Mistr stavební výroby

PlaceholderNo Image
Před 41 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, významnou stavební společnost, hledáme vhodné kandidáty na pozici Mistr stavební výroby. Náplň práce: Koordinace a organizování pracovníků podle pokynů stavbyvedoucího, Sledování způsobu a postupu stavby v souladu se zachováním bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, Provádění dohledu nad výkonem stavebních prací v souladu s harmonogramem prací, Čtení stavebních výkresů, Realizace výkonů dle stavební dokumentace a jejich evidence ve stavebním deníku, Odpovědnost za pořádek na pracovišti, na staveništi a efektivní využití strojů, Komunikace se stavbyvedoucím a pří... (více v detailu)
Před 41 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Stavební řezivo
Stavební řezivo
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám veškeré stavební řezivo dle vašich požadavků a rozměrů. Možnost h... (více v detailu)
Přidáno včera
Ústecký kraj
100
 Kč
Prodej a výroba Stavebního řeziva
Prodej a výroba Stavebního řeziva
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme výrobu i prodej stavebního řeziva. Skladem máme obvyklé rozměry a dřeviny jako smrk, modřín, borovice. Nařežeme veškeré řezivo pro vaši rekonstrukci nebo i celou dřevostavbu. V nabídce hranoly, desky, střešní latě, ale i hoblované modřínové řezivo pro vaše ploty, brány , altány atd. Palubky smrkové, modřínové. Terasová mod... (více v detailu)
Před 5 dny
Moravskoslezský kraj
1 234
 Kč
Řemeslníky pro Různé Stavební Práce
Řemeslníky pro Různé Stavební Práce
Před 5 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Hledáme Šikovné Řemeslníky pro Různé Stavební Práce v Praze! Jsme dynamická stavební firma, která se zaměřuje na široké spektrum stavebních a rekonstrukčních prací, včetně zakázkové výroby. Hledáme čtyři spolehlivé a všestranné řemeslníky, ideálně mladé absolventy řemeslných škol, kteří se chtějí učit a kariérně růst. Nabízíme příležitost pracovat na zajímavých projektech, jako jsou stavba zimních zahrad, rekonstrukce budov a další řemeslné práce. Nabízíme: - Základní plat: 39 800 Kč - Odměny za splnění termínů a kvality - Práce na hlavní pracovní poměr (HPP) - 5 týdnů dovolené - Příspěvek na stravování - Veškeré ochranné a bezpečnostní vybavení včetně montérek - Práce s profesionálním nářadím Hilti, Milwaukee a Bosch - Přátelské pracovní prostře... (více v detailu)
Před 5 dny
Hlavní město Praha
39 800
 Kč
Hledáme vhodné kandidáty na pozici Stavbyvedoucí
Hledáme vhodné kandidáty na pozici Stavbyvedoucí
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Náplň práce: -Řízení projektů pozemní stavby pod vedením hlavního stavbyvedoucího -Koordinace práce při realizaci projektů -Komunikace s investory a dodavateli Požadavky: -Min. SŠ stavebního směru (výhodou) -Velmi dobrou orientaci v dokumentaci staveb -Zkušenosti na obdobné pozici min. 2 roky -Řidičské oprávnění skup. B – aktivní řidič ochotný jezdit -Znalost MS Office -Dobré komunikační schopnosti, zodpovědnost, p... (více v detailu)
Před 4 dny
Hlavní město Praha
55 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 933 m², Kašperské Hory
Prodej pozemku k bydlení, 933 m², Kašperské Hory
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivní stavební pozemek o celkové ploše 933 m² v malebné a klidné části obce Kašperské Hory. Lokalita je charakteristická malebnou přírodou a příjemným sousedstvím, ideální pro stavbu domu a kvalitní rodinný život. Pozemek je určený dle územního plánu pro bydlení v rodinných domech. Přestože se na pozemku nachází vedení vysokého napětí, zajistili jsme pro Vás již všechna potřebná povolení ke stavbě od společnosti ČEZ, takže bez obav můžete začít plánovat výstavbu Vašeho nového d... (více v detailu)
Před 4 dny
Plzeňský kraj
3 585 000
 Kč
řezivo
řezivo
Před 6 dny - HYPERINZERCE
Ahoj. Jsme pila Krystyniak v Głuszyce (Polsko, Dolní Slezsko). V současné době hledáme partnery pro dlouhodobou spolupráci. Již léta garantujeme kvalitu, rychlou realizaci a příznivé ceny. Díky tomu jsme si získali důvěru nejen u nás i v zahraničí. Vše nařežeme na přání zákazníka. V nabídce je modřín, smrk, dub, jasan a douglaska. Najdete zde mj. hranoly, bednící desky, latě a kontralatě... (více v detailu)
Před 6 dny
Neuvedeno
Pojízdný katr - pila pro levné stavební řezivo - pásová pila
Pojízdný katr - pila pro levné stavební řezivo - pásová pila
Před 7 dny - BAZOS
Nabízíme řezání dřeva, pořez kulatiny mobilní pásovou pilou WOOD MIZER s automatickým posuvem a přesným řezem. Z vaší složené kulatiny na zahradě nebo v lese vyrobíme hodnotné stavební řezivo, jako jsou trámy, fošny, hranoly, nebo latě. Nabízíme i doprovodné služby, jako je příprava kmenů, manipulace s kmeny i řezivem, stavba hrání z pořezaného dřeva apod. Zpracujeme tvrdé i měkké dřevo délky 9,5m. K dispozici máme 2 pásové pily. Levné stavební dřevo z vašich kmenů rychle, jednoduše a s... (více v detailu)
Před 7 dny
1 200
 Kč
Kuchár, Rakúsko, 2300e
Kuchár, Rakúsko, 2300e
Před 10 dny - HYPERINZERCE
Hľadá sa Kuchár, Heiligenblut am Großglockner, Rakúsko, od 2300€ netto, vyššie položený penzion ✅ Heiligenblut am Großglockner, Rakúsko ✅ Od 2300€ netto a samozrejme trinkgelt + možná dohoda na platových podmienkach, ak ste šikovný, bez problémov vám pridajú ✅ Nástup ihneď ✅ Majiteľ má 3 chaty, dobrého kuchára vie zaplatiť ✅ Ubytovane a strava zadarmo, práčka, Wifi, práčovňa, svoja izba nedelená s nikým ✅ Nemčina a prax s rakúskou kuchyňou potrebná !! ✅ Stačí n... (více v detailu)
Před 10 dny
Neuvedeno
Nabídka spolupráce pro českou firmu s bylinkovými doplňky
Nabídka spolupráce pro českou firmu s bylinkovými doplňky
Před 10 dny - HYPERINZERCE
Hledáte práci se smyslem a flexibilitou? Pak je pro vás OKG to pravé! O nás: OKG je česká firma s více než 25 lety zkušeností v oblasti přírodních doplňků stravy a bylinných produktů. Nabízíme širokou škálu produktů, které pomáhají lidem zlepšovat jejich zdraví a pohodu. Jsme hrdí na to, že můžeme našim zákazníkům nabízet kvalitní a účinné produkty za dostupné ceny. Co nabízíme: • Možnost pracovat z domova a budovat si vlastní flexibilní pracovní dobu • Atraktivní provizní systém odměňující vaši práci • Možnost kariérního růstu a budování vlastního týmu • Podpora a profesní rozvoj od zkušených kolegů • Práce v přátelském a motivujícím prostředí • Smys... (více v detailu)
Před 10 dny
1
 Kč
Doprava / Přeprava / Stěhování / ADR / ČR / Evropa / Svět
Doprava / Přeprava / Stěhování / ADR / ČR / Evropa / Svět
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Od krabičky v osobním autě, přes palety v dodávce, až po několik kamionů, včetně stěhování a přepravy nebezpečného materiálu ADR vč. tříd 1 a 7. Stěhování po ČR i Evropě. Odvoz zboží z obchodů, vyklízení nemovitostí apod. Zrealizujeme přepravu jakéhokoli zboží, kamkoli je potřeba s veškerou potřebnou technikou a dokumentací. V poptávce přepravy uvádějte: - O jaké zboží se jedná - Odkud a kam je potřeba zboží přepravit (ideálně s PSČ) - Váhu a rozměry zboží - Kdy je možné přepravu realizovat Jsme dopravní společnost zabývající se přepravou nejen nebezpečného materiálu ADR. Pro naše klienty zajišťujeme zejména přepravu výbušnin, zbraní, střeliva a munice, včetně nadměrných nákladů. Samozřejmostí je přeprava zboží, které nespadá pod žádná zvláštní opatření. Navrhneme a zrealizujeme pro Vás jakýkoli druh přepravy, kamkoli budete požadovat. Zrealizujeme pro Vás silniční, leteckou i námořní přepravu do celého světa. Zajišťujeme veškerá tranzitní povolení, celní doklady a další potřeb... (více v detailu)
Před 11 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Profesionální rekonstrukce a stavební práce na klíč
Profesionální rekonstrukce a stavební práce na klíč
Před 14 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Naše stavební společnost se specializuje na realizaci menších projektů od dvojdomů až po luxusní vily, přestavby domů na bytové jednotky a detailní komplexní rekonstrukce. Našim hlavním pilířem je poskytování služeb na klíč, což znamená, že se o celý proces rekonstrukce postaráme od začátku až do konce. Díky našim odborným týmům a efektivním procesům jsme schopni dokončit rekonstrukci do 3 měsíců, včetně dodání klíčů a začátku nového života v nově zrekonstruovaném prostoru. Poskytujeme 2letou záruku na rekonstrukci. Co všechno děláme: - Výstavba rodinných domů a vil, kompletní rekonstrukce na klíč - Zateplení a rekonstrukce fasády (včetně pa... (více v detailu)
Před 14 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Zahradnické, výkopové/terénní a stavební činnosti
Zahradnické, výkopové/terénní a stavební činnosti
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabírám nové zakázky v oblasti zahradnických prací, rovněž nabízím terénní úpravy/ruční výkopové práce či drobné stavební práce. Konkrétně: - prořezávání keřů/stromků - sekání křovinořez/klasická sekačka - různé výkopy (může se jednat i o rozsáhlé složité výkopové práce, kam se nedostane technika, např. i základy na barák) - úprava/srovnání terénu - úprava a realizace záhonů - rekultivace zahrad - čištění jezírek - přesazování rostlin i stromků, vč. těch vzrostlejších - čištění dlažeb - příprava dříví na zimu - řezání, štípání - dále poskytuji stavební manipulační práce - ruční vožení materiálu (... (více v detailu)
Před 15 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej výjimečného stavebního pozemku v Příchovicích u Přešt
Prodej výjimečného stavebního pozemku v Příchovicích u Přešt
Před 15 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
, Zprostředkujeme Vám prodej výjimečného stavebního pozemku v Příchovicích u Přeštic! S rozlohou 1380 m² nabízíme kousek ráje na okraji oblíbené části Pod Ticholovcem. S mírným sklonem terénu a výhledem na malebné město Přeštice, toto místo je připraveno k vašemu novému domovu. Příjezd po nové asfaltové komunikaci v dohledné době a veškeré potřebné inženýrské sítě jsou již připraveny na hranicích pozemku. Získání stavebního povolení je díky aktuální legislativě snadné, což znamená, že můžete začít stavět téměř ihned. Tento unikátní developerský ... (více v detailu)
Před 15 dny
Plzeňský kraj
5 580 000
 Kč
Stavební mistr
Stavební mistr
Před 17 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Hledáme mistra, který pro nás bude samostatne řídit a vést stavební zákazky (líniové a technologické stavby) v rámci České republiky. Místo výkonu práce Česká republika - Liberec Typ pracovního poměru živnost Datum zahájení ihned NÁPLŇ PRÁCE: • Zajišťovaní chodu přidelené zákazky/stavby, kontrola stavby • Plánování a rozdělování pracovních úkolů • Vedení montážního/stavebního deníku, evidence docházky • Komunikace se zákazníkem, pracovníky + reporting vedení společnosti. MÍSTO VÝKONU: • ČR • práce vyžaduje cestovaní POŽADAVKY: • Zkušenosti s řízením líniových a technologických staveb, potrubních rozvodů, strojoven a kotolen • Zkušeno... (více v detailu)
Před 17 dny
Liberecký kraj
54 802
 Kč
PlaceholderNo Image
Stavební mistr
Před 18 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Hledáme do svého týmu stavebního mistra- . Jsme stabilní společnost zaměřená na dopravní stavby, zemní práce a hledáme schopného, organizačně zdatného kolegu, který má zkušenosti s řízením staveb. Náplň práce: -Organizace práce na dopravních stavbách/ zemní práce -Řízení pracovníků a organizace práce -Práce se stavební dokumentací -Spolupráce se stavbyvedoucím -Zajištění plynulého chodu stavby Požadujeme -SŠ vzdělání technického/stavebního směru -Aktivní řidič -Praxi... (více v detailu)
Před 18 dny
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Stavební firma /Hodinový manžel
Stavební firma /Hodinový manžel
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, Jsme mladá rodinná firma na Prazském trhu,ale máme zkušené zedníci , které pracuji už více než 15 let a dělají řemeslné služby po cele Evropě . Jsme stavební firma se zaměřením na rekonstrukce bytů a rodinných domů. Dodržíme slovo, termín i rozpočet. Ušetříme vám starosti i peníze.  Od hrubé stavby až po poslední detail v interiéru.  Čerpáme ze zkušeností získaných za posledních vice než 15 let na realizacích – stavebních a designových. Staveb... (více v detailu)
Před 17 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Stavební technik
Před 17 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Hledáme nové kolegy na pozici Stavebního technika pro oblast dopravních staveb a inženýrských sítí. Vašim úkolem bude: - Řídit a organizovat práce na menší stavbě, nebo na vymezeném úseku větší stavby - Zabezpečovat a koordinovat subdodavatele a materiály - Kontrolovat kvalitu provedené práce, technologických postupů, BOZP a řídit se harmonogramem stavby Co od Vás očekáváme: - SŠ stavebního směru, zájem o obor, vhodné i pro absol... (více v detailu)
Před 17 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
Výstavba, oprava oplocení, pokládka dlažby
Výstavba, oprava oplocení, pokládka dlažby
Před 18 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Výstavba oplocení, pokládka zámkové dlažby, stavební práce Realizujeme výstavbu a opravy oplocení, pokládku zámkové dlažby a další stavební... (více v detailu)
Před 18 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
stavební dozor - nabídka
stavební dozor - nabídka
Před 18 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Stavební inženýr s 20-ti letou praxí, nabízí své služby jako stavební - technický dozor investora. Autorizace v oboru pozemní stavby - kulaté razítko. Pomohu Vám ohlídat kvalitu prováděných p... (více v detailu)
Před 18 dny
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Hledáme řemeslníky OSVČ na práce v Německu
Hledáme řemeslníky OSVČ na práce v Německu
Před 18 dny - HYPERINZERCE
Pokud jste řemeslník, který má zájem pracovat v Německu pro zavedenou společnost s možností dlouhodobých zakázek a hrazeným ubytováním, na celý rok skrze v... (více v detailu)
Před 18 dny
Neuvedeno
STAVBYVEDOUCÍ pozemní stavby, DENNÍ DOJEZD DOMŮ Zlínský kraj
STAVBYVEDOUCÍ pozemní stavby, DENNÍ DOJEZD DOMŮ Zlínský kraj
Před 18 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Je nutné mít: - SŠ/VŠ v oboru pozemní stavitelství - Velmi dobrou orientaci v dokumentaci staveb - Uživatelská úroveň (MS Office) - Řidičský průkaz sk. B - Čistý trestní rejstřík Je výhodou mít: - Autorizaci pozemní stavby - Prokazatelnou praxi na obdobné pracovní pozici - Znalost softwaru BUILDpower Co od Vás očekáváme: - Zodpovědnost za vedení přidělené stavby - Kontrola fakturace subdodavatelů - Kontrola výběru subdodavatelů dle harmonogramu stavby - Odpovědnost za ekonomický výsledek přidělené stavby - Koordinace subdodavatelů na konkrétní stavbě Získáte od nás: - Různorodou práci se zajímavými projekty (veřejné... (více v detailu)
Před 18 dny
Zlínský kraj
Neuvedeno
BOBAGR - Profesionální Zemní a Výkopové Práce
BOBAGR - Profesionální Zemní a Výkopové Práce
Před 18 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
*Potřebujete kvalitní a spolehlivé zemní a výkopové práce? Jsme tu pro vás!* *Naše služby zahrnují:* •⁠ ⁠*Zemní a výkopové práce:* Provádíme všechny druhy výkopových prací, od malých výkopů po velké zemní práce. •⁠ ⁠*Realizace na klíč:* Kompletní realizace vašich projektů od začátku až do konce. Zajišťujeme veškeré potřebné činnosti a dohlížíme na každý krok projektu. •⁠ ⁠*Zámkové dlažby:* Profesionální pokládka zámkové dlažby pro chodníky, terasy, příjezdové cesty a další plochy. •⁠ ⁠*Inženýrské práce:* Veškeré inženýrské práce, včetně instalace inženýrských sítí, kanalizace a další infrastruktury. •⁠ ⁠*Realizace bazénů na klíč:* Postaráme se o kompletní výstavbu bazénu, od vykopání základů po finální úpravy. •⁠ ⁠*Dřevěné i PVC terasy:* Nabízíme profesionální montáž dřevěných a PVC teras pro váš dům či zahradu. *Spolupráce s firmou Artisan:* Spolupracujeme s renomovanou firmou Artisan, což nám... (více v detailu)
Před 18 dny
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
VÝROBA A MONTÁŽ VRAT I BEZ PRAXE S UBYTOVÁNÍM 35-45 000 Kč
VÝROBA A MONTÁŽ VRAT I BEZ PRAXE S UBYTOVÁNÍM 35-45 000 Kč
Před 19 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Hledáte stabilní práci? Připojte se k rodinné firmě, která se specializuje na výrobu a montáž vrat a hledá 2 nové kolegy do týmu. Představte si, že každý den chodíte do práce, kde nejste jen číslo stojící u vyrobního pasu. U nás nejde jen o práci, ale i o to, aby Vás práce bavila a mohli se rozvíjet. Víme, jak důležité je cítit ❤ se v práci oceněni. Proto nabízíme nástup přímo pod firmu na HPP, a to ihned, bez ohledu na to, zda máte praxi nebo ne. Naví... (více v detailu)
Před 19 dny
Kraj Vysočina
45 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku Morávka
Prodej stavebního pozemku Morávka
Před 19 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Rekreační obec Morávka, nespočet aktivit pro vyznavače cyklotoulků, zimních sportů, pro příznivce naučných stezek, pěší turistiky či rybaření, zaujme a je určena pro milovníky zdravého prostředí, vyhledávána nejen k celoroční rekreaci, ale rovněž k bydlení. V této malebné obci mi dovolte představit bezesporu lukrativní pozemek o velikosti 1180 m2, který je určen v souladu s územním plánem k výstavbě rodinného domu. Jedná se o jeden z posledních dostupných stavebních pozemků v dané lokalitě, s příjezdem jak po obecn... (více v detailu)
Před 19 dny
Moravskoslezský kraj
2 999 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Administrátor-ka výroby a obchodu
Před 19 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Společnost NADobal, s.r.o. je česká velkoobchodní firma s obalovým materiálem. Jednou z našich hlavních činností je výroba stretch fólie, LDPE fólie a bublinkové fólie (obálky, sáčky, přířezy). http://www.nadobal.cz/ Přidejte se k nám a získejte jistou práci, férové ohodnocení. Do našeho pracovního týmu v Hradci Králové, Březhrad hledáme novou kolegyni / kolegu na pozici: ADMINISTRÁTOR-KA VÝROBY A OBCHODU Náplň práce: - administrativa spojená s obchodní agendou, mezičlánek obchodu a výroby - kancelářská práce s přesahem do administrace výrobních příkazů - komunikace napříč firmou zejména na telefonické potažno emailové bázi Požadujeme: - samostatnost, spolehlivost, zodpovědnost a pracovitost - dobré organizační schopnosti - znalost práce na PC - Excel, Word - práce v účetním programu Money S3 - zkušenost výhodou, případně zařídíme odborné zaškolení - n... (více v detailu)
Před 19 dny
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce