Hledám pronájem místnosti na léto

PlaceholderNo Image
Před 58 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám pronájem místnosti na klidném místě, v přírodě, v době o letních prázdninách. Jsem žena, 60... (více v detailu)
Před 58 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Pronájem místnosti pro kosmetiku
Pronájem místnosti pro kosmetiku
Před 2 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
V Salonu Goldvisage nabízíme pronájem místnosti na kosmetické služby na 2 dny v týdnu.
Před 2 dny
Hlavní město Praha
5 900
 Kč
Pronájem apartmánu na horách, Krkonoše
Pronájem apartmánu na horách, Krkonoše
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Dovolená - Léto na horách v apartmánu Rokytnice nad Jizerou, Krkonoše, chata Švadlenka. Mimořádná akce na léto, týden za cen... (více v detailu)
Před 4 dny
Liberecký kraj
11 900
 Kč
Pronajmu mini karavan Caretta 1500
Pronajmu mini karavan Caretta 1500
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pronajmu minikaravan Caretta 1500 Pronajem od So- So 12-13h červenec: 29.6.-6.7. - Sperlinova 6.7.-13.7. - 13.7.-20.7. 20.7.-27.7. - Stanek srpen: 27.7.-3.8. 3.8.-10.8. 10 - 17.8. - Baron 17.8.-24.8. 24.8.-31.8. zakl. info: od r. 2020 pronajímám TEARDROP, mini-KARAVAN CARETTA, kompletně vybavený přívěs pro 2 osoby ( letiště 200x 150cm ) , včetně vybavené kuchyně s plyn. vařičem, kompres. lednicí, 40l nádrží na vodu s dřezem a baterií, campingovým nábytkem a grilem DLE DOMLUVY, také možnost pronájmu: 1. střešního stanu - Maggiolina Airlander M ( pro dalsi 2 os. ) 2. zahradního shelteru (altánu) Coleman / neplést s markýzou ta neni soucasti karavanu / 3. střešního boxu Thule Excellence XT, 500l dva nosice kol Thule ProRide jsou soucasti karavanu ev. v případě zajmu i nafukovací lodě Baraka “Vlastní - Potřebujete, jen spacák “ :-) Přívěs je trvale k dispozici v Ostravě, ideální lokace pro Moravany k jeho vyzvednuti na cesty do Skandinávie, kde platí zákon o “VOLNÉM UŽÍVÁNÍ PŘÍRODY”... (více v detailu)
Před 2 dny
Moravskoslezský kraj
1 100
 Kč
PlaceholderNo Image
Hledám pronájem domu na léto za rozumnou cenu pro 3
Před 6 dny - BAZOS
Hledám pronájem domu nebo chaty na léto za rozumnou cenu. Klidně na 1 měsíc. Jde mi o mož... (více v detailu)
Před 6 dny
Neuvedeno
Nabízím pronájem koně
Nabízím pronájem koně
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu 10ti letou kobylku (ST). Ráda bych někoho zkušeného, kdo by mohl dojíždět vícekrát týdně (po domluvě) a kobylce se věnovat. Postarat se, odjezdit, popř. práce ze země. Kobylka je velmi hodná, ale z důvodu přesunutí do nové stáje, kde přešla ze samotného výběhu do stáda, začala být živá a k ostatním koním přilnula. Tudíž se jí m... (více v detailu)
Před 10 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem obytný vůz Fiat Ducato super cena léto
Pronájem obytný vůz Fiat Ducato super cena léto
Před 12 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Pronajmu, půjčím skvěle vybavený pohodlný zánovní obytný vůz, automobil, dodávku Fiat Ducato XGO. Pro 4 osoby na jízdu i spaní.V ceně dálniční známka: CZ, A.Poslední volné termíny: Srpen- od 19 do 23.8.(5 dní) celková cena za celý termín- 11900Září- od 6 do 20.9 cena den od 2590 Kč.Říjen,Listopad - od 4.10 neomezeně cena den od 1890Havarijní pojištění s 5% účastíNadstandartní vybavení solární panel pro absolutní nezávislost rezervní kolo,tažné zařízení aj.Vůz je vybaven i na zimní... (více v detailu)
Před 12 dny
Jihočeský kraj
1 890
 Kč
pronajem karavanu 4+1
pronajem karavanu 4+1
Před 16 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Volné termíny- 21.6.-30.6., 1.7.-25.7. , 20.8.-31.8. Září volné Parametry přívěsu Počet osob pro spaní: 4+1 Celková hmotnost: 1 300 kg Provozní hmotnost: 960 kg Rozměry: D 6,1m / Š 2,2m / V 2,5m Pokud maximální technicky přípustná hmotnost celé soupravy (auto + obytný přívěs) nepřesáhne 3500 kg, stačí Vám po celé EU řidičský průkaz skupiny B. Karavan, je připraven pro cestování i nezávisle na kempech. Je vybaven vlastním zdrojem energie pro vaření, svícení, topení, mytí se, vhodné pro zastavení kdekoli. Vybavení Vytápění s rozfukem na plyn/12V/220V Lednice s mrazákem na plyn/12V/220V Nerez tříplotýnka, dřez Koupelna s WC a sprchovým koutem Nádrž na čistou vodu 45l Termorolety, moskytiéry Střešní okna Mnoho úložného prostoru Úložný prostor přístupný zvenčí Nosič na 2 kola (v ceně nájmu) Bojler na 220V Slunečni střecha markýza, venkovní koberec ( zdarma při 4 a více dnu jina... (více v detailu)
Před 16 dny
Ústecký kraj
1 100
 Kč
Dovolená na Vysočině v bývalém vodním mlýnu - léto 2024
Dovolená na Vysočině v bývalém vodním mlýnu - léto 2024
Před 16 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Přijďte a zažijte nezapomenutelný víkend v našem kouzelném historickém mlýně! Tento malebný mlýn, obklopený nádhernou přírodou, je ideálním útočištěm pro ty, kteří hledají klid a relaxaci. Využijte naši exkluzivní kulečníkovou místnost, kde si můžete zahrát a užít si chvíle zábavy s přáteli nebo rodinou. Procházejte se po okolních lesích, obdivujte krásy přírody a načerpejte novou energii v našem útulném a autentickém prostředí. Rezervujte si svůj po... (více v detailu)
Před 16 dny
Kraj Vysočina
19 900
 Kč
Chata MATY - Dolní Dvůr - Krkonoše
Chata MATY - Dolní Dvůr - Krkonoše
Před 16 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám celoroční ubytování v klidné části obce Dolní Dvůr v centrální části Krkonoš. Kapacita chaty je 25 lůžek. Pokoje jsou vybaveny umyvadlem, sociální zařízení je společné na patře. K dispozici je nově zrekonstruovaná kuchyně s plynovými sporáky, mikrovlnou a multifunkční troubou, varnou konvicí, lednicí a veškerým nádobím. Dále je možné využít společenskou místnost s TV. Na celé chatě je dostupné WiFi připojení k internetu. Uschování kol, lyží a jiného vybavení je samozřejmostí. Pří... (více v detailu)
Před 16 dny
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Pronájem karavanu
Pronájem karavanu
Před 23 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Nabízíme pronájem karavanu Volné termíny na léto 2024
Před 23 dny
Kraj Vysočina
1 500
 Kč
Ubytování- pronájem apartmán Šumava / Bavorský les
Ubytování- pronájem apartmán Šumava / Bavorský les
Před 23 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Nabízím zařízený apartmán na Šumavě, na NĚMECKÉ straně, u hory Almberg 1050mnm, pouze 5KM za hranicemi (Strážný). Moderní objekt hotelovo-apartmánového typu. Velikost cca 20 m2 -vhodné pro rodiče plus max 2 menší děti, tj velká dvojpostel + rozkládací křeslo + dočasné juniorské lůžko. Vlastní WC, sprchový kout, české TV, lednice, zařízený kuchyňský kout atd. STRAVOVÁNÍ VLASTNÍ. Zdarma pingpong,kulečník i sauna atd. V ceně i wifi, kolárna/lyžárna a p... (více v detailu)
Před 23 dny
Jihočeský kraj
6 000
 Kč
Privátní let balónem pro dva
Privátní let balónem pro dva
Před 25 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Poukaz na privátní let balónem pro dva, poukaz platí do 24.1.2025, Místo odletu i čas lze domluvit d... (více v detailu)
Před 25 dny
Zlínský kraj
12 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Hledám brigádu, nebo částečný úvazek
Před 26 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám brigádu/práci na částečný úvazek, nebo výpomoc. Prace několik let v laboratoři s admin. úkony Jsem nekonfliktní, zodpovědná, mobilní a flex., spolehlivá, komunikativní a z... (více v detailu)
Před 26 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Ubytování ve španělsku u pláže - přímo od majitele
Ubytování ve španělsku u pláže - přímo od majitele
Před 31 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím ubytování ve velkém apartmánu přímo u pláže a s nádherným výhledem ve Španělsku v La Matě na pobřeží Costa Blanca. Pláže jsou dlouhé a nachází se na nich i pár lagun, které slouží jako brouzdaliště pro nejmenší. Ubytování:- Rozloha 115m2 s dispozicí 4+1 (3 ložnice, obývací pokoj a kuchyň zvlášť)- Pro 6 osob- Slunná terasa 20m2 a vnitřní balkón 6m2 Vybavení:- Kuchyňská linka - úplně nová, poskytuje vše pro komfortní vaření, vybavená va... (více v detailu)
Před 31 dny
Hlavní město Praha
22 000
 Kč
Ubytování v Jizerských horách s bazénem
Ubytování v Jizerských horách s bazénem
Před 33 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Poskytujeme ubytování v 2-4 lůžkových pokojích v Jizerských horách v Tanvaldu. V létě otevřený krytý venkovní bazén, kde se lze koupat za každého počasí. K dispozici pokoje s koupelnou, 2 pokoje se samostatným kuchyňským koutem. V přízemí plně vybavená společná k... (více v detailu)
Před 33 dny
Liberecký kraj
450
 Kč
Pronájem 2 místností v suterénu
Pronájem 2 místností v suterénu
Před 35 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje exkluzivně pronájem 2 nebytových místností v ulici Bedřicha Smetany 55, Nymburk. Nabídněte vaší představu, k čemu by jste chtěli místnosti využít. Místnosti jsou v suterénu. K dispozici WC, přístup k vodě. Volné i... (více v detailu)
Před 35 dny
Středočeský kraj
4 500
 Kč
PlaceholderNo Image
hledam praci, bydleni pro muze
Před 35 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
hledam praci a bydleni pro muze Cech 44 let delal uz ruznou praci, od 15 let pracuje, je vyucenej prodavac, taky v tom ma praxi, dlouho prodaval v trafice, je milej, slusnej, veselej, taky rad vari takze taky pracoval v KFC, ted dela u zahradnika uz delsi dobu, uci se to, taky pracoval fyzicky na stavbach, nejvic ho bavi bud ta zahradnicina, nebo taky jeste ma moc rad zvirata, taky uz pracoval i kolem zvirat je spolehlivej, do prace vzdy prijde bydleni neni narocny, ale je kurak, takze kdyby tam byl balkon, terasa nebo zahrada bylo by to lepsi aby ostatni kourem neobtezoval, rad si da i pivo staci mu pristup do kuchyne, aby se mohl po praci v klidu najist, ohrat si jidlo nekdy i trochu pozdeji vecer slusna dohoda s ostatnimi, nech si muze kazdy uvarit, prat, uklizet, bezny veci... nechce prostredi kde jsou probl... (více v detailu)
Před 35 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem kancelářského prostoru, 40 m², Louny, ul. Mírové n.
Pronájem kancelářského prostoru, 40 m², Louny, ul. Mírové n.
Před 35 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem nebytového prostoru o velikosti cca 40 m2, v historické budově v samém středu náměstí v Lounech. Prostor je situovaný na jižní stranu, jedná se o prosluněnou a klidnou část objektu. Součástí nabízeného prostoru je vstupní místnost, kuchyňka s předmístností, hlavní místnost a za ní se nacházející uzavřený skladový prostor. Dále sociální zázemí s umyva... (více v detailu)
Před 35 dny
Ústecký kraj
6 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Hledám pronájem bytu v Praze Čakovice be
Před 38 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Řidič kamionu, 64 let hledám pronájem zařízeného bytu 1 kk a nebo 2+kk k pronájmu v Praze Čakovice bez realitky. Co nej... (více v detailu)
Před 38 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledáme paní na pravidelný úklid bytu
Hledáme paní na pravidelný úklid bytu
Před 43 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Dobrý den, hledáme někoho na pravidelný úklid našeho bytu na Smíchově. Byt má př... (více v detailu)
Před 43 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Hledám ženu z Brna a okolí
Před 45 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Já 56 letý rozvedený chlap, hledám ženu na vážný a trvalý vztah. Klidně se můžeš ke mě přistěhovat když budeš chtít nebo potřebovat... (více v detailu)
Před 45 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Hledám práci s možností home office
Před 49 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám práci s možností převážně na home office, nejlépe v oblasti cestovního ruchu. Jsem žena, 55 let SŠ. Znalosti: uživate... (více v detailu)
Před 49 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledam pecovatelku do Bavorska na min. 14 dni
Hledam pecovatelku do Bavorska na min. 14 dni
Před 57 dny - HYPERINZERCE
Dobry den, hledam nekoho kdo by minimalne 14 dni opatroval tatu v Bavorsku. Mama si potrebuje trochu oddechnout. Tata je po mrtvici na pul ochrnuty. Tatovi bude 80 let. Kazdy den k nemu chodi dvakrat p... (více v detailu)
Před 57 dny
Neuvedeno
Hledam pecovatelku na min. 14 dni do Bavorska
Hledam pecovatelku na min. 14 dni do Bavorska
Před 57 dny - HYPERINZERCE
Dobry den, hledam nekoho kdo by minimalne 14 dni opatroval tatu v Bavorsku. Mama si potrebuje trochu oddechnout. Tata je po mrtvici na pul ochrnuty. Tatovi bude 80 let. Kazdy den k nemu chodi pecov... (více v detailu)
Před 57 dny
1
 Kč
PlaceholderNo Image
Hledám ženu na vážný a trvalý vztah
Před 57 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Já 56 letý rozvedený chlap. Hledám ženu na vážný a trvalý vztah z Brna a okolí. Nechci už být sá... (více v detailu)
Před 57 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Cestování a ubytování