Strojírenští kovodělníci

Místo výkonu práce: Karlovarský kraj Pracovní doba: Po-Pá (6:00-14:00; 14:00-22:00; 22:00-6:00 h) Samostatné odřezávání, ruční a stojanové obrušování kovových odlitků. Vizuální kontrola opracovaných dílů a vzhledová úprava odlitků. Předpokladem pro tuto práci je manuální zručnost, spolehlivost a dobrý zdravotní stav. Pracovní poměr se uzavírá na dobu 2 let, poté možnost prodloužení pracovní sm... (více v detailu)

Podobné inzeráty

Strojírenští kovodělníci
Místo výkonu práce: Karlovarský kraj. Pracovní poměr na dobu určitou (2 roky) - poté možné prodloužení. Pracovní doba: Po-Pá (6:00-14:00 h x 14:00-22:00 h x 22:00-6:00 h). Náplň práce: samostatné odřezávání, ruční a stojanové obrušování kovových odlitků, vizuální kontrola opracovaných dílů, vzhledová úprava odlitků. Požadujeme: předpokladem pro tuto práci je manuální zručnost, spolehlivost, dobrý zdrav... (více v detailu)
Strojírenští kovodělníci
Místo výkonu práce: Hazlov. Pracovní poměr na dobu určitou (2 roky) - poté možné prodloužení. Pracovní doba: Po-Pá (6:00-14:00 h x 14:00-22:00 h x 22:00-6:00 h). Náplň práce: ruční obrušování odlitků, vzhledová úprava odlitků, máčení, stříkání, vizuální kontrola opracovaných dílů. Požadujeme: předpokladem je manuální zručnost, spolehlivost a dobrý zdravotní stav. Nabíz... (více v detailu)
Strojírenští kovodělníci
Místo výkonu práce: Hazlov. Pracovní poměr na dobu určitou (2 roky) - poté možné prodloužení. Pracovní doba: Po-Pá (6:00-14:00 h x 14:00-22:00 h x 22:00-6:00 h). Náplň práce: vzhledová úprava odlitků, máčení, stříkání, vizuální kontrola opracovaných dílů. Požadujeme: předpokladem je manuální zručnost, spolehlivost, dobrý zdravotní sta... (více v detailu)
Strojírenští technici projektanti, konstruktéři
Požadujeme: Čínský jazyk, Projektový management. Zavedení projektu, řízení projektu závodu. Kontrola výrobních nákladů v továrně atd. Zastupování zákazníků při prezentaci potřeb a jejich řešení. Vyžaduje mnoho znalostí v o... (více v detailu)
POMOCNÝ KUCHAŘ / POMOCNÁ KUCHAŘKA
Pracovní poměr na dobu neurčitou, turnusové služby. Jedná se o práci v asijské restauraci. Požadavky: znalost přípravy pokrmů tradiční čínské kuchyně, vítána znalost čínského jazyka. Kontakt - pan Zhou Shuangshuang, tel.: 728 9... (více v detailu)
POKRÝVAČ / POKRÝVAČKA
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Požadavky: řidičský průkaz sk. B. Kontakt - pan Borůvka Jiří, tel.: 777 747 730 (Po-Pá od 07:00 hod do 15:30 hod.), e-mail: tesmen.real@seznam.cz... (více v detailu)
TESAŘ / TESAŘKA
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Požadavky: řidičský průkaz sk. B. Kontakt - pan Borůvka Jiří, tel.: 777 747 730 (Po-Pá od 07:00 hod do 15:30 hod.), e-mail: tesmen.real@seznam.cz... (více v detailu)
Automechanik/čka
Místo výkonu práce: Plzeňská 208/36, 353 01 Mariánské Lázně. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Vhodné i pro absolventy. Pracovní doba: pružná pracovní doba (jednosměnný provoz). Náplň práce: jedná se o samostatného/samostatnou dělníka/dělnici do auto a pneu servisu. P... (více v detailu)
KUCHAŘ / KUCHAŘKA
Pracovní poměr na dobu neurčitou, turnusové služby. Jedná se o práci v asijské restauraci. Požadavky: velmi dobrá znalost přípravy pokrmů tradiční čínské kuchyně, vítána znalost čínského jazyka. Kontakt - pan Zhou Shuangshuang, tel.:... (více v detailu)
