Řidič/ka

Před 124 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pozice: Řidič/ka Náplň- přeprava zboží mrazírenským vozidlem (ŘP sk. C) na centrální sklady ve středočeském kraji, příp. noční rozvozy (ŘR sk. B) Požadavky: ŘP sk. B/C s profesním průlkazem, praxe s řízením skříňové dodávky výhodou, spolehlivost, bezúhonnost a časová flexibilita. Částečná znalost P... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

ŘIDIČ/KA
Před 3 dny - AVIZO_CZ
ŘP - C E Směnnost : 1 směna, noční provoz Kontakt telefonicky, e-mailem pracovní poměr od: 20.04... (více v detailu)
Neuvedeno
řidič/ka nákladního vozidla
Před 3 dny - AVIZO_CZ
PRACOVIŠTĚ Chropyně - rozvoz kuřat - Požadujeme: řidičské oprávnění sk. C, praxe v řízení výhodou - práce na HPP - Po-Pá, výjezdy jsou ráno cca od 7:00 hod. nebo v poledních hodinách (střídání se), doba určitá 1 rok s možností prodloužení - Benefity mobilní telefon, příspěvek na stravu, multisport - Osobní kontakt je možný... (více v detailu)
Neuvedeno
Opravář zemědělských strojů
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Z:30.9.2024 Firma se specializuje na provádění vodohospodářských a pozemních staveb, na výstavbu inženýrských sítí a demoličních prací. ŘP sk. B Praxe v oboru nutná Časová flexibilita, spoehlivost a ... (více v detailu)
Neuvedeno
válcíř zemního válce
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Firma se specializuje na provádění vodohospodářských a pozemních staveb, na výstavbu inženýrských sítí a demoličních prací. Praxe v oboru valcíře Platný profesní průkaz Řidičský průkaz sk. B - výhodou... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič zemědělského traktoru
Před 3 dny - AVIZO_CZ
1. kontakt e-mailem: xservispark-personalistika@seznam.cz Firma se specializuje na provádění vodohospodářských a pozemních staveb, na výstavbu inženýrských sítí a demoličních prací. Řidičský průkaz sk. B - výhodou. Řidičský průka... (více v detailu)
Neuvedeno
ŘIDIČ/ŘIDIČKA SKLÁPĚCÍHO VOZU
Před 3 dny - AVIZO_CZ
A16 z:20/4/2023 a:30/9/2024 Náplň práce: - firma se specializuje na provádění vodohospodářských a pozemních staveb na výstavbu inženýrských sítí a demoličních prací. Požadujeme: - řidičský průkaz sk. C - profesní průkaz - praxi... (více v detailu)
Neuvedeno
Profi Řidič sk B. Případně vůz mám
Přidáno včera - Hlavní město Praha - ANNONCE
Řidič sk. B. Koupil jsem si pěkné auto, tak ať se projede, ale mohu jezdit i na vašem voze. Jinak jsem Čech inteligentní, slušný 49letý SŠ řidič. Rozumný, vyježděný, nekonfliktní pohodář. Ovládám anglický a ruský jazyk. Praxe u diplomatů. Vyzn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Řidič/ka autobusu sk. D - střídač - náborový příspěvek 70000
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Stabilní dopravní společnost JARMES spol. s r.o., která je na trhu již od roku 1991, přijme do svého týmu vhodného kandidáta na pozici řidič/řidička - střídač sk. D z okolí Benátek nad Jizerou, Milovic, Brandýsa nad Labem, Mělníka. Náplň práce: • pravidelná linková doprava zaměstnanců do zaměstnání • veřejné linky PID Nabízíme: • stálou práci ve stabilní firmě ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Řidič mezinárodní kamionové dopravy
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Společnost ELKOPLAST CZ, s.r.o. nabízí volné pracovní místo v oboru dopravy na pozici Řidič/ka MKD . Práce na plný úvazek s pružnou pracovní dobou a volnými víkendy. Vyvážíme především nákladní a obytné kontejnery do Německa, Švýcarska a Beneluxu. Vzhledem k tomu, že máme pobočky na Zlínsku, Bruntálsku a Jesenicku + parkovací plochu v Olomouci, jsme schopni Vám přizpůsobit odparkování na víkend vzhledem k místu vašeho bydliště. Požadujeme:... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič mezinárodní automobilové dopravy do 3,5 tuny
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Řidičský průkaz sk. B, trestní bezúhonnost. Firemní telefonní tarif, firemní automobil k dispozici i k soukromým účelům, příspěvek na poho... (více v detailu)
Neuvedeno
obchodní zástupce
Před 6 dny - AVIZO_CZ
ŘP sk. B, alespoň 3 roky praxe. pracovní poměr od: 01.10.2024, mzda: 35000 - 65000... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič/ka + práce na počítači
Před 5 dny - AVIZO_CZ
První kontakt osobně (Znojemská 1026, 691 23 Pohořelice) nebo telefonicky (7:00 -17:00). Rozvoz zbozí v okolí Brna + práce na počítači Zaměstnaneck... (více v detailu)
Neuvedeno
řidič, servis mobilních toalet
Před 3 dny - AVIZO_CZ
místo výkonu práce v rámci okresu Bruntál, vyjíždí se z místa bydliště ŘP skup. C, možnost vyzkoušení s jiným řidičem cca 1-2 dny. 5 týdnů dovolené, parkování v místě bydli... (více v detailu)
Neuvedeno
Automechanik - oprava stavebních strojů
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Firma se specializuje na provádění vodohospodářských a pozemních staveb, na výstavbu inženýrských sítí a demoličních prací. Praxe v oboru nutná Časová fexibilita, spolehlivost, pečlivost. Řidičský průkaz s... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič autobusu
Před 3 dny - AVIZO_CZ
místo výkonu práce : okres Bruntál řidičský průkaz sk. D čistá hodinová mzda: 170,-Kč Zaměstnanecké výhody: stravenky, pružná pracovní doba Hlásit se na e-mail autobusy.jelinek@s... (více v detailu)
Neuvedeno
ŘIDIČ/ŘIDIČKA sk. B
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Kontakt Buksa Zdeněk, tel.: 776 663 958, e-mail: buksazdenek154@gmail.com Náplň práce: rozvoz ovoce a zeleniny dodá... (více v detailu)
Neuvedeno
Opravář zemědělských strojů
Před 3 dny - AVIZO_CZ
1. kontakt e-mailem: xservispark-personalistika@seznam.cz Firma se specializuje na provádění vodohospodářských a pozemních staveb, na výstavbu inženýrských sítí a demoličních prací. Praxe v oboru nutná. Svářečské zkoušky. Řidičský průk... (více v detailu)
Neuvedeno
Mechanici a opraváři motorových vozidel
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Kontaktní osoba Navrátilová Jana, tel.: 724 153 084, e-mail: navratilova@minam.cz Požadujeme: ŘP sk. B pracovní poměr od... (více v detailu)
Neuvedeno
Zedník
Před 3 dny - AVIZO_CZ
místo výkonu práce : Světlá Hora a dle zakázek ŘP - B, zednické a obkladačské práce zodpovědnost, samostatnost, časová flexibilita, chuť pracovat, práce na pozemních stavbách po zkušební době možnost zajištění ubytování ve firemním bytě. Hlás... (více v detailu)
Neuvedeno
Strojník/bagrista kolových a pásových rýpadel s 3D NIVELACÍ
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Firma se specializuje na provádění vodohospodářských a pozemních staveb, na výstavbu inženýrských sítí a demoličních prací. Náplň práce: obsluha stavebních strojů s 3D nivelací (kolové a pásová rýpadla, nakladače/buldozery) Výhodou: vazačský/jeřábnický prů... (více v detailu)
Neuvedeno
Strojník na buldozer
Před 3 dny - AVIZO_CZ
1. kontakt e-mailem: xservispark-personalistika@seznam.cz Firma se specializuje na provádění vodohospodářských a pozemních staveb, na výstavbu inženýrských sítí a demoličních prací.Obsluha stavebních strojů: nakladače: kolové, pásové, buldozery, válce. Výhodou: vazačsk... (více v detailu)
Neuvedeno
Hledáme ostrahu na objekt ZZC Bálková
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Hledáme nové kolegy na ostrahu objektu uprchlického zařízení ZZC Balková. Dále hledáme uchazeče na pozici strážného, který má platný ŘP sk. B a je aktivním řidičem. Práce je vhodná pro muže, ženy, OZP i zdatné důchodce na HPP i DPP, mzda 115/hod. čistého. Nabízíme náborový příspěvek 10.000,- ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Hledám zaměstnání
Před 5 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dobrý den, hledám zaměstnání. Muž 52 let, SŠ stavební, fotogra... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Stavební dělník
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Způsob kontaktu: - telefonicky: 775 580 881, pan Vondrášek Požadavky: - ŘP sk. B - 5 let praxe ve stavebnictví - ruský nebo ukrajinský jazyk Místo v... (více v detailu)
Neuvedeno
SPECIALISTA/ SPECIALISTKA MARKETINGU
Před 3 dny - AVIZO_CZ
30.9.2024 - KONTAKT: Gergičová Hana Mgr., tel.: 731 691 090, e-mail: kariera@frujo.cz. Vytváření a implementace komplexních marketingových strategií pro online i offline prostředí, navrhování a řízení marketingového rozpočtu, optimalizace PPC kampaní (Google Ads, Meta, Seznam), průzkum trhu a analýza konkurence pro identifikaci nových příležitostí a vývoj nových produktů, aktivní spolupráce na vývoji nových produktů a jejich uvedení na trh, správa e-shopu a webových stránek včetně pravidelných aktualizací obsahu, příprava a realizace kampaní zaměřených na nové i stávající zákazníky (B2B a B2C segmenty), příprava a koordinace účasti na veletrzích v ČR i zahraničí, Správa a rozvoj obsahu na sociálních sítích a spolupráce s externími grafiky a copywritery, optimalizace webu pro vyhledávače (SEO) a práce s analytickými nástroji (Google Analytics, Facebook Insights), správa e-mail... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce