Executive International Assignment Consultant / Exekutivní Administrativní relokační pracovník

Před 283 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
PRVOTNÍ KONTAKT E-MAILEM : Lucie Dallen, tel.: 225 982 817, e-mail: lucie.dallen@graebel.com Požadované dovednosti: o SŠ s maturitou. Kandidáti s VŠ vzděláním budou upřednostněni. o Vynikající verbální a písemné komunikační dovednosti v angličtině o Kulturní povědomí o Zkušenosti v oblasti přímého kontaktu/budování vztahu se zákazníkem o Zkušenosti v oboru jako relokační administrativní pracovník - min. 2 roky o Schopnost efektivně sdělovat informac... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno

Podobné inzeráty

SPECIALISTA/ SPECIALISTKA MARKETINGU
Před 4 dny - AVIZO_CZ
30.9.2024 - KONTAKT: Gergičová Hana Mgr., tel.: 731 691 090, e-mail: kariera@frujo.cz. Vytváření a implementace komplexních marketingových strategií pro online i offline prostředí, navrhování a řízení marketingového rozpočtu, optimalizace PPC kampaní (Google Ads, Meta, Seznam), průzkum trhu a analýza konkurence pro identifikaci nových příležitostí a vývoj nových produktů, aktivní spolupráce na vývoji nových produktů a jejich uvedení na trh, správa e-shopu a webových stránek včetně pravidelných aktualizací obsahu, příprava a realizace kampaní zaměřených na nové i stávající zákazníky (B2B a B2C segmenty), příprava a koordinace účasti na veletrzích v ČR i zahraničí, Správa a rozvoj obsahu na sociálních sítích a spolupráce s externími grafiky a copywritery, optimalizace webu pro vyhledávače (SEO) a práce s analytickými nástroji (Google Analytics, Facebook Insights), správa e-mail... (více v detailu)
Neuvedeno
Vedoucí údržbář/údržbářka
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Skuteč státní občan ČR, u cizích státních občanů trvalý pobyt v ČR - dosažení věku 18 let, způsobilost k právním úkonům, ovládání jednacího jazyka - bezúhonnost v dosavadním životě. Požadavky na uchazeče: - střední odborné vzdělání, technické zaměření výhodou (výuční list, maturita) - praxe v oblasti údržby výhodou - zkušenosti s vedením menšího týmu výhodou - vysoké pracovní nasazení, časová flexibilita, důkladnost, spolehlivost a samostatnost - organizační a komunikační dovednos... (více v detailu)
Neuvedeno
Konzultant/ka - Senior Consultant
Před 9 dny - AVIZO_CZ
Podílení na externích i interních projektech firmy V rámci externích projektů účast na interview se zákazníky, vytváření hypotéz a provádění analýz pro jejich potvrzení nebo vyvrácení a na jejich základě navrjování řešení zadaných problémů V rámci intrench projektů aktivní podílení na projektech firmy, příprava metodik a rešerší na vybraná témata, příprava interních materiálů (tréninkových materiálů, prezentací, školení, apod.) Publikační činnost Presale activity Plnění cílů die příslušného stupně seniority... (více v detailu)
Neuvedeno
Psycholog
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Popis výkonu pracovních pozic: o realizace přímé práce s klienty (jednotlivci, rodiny s dětmi) o vedení jednání se zájemcem o službu / projekt o individuální plánovaní s klienty služby/ projektu o vedení dokumentace o komunikace s odborníky, se spolupracujícími subjekty o zprostředkování dalších služeb o konzultační a poradenská činnost o terapeutické služby Specifikace požadavků na pracovní pozice - hledáme: Absolventa vysoké školy odpovídající vzděláním pracovní pozici psychologa, který o má administrativní schopnosti (PC, MS Office, internet), o umí zpracovávat předsudky a má schopnost pracovat s problematikou sociálního vyloučení, případně s osobami v bytové nouzi, o má dobré organizační schopnosti, umí pracovat samostatně, ale je i týmovým hráčem, o má aktivní přístup a nadšení pro práci, o má dobré komunikační schopnosti a empatii, o má zdravou míru tolerance, zodpovědnost a respekt vůči vlastní osobě i klientům, zásadovost a spolehlivost, o má schopnost odolávat stresu a má dobr... (více v detailu)
Neuvedeno
Všeobecní administrativní pracovníci
Před 10 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Rustam Galeev, e-mail: rustam.galeew@gmail.com Administrativní práce v oblasti pojišťovnictví. Nepožadujeme odborné vzd... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Všeobecní administrativní pracovníci
Před 10 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Rustam Galeev, e-mail: rustam.galeew@gmail.com Administrativní práce v oblasti pojišťovnictví. Nepožadujeme odborné vzd... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
SKLADNÍK/-ICE
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: VGP Park - hala č. 3, 503 25 Dobřenice SKLADNÍK/-ICE - PP na dobu neurčitou, možnost i určitou, 3-4směnný provoz, nástup možný ihned - Náplň práce: manipulace s materiálem pomocí ručně vedeného vozíku a VZV, zajištění skladovacích operací, přesnost, komplexnost, včasnost, zodpovědnost za vybavení skladu, dodržování interních předpisů bezpečnosti práce, organizace skladu, evidence pohybu zboží a dokumentace, manipulace se zbožím, nakládka, vykládka, práce se čtečkou čárových kódů, práce s VZV. - Požadujeme: schopnost práce s fyzickou zátěží, ochota pracovat ve směnném režimu (3-4 směnný provoz), flexibilita, vysoká míra odpovědnosti, čistý trestní rejstřík. Předchozí zkušenost ve skladu, s VZV a s čtečkou čárových kód... (více v detailu)
Neuvedeno
prodejce specializovaného sortimentu - Tábor
Před 9 dny - AVIZO_CZ
Upřesňující informace: Jsme společnost zaměřená na poskytování vynikajících služeb a kvalitních produktů našim zákazníkům. Momentálně hledáme samostatného, příjemného, stabilního a spolehlivého jedince, který má vášeň pro prodej a zároveň zájem se neustále vzdělávat a růst v oboru. Požadavky: Zájem o oblast prodeje Schopnost pracovat samostatně Vynikající komunikační dovednosti Schopnost rychle se učit a přizpůsobit se novým informacím a trendům Flexibilita a ochota přijmout nové výzvy Zájem o karierní růst a rozvoj Pracovní směny: ÚT - 9 - 17 hod. ST - 9 - 13 hod. ČT - 9 - 17 hod. Nabízíme: St... (více v detailu)
Neuvedeno
mistr výroby (m/ž)
Před 9 dny - AVIZO_CZ
OD VÁS OČEKÁVÁME: Připravenost k práci Iniciativní pracovní nasazení Manuální zručnost, pečlivost, spolehlivost Ochota pracovat v týmu Samostatnost Uživatelské dovednosti MS WORD, EXCEL, Outlook Základní znalost SAP výhodou Vyučení v technickém oboru výhodou IATF 16949:2016 výhodou Znalost AJ nebo NJ na komunikativní úrovni výhodou Praxe v oblasti řízení výroby a řízení podřízených na pozici mistra v automotive výhodou ZA VAŠI PRÁCI NABÍZÍME: Jistotu v prosperující firmě Dobré finanční a pracovní podmínky Možnost dalšího vzdělávání a profesního růstu v rámci nadnárodního koncernu Perspektivní zaměstnání v silné nadnárodní společnosti... (více v detailu)
Neuvedeno
Sr. IT Analyst
Před 10 dny - ANNONCE
První kontakt se zaměstnavatelem e-mailem. Popis: - Poskytuje vzdálenou pomoc při řešení problémů zákazníkům - Diagnostika, analýza, identifikace a řešení požadavků zákazníka - Aktivně se podílet při technických řešení - Poskytovat spolupráci a koučovaní pro kolegy na základě odborných znalostí Následující dovednosti jsou vítány: - ... (více v detailu)
Neuvedeno
Sr. IT Analyst
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
První kontakt se zaměstnavatelem e-mailem. Popis: - Poskytuje vzdálenou pomoc při řešení problémů zákazníkům - Diagnostika, analýza, identifikace a řešení požadavků zákazníka - Aktivně se podílet při technických řešení - Poskytovat spolupráci a koučovaní pro kolegy na základě odborných znalostí Následující dovednosti jsou vítány: - ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Referent/referentka odboru místního hospodářství, dopravy a životního prostředí
Před 9 dny - AVIZO_CZ
Oznámení o vyhlášení výběrového řízení Tajemník Městského úřadu v Klášterci nad Ohří (dále jen tajemník MěÚ) v souladu s § 7 odst. 1 písm. b) bodu 4. zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů, v platném znění (dále jen "zákon"), vyhlašuje výběrové řízení na vznik pracovního poměru na dobu neurčitou úředníka zařazeného v pověřeném obecním úřadě. Platová třída: 9 (dle přílohy č. 1 nařízení vlády č. 341/2017 Sb. o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, v platném znění), tj. základní platový tarif při zkráceném pracovním úvazku 50 %: od 12.050 Kč - 15.910 Kč měsíčně dle započitatelné praxe + osobní příplatek a další benefity Pracovní poměr na dobu: neurčitou Předpokládaný nástup: 12/2024 Náplň práce: - odpovědnost za správu a údržbu města v oblastech veřejné zeleně, veřejného osvětlení (vč. vánoční výzdoby) a vodního hospodářství, ochrana přírody a krajiny, - zajištění přípravy, realizace a kontroly činností ve svěř... (více v detailu)
Neuvedeno
Oblastní manažer
Před 9 dny - AVIZO_CZ
První kontakt e-mailem. Společnost SECURIM security systems, s.r.o. je technologická společnost zabývající se zejména realizací městských kamerových systémů, ale také zabezpečením škol, sportovních areálů a firem, přijme do svého týmu oblastního manažera. Naši zákazníci jsou pro nás velmi důležití, a proto hledáme člověka s vášní pro obchod, který jim bude věnovat odpovídající péči, rozvíjet vztahy s nimi, zlepšovat stávající obchodní podmínky a hledat nové příležitosti. Odpovídat budete vždy za svůj svěřený kraj a s tím související přidělené regiony (okresy). Co budete dělat: - budovat s námi naši značku v extrémně perspektivním oboru zabezpečovacích systémů - rozvíjet nové obchodní příležitosti ve vaší lokalitě - vyjednávat obchodní spolupráce s externími partnery - udržovat vztahy se stávajícími zákazníky - většina našich zákazníků s námi spolupracuje dlouhodobě a naše služby objednávají opakovaně - sledovat trh a konkurenční prostředí - plnit prodejní cíle - komunikovat na denní bá... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník/ce v sociálních službách do potravinové sociálně terapeutické dílny
Před 10 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
HLEDÁME KOLEGU/KOLEGYNI DO POTRAVINOVÉ SOCIÁLNĚ TERAPEUTICKÉ DÍLNY NÁPLŇ PRÁCE: přímá práce s klienty s lehkým mentálním postižením nebo chronickým duševním onemocněním, podpora v jejich osobním rozvoji, podpora klientů v nácviku pracovních dovedností - pracovní činnosti v potravinářské dílně, dle potřeby zástup v dalších terapeutických dílnách, činnosti na terapeutické zahradě, administrativní činnost, práce s PC, úzká spolupráce s vedoucí služby, sociálním pracovníkem a kolegy - týmová i individuální práce POŽADAVKY: SŠ, kurz pro pracovníky v sociálních službách a zkušenosti v sociální oblasti výhodou, dovednosti a záliba v pečení, zdobení cukroví, zpracování ovoce, vaření (činnosti v kuchyni), tvořivost, zručnost, pozitivní přístup k lidem i k práci, empatie, schopnost organizovat práci, flexibilita, samostatnost, zodpovědnost, týmová spolupráce, schopnost jednat a vést činnosti s lidmi se zdravotním znevýhodněním, příjemná komunikace a vystupování, spolehlivost, férové jednání... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Pracovník/ce v sociálních službách do potravinové sociálně terapeutické dílny
Před 10 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
HLEDÁME KOLEGU/KOLEGYNI DO POTRAVINOVÉ SOCIÁLNĚ TERAPEUTICKÉ DÍLNY NÁPLŇ PRÁCE: přímá práce s klienty s lehkým mentálním postižením nebo chronickým duševním onemocněním, podpora v jejich osobním rozvoji, podpora klientů v nácviku pracovních dovedností - pracovní činnosti v potravinářské dílně, dle potřeby zástup v dalších terapeutických dílnách, činnosti na terapeutické zahradě, administrativní činnost, práce s PC, úzká spolupráce s vedoucí služby, sociálním pracovníkem a kolegy - týmová i individuální práce POŽADAVKY: SŠ, kurz pro pracovníky v sociálních službách a zkušenosti v sociální oblasti výhodou, dovednosti a záliba v pečení, zdobení cukroví, zpracování ovoce, vaření (činnosti v kuchyni), tvořivost, zručnost, pozitivní přístup k lidem i k práci, empatie, schopnost organizovat práci, flexibilita, samostatnost, zodpovědnost, týmová spolupráce, schopnost jednat a vést činnosti s lidmi se zdravotním znevýhodněním, příjemná komunikace a vystupování, spolehlivost, férové jednání... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
PRACOVNÍK ODBORNÉHO ZACHÁZENÍ VE VĚZEŇSTVÍ - VYCHOVATEL
Před 10 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
VYCHOVATEL na oddělení výkonu trestu odnětí svobody Místo působiště: Vazební věznice Liberec Zákonné a další požadavky: - min. vyšší odborné vzdělání pedagogického směru - trestní bezúhonnost - zdravotní způsobilost pro výkon práce - organizační schopnosti a komunikační dovednosti - znalost a orientace v zákoně č. 169/1999 Sb. o výkonu trestu odnětí svobody - znalost práce na PC (WORD, EXCEL, INTERNET). Nabízíme: - platová třída 10 (od 29.790,- Kč do 40.770,- Kč dle dosažené praxe) - jednosměnný pracovní režim s nerovnoměrným rozvržením pracovní doby - příspěvky z Fondu kulturních a sociálních potřeb na penzijní připojištění (zajištěno ve vazební věznici) a na stravné, na kulturní a sportovní vyžití, apod. Předpokládaný termín nástupu: dle domluvy. Náležitosti písemné přihlášky: - přihláška k výběru - strukturovaný pr... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
PRACOVNÍK ODBORNÉHO ZACHÁZENÍ VE VĚZEŇSTVÍ - VYCHOVATEL
Před 10 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
VYCHOVATEL na oddělení výkonu trestu odnětí svobody Místo působiště: Vazební věznice Liberec Zákonné a další požadavky: - min. vyšší odborné vzdělání pedagogického směru - trestní bezúhonnost - zdravotní způsobilost pro výkon práce - organizační schopnosti a komunikační dovednosti - znalost a orientace v zákoně č. 169/1999 Sb. o výkonu trestu odnětí svobody - znalost práce na PC (WORD, EXCEL, INTERNET). Nabízíme: - platová třída 10 (od 29.790,- Kč do 40.770,- Kč dle dosažené praxe) - jednosměnný pracovní režim s nerovnoměrným rozvržením pracovní doby - příspěvky z Fondu kulturních a sociálních potřeb na penzijní připojištění (zajištěno ve vazební věznici) a na stravné, na kulturní a sportovní vyžití, apod. Předpokládaný termín nástupu: dle domluvy. Náležitosti písemné přihlášky: - přihláška k výběru - strukturovaný pr... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK/PRACOVNICE
Před 10 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pracovní smlouva na 1 rok s možností prodloužení na dobu neurčitou (při oboustranné spokojenosti), jednosměnný provoz - pružná pracovní doba. Zkrácený pracovní úvazek na 24 hodin týdně (úvazek 0,6). Pozice je vhodná i pro absolventy/absolventy. Náplň práce: vedení osobní dokumentace uživatelů, tvorba a revize Individuálních plánů uživatelů, základní sociální poradenství, vedení jednání se zájemci o službu, komunikace s uživateli a jejich opatrovníky a dalšími zainteresovanými osobami, podílení se na tvorbě interních dokumentů a rozvoji organizace, účast na střediskových a celopferdích poradách, zástup v přímé práci s uživateli. Požadavky: vzdělání podle zákona 108/2006 (min. vyšší odborné v sociální oblasti); znalost práce s nepříznivou situací klienta; komunikační dovednosti a schopnost vyjednávání; orientace ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK/PRACOVNICE
Před 10 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pracovní smlouva na 1 rok s možností prodloužení na dobu neurčitou (při oboustranné spokojenosti), jednosměnný provoz - pružná pracovní doba. Zkrácený pracovní úvazek na 24 hodin týdně (úvazek 0,6). Pozice je vhodná i pro absolventy/absolventy. Náplň práce: vedení osobní dokumentace uživatelů, tvorba a revize Individuálních plánů uživatelů, základní sociální poradenství, vedení jednání se zájemci o službu, komunikace s uživateli a jejich opatrovníky a dalšími zainteresovanými osobami, podílení se na tvorbě interních dokumentů a rozvoji organizace, účast na střediskových a celopferdích poradách, zástup v přímé práci s uživateli. Požadavky: vzdělání podle zákona 108/2006 (min. vyšší odborné v sociální oblasti); znalost práce s nepříznivou situací klienta; komunikační dovednosti a schopnost vyjednávání; orientace ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
SKLADNÍK/-ICE
Před 10 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Místo výkonu práce: VGP Park - hala č. 3, 503 25 Dobřenice SKLADNÍK/-ICE - MANIPULANT/-KA - PP na dobu neurčitou, možnost i určitou, 3-4směnný provoz, nástup možný ihned - Náplň práce: manipulace s materiálem pomocí ručně vedeného vozíku a VZV, zajištění skladovacích operací, přesnost, komplexnost, včasnost, zodpovědnost za vybavení skladu, dodržování interních předpisů bezpečnosti práce, organizace skladu, evidence pohybu zboží a dokumentace, manipulace se zbožím, nakládka, vykládka, práce se čtečkou čárových kódů, práce s VZV. - Požadujeme: schopnost práce s fyzickou zátěží, ochota pracovat ve směnném režimu (3-4 směnný provoz), flexibilita, vysoká míra odpovědnosti, čistý trestn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
SKLADNÍK/-ICE
Před 10 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Místo výkonu práce: VGP Park - hala č. 3, 503 25 Dobřenice SKLADNÍK/-ICE - MANIPULANT/-KA - PP na dobu neurčitou, možnost i určitou, 3-4směnný provoz, nástup možný ihned - Náplň práce: manipulace s materiálem pomocí ručně vedeného vozíku a VZV, zajištění skladovacích operací, přesnost, komplexnost, včasnost, zodpovědnost za vybavení skladu, dodržování interních předpisů bezpečnosti práce, organizace skladu, evidence pohybu zboží a dokumentace, manipulace se zbožím, nakládka, vykládka, práce se čtečkou čárových kódů, práce s VZV. - Požadujeme: schopnost práce s fyzickou zátěží, ochota pracovat ve směnném režimu (3-4 směnný provoz), flexibilita, vysoká míra odpovědnosti, čistý trestn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
SKLADNÍK/-ICE
Před 10 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Místo výkonu práce: VGP Park - hala č. 3, 503 25 Dobřenice SKLADNÍK/-ICE - MANIPULANT/-KA - PP na dobu neurčitou, nástup možný ihned, práce na 3 - 4 směny - Náplň práce: jedná se o manipulaci s materiálem pomocí ručně vedeného vozíku a VZV; manipulace se zbožím, nakládka, vykládka, práce se čtečkou čárových kódů; zajištění skladovacích operací, přesnost, komplexnost, včasnost; zodpovědnost za vybavení skladu; dodržování interních předpisů bezpečnosti práce, organizace skladu, evidence pohybu zboží a dokumentace - Požadujeme: schopnost práce s fyzickou zátěží; ochota pracovat ve směnném režimu (3 - 4 směnný provoz); flexibilita, vysoká míra odpovědnosti; bezúhonnost; předchozí zkušenost ve skladu, s VZV a s čtečkou čárový... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
SKLADNÍK/-ICE
Před 10 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Místo výkonu práce: VGP Park - hala č. 3, 503 25 Dobřenice SKLADNÍK/-ICE - MANIPULANT/-KA - PP na dobu neurčitou, nástup možný ihned, práce na 3 - 4 směny - Náplň práce: jedná se o manipulaci s materiálem pomocí ručně vedeného vozíku a VZV; manipulace se zbožím, nakládka, vykládka, práce se čtečkou čárových kódů; zajištění skladovacích operací, přesnost, komplexnost, včasnost; zodpovědnost za vybavení skladu; dodržování interních předpisů bezpečnosti práce, organizace skladu, evidence pohybu zboží a dokumentace - Požadujeme: schopnost práce s fyzickou zátěží; ochota pracovat ve směnném režimu (3 - 4 směnný provoz); flexibilita, vysoká míra odpovědnosti; bezúhonnost; předchozí zkušenost ve skladu, s VZV a s čtečkou čárový... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Obchodník - franšízových samoobslužných kávových stanic
Před 11 dny - HYPERINZERCE
Máte rádi kávu a rádi komunikujete s lidmi? Hledáme nadšeného a komunikativního člověka, který bude klíčovým spojem mezi našimi franšízanty a centrálním týmem. Staňte se součástí inovativní společnosti, která přináší revoluci v podávání kávy – naše samoobslužné kávové stanice nabízejí čerstvě mletou kávu z 100% arabiky! Co vás čeká: Komunikace s franšízanty – telefonická a e-mailová podpora našich partnerů, pomoc s jejich otázkami a potřebami. Rychlé řešení problémů – budete pomáhat franšízantům při řešení provozních otázek a zajistíte, že jejich kávové stanice budou bezproblémově fungovat. Komunikace s novými klienty - Budete aktivně oslovovat potenciální franšízanty, poskytovat jim informace o našich stanicích a odpovídat na jejich dotazy. NEJEDNÁ SE O COLD CALL! Co od vás očekáváme: Výborné komunikační dovednosti – máte příjemné vystupování a umíte efektivně řešit problémy po telefonu. P... (více v detailu)
35 000
 Kč
Ruční baliči, plniči a etiketovači
Před 13 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
- znalost alespoň anglického a českého jazyka - předchozí zkušenosti s balením zavazadel - počítačové dovednosti - zkušenosti v maloobchodě a/nebo v oblasti ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce