ADMINISTRATIVNÍ PRACOVNÍCI (DPP)

Před 891 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
A16 z:12/1/2022 (DPP) a:13/12/2023 Náplní práce je zajištění prezentace na sociálním autu. Jedná se o manažerskou práci v reklamní agentuře. Pracovní doba pondělí až pátek, práce v míste bydliště. Nástup na pracovní směnu v 8.00 hod. Požadujeme: - znalost prác... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

ČÍŠNÍK/SERVÍRKA (DPP)
Před 3 dny - AVIZO_CZ
TŘ z:21/12/2023 (DPP) Kontakt telefonicky, emailem. pracovní poměr od: 02.01.20... (více v detailu)
Neuvedeno
INTERNÍ AUDITOR - DPP
Před 3 dny - AVIZO_CZ
POŽADUJEME praxi v oboru účetně-ekonomickém, vysokoškolské nebo středoškolské vzdělání ekonomického směru, komunikativní schopnosti, samostatnost, uživatelská znalost práce v programech MS Office, zodpovědnost, očkování proti žloutence typu B - ENGERIX, s nástupem minimálně druhá očkovací dávka, trestní bezúhonnost VÝHODOU jsou znalosti zákonů o finanční kontrole ve veřejné správě, o rozpočtových pravidlech, o účetnictví. Termín nástupu od října 2024 nebo dle dohody. DPP 1 den v týdnu - 6 až 8 hodin PŘIHLÁŠKY na email ... (více v detailu)
Neuvedeno
ADMINISTRATIVNÍ PRACOVNÍK/CE - CALL CENTRUM
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Přijímání objednávek od zákazníka, příslušná administrativa. Požadujeme vysoké komunikační schopnosti, zvládnutí práce pod tlakem, flexibilitu. Pracovní doba po-pá 7:00-15:30, prac. poměr na dobu určitou na 1 rok s možností dalšího prodloužení. Nástup možný i... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník restauračního provozu
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou kartou. pracovní poměr od: 27.09.2024, mz... (více v detailu)
Neuvedeno
ŘIDIČ/ŘIDIČKA SKLÁPĚCÍHO VOZU
Před 3 dny - AVIZO_CZ
A16 z:20/4/2023 a:30/9/2024 Náplň práce: - firma se specializuje na provádění vodohospodářských a pozemních staveb na výstavbu inženýrských sítí a demoličních prací. Požadujeme: - řidičský průkaz sk. C - profesní průkaz - praxi... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník na ohraňovacím lisu
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Nástup možný ihned První kontakt e-mailem. nebo telefonicky Dovolená navíc, benefitní karta, možnost sick day pracovní ... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovníci v rostlinné výrobě
Před 3 dny - AVIZO_CZ
z: 17.5.2024, a:30.9.2024 - místo i se souhlasem pro zaměstnanecké karty Kontakt: Helena Fišerová, telefonicky Po - Pá od 8:00 do 14:00 hod. na č. 605 297 662, e-mail: he... (více v detailu)
Neuvedeno
Úklidový pracovník - vyhrazeno pro OZP
Před 3 dny - AVIZO_CZ
místo výkonu práce : RD Rýmařov Pracovitost, spolehlivost, dopolední směna, 6-10 hod. Hlásit se na e-mail aviar@aviar.cz nebo na tel. č. 773 790 850 /8,00 - 14,... (více v detailu)
Neuvedeno
Montážní pracovníci - obsluha montážní linky
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Pracovní místa jsou vyhrazena pro osoby zdravotně postižené (OZZ,OZP). Přijmeme pracovníky na odpolední (přednostně), ale i na ranní směnu na obsluhu montážní linky. Jedná se o práci ve stoje, montování komponentů do automobilových světel ve výrobní hale. Pracovní doba 14-18:00 hod, 4 hodiny ... (více v detailu)
Neuvedeno
Obráběč - frézař CNC stroje
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: vyučení v oboru obráběč nebo Střední průmyslovou školu. Praxe výhodou. Nabízíme: služební vůz a pohonné hmoty na dopravu. Způsob 1. kontaktu se zaměstnavatelem: tel. 313582522,... (více v detailu)
Neuvedeno
Hledám práci v kanceláří, např. administrativní či zákaznické podpory.
Jsem absolventa Střední školy informačních technologií s. r. o. ve Frýdku Místku v oboru Počítačové grafiky, a práce na PC mi není cizí. Mám certifikát Cambridge pro Angličtinu v úrovni C1 a certifikát ECDL Profile pro práci na PC, například práci v MS Office (Exc... (více v detailu)
Řidič mezinárodní kamionové dopravy
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Společnost ELKOPLAST CZ, s.r.o. nabízí volné pracovní místo v oboru dopravy na pozici Řidič/ka MKD . Práce na plný úvazek s pružnou pracovní dobou a volnými víkendy. Vyvážíme především nákladní a obytné kontejnery do Německa, Švýcarska a Beneluxu. Vzhledem k tomu, že máme pobočky na Zlínsku, Bruntálsku a Jesenicku + parkovací plochu v Olomouci, jsme schopni Vám přizpůsobit odparkování na víkend vzhledem k místu vašeho bydliště. Požadujeme:... (více v detailu)
Neuvedeno
konstruktér/ka
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Hledáme konstruktéra/konstruktérku pro přípravu podkladů pro výrobu výstavních expozic jak zkušené, tak kandidáty po škole, kteří se chtějí dál rozvíjet a získat praktické zkušenosti . Co od Vás očekáváme Technické vzdělání Znalost práce v programu Autocad Technické myšlení a prostorovou představivost Samostatnost i schopnost práce v týmu Časovou flexibilitu Co Vám můžeme nabídnout Plat 40 000Kč - 70 000Kč ... (více v detailu)
Neuvedeno
MZDOVÁ ÚČETNÍ/ personalista - Praha
Ekonomka/ mzdová účetní, SŠ vzdělání ekonomického směru, přijme pracovní nabídku na 1/2 úvazek, flexibi... (více v detailu)
Kouč ve změně životního stylu
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Pečujeme dlouhodobě o klienty, tvoříme Nutriční programy na míru a budujeme tým lidí se stejným záměrem. Požadavky: ⦁ Zájem o zdravý životní styl ⦁ Zodpovědnost a spolehlivost ⦁ Ochota se učit ⦁ Kreativita ⦁ Věk minimálně 18 let ⦁ Časovou ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
25 000
 Kč
Úklidoví pracovníci - vyhrazeno pro OZP
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Místo vhodné pro OZP. Pracovní doba: ranní, odpolední. NÁPLŇ PRÁCE: úklid prostor pro cestující, čekáren, nástupiště, venkovních prostor. NABÍZÍME: 25 dnů dovolené, náborový příspěvek ve výši 5000 Kč, bonus za doporučení vhodného kandidáta ve výši 3000 Kč, perspektivu dlouhodobého a stálého zaměstnání, práci v... (více v detailu)
Neuvedeno
Úklidový pracovník ve výrobě Broumovice
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Hledáme do našeho týmu právě tebe. Pozice - pracovník úklidu v administrativní budově Pracovní dny 8 hodinová směna, od 10:00-18:00 - pracovník úklidu ve výrobě Pracovní dny 8 hodinová směna od 06:00-14:... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Zedník
Přijmeme zedníky na hlavní pracovní poměr nebo dohodu, plat 40.000 Kč. Nabízíme dlouhodobou spoluprá... (více v detailu)
Manipulační dělníci ve výrobě, Výroba a provoz
Před 2 dny - AVIZO_CZ
V případě zájmu pište na uvedený email. pracovní poměr od: 22.04.2024, mzda: 19500 - 3... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocní kuchaři
Před 2 dny - AVIZO_CZ
minimální znalost indické kuchyně a aktivní znalost Hindštiny výhodou pracovní poměr od: 01.0... (více v detailu)
Neuvedeno
PRACOVNÍK / PRACOVNICE ODBORNÉHO ZACHÁZENÍ VE VĚZEŇSTVÍ - VYCHOVATEL / VYCHOVATELKA
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: minimální vyšší odborné vzdělání a specializační pedagogické studium v akreditované formě nebo doplňkové pedagogické studium (dps) absolvované nebo zahájené před účinností zákona č. 563/2004 Sb. nebo vzdělání získaného složením maturitní zkoušky z pedagogické disciplíny, samostatná závěrečná zkouška (absolutorium) z pedagogiky na VOŠ nebo vysoké škole. Platové podmínky: 10. platová třída dle Nařízení vlády č. 341/2017 Sb., v platném znění a v závislosti na dosažené praxi + zvláštní příplatek. Náplň práce: komplexní výchovná, vzdělávací, diagnostická a preventivní činnost ve věznici př... (více v detailu)
Neuvedeno
Ostatní uklízeči a pomocníci
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Popis pracovní pozice - Úklid kanceláří, chodeb, sociálních zařízení apod. - Práce na zkrácený úvazek na pracovní smlouvu. Požadujeme - Spolehlivost, pečlivost, samostatnost. - Statut OZP (invalidní důchod) podmínkou. - Nástup co nejdříve. Nabízíme - Klouzavou p... (více v detailu)
Neuvedeno
POMOCNÍCI/CE V KUCHYNI
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Jedná se o práci v asijské restauraci. Požadujeme dobrou znalost přípravy pokrmů tradiční čínské kuchyně. Čínský jazyk výhodou. Hlásit se telefonicky... (více v detailu)
Neuvedeno
tesař - práce na střechách
Před 3 dny - AVIZO_CZ
PO až PÁ práce na zakázkách v celé ČR (odjezd v pondělí návrat v pátek) praxe v oboru Kontaktovat telefonicky v pracovní dny 8 -12 na t... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidiči nákladních automobilů (kromě tahačů)
Před 3 dny - AVIZO_CZ
pracovní poměr od: 15.10.2024, mzda: 35000 - 40000 Obor činnosti: ... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce