Hledáme schopného prodejce a odběratele AA baterií Varta.

Přidáno včera - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Hledáme schopné prodejce a odběratele AA baterií Varta. Provizní prodej. Provize z každé prodané baterie je 1 Kč.
Hlavní město Praha
1
 Kč

Podobné inzeráty

Nabíječka tužkových baterií (AA + AAA)
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám nabíječku tužkových baterií „GP Power Bank Mini Quick PB25GS“. Nabíječka je určena pro AA a AAA Ni-Mh baterie a to v počtu jednoho nebo dvou kusů. Nabíječka zajišťu... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
100
 Kč
Nabíječka baterií Tesco
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Použitá jen jednou, nabíječka baterií AA - AAA ( tužkové a menší ) - viz. foto. 230V - 50Hz - 4W. Předmětem prodeje je prodej samotné nabíječky, baterie na fotu nejsou předmětem prodeje. Cena dohodou plus doprav... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
HLEDAM UKLIZECKU
Před 2 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
HLEDAM UKLIZECKU KAZDY TYDEN OD 300 DO 600 KC I VIC OKNA A DALE
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Dummy 2x AA baterie - USB trvalé napájení
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám toto trvalé USB napájení - náhrada za 2x AA baterie (dohromady 3V). Mám čtyři bal... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
Nabíječka tužkových baterií (AA + AAA)
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám nabíječku tužkových baterií „GP Power Bank Mini Quick PB25GS“. Nabíječka je určena pro AA a AAA Ni-Mh baterie a to v počtu jednoho nebo dvou kusů. ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
100
 Kč
Voltcraft IPC-1L, nabíječka NiCd a NiMH baterií, AAA, AA
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nabíječku s adaptérem, vše v pořádku, koupil jsem pokročilejší. Osobní předání v Praze, nebo přes Zásilkovnu či Balíkovnu. Tato úžasná nabíječka umí nabíjet každou baterii zvlášť. Je tedy určena pro 1 až 4 baterie najednou. Nabíječka je řízena procesorem a průběh operace můžete sledovat na displeji. Nabíječka umí kromě nabíjení a diagnostiky ještě i vybíjet, oživovat a dokonce regenerovat staré baterie o kterých jste si už mysleli že jsou na vyhození. Technické parametry: Typ akumulátory NiCd, NiMH Velikost... (více v detailu)
Hlavní město Praha
390
 Kč
Nejlevnější výměna baterie pro Apple MacBook v ČR
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme službu Výměny baterie pro MacBooky: - Skladem přes 1000ks - Originální baterie - Neoriginální baterie - s kvalitou a výdrží originální. Ke každé objednávce je samozřejmostí doklad se ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
999
 Kč
Manažer obchodních zástupců - solární invertory a bateriová úložiště
Před 3 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost, která se zabývá výrobou solárních invertorů a bateriových úložišť, hledáme vhodné kandidáty na pozici Manažer obchodních zástupců - solární invertory a bateriová úložiště. Náplň práce: Vytvoření a rozvoj vlastního sales týmu, včetně náboru a školení nových členů, Stanovení obchodních strategií a cílů, monitoring jejich plnění, Vedení, motivace a hodnocení členů týmu, podpora jejich profesního růstu, Aktivní vyhledávání nových obchodních příležitostí, Ochota cestovat po ČR za zákazníky, Péče o stávající zákazníky, rozvíjení dlouhodobých vztahů a zajištění zákaznické spokojenosti, Prezentace produktového portfolia zákazníkům a partnerům, včetně odborného poradenství, Spolupráce s technickým oddělením při přípravě řešení na míru pro ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Vláček s kostkami na baterie 2x 1,5 V AA
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Vláček s kostkami na baterie 2x 1,5 V AA cena 250,-Kč za kus nový bez záruky k dispozici 3 kusy, sešly se nám jako dárek Co je na fotu, to pošlu. NA DOTAZY VŽDY ODPOVÍDÁM! POKUD VÁM ODPOVĚĎ NEPŘIJDE DO DRUHÉHO DNE, POŠLETE PROSÍM JEŠTĚ JINÝ KONTAKT NA VÁS. Dávám přednost mailové komunikaci. DĚKUJI. Pos... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
250
 Kč
16x nabíjecí AA baterie 2800mAh
Před 9 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám nové nepoužité AA baterie EBL 2800mAh.16 kusů
Královéhradecký kraj
400
 Kč
Dron se stabilizací a 3x baterie
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nový RC dron + 3x baterie. Dron je řízen WiFi a disponuje HD FPV kamerou. Kvadrokoptéra E88 Pro je model se sklápěcími vrtulemi, je inspirován mnohem většími a dražšími modely. V porovnání s ostatními drony podobné třídy se vyznačuje mimořádnou letovou stabilitou. Dron je schopen udržet se i při větru. Kamera FPV může být připojena přes WiFi pomocí mobilní aplikace. Pro provoz je nutno dokoupit 3ks AA baterií do ovládače. Specifikace: Baterie: 3.7V 1800mAh (3ks v balení) Doba ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 190
 Kč
Univerzální nabíječka baterií C/D + AA + AAA + 9V.
Před 9 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Univerzální nabíječka baterií C/D + AA + AAA + 9V.
Karlovarský kraj
390
 Kč
Regionální manager/ka pro Západní Čechy
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kontakt: Obermajer Roman, tel.: 722 944 944, e-mail: prace.@mobilprovas.cz Pro naše značkové prodejny mobilprovás v Karlovarském kraji hledáme schopného regionálního managera Pro naše značkové prodejny mobilprovás v Karlovarském kraji hledáme schopného regionálního managera Co Vám můžeme nabídnout: motivující mzdu 41.500,- a velmi zajímavé finanční ohodnocení pružnou pracovní dobu s možností externí smluvní spolupráce zázemí stabilní a dynamicky rozvíjející se společnosti slevy na firemní produkty, slevy na servis telefonů a výhodné zaměstnanecké mobilní tarify úvodní 2-3 týdenní seznámení s naší firmou na zavedených brněnských prodejnách zajímavou práci, která Vás bude bavit firemní automobil i pro soukromé použití Co bude náplní Vaší práce: řízení svěřených prodejen tak, aby dosahovali co nejlepších výsledků trénink prodejních dovedností našich stávajících prodejců nábor nových prodejců, jejich motivace a trénink hledání slabých míst, návrhy ... (více v detailu)
Neuvedeno
Obchodník z kanceláře - prodejce náhradních dílů pro kamiony/autobusy/užitková vozidla
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost Winkler – stabilní společnost s více jak 100letou historií, který nabízí náhradní díly pro kamiony, autobusy a užitková vozidla, hledáme vhodné kandidáty na pozici Obchodník z kanceláře – prodejce náhradních dílů pro kamiony/autobusy/užitková vozidla. Hledáme nové kolegy, kteří budou součástí otevření nové pobočky společnosti v Brně. Náplň práce: Aktivní prodej náhradních dílů po telefonu, Komunikace se zákazníky prostřednictví telefonu a e-mailu, Obsluha zákazníků na shopu (Brno), Péče o zákazníky v moravském regionu a rozšiřování obchodních vztahů, Spolupráce s obchodním zástupcem daného... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Hledáme obchodního zástupce
Před 8 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Hledáme obchodní zástupce v oblasti vyřízení dotace Nová Zelená úsporám Light a následného zateplení foukanou izolací - to celé zdarma pro klienty splňující podmínky dotace. Zajímavé finanční ohodnocení - provizní systém. Osobní automobil, notebook, telefon s neomezeným voláním. Požadujeme: Komunikační schopnosti na vyšší úrovni. Připravenost vést obchodní jednání s pozitivním výsledkem. Souhlas s neomezenou pracovní dobou - dle kontaktu s klientem tak, aby byl klient obhospodařen a obchod realizován s pozitivním výsled... (více v detailu)
Olomoucký kraj
60 000
 Kč
prodam nabijecku AA a AAA baterii
Před 11 dny - Zlínský kraj - BAZOS
prodam nabijecku AA a AAA baterii
Zlínský kraj
99
 Kč
prodejce zemědělské techniky (m/ž)
Před 10 dny - AVIZO_CZ
Firma zabývající se prodejem a servisem zemědělské techniky MASSEY FERGUSON, přijme na HPP - PRODEJCE ZEMĚDĚLSKÉ TECHNIKY- Co tato práce obnáší? Vyhledávání obchodních příležitostí ve svěřeném regionu (Rakovník a blízké okolí, Litoměřice a Roudnice nad Labem a okolí), jednání se zákazníky Technická, cenová a formální příprava nabídek Sledování vývoje, trendů, novinek, konkurence v odvětví Spolupráce při marketingových aktivitách (účast na výstavách atd.) Práce s databází zákazníků Monitoring situace na trhu Požadujeme SŠ vzdělání technického nebo obchodního směru Praxe na obdobné obchodní pozici výhodou Orientace v oboru zemědělské techniky Aktivní, motivovanou osobnost s dobrými vyj... (více v detailu)
Neuvedeno
Nabíječka baterií GP Eco E411 + 4× AA 2100 + 4× AAA 800
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabíječka baterií GP Eco E411 + 4× AA ReCyko 2000mAh Nejdůležitější parametry počet nabíjených baterií současně 2 nebo 4 připojení nabíječky USB velikosti nabíjených článků AAA, AA detekce alkalických baterií ano detekce poškozených baterií ano kabel součástí ba... (více v detailu)
Hlavní město Praha
499
 Kč
NOVÁ podomítková baterie Ideal Standard MELANGE A 4721 AA
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám novou termostatickou sprchovou podomítkovou baterii MELANGE značky Ideal Standard A 4721 AA. Po namontování jsme zjistili, že potřebujeme baterie vanové. Baterie jsou tedy rozbalené, avš... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 499
 Kč
Hledám práci v úklidu
Před 12 dny - AVIZO_CZ
Dobrý den hledám práci na 4-5 hodin denně v oblasti úklidu jen noční směny.Budu ráda za každou nabídku.
Neuvedeno
Nabíječka tužkových baterií (AA + AAA)
Před 13 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám nabíječku tužkových baterií „GP Power Bank Mini Quick PB25GS“. Nabíječka je určena pro AA a AAA Ni-Mh baterie a to v počtu jednoho nebo dvou kusů. ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
100
 Kč
Podnájem bytu 3+1 65 m2, ul. Jiřího Herolda
Před 12 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Podnájem bytu 3+1 65 m2, ul. Jiřího Herolda 1557/12, Ostrava - Bělský les.Nabízíme podnájem bytu v osobním vlastnictví o velikosti 3+1 65 m2 na ul. Jiřího Herolda v Ostravě Bělském Lese s komorou. Byt se nachází v 9. podlaží z 16. Byt je po kompletní rekonstrukci z roku 2022 a má vyzděné jádro, podlahy, rozvody, omítky, interiérové dveře. Koupelna disponuje vanou a umyvadlem s vestavěnou skříňkou a s možností připojení pračky, toaleta je odděleně. Kuchyňská linka je dělaná na míru a je opatřena vestavěnými spotřebiči (sklo keramická deska a trouba), digestoř. Byt je bez nábytku, pouze pro představu. Velmi pěkná a klidná lokalita s dostatkem zeleně a parkovací plochy. Veškerá občanská vybavenost poblíž zastávka MHD, obchod atd., vše v docházkové vzdálenosti. Možnost trvalého bydliště. Měsíční náklady na bydlení činí celkem 19.000 Kč + energie. Zahrnují: nájemné, zálohy za teplou, studenou vodu a teplo pro dvě osoby, ostatní služby domu a pojištění, nezahrnují energie. K podpisu s... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
16 000
 Kč
Hledáme práci v Rakousku
Před 14 dny - ANNONCE
Dobrý den, s přítelkyní hledáme práci v Rakousku na jakoukoliv pozici - máme zkušenosti ve skladu, ale není to podmínkou. Jsm... (více v detailu)
Neuvedeno
Hledám práci Havířov a okolí
Před 14 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dobrý den, hledám práci jako skladník, ale není to podmínkou, jsem schopen se zaučit i jinačí pozici, rád se učím... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Hledám práci Havířov a okolí
Před 15 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dobrý den, hledám práci jako skladník, ale není to podmínkou. Jsem schopen jse zaučit i na jinačí ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Práce a služby