ZAPISOVATEL/KA

Před 34 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
plat dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., 7. plt. tř. d Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

REFERENT/KA ODBORU STAVEBNÍHO A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Před 3 dny - AVIZO_CZ
REFERENT/KA ODBORU STAVEBNÍHO A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Přidejte se k nám a aktivně přispějte k ochraně životního prostředí v našem městě! MÍSTO PŮSOBENÍ: správní obvod obce s rozšířenou působností města Česká Třebová. CO OD VÁS OČEKÁVÁME: • středoškolské vzdělání s maturitou, nebo vyšší odborné vzdělání (obor stavebnictví), nebo bakalářské a vyšší vzdělání v oblasti architektura, stavebnictví nebo právo (nejlépe v oboru vodní hospodářství, vodohospodářské stavby), variantně zkoušku odborné způsobilosti podle zákona č. 254/2001 Sb., o vodách, nebo podle zákona č. 283/2021 Sb., stavební zákon (popř. zákona č. 50/1976 Sb., 183/2006 Sb.), • splnění předpokladů pro vznik pracovního poměru úředníka dle § 4 zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících, • rozhodování ve správním řízení v záležitostech vodních staveb a děl, kontrolní a dozorová činnost na úseku vodního hospodářství, vydávání povolení k nakládání s povrchovými a podzemními vodami, • chuť učit se nové věci, • samostatnost, flexibilitu, psyc... (více v detailu)
Neuvedeno
Fyzioterapeut/kla
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Péče o pacienty na ambulantním oddělení fyzioterapie. Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené, indispoziční volna, měsíční odměny, příspěvek na stravu, finanční i časová po... (více v detailu)
Neuvedeno
VŠEOBECNÁ SESTRA/BRATR
Před 2 dny - AVIZO_CZ
NÁSTUP IHNED. I ABSOLVENTI. Životopisy zasílejte kontaktní osobě paní Alici Štěpánkové na e-mail: alice.stepankova@domovurybnika.cz. Tel.: 582 305 248 Pracoviště: Víceměřice. Pracovní doba: nepřetržitý provoz, 12ti hodinové směny dle rozpisu služeb. Požadujeme: střední zdravotní škola, vyšší odborné vzdělání v oboru všeobecná sestra, odborná způsobilost dle zák. č.... (více v detailu)
Neuvedeno
POMOCNÝ KUCHAŘ/KUCHAŘKA
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kontaktní osoba Mgr. Kateřina Dvořáková, tel. 582 321 401, e-mail: kdvorakova@csspv.cz Pracovní doba: jednou za 14 dní víkendové směny, běžná pracovní doba od 5:00 - 13:30, výborná dostupnost - MHD, cyklostezky Náplň práce: pomocné práce v kuchyni, příprav... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič/řidička MKD
Před 3 dny - AVIZO_CZ
ŘP C, možnost vysílání na služební cesty po EU, délka týdenní pracovní doby se řídí dle nařízení evropského parlamentu a rady (ES) č. 561/2006 ze dne 15.3.2006. V... (více v detailu)
Neuvedeno
AUTOMECHANIK/AUTOMECHANIČKA
Před 2 dny - AVIZO_CZ
I ABSOLVENTI. Strukturovaný profesní životopis zašlete na e-mail: premysl.kristek@forteas.cz, tel. 775 750 345 (volat 6:00-14:30), osobně Mostkovice 529 mezi 6:00-14:30 Pracovní doba: Po-Pá 6:00-14:30 hod. Požadujeme: praxe v oboru výhodou, samostatnost, pečlivost, manuální zručnost Náplň práce: oprava a údržba vojenské techniky, strojů, provádění preventivních prohlídek a preventivní údržby, techniky, strojů a zaří... (více v detailu)
Neuvedeno
OBCHODNÍ ZÁSTUPCE / OBCHODNÍ ZÁSTUPKYNĚ STAVEBNIN
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Nástup možný ihned. Náplň práce: péče, udržování a rozvoj obchodních vztahů se stávajícími odběrateli a aktivní vyhledávání nových odběratelů, zpracování a pravidelné vyhodnocení cenových nabídek, poskytování poradenské služby odběratelům k prodávanému sortimentu, vedení a aktualizace databází o zákaznících, pravidelný monitoring údajů o prodejích a monitoring konkurence. Požadavky na kvalifikaci: SŠ - staveb... (více v detailu)
Neuvedeno
VEDOUCÍ LISOVNY PLASTŮ
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kontaktní osoba Hrubanová Eva DiS., tel.: 731152542, e-mail: personalni@kp-kopro.com Náplň práce: celkové vedení výroby, zodpovědnost za plánování, příprava, rozdělení a koordinace prací na lisovně. Kontrola termínů a optimalizace postupů pro lisovnu. Zodpovědnost za vedení cca 2... (více v detailu)
Neuvedeno
MONTÁŽNÍ DĚLNÍK / MONTÁŽNÍ DĚLNICE
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Společnost PROMA REHA, s.r.o., člen skupiny VCL Group, český výrobce vybavení pro zdravotnická zařízení - výrobní závod v Meziměstí, hledá posilu do svého týmu - zaměstnance/zaměstnankyni na pozici MONTÁŽNÍ DĚLNÍK. Jeho/jejím hlavním úkolem bude kompletace zdravotnických prostředků na montážní lince. Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení, jednosměnný provoz. Nástup možný ihned. Hrubá mzda od 120 Kč/hod. do 140 Kč, po zapracování možnost navýšení. Náplň práce: manipulace a příprava dílů před montáží, montáž zdravotnických prostředků na montážní lince. Požadavky: střední odborné vzdělání - vyučení (obor strojní), znalost práce se základními měřidly a ručním nářadím, vysoké pracovní nasazení a orientace na kvalitu a výsledky své práce. Zaměstnavatel nabízí: dlouhodobé a stabilní zaměstnání ve strojírenském oboru, samostatnou i týmovou... (více v detailu)
Neuvedeno
VŠEOBECNÁ SESTRA
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu určitou (1 rok) s možností prodloužení na dobu neurčitou, turnusové služby. Pozice je vhodná i pro absolventy/absolventky. Požadavky: odborná způsobilost k výkonu povolání všeobecné sestry podle zákona č. 96/2004 Sb. v platném znění. Zaměstnavatel nabízí: plat dle praxe, 5 týdnů dovolené, příspěvk... (více v detailu)
Neuvedeno
Dělník / Zámečník / Obráběč kovů (m, ž)
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Hledáme pracovníky do výroby strojních zařízení Požadujeme: SŠ nebo odborné vyučení technického směru Praxe v oboru - výhodou (vyšší platové ohodnocení) Zaměstnanecké výhody: Stravné, 25 dní dovolené, příspěvek na živ... (více v detailu)
Neuvedeno
REFERENT/KA ODBORU VEDLEJŠÍHO HOSPODÁŘSTVÍ
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Platová třída Zařazení do platové třídy bude provedeno dle Nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě. Předpoklady pro vznik pracovního poměru Úředníkem se může stát fyzická osoba, která: - je státním občanem České republiky, popř. osoba, která je cizím státním příslušníkem a má v České republice trvalý pobyt, - dosáhla věku 18 let, je způsobilá k právním úkonům, je bezúhonná ve smyslu ustanovení § 4 odst. 2 zákona o úřednících, ovládá jednací jazyk, splňuje další předpoklady pro výkon správních činností stanovených zvláštním právním předpisem. Další požadavky - dosažené vzdělání: minimálně SŠ vzdělání ukončené maturitní zkouškou - nejlépe stavebního oboru, - dobrá uživatelská znalost PC, - řidičské oprávnění skupiny B, - organizační a řídící schopnosti, samostatnost, spolehlivost, zodpovědnost, časová flexibilita, ochota dále se vzdělávat, odolnost vůči stresu. Dále uvítáme - praxi v oblasti veřejné správy, - zkoušky odborné způsobi... (více v detailu)
Neuvedeno
Vedoucí údržbář/údržbářka
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Skuteč státní občan ČR, u cizích státních občanů trvalý pobyt v ČR - dosažení věku 18 let, způsobilost k právním úkonům, ovládání jednacího jazyka - bezúhonnost v dosavadním životě. Požadavky na uchazeče: - střední odborné vzdělání, technické zaměření výhodou (výuční list, maturita) - praxe v oblasti údržby výhodou - zkušenosti s vedením menšího týmu výhodou - vysoké pracovní nasazení, časová flexibilita, důkladnost, spolehlivost a samostatnost - organizační a komunikační dovednos... (více v detailu)
Neuvedeno
ODBORNÝ REFERENT / ODBORNÁ REFERENTKA - PORADCE / PORADKYNĚ pro klienty v Oddělení poradenství a dal
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Název projektu: Věk není překážkou (VNP). Na pracovním místě jsou vykonávány zejména následující činnosti: provádí předvýběr klientů před vstupem do projektu a zajišťuje jejich vstup do projektu; provádí účastníka celým projektem; provádí individuální posouzení situace a předpokladů účastníka; zpracovává "Záznam aktivity účastníka projektu"; vyplácí účastníkům doprovodná opatření; podílí se na vyhledávání zaměstnavatele s potenciálem přijímat účastníky projektu; podílí se na vytváření a dalším rozvoji sítě regionální spolupráce s cílem identifikovat ekonomicky neaktivní osoby s pracovním potenciálem (komunikace se zařízeními sociálních služeb, vzdělávacími institucemi, nestátními neziskovými organizacemi apod.); poskytuje poradenství k právům a povinnostem zaměstnavatelů, vyplývajících ze zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů; poskytuje individuální a skupinové poradenství klientům; vede příslušnou administrativu spojenou s realizací klíčových aktivit pr... (více v detailu)
Neuvedeno
ŘIDIČ / ŘIDIČKA VZV
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Co očekáváme od uchazečů? střední odborné vzdělání s výučním listem oprávnění k řízení vysokozdvižného vozíku (v případě skončení platnosti zajistíme interní proškolení) praxi na stejné pozici ve výrobní společnosti manuální zručnost, aktivní přístup k práci, zodpovědnost, pečlivost ochotu pracovat ve vícesměnném provozu Co Vám nabízíme? zázemí dlouhodobě prosperující výrobní společnosti působící v oblasti automotive práci na hlavní pracovní poměr, jistotu stabilního zaměstnání motivační mzdové ohodnocení, ... (více v detailu)
Neuvedeno
Administrativní pracovník/pracovnice
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Životopis zasílejte e-mailem: info@eurodone.eu Požadujeme: znalost polského a českého jazyka slovem a písmem. praco... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič/řidička MKD
Před 3 dny - AVIZO_CZ
D ŘP C+E, možnost vysílání na služební cesty po EU, délka týdenní pracovní doby se řídí dle nařízení evropského parlamentu a rady (ES) č. 561/2006 ze dne 15.3.2... (více v detailu)
Neuvedeno
STROJÍRENSKÝ DĚLNÍK / STROJÍRENSKÁ DĚLNICE
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu neurčitou, třísměnný provoz. Kontakt zasláním životopisu na e-mail: personalni@karsit.cz pracov... (více v detailu)
Neuvedeno
Účetní všeobecní
Před 2 dny - AVIZO_CZ
První kontakt se zaměstnavatelem e-mailem. Upřesňující informace: požadujeme minimálně 5 let praxe na pozici účetní Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené, příspěvek na strav... (více v detailu)
Neuvedeno
Kuchař/kuchařka
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Způsob kontaktu: DOMLUVIT TERMíN NÁVŠTĚVY PŘEDEM tel. nebo e-mailem!!!! - e-mailem: ucetni2@pivovar-kynsperk.cz - telefonicky: 778 009 057 Místo výkonu práce: - Sokolovská 4... (více v detailu)
Neuvedeno
Manipulant - pro zámečnickou výrobu
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kontakt:osobně po tel. dohodě v době od 8-14 hodin, emailem. Požadavky: - min. výuční list, mamuální zručnost, důslednost, spolehlivost, praxe na podobné pozici - vítána, Náplň práce: - kompletace a balení jednotlivých dílůzakázky dle rozpisu, drobné montážní práce Nabízíme: - zajímavou tvůrčí práci pro naše zákazníky: Amazon, Holba, Dyson, Adidas, Calvin Klein Zázemí stabilní společnosti s orient... (více v detailu)
Neuvedeno
ČÍŠNÍCI/SERVÍRKY
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Životopisy zasílat e-mail: kolibautrikralu@seznam.cz. Osobní kontakt po tel. domluvě pan Vlach 604 113 091 (volat v době 8:00-16:00 hod.) Požaduje... (více v detailu)
Neuvedeno
OPERÁTOR/OPERÁTORKA CALLCENTRA
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Životopisy zasíleje na email: martin.svozil@smsfinance.cz Náplň práce: navolávání obchodních schůzek pro naše poradce, nejedná se o prodej po telefonu Nabízíme: možnost... (více v detailu)
Neuvedeno
Administrátor GIS
Před 2 dny - AVIZO_CZ
POŽADUJEME - VŠ vzdělání technického směru - základní znalost práce s geografickým informačním systémem, výhodou znalost Misys - znalost práce s Bentley Microstation výhodou - samostatnost, aktivitu, komunikativnost - řidičský průkaz B Pracovní náplň: - komplexní správa geografických informačních systémů - GIS Misys - pro naše zákazníky, především z řad měst a obcí - příprava a aktualizace dat GIS (Katastr, digitální technická mapa, územní plánování, správa majetku) - vlastní sběr dat v terénu - aktualizace GIS u zákazníků, instalace nových produktů - komunika... (více v detailu)
Neuvedeno
Asistent/ka E-shop
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Zpravování E-shopu. Uchazeči se hlásí e-mailem - posílejte životopis na info@domaci-prace.cz; osobně na adrese Tovární 190 , Loket 357 33, 7.00-14.00 hod. nebo t... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce