Izolatéři

Před 350 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Náplň práce: instalace izolačních materiálů na průmyslová zařízení a potrubí a přípravné práce na staveništích, průmyslových závodech, měření a instalace minerální vat... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Zedník
Přidáno včera - Jihočeský kraj - ANNONCE
AVE-servis - speciální stavební práce - práce v oblasti rekonstrukcí převážně průmyslových staveb (vo... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Izolatér
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: Měření, výroba a montáž oplechování izolací na průmyslových zařízeních Montáž izolací Přípravné práce na stavbách Požadavky: všestranná technická i manuální zručnost, samostatné myšlení, zodpovědnost, pečlivost, flexibilita, fyzická zdatnost a zdravotní způsobilost pro práce ve výškách, ochota cestovat a učit se novým věcem, znalost AJ, NJ výhodou, řidičský průkaz skupiny B (aktivní řidič) výhodou, zkušenosti z oboru výhodou (stavební klempíř, autoklempíř apod.) Pracovní místo je vhodné i... (více v detailu)
Neuvedeno
DĚLNÍCI V OBLASTI VÝSTAVBY A ÚDRŽBY BUDOV
Před 4 dny - AVIZO_CZ
31.3.2023 - manipulace s materiálem, pomocné práce. I ZŠ, vhodné i pro absolventy, manuální zručnost. KONTAKT: Křivánek Jakub, tel.: 775 071 222, e-mail: krivanek... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič mezinárodní kamionové dopravy
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Společnost ELKOPLAST CZ, s.r.o. nabízí volné pracovní místo v oboru dopravy na pozici Řidič/ka MKD . Práce na plný úvazek s pružnou pracovní dobou a volnými víkendy. Vyvážíme především nákladní a obytné kontejnery do Německa, Švýcarska a Beneluxu. Vzhledem k tomu, že máme pobočky na Zlínsku, Bruntálsku a Jesenicku + parkovací plochu v Olomouci, jsme schopni Vám přizpůsobit odparkování na víkend vzhledem k místu vašeho bydliště. Požadujeme:... (více v detailu)
Neuvedeno
Aplikační technik
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Hledáme aplikačního technika pro specializované práce v oblasti průmyslových a designových podlah. Ideální pro absolventy SOU a SŠ stavebního nebo technického směru... (více v detailu)
Neuvedeno
ŘIDIČ / ŘIDIČKA MEZINÁRODNÍ KAMIONOVÉ DOPRAVY
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Požadavky: min. 2 roky praxe, řidičský průkaz sk. C+E, profesní průkaz, platná zdravotní prohlídka řidiče, psychotesty, digitální karta do tachografu, výpis karty řidiče, flexibilita, samostatnost, spolehlivost, výhodou znalost cizího jazyka. Zaměstnavatel nabízí PR... (více v detailu)
Neuvedeno
Čištění studny AKCE 5690,-
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Čištění studny za akční cenu Cena čištění studny 5690Kč. Služba zahrnuje: Kompletní čištění kopané studny: Přijedeme, očistíme vaši studnu a odčerpáme přebytečnou vodu. Vyspárujeme skruže pokud bude potřeba (příplatek) abychom zlepšili efektivitu studny a celého čištění. S pomocí vysokotlaké vapky kompletně očistíme skruže, odstraníme kal, vybereme hrubé nečistoty a celou ji vydezinfikujeme. Zároveň založíme novou kvalitní vrstvu štěrkového lože pro optimální prostředí vaší studny. Naše firma se zabývá nejen čištěním studní, ale i jejich opravami a instalací čerpadel a pump. V oboru se pohybujeme už několik let a proto jsme schopni nabídnout Vám odbornou radu. Vsaďte na spolehlivou firmu a ozvěte se nám! Máte zakalenou vodu ve studni nebo divně zapáchá? Potřebujete studnu vyspravit? Chcete pomoci s instalací čerpadla? Nebo nastal čas pravidelné kontroly studny? Pokud jste ... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 690
 Kč
Foukaná izolace - Ušetřete až 70% nákladů za vytápění
Před 7 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Jsme certifikovaná firma zabývající se foukanou izolací, v oboru fungujeme již přes deset let, máme bohaté zkušenosti a jsme profesionálové v oboru. Nabízíme tepelné, protihlukové a protipožární A1 izolace střech. Zateplení minerální izolací půdních dutin, izolaci stěn, zateplení dutin stropů a izolací střech. Používáme Izolační materiály nejvhodnejší v České republice, pro foukané izolace od firem Isover minerální vlna, Rotaflex minerální vlna, izoltherm, Climatizer plus, Climastone. Foukaná izolace je vhodná pro tepelnou a zvukovou izolaci střech rodinných domů, novostaveb, starších rodinných domů, hal a dalších průmyslových objektů. Foukaná izolace minerální vlnou j... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 300
 Kč
Montážní technik/technička bazénových technologií
Před 9 dny - ANNONCE
Upřesňující údaje: Požadavky: řidičský průkaz sk.B, samostatnost, ochot... (více v detailu)
Neuvedeno
Montážní technik/technička bazénových technologií
Před 9 dny - ANNONCE
Upřesňující údaje: Požadavky: řidičský průkaz sk.B, samostatnost, ochot... (více v detailu)
Neuvedeno
Úklidový pracovník/úklidová pracovnice / DPP
Před 8 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Místo výkonu práce: Česká Třebová Nástup možný ihned. Práce 2x v týdnu na 2-3 hodiny, možnost si naplánovat... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Úklidový pracovník/úklidová pracovnice / DPP
Před 8 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Místo výkonu práce: Česká Třebová Nástup možný ihned. Práce 2x v týdnu na 2-3 hodiny, možnost si naplánovat... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Strojník sklářských zařízení
Před 7 dny - AVIZO_CZ
D Strojník sklářských zařízení: -nastavování zařízení (CNC strojů, robotů, enkapsulačních lisů), uvolňování 1. kusu, důraz na kvalitu -operátor přípravných linek, potisků, pecí, vrstvení, finální linky, průmyslových robotů -provozy čelních laminovaných skel, bočních kalených skel, bočních laminovaných skel, ARG výroba ... (více v detailu)
Neuvedeno
Administrátor GIS
Před 6 dny - AVIZO_CZ
POŽADUJEME - VŠ vzdělání technického směru - základní znalost práce s geografickým informačním systémem, výhodou znalost Misys - znalost práce s Bentley Microstation výhodou - samostatnost, aktivitu, komunikativnost - řidičský průkaz B Pracovní náplň: - komplexní správa geografických informačních systémů - GIS Misys - pro naše zákazníky, především z řad měst a obcí - příprava a aktualizace dat GIS (Katastr, digitální technická mapa, územní plánování, správa majetku) - vlastní sběr dat v terénu - aktualizace GIS u zákazníků, instalace nových produktů - komunika... (více v detailu)
Neuvedeno
skladník/skladnice
Před 8 dny - AVIZO_CZ
místo výkonu práce: Domoušice 46 popis práce: příjem a vychystávka zboží, ruční balení, skládání výrobků do obalů, úklid pracoviště, průběžné invantarizace zboží požadujeme: min. základní vzdělání, řidič.oprávnění B,zdatnost, časovou flexibilitu, pečlivost, zodpovědnost a samostatnost do... (více v detailu)
Neuvedeno
SPECIALISTA / SPECIALISTKA TECHNICKÉ PODPORY
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Kontakt telefonicky nebo emailem na adresu renata.mayova@alpenta.com . Požadujeme: - technické vzdělání nebo zkušenost z oboru chlazení, klimatizace případně alternativních zdrojů energie - technická nebo obchodní zkušenost z oboru chlazení, tepelných čerpadel a nebo TZB výhodou - dobré komunikační a interpersonální schopnosti. Náplň práce: - technická podpora prodeje průmyslových a komerčních chladících a klimat... (více v detailu)
Neuvedeno
Java vývojář a analytik
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost s největším komerčním dohledovým centrem na kyberbezpečnost, hledáme vhodného kandidáta na pozici Java vývojář a analytik. Náplň práce: Analýza, konfigurace a customizace systému IBM Maximo, Vývoj aplikací a služeb, Instalace a implementace SW produktů, Technická podpora – řešení problémů zákazníků. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš strukturovaný životopis. Budeme Vás v nejbližší době kontaktovat. Společno... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Projektový manažer/ Projektový vedoucí – informační a řídící systémy
Před 8 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pro našeho klienta, stabilizovanou českou firmu zabývající se dodávkami řídících a informačních systémů pro distribuční společnosti v energetice, již více než 30 let, hledáme nového kolegu na pozici Projektový manažer. Vaše náplň práce: Samostatné vedení projektů monitorovacích, řídicích a informačních systémů, Komunikace se zákazníkem, Tvorba SW projektů, Instalace a parametrizace systémů, Testování systémů. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš strukturovaný životopis. Budeme Vás... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Procesní a bezpečnostní inženýr pro oblast vodíkových technologií
Před 8 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost, která pracuje na vodíkovém systému pro sezónní ukládání obnovitelné energie, hledáme všestranně schopné a motivované kolegy, kteří chtějí nastoupit do rané fáze projektu a pomoci uvést v život zařízení pro chytré hospodaření s energiemi, na pozici Procesní a bezpečnostní inženýr pro oblast vodíkových technologií. Náplň práce: Samostatná činnost v rámci týmu při procesním návrhu zařízení: tvorba P&ID, výběr komponent, související výpočty, Zodpovědnost za aspekty vývoje související s bezpečností zařízení/produktu, Vyhodnocování rizik procesu návrhu produktu a návrhu instalace u zákazníka, Klíčový člen týmu pro úspěšné absolvování procesů certifikace a povolování realizací, Spolupráce na vývoji systému jak interně,... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Hledám práci
Před 9 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Dobrý den. Hledám zaměstnání v Plzni a okolí Plzeň sever. Jsem komunik., pečlivá svědomitá týmová hráčka, 9 let jsem pracovala v sanatoriu - jako sestra a nutrič. terapeutka (takové 2 v 1). Krom klasické práce sestry, jsem také pracovala j... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Pracovníci v zákaznických kontaktních centrech
Před 9 dny - ANNONCE
Přihlásit se do výběrového řízení na volné pozice mohou kandidáti na stránce: ibm.com/start/cz Angličtina - středně pokročilá minimum, znalost IT - vzdálená správa uživatelských stanic a systémů na různých platformách (Windows, Unix,...) - řešení technických problémů - ko... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovníci v zákaznických kontaktních centrech
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Přihlásit se do výběrového řízení na volné pozice mohou kandidáti na stránce: ibm.com/start/cz Angličtina - středně pokročilá minimum, znalost IT - vzdálená správa uživatelských stanic a systémů na různých platformách (Windows, Unix,...) - řešení technických problémů - ko... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Klempíř, pokrývač, izolatér / ŘP sk. B
Před 11 dny - AVIZO_CZ
NÁSTUP MOŽNÝ IHNED PRACOVNÍ NÁPLŇ: - řemeslné práce - klempíř, pokrývač, izolatér - práce je vhodnější pro muže POŽADUJEME: - zdravotní způsobilost: práce ve výškách, práce na lešení, nošení těžkých břemen - praxe v oboru výhodou (není nutné vyučení v oboru) - manuální zručnost - řidičský průkaz skupiny B NABÍZÍME: - stravenk... (více v detailu)
Neuvedeno
Úklidový pracovník/úklidová pracovnice / DPP
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Česká Třebová Nástup možný ihned. Práce 2x v týdnu na 2-3 hodiny, možnost si naplánovat úklid dle možností zájemce, odpoledne, víkendy. Mís... (více v detailu)
Neuvedeno
Izolatéři
Před 12 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Náplň práce: " Měření, svařování PVC folie na střechách " Montáž izolací " Přípravné práce na stavbách Požadavky: " všestranná technická i manuální zručnost, samostatné myšlení, zodpovědnost, pečlivost, flexibilita, fyzická zdatnost a zdravotní způsobilost pro práce ve výškách, ochota cestovat a učit se novým věcem, řidičský průkaz skupiny B - ... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce