Svářeč kovů

Před 571 dny - ANNONCE
Požadujeme - úspěšné vykonání vstupního testu - zdravotní způsobilost Pracovní náplň - svařování kovů, úprava a sestavování částí svařenců do celků, příprava pro svařování, jejich spojování stehováním a úprava svárů broušením - seřizování, ošetřování a údržba svařovacích zařízení - čtení a používání výkresové dokumentace Nabízíme - Zázemí v rozvíjející se nadnárodní společnosti - Možnost dalšího profes... (více v detailu)
Neuvedeno

Podobné inzeráty

SVÁŘEČ / SVÁŘEČKA KOVŮ
Pracovní poměr na dobu určitou (6 měsíců) s následným prodloužením na dobu neurčitou. Místo vhodné i pro absolventy, osoby zdravotně znevýhodněné a osoby se zdravotním postižením. Požadavky: vyučení ve strojním nebo příbuzném oboru; osvědčení svářeče - typ ZK 135 W01(Z-M1); výhodou praxe a znalost technických výkresů. Zaměstnavatel nabízí: zázemí dynamicky se rozvíjející společnosti; příjemné pracovní prostředí; motivující finanční ohodnocení; prostor pro seberealizaci,... (více v detailu)
SVÁŘEČ / SVÁŘEČKA KOVŮ
Pracovní poměr na dobu určitou (6 měsíců) s možností prodloužení nebo následné doby neurčité. Nástup možný ihned. Zaměstnání je vhodné i pro absolventy/absolventky. Náplň práce: svářeč/svářečka provádí výkon sváření dle platné výkresové dokumentace. Musí se orientovat ve výrobní dokumentaci, včetně odvození potřebných veličin, kusovníku, sestav a podsestav. Má na starosti samostatné a kompletní seřízení svářecího zdroje, obsluhu polohovadel a balancérů. Provádí konečnou úpravu a čistění svárů, základní údržbu nástrojů a přiděleného zařízení. Požadavky: znalost čtení technických výkresů, osvědčení svářeče... (více v detailu)
Obráběč kovů
z:11.6.2024, a:1.10.2024 Požadujeme: CNC obrábění (Fanuc, Sinumerik, Heidenhein) zdravotní způsobilost, spolehlivost zodpovědnost Nabízíme: smlouvu na HPP možnost čerpání zálo... (více v detailu)
Rýsovač kovů
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Charakteristika prac.pozice: - orýsovávání svařenců a odlitků pro další zpracování ve strojním obrábění Požadavky: praxe v oboru strojírenství, čtení a použití výkresové (technické) dokumentace, prostorová orientace, dobrý zdravotní stav Nabízíme: 1 týden dovolené nad rámec ZP, měsíční motivační odm... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič VZV
z:11.6.2024, a:1.10.2024 Požadujeme: oprávnění k obsluze VZV do 5t (platnost průkazu není podmínkou, umíme prodloužit) zdravotní způsobilost zodpovědnost spolehlivost dvou, nebo třísměnný provoz Nabízíme: ... (více v detailu)
Soustružník, frézař
z:11.6.2024, a:1.10.2024 Požadujeme: praxe na klasickém soustruhu (není podmínkou) praxe na fréze (není podmínkou) zdravotní způsobilost, vyučen v oboru spolehlivost zodpovědnost Nabízíme: smlouvu na ... (více v detailu)
Kovomodelář
z:21.8.2024, 1.10.2024 Co u nás budete dělat? - výroba, úprava forem pro slévárenský provoz Co musíte znát, mít a umět? - vyučen ve strojírenském oboru - manuální zručnost - ochota učit se novým věcem - možnost zaučení Co Vám nabízíme - dlouhodo... (více v detailu)
ČÍŠNÍK/SERVÍRKA do bufetové restaurace
Kontakt: Kubastova Barbora, tel.: 774 674 053, e-mail: personalni@carlsbadplaza.cz 8:00 - 15:00 h. Rád/a komunikuješ s lidmi? Máš zájem o gastronomii? U nás bufetový číšník/servírka zajišťuje plynulý chod bufetové restaurace v průběhu snídaní, obědů a večeří, připravuje prostor před a po provozu restaurace. Chceš pracovat v útulném prostředí bufetové restaurace ve středomořském stylu? Přidej se k nám! CO OD TEBE OČEKÁVÁME: o přivítáme příjemnou osobnost s profesionálním vystupováním a úsměvem na tváři o vyučení v oboru nebo praxi v restauraci o komunikativní znalost anglického, ruského a dalších světových jazyků CO NABÍZÍ... (více v detailu)
IT Specialisté
V případě zájmu nás kontaktujte emailem na: dagmar.benesova@tgcz.cz, zašlete strukturovaný životopis Upřesňující informace: - technické nastavení a správa řešení používaných ve společnosti včetně infrastruktury, - audit koncových zařízení a prvků infrastruktury (automatizovaný sběr dat pomocí auditního SW, manuální zjištění nastavení), - spolupráce s ostatními odděleními společnosti a řeš... (více v detailu)
OBSLUHA CNC STROJŮ
Pracovní poměr na dobu určitou (1 rok) s předpokladem prodloužení, třísměnný provoz. Nástup možný ihned. Pozice je vhodná i pro absolventy/absolventky. Zaměstnavatel uvítá vzdělání či praxi v technickém nebo strojírenském směru. Zaměstnanecké výhody: týden dovolené navíc, příspěvek na dopravu a stravu, pracovní oblečení včetně praní, odměna za odpracované roky, příspěvek na důcho... (více v detailu)
PROFESIONÁLNÍ ŘIDIČ/ŘIDIČKA sk. C
z:24/9/2024 a:1/10/2024 POŽADUJEME: - prokazatelnou praxi na pozici profesionálního řidiče - řidičský průkaz sk. C, - platný profesní průkaz, kartu řidiče, psychologické vyšetření - samostatnost, zodpovědnost, spolehlivost a zdravotní předpoklady pro výkon dané činnosti. NABÍZÍME: - zázemí v české výrobní společnosti s dlouholetou tradicí, perspektivu dlouhodobého zaměstnání. - pracovní ... (více v detailu)
Strojírenští kovodělníci
Místo výkonu práce: Hazlov. Pracovní poměr na dobu určitou (2 roky) - poté možné prodloužení. Pracovní doba: Po-Pá (6:00-14:00 h x 14:00-22:00 h x 22:00-6:00 h). Náplň práce: vzhledová úprava odlitků, máčení, stříkání, vizuální kontrola opracovaných dílů. Požadujeme: předpokladem je manuální zručnost, spolehlivost, dobrý zdravotní sta... (více v detailu)
SEŘIZOVAČ VSTŘIKOVACÍCH LISŮ
Pracovní pozice je vhodná pro osoby zdravotně znevýhodněné. Bližší informace: požadované vzdělání technického směru, dovednosti- vazačský průkaz, obsluha zdvihacích zařízení výhodou. Mzdové ohodnocení dle dosažené praxe, PP na dobu určitou, po zapracování možnost prodloužení nebo doba neurčitá. Popis funkce: provádění seřízení strojů a zařízení, výměny forem, běžné údržby for... (více v detailu)
Strojírenští kovodělníci
Místo výkonu práce: Karlovarský kraj Pracovní doba: Po-Pá (6:00-14:00; 14:00-22:00; 22:00-6:00 h) Samostatné odřezávání, ruční a stojanové obrušování kovových odlitků. Vizuální kontrola opracovaných dílů a vzhledová úprava odlitků. Předpokladem pro tuto práci je manuální zručnost, spolehlivost a dobrý zdravotní stav. Pracovní poměr se uzavírá na dobu 2 let, poté možnost prodloužení pracovní sm... (více v detailu)
Strojírenští kovodělníci
Místo výkonu práce: Hazlov. Pracovní poměr na dobu určitou (2 roky) - poté možné prodloužení. Pracovní doba: Po-Pá (6:00-14:00 h x 14:00-22:00 h x 22:00-6:00 h). Náplň práce: ruční obrušování odlitků, vzhledová úprava odlitků, máčení, stříkání, vizuální kontrola opracovaných dílů. Požadujeme: předpokladem je manuální zručnost, spolehlivost a dobrý zdravotní stav. Nabíz... (více v detailu)
Strojírenští kovodělníci
Místo výkonu práce: Karlovarský kraj. Pracovní poměr na dobu určitou (2 roky) - poté možné prodloužení. Pracovní doba: Po-Pá (6:00-14:00 h x 14:00-22:00 h x 22:00-6:00 h). Náplň práce: samostatné odřezávání, ruční a stojanové obrušování kovových odlitků, vizuální kontrola opracovaných dílů, vzhledová úprava odlitků. Požadujeme: předpokladem pro tuto práci je manuální zručnost, spolehlivost, dobrý zdrav... (více v detailu)
Technik kvality m/ž
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: - Znalost oboru kvality z výrobního prostředí - Komunikace se zákazníky - Řízení projektů - Vzorkování dílů - Aktivní AJ pro jednání se zahraničním zákazníkem - Proaktivní přístup, samostatnost Nabízíme: - Roční... (více v detailu)
Neuvedeno
Zámečník - brusič
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: o Min. výuční list v oboru zámečník či příbuzných oborech o Čtení výkresové dokumentace podmínkou o Technické a logické myšlení o Manuální zručnost, samostatnost Pracovní náplň: o Opracování výrobků a jejich příprava pro další svařování (úkosy pro sváry a jehlení) v souladu s výkresovou dokumentací a výrobním postupem NÁBOROVÝ PŘÍSPĚVEK... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič/řidička autobusu
Před 4 dny - AVIZO_CZ
místo výkonu práce : Krnov Požadujeme: řidičský průkaz sk. D + průkaz profesní způsobilosti řidiče, karta do digitálního tachografu, zdravotní způsobilost, bezúhonnost. Náplní práce bude zajištění přeprav osobní dopravy, např. linka Krnov - Mondelez. Nabízíme přesný termín odměny z dohody, 100% podpora dispeči... (více v detailu)
Neuvedeno
SVÁŘEČ / SVÁŘEČKA
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu určitou (9 měsíců) s možností prodloužení, dvousměnný provoz. Náplň práce: sváření materiálu pro výrobu silničních válců; vyrovnávání, upínání, přistehování, případně předběžná úprava obrobku s použitím všech nutných nástrojů nebo upínacích zařízení; provádět svařovací práce v potřebné poloze, případně se zřetelem k plánu postupu svařování; konečná úprava svarů. Zaměstnanecké výhody: příspěvek na dojíždění; penzijní spoření; příspěvky na spo... (více v detailu)
Neuvedeno
ŘIDIČ NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU MAN pro mezinárodní a vnitrostátní dopravu
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Pracovní pozice je vhodná pro osoby zdravotně znevýhodněné a OZP s maximálně 2. stupněm invalidity. Řízení nákladního automobilu MAN TGM 18.320, přeprava zboží pro mezinárodní a vnitrostátní dopravu. Požadujeme: platný řidičský průkaz sk. C, profesní průkaz, kartu řidiče, spolehlivost, zodpovědnost, samostatnost, praxe na obdobné pozici výhodou, znalost AJ či NJ výhodou. Nutná časová flexibilita. Zaměstnanecké výhody: Práce na HPP, motivující finanční ohodnocení, systém bonusů a denní diety, stabi... (více v detailu)
Neuvedeno
Saunér/saunérka
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Co Vás čeká? Zajištění chodu saunového světa, dohlížení na správný způsob saunování našich klientů. Provádění saunových ceremoniálů. Jaké znalosti a dovednosti požadujeme? Dokončené SO vzdělání. Kurz saunového mága. Příjemné jednání a vystupování, schopnost empatie. Spolehlivost, zodpovědnost, pracovitost. Tvůrčí a pohybové nadání, fyzickou zdatnost. Co Vám můžeme nabídnout? Zázemí stabilní společnosti, příjemné pracovní prostředí. Zajímavé finanční ohodnocení dle délky praxe v oboru. 5 týdnů dovolené, 2 dny zdravotního volna. Podporu dalšího vzdělávání a... (více v detailu)
Neuvedeno
GEODET/GEODETKA
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Kontaktní osoba Svěrák Michal Ing., tel.: 602 510 496, e-mail: sverak@tomi-remont.cz Požadujeme: - SŠ geodetického nebo stavebního zaměření - vhodné pro absolventy středních škol - praxe na obdobné pracovní pozici výhodou, ne podmínkou - znalost SW Microstation nebo AutoCad - znalost MS Office ( Word, Exel, PowerPoint ) - znalost SW Kokeš nebo GEUS výhodou, ne podmínkou - zajišťování geodetických činností při realizaci železničních, dopravních a pozemních staveb - samostatnost, přesnost, trpělivost, smysl pro tý... (více v detailu)
Neuvedeno
Mechatronik
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Požadavky: - Manuální zručnost - Dobrý zdravotní stav - Schopnost dorozumět se v českém jazyce Zaměstnanecké výhody: stravenky, benefitní systém, možnost přiznání... (více v detailu)
Neuvedeno
Prográmator CNC - Technolog
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Životopis zasílejte na e-mail: personalistika@skoda-js.cz Požadujeme: SŠ technického směru, Práce na PC (MS Office; CAD/CAM - Siemens NX; Vericut; Teamcenter) - velkou výhodou, Znalost technologie obrábění, volba nástrojů a základní řezné podmínky, ŘP sk. B Zaměstnanecké výhody: o Pružná pracovní doba 7,5 hod /den o 5 týdnů dovolené o 3 dny SICK DAYS o Odpovídající finanční ohodnocení o Pravidelné vzdělávání a školení o Prá... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce