Pronájem pastviny pro koně / ustájení

Pronájem pastviny pro koně / ustájení
Přidáno včera - Karlovarský kraj - SBAZAR
Nabízím ustájení nebo pronájem pastviny. Lokalita je Ašsko (západní Čechy). K dispozici jsou dvě ohrazené louky s dostatkem stinných míst (možné vybudovat také přístřešek). Jedna louka má 15 000 m2 a druhá 33 000 m2. Preferuji pronájem pastviny, kde si bude člověk vše řešit sám (5.000,- Kč / měsíc - větší pastvina, 3.000,- Kč / měsíc - menší ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 000
 Kč

Podobné inzeráty

Ustájení pro odstávčata
Ustájení pro odstávčata
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme pastevní ustájení pro odstávčata v rodinné stáji s denním dohledem. Velké pastviny s volným vstupem do stodoly, stádo do sedmi koní. Krmení seno, ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Ustájení koní/hříbat
Ustájení koní/hříbat
Před 2 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Dobrý den, Nabízím pastevní ustájení pro koně/odchov hříbat. Režim 24/7 venku s přístřeškem. Pastvin máme celkem 9 o celkové výměře 7 ha pastvin. Jsou krásné, rozlehlé a udržované pod částečným kamerovým systémem. Jedna pastvina je pouze zimní, ostatních 8 pastvin od jara do podzimu. Seno odebírám od lokálních dodavatelů v perfek... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 500
 Kč
Ustajeni
Ustajeni
Před 3 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabizime ustajeni 24/7 v Horach u Karlovych Varu. Smisene 6 clenne stado 3 kobyl a 3 valachu v rozmezi 4 az 22 let Krmeni 2x denne, seno v sitich po cely rok 6 hektaru pastvin rozdelene do 9 mensich Sluzby si zajistujeme samy ranni a vecerni krmeni a kydani pristresku... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 200
 Kč
Ustájení v krásné přírodě u Brna
Ustájení v krásné přírodě u Brna
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme ustájení v Zálesné Zhoři, dobrá dostupnost z D1 (Brno-Praha), 25km od Brna, dosah integrované dopravy. Ranč leží na okraji lesa, krásná krajina na vyjížďky, v blízkosti jsou dva rybníky, ve kterých je možnost plavení koní. Koně chodí na celý den na pastvinu a na noc do boxu. Ranč je vhodný pro rekreační jezdce i pro sportovní koně. V případě zájmu nabízíme westernový výcvik závodních a rekreačních koní, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 000
 Kč
Nabízíme pastevní ustájení koní 10km od Plzně ve Smědčicích
Nabízíme pastevní ustájení koní 10km od Plzně ve Smědčicích
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
RANCH 79 s.r.o.v obci Smědčice nabízí pastevní ustájení 24/7 pro koně v rodinné stáji 10km od Plzně. Nabízíme: -rozsáhlé, kvalitní a pravidelně udržované pastviny, celkem 16 hektarů s přístřešky -pastviny jsou oploceny dřevěnými ohradami, pásky používáme výjimečně -na každé pastvině je přístřešek a vždy voda k dispozici -krmíme velmi kvalitním senem -jádro dle denní potřeby koně + speciální minerální lizy a minerály -koně máme rozdělené do menších stád podle druhu koně a vzájemné snášenlivosti -v zimním počasí jsou k dispozici kvalitní zpevněné pískové výběhy s přístřešky, které 2x denně uklízíme -minerální a solné lizy stále k dipozici -v ceně za ustájení je kompletní krmivo pro koně. (krmení koně je spočítáno pro koně v dobrém výživovém stavu) V době pastevní sezony jsou koně na pastvinách. Pastevní sezona je většinou od 1.5. do 30.10. záleží na počasí a na růstu trávy. V zimním období jsou koně na vybrané pastvině. V případě velkého mokra jsou koně ustájeni na pískových výbězích př... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 000
 Kč
Nabízíme boxové ustájení pro koně 10km od Plzně
Nabízíme boxové ustájení pro koně 10km od Plzně
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
RANCH 79 nabízí boxové ustájení v rodinné stáji 10km od Plzně v obci Smědčice. Režim 12/12, nebo dle potřeby koně. Kůň je zaváděn na noc do boxu, přes den je vyváděn na pískový výběh, nebo pastvinu, jak si majitel bude přát. Nebo může pobývat celý čas v boxu, dle přání majitele. Boxy jsou venkovní vzdušné o velikosti 3x3m. Každý box má svojí vyhřívanou napáječku. Krmení koně je praktikováno do boxu. Pro koně máme připravené: -kvalitní seno 2x denně, -jádro dle denní potřeby koně + speciální minerální lizy a minerály přímo v boxu -v ceně za boxové ustájení je kompletní krmivo pro koně. - v ceně je zavádění a vyvádění koně na výběh, mistování boxu a výběhu.podestýlka, minerální lizy a kompletní krmení -kompletní servis, Pro majitele koní je v ceně za ustájení k dispozici: -s... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 000
 Kč
Pastevní ustájení pro koně
Pastevní ustájení pro koně
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme pastevní ustájení v soukromé stáji. Pevné ohrady s el. ohradníkem v uzavřeném areálu. Seno,Voda nonstop v ohradě. Přístřešek v každé ohradě. K dispozici velká kruho... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 000
 Kč
Ustájení koní  , jízdárna, pastva , Kolín
Ustájení koní , jízdárna, pastva , Kolín
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme ustájení koní, Starý Kolín , vnitřní a venkovní jízdárna, pastva , pěkné boxy, Praha kousek,
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pronajem půjčovna dodavek mikrobus
Pronajem půjčovna dodavek mikrobus
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Vyzvednutí možné každý den - Praha 9 ujezd nad lesy. / Ricany u Prahy CENA: den: 1 400 Kč (24 hod.) týden: 7 600 Kč měsíc: 26 000 Kč 3 měsíce a déle = 21 000 Kč měsíčně FORD Transit - Verze 330l - 9 míst k sezeni + kufr 1,5m - nízká spotřeba 8-9 l/100km - vozidlo v dobrém stavu vhodné i na dlouhé cesty. - Auta jsou ve stavu bez koroze (spolehlivé a reprezentativní auta) Peugeot boxer - Verze l2h2 - 9 míst + 1,5m kufr -... (více v detailu)
Středočeský kraj
650
 Kč
Nabízím pronájem koně
Nabízím pronájem koně
Pronájem 19-letého valacha v dobrém zdravotním a fyzickém stavu. Je ježděn ve westernovém sedle a využíván k rekreačním vyjížďkám. Důvod pronájmu: majitel je starý a jeho zdravotní stav nedovoluje jízdu v sedle. Koník je celoročně ve venkovnímu ustájení na farmě v Solopiskách - okres Praha-záp... (více v detailu)
4 000
 Kč
Nabízím ustájení v rodinné stáji v Berouně
Nabízím ustájení v rodinné stáji v Berouně
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme ustájení 24/7 v malé rodinné stáji. Přijmeme nekonfliktního valacha menšího plemene do cca 155 cm. Vzhledem ke složení stáda ideálně plemene arab, qh…Krmení senem pomocí sítí celoročně. Přístřešky i padocky se každý den uklízejí, v zimě nastlané slámou. Pastviny se pravidelně sbírají a střídají. K dispozici je písková jízdárna, kruhovka, sedlovna, krmírna, mycí místo a uvaziste. V případě... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pastevní ustájení
Pastevní ustájení
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím ustájení pro nenáročné majitele koní. Jedná se o klasické pastevní ustájení, kde ovšem psychika a spokojenost koní je na prvním místě. Máme srdce na pravém místě a koně jsou u nás ti nejdůležitější. Klidné a harmonické stádo je toho důkazem. Kterého je i součástí naprosto slepá kobylka a to již druhým rokem :) Proto přijmeme pouze... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 000
 Kč
Pronájem kontejneru na skladování
Pronájem kontejneru na skladování
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Pronájem skladu z lodního kontejneru Dostupnost 24/7 Užitná plocha : 13.8 m2 / 33 m3 Cena od 2.000 Kč bez DPH / měsíc 700 Kč bez DP... (více v detailu)
Jihočeský kraj
700
 Kč
Pronájem garáže / osobních mini skladů / kontejnerů v Chrudi
Pronájem garáže / osobních mini skladů / kontejnerů v Chrudi
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Pronájem garáže / osobních mini skladů / kontejnerů v Chrudimi Nestačí Vám už sklep? Nesehnali jste garáž na motorku ? Skladujte své věci u nás v NOVÝCH zabezpečených kontejnerech – čisté, suché, uzamykatelné v hlídaném areálu pod dohledem kamer napojených na pult centrální ochrany. Vhodné jak pro jednotlivce tak i pro fir... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 400
 Kč
Pastevní Ustájení vhodné i pro dušné koně
Pastevní Ustájení vhodné i pro dušné koně
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím pastevní ustájení ve stáji pro 16 koni volný je od října 1 nově zprovozněny výběh s 2 přístřešky pro 2 koně.V ceně seno a voda a liz nonstop,2x denně příkrm a kontrola koně,dekovani, ošetřování,vybírání výběhu 1x týdne,p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 000
 Kč
Ustájení koní 24/7
Ustájení koní 24/7
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Stáj Dalbett nabízí pastevní ustájení koní v krásném prostředí křivoklátských lesů. Ve stáji je veškeré potřebné zázemí pro koně i jejich majitele včetně sedlovny, klubovny, soc. zařízení a sprchy, sprchovacího boxu s teplou vodou, celodenní dohled a kontrola koní. K dispozici je osvětlená písková jízdárna se skokovým materiálem, písková kruhovka prům 17m. Koně chodí treky na pastvu, cca 8ha pastevních výběhů jsou rozdělené na části a spásány postupně, část výběhů ... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Salon krásy nabízí pronájem míst pro kadeřnice a nehtarku
Ahojte dívky. Hledáme do krásného salonu v Praze na Smichově 2 kadeřnice, které by měly zájem si pronajmout své místo. Cena jednoho místa k pronájmu pro kadeřničku je 9000 cz za měsíc . Rovněž nabízíme pron... (více v detailu)
PRONÁJEM VOZIDLA ŠKODA OCTAVIA IV, STYLE, 2.0 TDi, DSG, R.V.
PRONÁJEM VOZIDLA ŠKODA OCTAVIA IV, STYLE, 2.0 TDi, DSG, R.V.
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
PRONÁJEM VOZIDLA ŠKODA OCTAVIA IV, STYLE, 2.0 TDi, DSG, R.V.2021, NA TAXI / UBER / BOLT. Vozidlo splňuje kategorii KOMFORT. CENA PRONAJMU VOZIDLA / TÝDEN je 5.990- Kč MOŽNOST flotily pro TAXI , UBER, BOLT. SPOLUPRACUJEME S VIP FLOTILOU, UBER, BOLT. Flotila vyplácí každou středu !!! Naše nabídka je s plným servisem včetně pneu zimni / letní... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 990
 Kč
Nabízím výkopové práce / pronájem bagru
Nabízím výkopové práce / pronájem bagru
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízím výkopové práce s obsluhou, ale také i pronájem minibagru značky Kubota o váze 1,6t.Kvalitní a silný pomocník na každou stavbu, rekonstrukci domu i zahrady. Vhodný pro výkopové práce jako jsou: bazén, kanalizace, přípojka plynu a jiné. K bagru dostanete tyto lžíce:20, 40,pevná svahová lžíce 98cm. Hydraulická svahová lžíce 105 cm / 200 kč / den. Díky systému roztažení pásu 990 - 1240 mm je i jeho průjezd úzkým prostorem , stabilita v terénu velkou výhodou. Ovládání mi... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 100
 Kč
Nabídka ustájení
Nabídka ustájení
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ustájení 20 minut od Černého mostu směr Lysá nad Labem. Venkovní boxy, vnitřní boxy a možnost v dobrém počasí nechat přes noc koně venku. Individuální péče. Zkušenosti s bezzubými koňmi, máčení krmení, příkrm 2x denně, seno k dispozici v zimě, ale i v létě při špatné pastvě. Dekování, maskování bez příplatků. Jízdárna, kruhovka, sedlovna, zázemí pro jezdce, dvě stří... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 000
 Kč
PRONÁJEM UBER BOLT WOLT TAXI SOUKROMĚ
PRONÁJEM UBER BOLT WOLT TAXI SOUKROMĚ
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
PRONÁJEM ŠKODA OCTAVIA 3 1,6 TDI K DLOUHODOBÉMU PRONÁJMU. SOUKROMÉ ÚČELY , ROK 2014 Auto po kompletním... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 000
 Kč
Pronájem byt 45m2 2+kk+ Lodži  Blatna Strakonic
Pronájem byt 45m2 2+kk+ Lodži Blatna Strakonic
Přidáno včera - Jihočeský kraj - ANNONCE
Pronájem byt 45m2 2+kk+ Lodži Blatna Strakonic.Nabízíme k pronájmu byt o velikosti 2+kk, 45 m2. Nájem činí 9 500 Kč + 5 500 Kč poplatky. Byt se nachází na adrese Ulice Nad Lomnicí, Část obce Blatná, okres Strakonice. Jedná se o byt v osobním vlastnictví, umístěný ve čtyřpodlažní cihlové budově. Stav objektu je velmi dobrý a byt je částečně vybaven. Nachází s... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 500
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 40 m², Sokolov, ul. Švabinského
Pronájem bytu 2+kk, 40 m², Sokolov, ul. Švabinského
Před 2 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem krásného bytu 2+kk, v žádané lokalitě v bezprostřední blízkosti veškeré občanské vybavenosti. V bytě proběhla částečná rekonstrukce. Byt je vhodný k okamžitému nastěhování, je k dispozici sklep. Nájem činí 7... (více v detailu)
Karlovarský kraj
7 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, Jirsíkova ,Kácov
Pronájem bytu 1+1, Jirsíkova ,Kácov
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
pronájem bytu 1+1 v centru Kácova. Byt je k nastěhování, voda z vlastního vrtu, kanalizace obecní. Topení alternativní, el. přímotopy a moznost instalace krbových kamen. Kácov je městys s občanskou vybaveností, obchody, hotel, v blízkosti ... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 000
 Kč
Dlouhodobý pronájem Bytu 2+1 Veselí nad Moravou 83m2, 2.NP
Dlouhodobý pronájem Bytu 2+1 Veselí nad Moravou 83m2, 2.NP
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dlouhodobý pronájem Bytu 2+1 Veselí nad Moravou 83m2, 2.NP. Nájem činí 10.500,- Kč a to bez zálohy inkasa, které bude hrazeno vždy po skonče... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Práce a služby