroje (vyšívají se firemní loga na pracovní oděvy); provádění přípravných prací (kontrolní vzorek, značení a upínání výrobku); nastavování požadovaných parametrů výšivek; sledování procesu samotného vyšívání; kontrola zpracovaného materiálu na vstupu a výstupu; kontrola kvality výšivky, složení a zabalení výrobku; ošetřování a běžná údržba stroje ... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Úklidový pracovník/ce na žel. stanicích a zastávkách - OZP
Před 9 dny - AVIZO_CZ
Pracovní místo vyhrazené zaměstnavatelem pro osoby se zdravotním postižením dle § 80, zákona č. 435/2004 Sb. pracoviště Osíčko - úklidové práce na železničních stanicích a zastávkách - prostory pro cestující, čekárny, nástupiště, toalety, kanceláře, venkovní prostory - pracovní doba Po-Pá dle dohody, zkrácený úvazek 10 hod./týden, doba určitá 1 rok s možností prodlouže... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Úklidový pracovník/pracovnice na soupravách a vlacích v provozních jednotkách depa kolejových vozid
Před 9 dny - AVIZO_CZ
Pracovní doba 7 - 15 (dle situace déle) Dle potřeby SO, NE Úklid a čištění interiéru a exteriéru na soupravách a vlacích - práce převážně venku - práce ve výškách (čištění exteriéru na lokomotivě) - práce s chemii Zaměstnanecké výhody: - přátelské a týmové pracovní prostředí - stravenkový paušál - dobré fina... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Pracovník/ce pro práci na obci - řidič
Před 10 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: Řízení a ovládání přidělené techniky mechanizačních a dopravních prostředků. Zajištění svozu a rozvozu kontejnerů technikou obce Beňov na BIO odpad, jejich ukládání, provádění obhrnutí a kontroly na skladových místech (traktor Zetor 8441 s čelním nakladačem a natahovacím zařízením na kovové kontejnery typu Portýr). Zajišťování ručního, strojníh odstraňování sněhu, námrazy a následků jiných nepříznivých vlivů počasí, aplikace rozmrazovačů nebo posypu sypkých hmot nebo soli a následný úklid. Zajištění odstraňování náletové zeleně, odborná údržba nezeleně - sekání trávy, zastřihování živých plotů, keřů a stromů. Výsadba a obnova keřů a stromů v extravilánu ... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Vedoucí oddělení sociálních služeb v odboru sociálních věcí a zdravotnictví (m/ž)
Před 9 dny - AVIZO_CZ
Charakteristika pracovního místa: koordinace a usměrňování jednotlivých oborů sociálních věcí, např. péče o rodinu a děti vč. osob potřebujících zvláštní péči, sociální prevenci nebo sociální služby. Tvorba koncepce a strategie výkonu sociální práce vedoucí k řešení nepříznivé sociální situace a k sociálnímu začleňování osob, skupin nebo komunit. Místo výkonu práce: Městský úřad Česká Lípa Platové zařazení a platové podmínky: 11. platová třída, která podle platného katalogu prací odpovídá nejvýše zařazenému vykonávanému druhu práce (platová třída je v tarifním rozpětí od 25 280 Kč do 37 170 Kč podle zápočtu let odborné praxe), osobní příplatek dle ust. § 131 zákoníku práce Předpokládaný termín nástupu: ihned, popř. dle dohody Pracovní poměr bude sjednán na dobu: neurčitou Zákonné předpoklady: úředníkem se může stát fyzická osoba, která je státním občanem České republiky (případně i cizím státním občanem a má v České republice trvalý pobyt), dosáhla věku 18 let, je způsobilá k právním ú... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
ÚKLIDOVÝ PRACOVNÍK/ICE
Před 15 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Pracovní pozice je vyhrazena pro OZP. Náplň práce: Úklid kanceláří, sociálních zařízení a společných prostor. Úklid je prováděn v odpoledních h... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
ÚKLIDOVÝ PRACOVNÍK/ICE
Před 15 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Pracovní pozice je vyhrazena pro OZP. Náplň práce: Úklid kanceláří, sociálních zařízení a společných prostor. Úklid je prováděn v odpoledních h... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Referent/referentka odboru služeb
Před 15 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Pracoviště Městského úřadu Kroměříž - Druh práce: Referent/referentka dopravy - Vykonávaná agenda: zabezpečení investorské činnosti při provádění dopravních staveb města, koordinace jejich výstavby, podíl na zpracování koncepčních řešení dopravního systému místních a účelových komunikací ve městě, jejich údržby, rekonstrukce apod., příprava podkladů a dokumentací ke sledování stavu a rozvoje dopravní infrastruktury města, zabezpečení metodického vedení a koordinačních činností v oblasti dopravy v rámci městského úřadu i ve spolupráci s organizacemi města - Předpoklady pro vznik pracovního poměru úředníka: předpoklady podle § 4 zákona o úřednících - Další požadavky pro vznik pracovního poměru: vysokoškolské vzdělání minimálně v bakalářském studijním programu se zaměřením na oblast dopravy nebo stavebnictví, znalost projektových a dalších přípravných činností (projektové a stavební dokumentace) při realizaci staveb, orientace v právních předpisech vztahujících se k vykonávané agendě, ze... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Referent/referentka odboru služeb
Před 15 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Pracoviště Městského úřadu Kroměříž - Druh práce: Referent/referentka dopravy - Vykonávaná agenda: zabezpečení investorské činnosti při provádění dopravních staveb města, koordinace jejich výstavby, podíl na zpracování koncepčních řešení dopravního systému místních a účelových komunikací ve městě, jejich údržby, rekonstrukce apod., příprava podkladů a dokumentací ke sledování stavu a rozvoje dopravní infrastruktury města, zabezpečení metodického vedení a koordinačních činností v oblasti dopravy v rámci městského úřadu i ve spolupráci s organizacemi města - Předpoklady pro vznik pracovního poměru úředníka: předpoklady podle § 4 zákona o úřednících - Další požadavky pro vznik pracovního poměru: vysokoškolské vzdělání minimálně v bakalářském studijním programu se zaměřením na oblast dopravy nebo stavebnictví, znalost projektových a dalších přípravných činností (projektové a stavební dokumentace) při realizaci staveb, orientace v právních předpisech vztahujících se k vykonávané agendě, ze... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
uklidový pracovník/ce
Před 20 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
POPIS ČINNOSTI: pravidelný úklid kanceláří, chodeb, společných prostor, kuchyňky, sociálních zařízení. Co Vám můžeme nabídnout: perspektivu dlouhodobého a stálého zaměstnání, práci v prostředí české společnosti. Ná... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
uklidový pracovník/ce
Před 20 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
POPIS ČINNOSTI: pravidelný úklid kanceláří, chodeb, společných prostor, kuchyňky, sociálních zařízení. Co Vám můžeme nabídnout: perspektivu dlouhodobého a stálého zaměstnání, práci v prostředí české společnosti. Ná... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Referent/ka Odboru sociálních věcí (pracovník/ce sociálně – právní ochrany dětí)
Před 23 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
První kontakt: písemně na adresu / podatelnu nebo e-mailem Nástup dle dohody. VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ pro obsazení pozice Referent/ka Odboru sociálních věcí (pracovník/ce sociálně – právní ochrany dětí) na dobu určitou, po dobu dlouho Popis pracovní pozice: VÝKON SOCIÁLNĚ - PRÁVNÍ OCHRANY DĚTÍ : -Přijímání oznámení o ohrožených dětech -Provádění šetření týkajících se dítěte a jeho rodiny, vyhodnocování situace dítěte, stanovování individuálních plánů ochrany dítěte a jejich vyhodnocování -Organizace a účast na případových konferencích -Výkon kolizního opatrovnictví nezletilých dětí v opatrovnických soudních řízeních, vedení pohovorů před soudním jednáním, provádění šetření, příprava písemných podkladů, vypracovávání stanovisek a zpráv, účast na soudním jednání, realizace procesních úkonů vyplývajících z postavení účastníka řízení -Podávání návrhů a podnětů k opatrovnickým soudům z moci úřední -Zprostředkovávání odborného poradenství rodičům, dě... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Referent/ka Odboru sociálních věcí (pracovník/ce sociálně – právní ochrany dětí)
Před 23 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
První kontakt: písemně na adresu / podatelnu nebo e-mailem Nástup dle dohody. VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ pro obsazení pozice Referent/ka Odboru sociálních věcí (pracovník/ce sociálně – právní ochrany dětí) na dobu určitou, po dobu dlouho Popis pracovní pozice: VÝKON SOCIÁLNĚ - PRÁVNÍ OCHRANY DĚTÍ : -Přijímání oznámení o ohrožených dětech -Provádění šetření týkajících se dítěte a jeho rodiny, vyhodnocování situace dítěte, stanovování individuálních plánů ochrany dítěte a jejich vyhodnocování -Organizace a účast na případových konferencích -Výkon kolizního opatrovnictví nezletilých dětí v opatrovnických soudních řízeních, vedení pohovorů před soudním jednáním, provádění šetření, příprava písemných podkladů, vypracovávání stanovisek a zpráv, účast na soudním jednání, realizace procesních úkonů vyplývajících z postavení účastníka řízení -Podávání návrhů a podnětů k opatrovnickým soudům z moci úřední -Zprostředkovávání odborného poradenství rodičům, dě... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Vedoucí oddělení sociálních služeb (m/ž)
Před 29 dny - ANNONCE
Charakteristika pracovního místa: koordinace a usměrňování jednotlivých oborů sociálních věcí, např. péče o rodinu a děti vč. osob potřebujících zvláštní péči, sociální prevenci nebo sociální služby. Tvorba koncepce a strategie výkonu sociální práce vedoucí k řešení nepříznivé sociální situace a k sociálnímu začleňování osob, skupin nebo komunit. Místo výkonu práce: Městský úřad Česká Lípa Platové zařazení a platové podmínky: 11. platová třída, která podle platného katalogu prací odpovídá nejvýše zařazenému vykonávanému druhu práce (platová třída je v tarifním rozpětí od 25 280 Kč do 37 170 Kč podle zápočtu let odborné praxe), osobní příplatek dle ust. § 131 zákoníku práce Předpokládaný termín nástupu: ihned, popř. dle dohody Pracovní poměr bude sjednán na dobu: neurčitou Zákonné předpoklady: úředníkem se může stát fyzická osoba, která je státním občanem České republiky (případně i cizím státním občanem a má v České republice trvalý pobyt), dosáhla věku 18 let, je způsobilá k právním ... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Vedoucí oddělení sociálních služeb (m/ž)
Před 29 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Charakteristika pracovního místa: koordinace a usměrňování jednotlivých oborů sociálních věcí, např. péče o rodinu a děti vč. osob potřebujících zvláštní péči, sociální prevenci nebo sociální služby. Tvorba koncepce a strategie výkonu sociální práce vedoucí k řešení nepříznivé sociální situace a k sociálnímu začleňování osob, skupin nebo komunit. Místo výkonu práce: Městský úřad Česká Lípa Platové zařazení a platové podmínky: 11. platová třída, která podle platného katalogu prací odpovídá nejvýše zařazenému vykonávanému druhu práce (platová třída je v tarifním rozpětí od 25 280 Kč do 37 170 Kč podle zápočtu let odborné praxe), osobní příplatek dle ust. § 131 zákoníku práce Předpokládaný termín nástupu: ihned, popř. dle dohody Pracovní poměr bude sjednán na dobu: neurčitou Zákonné předpoklady: úředníkem se může stát fyzická osoba, která je státním občanem České republiky (případně i cizím státním občanem a má v České republice trvalý pobyt), dosáhla věku 18 let, je způsobilá k právním ... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
pracovník/ce vizuální kontroly
Před 30 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
pracovní poměr na 1 rok s možností prodloužení na neurčito, nerovnoměrně rozložený provoz, vizuální kontrola výrobků dle technické dokumentace, provádění záznamu o kon... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
pracovník/ce vizuální kontroly
Před 30 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
pracovní poměr na 1 rok s možností prodloužení na neurčito, nerovnoměrně rozložený provoz, vizuální kontrola výrobků dle technické dokumentace, provádění záznamu o kon... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Úklidový pracovník/ce na žel. stanicích a zastávkách - OZP
Před 30 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Pracovní místo vyhrazené zaměstnavatelem pro osoby se zdravotním postižením dle § 80, zákona č. 435/2004 Sb. pracoviště Hulín - Náplň práce: úklidové práce, úklid výpravní haly, koše, wc apod. - pracovní doba Po-Ne v rozmezí 4:00-20:00 hod., zkrácený úvazek 10 hod./týden, doba určitá 1 rok s možností prodloužení - Benefity: 25 dnů dovolené, možnost osobního ohodn... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce