Montéři kovových konstrukcí

Před 170 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Montážní práce. Požadujeme spolehlivost, pracovitost. Pracovní doba 6.00 - 14.30 První kontak... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

RECEPČNÍ
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Pracovní doba od 10.00 do 22.00 hodin, přerušena hodinovou přestávkou. Anglický jazyk nutný (komunikace mezi personálem probíhá v AJ). Jedná se o práci na recepci Orient Spa. Pracovní poměr na dobu určitou 12 měsíců s předpokladem prodloužení na dobu neurčitou. V p... (více v detailu)
Neuvedeno
montér plastových oken (M/Ž)
Před 3 dny - AVIZO_CZ
montáž a demontáž plastových oken a dveří, fyzická zdatnost, zručnost, řid. průkaz B, zkušenost se zednickým zapracováním oken výhodou, prac. úvazek plný nebo dle dohody kon... (více v detailu)
Neuvedeno
ADMINISTRATIVNÍ PRACOVNÍK/CE - CALL CENTRUM
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Přijímání objednávek od zákazníka, příslušná administrativa. Požadujeme vysoké komunikační schopnosti, zvládnutí práce pod tlakem, flexibilitu. Pracovní doba po-pá 7:00-15:30, prac. poměr na dobu určitou na 1 rok s možností dalšího prodloužení. Nástup možný i... (více v detailu)
Neuvedeno
Montéři kovových konstrukcí
Před 7 dny - AVIZO_CZ
praxe v oboru min 1 rok podmínkou, práce s výkresovou dokumentací Možnost služebních cest v rámci Ústeckého kraje Hlásit se e-mai... (více v detailu)
Neuvedeno
svářeč nerezu, oceli (M/Ž)
Před 3 dny - AVIZO_CZ
-praxe, svářečský průkaz prac. doba 5:45-14:00 Osobní kontakt možný po předchozí telefonické domluvě pracovní poměr od:... (více v detailu)
Neuvedeno
Strojník sklářských zařízení
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Optimální strojírenské vzdělání, technické myšlení, spolehlivost, smysl pro detail, přesnost, týmová práce. Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené, stravování, příspěvek na penzijní připojištění, příspěvek na rekreaci, zaměstnanecké... (více v detailu)
Neuvedeno
kuchař/ka
Před 3 dny - AVIZO_CZ
-vzdělání v oboru kuchař nebo dlouhodobá praxe v tomto oboru -možnost prodloužení prac. poměru na dobu neurčitou Osobní kontakt možný po pře... (více v detailu)
Neuvedeno
skladník, řidič manipulačních vozíků a traktoru (M/Ž)
Před 3 dny - AVIZO_CZ
prac. doba po-pá 7:00 - 15:30 hodin (v sezóně so+ne dle potřeby) Osobní kontakt možný po předchozí tel. domluvě. pracovn... (více v detailu)
Neuvedeno
Kuchařka
Před 2 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Čtyřčlenná domácnost z Dolních Břežan hledá k u ch a ř k u na cca 3 – 4 hodiny denně na 2 - 3 dny v týdnu ve dnech a časech dle časových možností zájemkyně. Pracovní náplň tvoří zejména příprava snídaní na další den/dny, večeří pro 3 osoby, na víkend příprava obědů. Požadujem... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Svářeč/ka
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Náborový příspěvek 50.000,-- Kč. Pracovní doba 6-14:30 hod. Požadujeme svářečský průkaz ZM1 (další oprávnění výhodou, samostatnost, spolehlivost, zručnost, pracovitost, ochotu ... (více v detailu)
Neuvedeno
Asistent prodeje nábytku
Přidáno včera - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, který se zabývá maloobchodním prodejem kvalitního německého nábytku, hledáme vhodné kandidáty na pozici Asistent prodeje nábytku. Náplň práce: Obsluha lidí na prodejně, Písemná komunikace se zákazníkem e-mailem, Jednoduchá fakturace, Seznámení se sortimentem. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš strukturovaný životopis. Budeme Vás v nejbližší době kontaktovat. Společnost PŘEDVÝBĚR.CZ s.r.o. si ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Pracovník/pracovnice úklidu OZP
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Pracovní místo vyhrazeno zaměstnavatelem pro osoby se zdravotním postižením dle § 80, zákona č. 435/2004 Sb. Uchazeč/ka musí mít čistý trestní rejstřík. Pracovní doba ráno nebo odpoledne (od 6.30 nebo od 14.30 po-pá). Náplň práce: úklid kanceláří, společných prostor, soc. zařízení Uchazeč/ka o zaměstnání k... (více v detailu)
Neuvedeno
OPERÁTOR / OPERÁTORKA v dřevařské výrobě
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Nástup možný ihned. Pozice je vhodná i pro absolventy/absolventky. Požadavky: vyučení v technickém oboru, výhodou znalost práce v dřevařském oboru, možné montážní výjezdy. Zaměstnanecké výhody dle pře... (více v detailu)
Neuvedeno
uklízeč/ka
Před 3 dny - AVIZO_CZ
- kompletní úklid firemních prostor-šatna, kuchyň, sociální zařízení, chodby, kanceláře - prac. doba 2x až 3x týdně cca 4-6hod/týdně dle dohody -osobní ohodnocení za kvalitně odvedenou práci - práce vhodná pro maminky, os... (více v detailu)
Neuvedeno
Logistik / zkrácený úvazek (M/Ž)
Před 3 dny - AVIZO_CZ
NÁSTUP MOŽNÝ IHNED Náplň práce: " Výběr dopravních společností " Zajištění a objednávání dopravy " Komunikace s dopravci " Vystavování dodacích listů " Vyhodnocování efektivnosti Požadavky: " SŠ vzděl., praxe v logistice výhodou nikoliv podmínkou " Aj - výhodou " Řídící, organizační, komunikační dovednosti, týmová práce " Samostatnost a zodpovědnost " Flexibilita, vstřícnost, ochota učit se novému, systematičnost " Spolehlivost a loajalita " Dobrá znalost práce na PC (Word, Ex... (více v detailu)
Neuvedeno
Sociální pracovník/pracovnice
Před 3 dny - AVIZO_CZ
V případě zájmu nás kontaktujte: - emailem na:herkules.ddcv@seznam.cz, zašlete strukturovaný životopis - telefonicky na tel.č.: 474 624 285 v době PO - PA od 8,00 - 16,00 hod. a domluvit pohovor Požadujeme - vzdělání v oboru sociální práce, čistý trestní rejstř... (více v detailu)
Neuvedeno
Bezpečnostní pracovník/pracovnice - noční vychovatel/vychovatelka
Před 3 dny - AVIZO_CZ
V případě zájmu nás kontaktujte: - emailem na:herkules.ddcv@seznam.cz, zašlete strukturovaný životopis - telefonicky na tel.č.: 474 624 285 v době PO - PA od 8,00 - 16,00 hod. a domluvit pohovor Dohled u dětí v nočních hodinách. Požadujeme - čistý trestn... (více v detailu)
Neuvedeno
Montážní pracovníci - obsluha montážní linky
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Pracovní místa jsou vyhrazena pro osoby zdravotně postižené (OZZ,OZP). Přijmeme pracovníky na odpolední (přednostně), ale i na ranní směnu na obsluhu montážní linky. Jedná se o práci ve stoje, montování komponentů do automobilových světel ve výrobní hale. Pracovní doba 14-18:00 hod, 4 hodiny ... (více v detailu)
Neuvedeno
Všeobecná sestra se specializací v psychiatrii
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Uchazeči se hlásí e-mailem: tmt.sokolov@spc-slunicko.cz nebo tel. 725 179 013 v prac. dnech 8 až 14 hod. Požadujeme min. vyšší odborné vzdělání - všeobecná sestra se specializací v psychiatrii; práce v terénu (okres Sokolov), pracovní doba pondělí - pátek (ne víkendy a svátky), aktivní řidič (sk. B), ... (více v detailu)
Neuvedeno
Ostatní uklízeči a pomocníci
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Popis pracovní pozice - Úklid kanceláří, chodeb, sociálních zařízení apod. - Práce na zkrácený úvazek na pracovní smlouvu. Požadujeme - Spolehlivost, pečlivost, samostatnost. - Statut OZP (invalidní důchod) podmínkou. - Nástup co nejdříve. Nabízíme - Klouzavou p... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník/pracovnice úklidu OZP
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kontakt: telefonicky v pracovní dny od 7.30-16.00 hodin Pracovní místo vyhrazeno zaměstnavatelem pro osoby s invalidním důchodem dle § 80, zákona č. 435/2004 Sb. Pracovní doba pondělí až pátek od 15 hod. Nástup možný ihned. Náplň práce: úklid kanceláří, společných prostor a soc. zařízení. Uchazeč/ka o ... (více v detailu)
Neuvedeno
Svářeč (m/ž)
Před 3 dny - AVIZO_CZ
První kontakt: Biliková Eva, tel.: 602 230 572, Po - Pá 8 - 15 hod e-mail: administrativa@jelinek-mdt.cz Pracovní doba: 6:00 - 14:30 hod. Nástup možný ihned nebo dle dohody. Víkendy a svátky volné. Náplň práce: Svařování dle výkresů, umět v nich číst a orientovat se! Svařování metodou MIG. Požadujeme: Praxi v oboru Znalost čtení výkresové dokumentace Platné svářečské oprávnění Zodpovědnost a flexibilitu Manuální zručnost, samostatnost, spolehlivost, pečlivost. Nabízíme: Nástupní mzda 45.500 Kč HM, po zkušební době o 5.500 Kč HM více (= benefity specifikované níže) + příplatky dle zákoníku práce. Benefity: příspěvek za plnou docházku měsíčně ve výši 2.000,- Kč HM; hodnocení mis... (více v detailu)
Neuvedeno
Operátor CNC strojů (ohraňovací lis) m/ž
Před 3 dny - AVIZO_CZ
První kontakt: Biliková Eva, tel.: 602 230 572, 8 - 15 hod e-mail: administrativa@jelinek-mdt.cz Pracovní doba: Pouze ranní směna: 6:00 - 14:30 hod. Nástup ihned či po domluvě. Víkendy a svátky volné. Náplň práce: Ohýbat plechy na ohraňovacím lisu Nastavovat lis, včetně jednoduchých korekcí programů Číst z výkresové dokumentace Používat běžná měřidla pro práci s ohraňovacím lisem Zajištění pravidelné údržby stroje a nástrojů. Požadujeme: Zkušenosti na ohraňovacím CNC lisu nebo podobném CNC stroji Znalost čtení výkresové dokumentace Zodpovědnost a preciznost. Nabízíme: Nástupní mzda 45.000 Kč HM, po zkušební době o 5.500 Kč HM více (= benefity specifikované níže) + příplatky dle zákoníku práce. Benefity: příspěvek za plnou docházku měsíčně... (více v detailu)
Neuvedeno
Recepčný/recepčná
Před 2 dny - HYPERINZERCE
🆕 Recepčný/recepčná na menší, ale veľmi kvalitný hotel v Lech am Arlberg, pri lanovke, vysoká gastronómia, 2000€ netto, nástup začiatkom decembra 2024 - ZIMNÁ SEZÓNA ✅ A-6764 Lech am Arlberg, Rakúsko ✅ Od 2000€ netto ✅ Vždy je možná dohoda, alebo pripomienkovanie výplat – my sme tu pre vás, nie vy pre nás, preto stačí napísať, koľko si predstavujete, alebo rovno v skúšobnej dobe vypýtať viac ✅ Nástup začiatkom decembra 2024 ✅ Sezóna do cca polovice apríla 2025 ✅ Požadujeme prax na danej pozícii a lepšiu nemčinu ✅ Veľmi pekný TOP 4S Wellness hotel otvorený skoro celý rok mimo 3 týždňov po každej sezóne ✅ Pracuje sa 6 dní v týždni po 8 hodín ✅ Ubytovanie a strava zadarmo ✅ Pekné ubytovanie 4 minúty autom, autobusom, alebo 15 minút pešo ✅ Tím je medzinárodný: Slováci, Maďari, Chorváti, Rakúšania ✅ Tringelty sa rozdeľujú medzi kuc... (více v detailu)
Neuvedeno
Souschef
Před 2 dny - HYPERINZERCE
🆕 Souschef na menší, ale veľmi kvalitný hotel v Lech am Alberg, Rakúsko, pri lanovke, vysoká gastronómia, 2500€ netto, nástup začiatkom decembra 2024 - ZIMNÁ SEZÓNA ✅ A-6764 Lech am Arlberg, Rakúsko ✅ Od 2600€ netto ✅ Vždy je možná dohoda, alebo pripomienkovanie výplat – my sme tu pre vás, nie vy pre nás, preto stačí napísať, koľko si predstavujete, alebo rovno v skúšobnej dobe vypýtať viac ✅ Nástup začiatkom decembra 2024 ✅ Sezóna do cca polovice apríla 2025 ✅ Požadujeme prax na danej pozícii a lepšiu nemčinu ✅ Veľmi pekný TOP 4S Wellness hotel otvorený skoro celý rok mimo 3 týždňov po každej sezóne ✅ Pracuje sa 6 dní v týždni po 8 hodín ✅ Ubytovanie a strava zadarmo ✅ Pekné ubytovanie 4 minúty autom, autobusom, alebo 15 minút pešo ✅ Tím je medzinárodný: Slováci, Maďari, Chorváti, Rakúšania ✅ Tringelty sa rozdeľujú medzi kuch... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce