Zabezpečení domu / alarmy / Jablotron

Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme instalaci zabezpečovacího systému značky Jablotron. Kontaktujte nás pro vytvoř... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Zabezpečení domu / alarmy / Jablotron
Přidáno dnes - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízíme instalaci zabezpečovacího systému značky Jablotron. Kontaktujte nás pro vytvoř... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Kamery na dům / kamerové systémy / CCTV kamery
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme instalaci kamerových systémů na vaší nemovitost. Kontaktujte nás pro nezávazné vy... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Kamery na dům / kamerové systémy / CCTV
Přidáno dnes - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízíme instalaci kamerových systémů na vaší nemovitost. Kontaktujte nás pro nezávazné v... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Vzduchotechnické práce
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Rádi bychom Vám představili naši firmu Build Now s.r.o., která se zabývá montáží, demontáží, rekonstrukcí a servisem vzduchotechnických systémů. Máme více než čtyři roky zkušeností a poskytujeme kvalitní služby pro domácnosti i průmyslové objekty. Nabízíme Vám spolupráci v oblasti vzduchotechniky. Naše služby zahrnují: Instalaci nových systém... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
malířské, lakýrnické práce
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Jsem vyučený malíř, lakýrník fungující na trhu od roku 2001. Nabízím komplexní malířský a lakýrnický servis. Vymaluji váš b... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
jádrové vrtání a řezání betonu
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Provádíme jádrové vrtání a řezání stěnovou pilou do zdiva, betonu, železobetonu, kamene a cihel pomocí nejmodernější techniky Hilti. Vrtání otvorů provádíme bez vibrací. Vrtáme pod úhlem 0 - 90 st. v průměru 20 - 500 mm. Pro jádrové vrtání je třeba zajistit připojení na 230 V a pro řezání stěnovou pilou 380 V a přípojku vody. V Praze a okolí do 100 km je doprava zdarma.... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Podlahářské a tesařské práce
Před 1 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím kompletní pokládání podlahových krytin ( koberce, PVC, vynilové podlahy). Dále některé tesařské práce ( pergoly, p... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1
 Kč
POKLÁDKA ŽULOVÉ KOSTKY
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
nabízíme pokladku žulové kostky všech rozměrů dále pokladku odseku zámkové ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Zemní a výkopové práce
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím zemní a výkopové práce v Praze a středočeském kraji. Pásový bagr Kubota 2,8t. K dispozici mám i nákladní auto s kontejnerem na odvoz jakéhokoliv materiálu. Nabízím také práci s tele... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Kontejnery - Doprava - Likvidace odpadu
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Zaměřujeme se na odvoz odpadu, sutě a dalších odpadů v Plzni a okolí. Kontejnery o objemech 3 až 12m3. Autodoprava a práce s hydraulickou rukou. Prodej a rozvoz štěrků, písků, okrasných kačírků, třídě... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Vánoční cukroví
Před 3 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
I letos nabízím vánoční cukroví (domácí ) převážně z domácích surovin a másla. Po dohodě je možné cukroví dovést Slaný-Rakovník. Dále je možno po předchozí domluvě pouze ... (více v detailu)
Středočeský kraj
640
 Kč
Podlahářské a tesařské práce
Před 3 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Dobrý den, nabízím kompletní pokládání podlahových krytin ( koberce, PVC, vynilové podlahy). Dále některé tesař... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1
 Kč
Malování a stavební práce
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Provádíme kvalitní malířské a stavební práce v Praze a okolí. Nabízíme vám kvalitu, rychlost a čistotu. Samozřejmostí je, že po sobě uklidíme. Mezi naše služby patří malování bytů malování kanceláří a domů chodeb, schodišť Sádrokartonařské práce Podlahářske práce Kompletní rekonstrukce bytu,domu a mnoho jiných práci ve kterých máme dlouholetou praxi. Pro přesnou cenu nás prosím kontaktujte. Jsme pro vás k dispozici Můžete i jen nechat na sebe kontakt, my vám zavoláme. Předběžně s vámi probereme detaily... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Vánoční cukroví klasické i bezlepkové
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízím vánoční cukroví viz fotografie. Vše je jen z másla, kvalitní čokolády, moje domácí marmelády, pravý rum. Nepoužívám žádné umělé tuky, jen máslo a kokosový olej. Dále můžete mít vosí úly. Kakaové, ořechové... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 200
 Kč
Prodej rodinného domu s dalšími stavbami v obci Chlum
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji jedinečný soubor nemovitostí v obci Chlum u Staňkovic, který zahrnuje rozmanité možnosti využití a investiční potenciál. Hlavní nemovitostí je rodinný dům s dispozicí 5+1 a dvěma koupelnami, kde jsou čtyři místnosti dokončené a další připravena k dokončení. Dále se zde nachází rozlehlá usedlost, která obsahuje dílny a plně vybavený bar. Velký prostor v podkroví vybízí k přestavbě na obytné prostory s možností vytvoření penzionu. Součástí je také nově vyzděná stavba sloužící jako velká garáž, kterou lze díky své velikosti dokončit jako další rodinný dům. N... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 990 000
 Kč
Prodej domu 4+1, 120m2 s pozemkem 1
Před 3 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej domu 4+1, který se nachází v obci Domašín u Vlašimi. Dispozičně je dům řešený vstupní chodbou, ze které se vchází do kuchyně a ze které se dostaneme i do obývacího pokoje. Dále je v přízemí prostorná místnost, jejíž dominantou je krb a je brána jako společenská místnost. Koupelna je s vanou a toaleta samostatně. V patře, do kterého vedou schody z chodby v přízemí, se nachází dva samostatné pokoje, dva menší půdní úložné prostory a vstup na půdu, která je prostorná a lze tam vybudovat další obytnou část. K domu je napojena hospodářská část, kde se nachází garáž, chlév, kde byla hospodářská zvířata, králíkárna a půda na seno. Na pozemku je i krásná a suchá stodola 165m, která je rozdělena na dvě... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 490 000
 Kč
Bílý technický dřez se sifonem. Nový. Osobně nebo zašleme.
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Na www.TechnickeDrezy.cz nabízíme technické plastové dřezy. Dřezy máme v bílé, černé nebo šedé barvě v rozměrech 50, 55 a 60cm. Rozměr 50 x 34 x 21 /šedy nebo bílý/ máme za 1 115,-, černý za 1 215,- Rozměr 55 x 34 x 21 tento dřez se lehce liší designem nemá okraj odkladací plochu /šedy nebo bílý/ máme za 1 145,-, černý za 1 245,- Rozměr 60 x 34 x 21 /šedy nebo bílý/ máme za 1 195,-, černý za 1 295,- Dřez je vyroben z kvalitního plastu, součástí dřezu je sifon a montážní příslušenství. U dřezu si (po vyříznutí otvoru) můžete namontovat baterii a dávkovač. Made in Italy. Záruka 2 roky. Výhody: Vysoká odolnost proti mechanickému poškození Možnost montáže baterie nebo dávkovače na kapalinu Odolný vůči vysokým teplotám vody Odolný vůči chemikáliím Vyrobeno z vysoce kvalitního materiálu Lze namontovat na stěnu nebo stojan... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 115
 Kč
Sauna, Zahradní sauna, finská sauna
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím k prodeji zahradní finskou saunu, máte možnost výběru mezi velikostí (pro 4 osoby) dále s el. ohřevem nebo s kamny na dřevo. Sauna je vyrobená pouze z kvalitních materiálů, ohřev sauny je zajištěn produkty značky Harvia. Prodej... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
168 900
 Kč
Malířské práce
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Provádíme kvalitní malířské práce v Praze, Hradec okolí. Nabízíme vám kvalitu, rychlost a čistotu. Samozřejmostí je, že po sobě uklidíme. Pracujeme i v noci a o víkendech a samozřejmostí je, že dodržujeme termíny a nabídnuté ceny. Mezi naše služby patří malování bytů malování kanceláří a domů chodeb, schodišť malování ve výškách kreativní malby dětských pokojů. Pro přesnou cenu nás prosím kontaktujte. Jsme pro vás k dispozici non-stop 24/7. Můžete i jen nechat na sebe kontakt, my vám zavoláme. Předběžně s vámi probereme detaily vaší poptávky. Zodpovíme vaše případné dotazy. Dohodneme se na prohlídce prostor určených k vymalování. Dostanete přesnou cenovou nabídku, která odpovídá vašim požadavkům a potřebám. Rozhodnete-li se realizovat zakázku, splníme ji... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Dovoz autodílů z USA na všechny americké vozy super ceny
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme individuální dovoz náhradních autodílů z Ameriky především pro americké automobily (pro značky Dodge, Chevrolet, Chevy, GMC, Oldsmobile, Pontiac, Buick, Cadillac, Chrysler, Ford, Hummer, Infiniti, Lincoln, Plymouth, RAM, Mustang, Camaro, John Deere, Kenworth, Freightliner, Mack, Peterbilt, Volvo VNL, Corvette, V8, V6, i s LPG). Dokážeme zajist... (více v detailu)
Jihočeský kraj
100
 Kč
Kadeřnické služby do domu
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím mobilní kadeřnické služby. Dojedu všude po Hradci Králové. Příznivé ceny, viz. foto... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
100
 Kč
Krytina plechová i s montáží
Nabízím novou plechovou střešní krytinu i s montáží.Po telefonické domluvě přijedeme střechu zaměřit.N Ocelové jádro plechu je chráněno slitinou Zinku, nebo Zinku a Hořčíku. Svrchní strana plechu je potažená tvrzeným plastem, o hustotě 25m, 35m nebo 200m. Síla plechu 0,50mm, šířka cca 1,20m, délky stříháme podle potřeby zákazníka na míru. K plechům dodáváme veškeré střešní doplňky ... (více v detailu)
215
 Kč
Stavební práce Rekonstrukce domů /bytů
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme výhodné ceny a přístup k levným stavebním materiálům z Polska. Veškeré stavební práce, kompletní rekonstrukce domů či bytů. Na českém trhu působíme již 10 let. STAVEBNÍ MATERIÁL, NÁBYTEK a DALŠÍ LEVNÉ ZBOŽÍ Z POLSKA ZAJISTÍME DOVOZ,PRODEJ A POMOC PŘI OBJEDNÁNÍ ZBOŽÍ V POLSKÝCH OBCHODECH Provádíme: - Kompletní rekonstrukce bytů a domů - Štukové, sádrové a dekorativní omítky - Rekonstruk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
Výstavba rodinných domů
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, Nabízíme realizaci rodinných domů za přijatelné ceny Dále se zabýváme výstavbou základových desek pro dřevostavby Provádíme kompletní rekonstrukce bytů a domů Stavby plotů a ostatní zednické,ře... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Malíř, lakýrník, malířské, lakýrnické práce
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Jsem vyučený malíř, lakýrník fungující na trhu od roku 2001. Nabízím komplexní malířský a lakýrnický servis. Vymaluji váš by... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Řemeslné a stavební práce