ZEDNÍK / ZEDNICE
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Kontakt zasláním životopisu na e-mail: jirman@instavex.cz ... (více v detailu)
MASÉR / MASÉRKA thajských masáží
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Kontakt zasláním životopisu na e-mail: thaj.masaze@email.... (více v detailu)
DĚLNÍK / DĚLNICE v oblasti výstavby budov
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Kontakt zasláním životopisu na e-mail: trendterra@gmail.com... (více v detailu)
OBSLUHA ZAŘÍZENÍ (kromě lakovacích) NA POVRCHOVOU ÚPRAVU KOVŮ A JINÝCH MATERIÁLŮ
Pracovní poměr na dobu neurčitou, třísměnný provoz. Nástup možný ihned. Pracovní náplň: práce na galvanické lince. Kontakt zasláním životopisu na e-m... (více v detailu)
STOJÍRENSKÝ DĚLNÍK / STROJÍRENSKÁ DĚLNICE
Pracovní poměr na dobu neurčitou, třísměnný provoz. Kontakt - pan Jóni Karol, tel.: 608 447 777 (Po-Pá od 08:30 hod. do 11:30 hod.) nebo osobně na adrese Dr. Milady Horákové 185/66, Liberec VII-Horní Růž... (více v detailu)
STOJÍRENSKÝ DĚLNÍK / STROJÍRENSKÁ DĚLNICE
Pracovní poměr na dobu neurčitou, třísměnný provoz. Kontakt - pan Jóni Karol, tel.: 608 447 777 (Po-Pá od 08:30 hod. do 11:30 hod.) nebo osobně na adrese Dr. Milady Horákové 185/66, Liberec VII-Horní Růž... (více v detailu)
POMOCNÁ SÍLA V KUCHYNI
Pracovní poměr na dobu neurčitou, dvousměnný provoz. Kontakt zasláním životopisu na e-mail: nemrutkebab@seznam.cz praco... (více v detailu)
KUCHAŘ / KUCHAŘKA
Pracovní poměr na dobu neurčitou, turnusové služby. Kontakt zasláním životopisu na e-mail: provozni@walzel.cz pracovní ... (více v detailu)
KVALIFIKOVANÍ STAVEBNÍ DĚLNÍCI hlavní stavební výroby
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Jedná se fyzicky náročnou práci ve vícejazyčném týmu. Praxe výhodou. Kontakt zasláním životo... (více v detailu)
ZEDNÍK / ZEDNICE
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Kontakt telefonicky - pan Kotlan Yuriy, tel.: 776 790 061. ... (více v detailu)
STAVEBNÍ DĚLNÍK / DĚLNICE
Pracovní poměr na dobu neurčitou. Pružná pracovní doba. Kontakt: info@donap.cz (pro zaslání životopisu). Místo výkonu práce: Říkov 3, 552 ... (více v detailu)
ŘIDIČI NÁKLADNÍCH AUTOMOBILŮ, TAHAČŮ A SPECIÁLNÍCH VOZIDEL
Pracovní poměr na dobu neurčitou, pružná pracovní doba. Požadavky: řidičský průkaz sk. C+E, spolehlivost, samostatnost, zodpovědnost za odvedenou práci, flexibilita, práce ve vícejazyčném týmu, výhod... (více v detailu)
MODELÁŽ NEHTŮ
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Vietnamština výhodou. Kontakt telefonicky - pan Tung Nguyen The, tel... (více v detailu)
Uklízeč/ka
Kontakt: Cabalka Marek, tel.: 602 425 985, e-mail: info@skyclean.cz Schůzky domlouvat na ul .Vřídelní 49 tel.: 8:00 - 17.00 h. Prac.doba Po-Pá 15:... (více v detailu)
SVÁŘEČ / SVÁŘEČKA CO2
Pracovní poměr na dobu neurčitou, dvousměnný provoz. Požadavky: platný svářečský průkaz CO2 Kontakt - Ing. Martin Burdych, tel.: 606 890 285 (v pracovní dny od... (více v detailu)
Traktorista v živočišné výrobě
pracovní poměr od: 01.10.2024, mzda: 30000 - 40000 Obor činnosti... (více v detailu)
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce