Filtry



Brigády a ostatní práce

Více než 10 000 výsledků

Chůva / Hospodyně
Chůva / Hospodyně
Před 10 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Již 17 let se věnuji výhradně práci jako chůva+hospodyně v rodinách. Práce s dětmi a péče o domácnost mě velice baví a naplňuje. Jsem velmi milá, zodpovědná a spolehlivá. Rodiny jsou semnou vždy velmi sp... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
DISKRÉTNĚ! - Focení dívky / ženy. 1000 - 4500 CZK za hodinu!
DISKRÉTNĚ! - Focení dívky / ženy. 1000 - 4500 CZK za hodinu!
Před 10 dny - HYPERINZERCE
Nejsem rodilý český mluvčí. Komunikace není problém, ale moje gramatika někdy není dokonalá. Ale můžete si být jisti, že se budu snažit ze všech sil. Takže pokud je to pro vás problém, prosím nepište a neztrácejte můj čas. Abych se vyhnul otázkám: Nejsem Afričan, Arab nebo Asiat, ale úplně normální Evropan. Pokud máte zájem, přečtěte si prosím vše a řiďte se mými pokyny. Hledám dívky a ženy jako modelky na focení. - Nejsou potřeba žádné zkušenosti! - Fotografie budou pořízeny pouze pro soukromé účely! - 100% žádné porno! - Fotografie bez obličeje jsou možné. - Vše bude maximálně diskrétní! - Žádné fotografie nebudou zveřejněny ani prodány! To je zaručeno podepsanou smlouvou. Honorář (Peníze jsou vypláceny okamžitě. Na ruku!): - Spodní prádlo: 1000 Kč za hodinu - Topless (nahoře bez): 1500 Kč za hodinu - Akty (úplně nahé): 2500 - 4500 Kč za hodinu Doba t... (více v detailu)
Neuvedeno
CNC frézy/soustružníci
CNC frézy/soustružníci
Před 10 dny - HYPERINZERCE
CNC frézy/soustružníci do fabriky v nemecku (m/ž/d) - (13,80€ hrubeho + 7€ diety na hodinu), nemecko 48429 Rheine Vaše úlohy zahŕňajú: •Obrábanie spojovacích, spojkových a tyčových prvkov •Výroba menších a stredne veľkých dielov •Ovládanie a nastavovanie CNC sústruhov s riadením Siemens •Úpravy programov •Samokontrola Váš profil: •Úspešne ukončené vzdelanie ako obrábač (m/ž/d) alebo dlhoročná pracovná skúsenosť v oblasti CNC obrábania •Skúsenosti s ovládaním a nastavovaním strojov •Znalosti riadenia Siemens sú výhodou •Schopnosť učiť sa a pracovať, flexibilita, tímová spolupráca, samostatný a kvalitne orientovaný prístup k práci •Záujem o prácu v systéme dvojzmenového turnusu Naše výhody: Ponúkame vám neob... (více v detailu)
Neuvedeno
montážnici vzduchotechniky
montážnici vzduchotechniky
Před 10 dny - HYPERINZERCE
Hľadajú sa dvojice montážnici vzduchotechniky do viacerých miest v Nemecku, 21,00 eur na hodinu, ubytovanie zabezpečené, nemecká zmluva, český koordinátor Jeden z dvojice aby mal auto, a jeden aby sa vedel dorozumieť nemecky ✅ 13,95€ hrubého + 7€ diéty na hodinu + zákonné príplatky ✅ Ubytovanie zabezpečené z diét ✅ Nemecká zmluva ✅ Super overená agentúra ✅ Český koordinátor ✅ Zálohy každý týždeň ✅ Nemčina potrebná ✅ Auto potrebné ✅ Vyžadujeme: fyzická zdatnosť a spoľahlivosť, zručné remeslo, vyučenie alebo veľmi dobrá prax ✅ Môžete očakávať trvalý pracovný pomer s atraktívnymi podmienkami, dovolenkové a vianočné odmeny a dobr... (více v detailu)
Neuvedeno
 MIG ,  MAG, TIG alebo WIG zvárač
MIG , MAG, TIG alebo WIG zvárač
Před 10 dny - HYPERINZERCE
Aj bez nemčiny MIG , MAG, TIG alebo WIG zvárač 21 eur /hod. Celé Nemecko (aj bez nemčiny !) Nemčina pracovná, ale vieme aj bez nemčiny Vás umiestniť !! len je potreba auto, aspoň u jedného z dvojice, ak ste dvaja 14 eur základ +7 eur diety+ príplatky zákonné Vieme umiestniť každého kto vie zvárať ! stačí prax alebo aj začiatočníci, čo majú preukaz Naše služby: Môžete očakávať trvalý pracovný pomer s atraktívnymi podmienkami, dovolenkové a vianočné odmeny a dobrú pracovnú atmosféru. Okrem toho sa môžete spoľahnúť na inovatívnu a spoľahl... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Samostatný projektant
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, který se zabývá projekční a inženýrskou činností v oblasti dopravních staveb, hledáme nového kolegu/kolegyni na pozici Samostatný projektant. Náplň práce: Projekční činnost ve všech stupních projektové dokumentace, Komunikace s úřady, investory, dodavatelskými firmami a profesními projektanty. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš strukturovaný životopis. Budeme Vás v nejbližší době kontaktovat. Společnost PŘEDVÝ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Hľadáme Maliarov, tapetárov, stierkovačov
Hľadáme Maliarov, tapetárov, stierkovačov
Před 10 dny - HYPERINZERCE
Hľadáme Maliarov, tapetárov, stierkovačov I dvojice pre celé nemecko skoro 21 eur na hodinu (m/ž/d) na nemeckú zmluvu s agentúrou Nemeckou 13,80€ hrubeho + 7€ diety na hodinu čistý zárobok +- 2000-2300 po odpočte ubytovania z diet Tvoje úlohy zahŕňajú: Maľovanie, tapetovanie, stierkovanie Stačí že jeden vie nemecky a jeden nie.Aj pre páry Jedno auto vo dvojici potrebné Dvojica s jedným autom, ktorá sa presúva po projektoch v nemecku ubytovanie zabezpečené Nemecká zmluva s agentúrou(nemecka zmluva) jeden aby sa vedel dorozumieť nemecky rukami nohami Tvoj profil: •Manuálna zručnosť •Motivovaný a spoľahlivý prístup k práci Fyzická odolnosť •Schopnosť pracovať v tíme •Vodičský preukaz a vlastné auto sú vítané Naše výhody... (více v detailu)
Neuvedeno
Opatrovateľky a ošetrovateľky
Opatrovateľky a ošetrovateľky
Před 10 dny - HYPERINZERCE
Opatrovateľky a ošetrovateľky do nemecka do domova seniorov 18,50 eur na hodinu (m/ž/d) v Nemecku - Ulm, 89073 (alebo iné) Plat: 15,50 EUR/hr hrubého + 3 EUR diéty za hodinu + zadarmo ubytovanie + Nemecká zmluva Lokalita: Ulm, 89073, Nemecko-pracujete v domove dôchodcov, máte jasný rozvrh, napr.: rano, ranajky, lieky, následne WC, následne kupanie, následne obed, lieky, atd... Urkunde sa nevyžaduje ! (certifikat, zdravotnej sestry netreba) Prax minimálne ako domáca 24hodinová opatovateľka musí byť ! Tvoj profil: • Manuálna zručnosť a skúsenosti s prácou s ľudmi • Motivovaný a spoľahlivý prístup k práci • Fyzická a psychická odolnosť ... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Brigádník/Brigádnice
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Společně s kolegy se budete podílet na tom, aby od nás zákazníci odcházeli spokojeni a rád... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Brigádník/Brigádnice
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Společně s kolegy se budete podílet na tom, aby od nás zákazníci odcházeli spokojeni a ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Brigádník/Brigádnice
Před 10 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Společně s kolegy se budete podílet na tom, aby od nás zákazníci odcházeli spo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Projektant hliníkových oken a dveří
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, který se zabývá výrobou a montáží hliníkových oken a dveří, hledáme nového kolegu/kolegyni na pozici projektanta. Náplň práce: Projektování hliníkových oken, dveří a lehkých obvodových plášťů v LogiKal a AutoCAD, Řízení celého projektu od začátku do konce, včetně měření na stavbě, vytváření výkresů a jejich odsouhlasení se zákazníkem, Komunikace se zákazníky, dodavateli, stavbou a výrobou, Zodpovědnost za celý projekt a koordinace všech fází až po realizaci. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Obchodně-technický zástupce – Severní a Západní Čechy
Před 10 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost distribuující topenářskou techniku, hledáme vhodného kandidáta na pozici Obchodně-technický zástupce – Severní a Západní Čechy. NÁPLŇ PRÁCE: Péče o stávající klienty, Akvizice nové klientely, Reporting obchodní činnosti vedení, Samostatné vedení obchodních jednání, Účast na odborných veletrzích a školeních. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš strukturovaný životopis. Budeme Vás v nejbližší době kontaktovat. Spol... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Geodet s VŠ vzděláním v oboru
Před 10 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost, která se zabývá především službami v oblasti geodetických prací, hledáme vhodné kandidáty na pozici Geodet s VŠ vzděláním v oboru. Náplň práce: Geodetické práce v terénu – ve skupině i samostatně, Příprava podkladů, měření a zpracování výsledků zeměměřických činností převážně v oblasti stavební a inženýrské geodézie a mapování. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš strukturovaný životopis. Budeme Vás v nejbližší době kontakt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Výrobní technolog pro výrobu a přestavby minibusů
Před 10 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, který se specializuje na výrobu a přestavbu minibusů, a který působí na trzích ve střední, západní a jižní Evropě, hledáme nového kolegu na pozici Výrobní technolog. Náplň práce: Čtení technických výkresů výrobků nebo dílů a navrhování nejefektivnějších způsobů a postupů jejich výroby, montáže, kompletování, povrchových úprav, Navrhování technických prostředků a jejich počtu, druhu a typu strojů a strojního zařízení pro výrobu na základě stanoveného postupu výroby a cílové kapacity, Zajišťování technické přípravy změn sortimentu a zavádění nových produktů, Zajišťování a organizování technologické přípravy strojírenské výroby, navrhování uspořádání strojů a přípravků, toku materiálu, návaznosti pracovišť a ostatních technických podmínek, Kreslení v CAD systémech – AutoCad (Inventor, Mechanical), případně jiného modelovacího nástroje, Tvorba cenových nabídek v případě individualizace, Ověřování nových pos... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Zubní hygienista-tka - plný i zkrácený úvazek + služební auto
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, moderní zubní ordinaci, hledáme vhodné kandidáty na pozici Zubní hygienista/tka - plný i zkrácený úvazek + služební auto. Náplň práce: Provádění profesionální dentální hygieny u pacientů podle protokolu GBT, Instruktáž pacientů o správné technice čištění zubů a používání dentálních pomůcek, Motivace pacientů a plánování následných návštěv, Vedení dokumentace pacientů, Kontinuální vzdělávání v oboru a sledování nových trendů v dentální hygieně. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš struktu... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Stavební technik
Před 10 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost, která je zaměřena na stavby venkovních inženýrských sítí (zejm. kanalizací a vodovodů), komunikací a na práce hornickým způsobem, hledáme vhodné kandidáty na pozici Stavebního technika. Náplň práce: vedení staveb, zajištění jejich hladkého chodu, plnění kvalitativních, finančních a termínových požadavků, úkolování a dohled nad pracovníky stavby (dělníci, řidiči, strojníci), zásobování stavby, komunikace s jednotlivými správci inženýrských sítí, vytyčení stavby, komunikace s investorem až po předání stavby, vedení stavebního deníku a dokumentace stavby, zajištění dokladů – vytyčení inženýrských sítí, zaměření, atesty materiálů, prohlášení o shodě, kamerové zkoušky atd., související administrativní p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
DISPEČER NÁKLADNÍ DOPRAVY
Před 10 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost, která má 80letou tradici v přepravě nebezpečných látek v cisternách, převážně pohonných hmot, hledáme vhodné kandidáty na pozici Dispečera nákladní dopravy. Náplň práce: Zpracování a vedení příslušných dispozičních plánů, Monitorování jízd, Zajištění vyhotovení dokladů a dokumentů potřebných pro přepravu, Zodpovědnost za dodržování zákonných norem a předpisů (nařízení ES 561/2006), Kontrola a vyžadování včasného dodání přepravních dokladů, Komunikace se zákazníky, Spolupráce s řidiči a ostatními odděleními společnosti, Provádění kontrol řidičů... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Obchodní reprezentantka – systémy pro farmacii - 4 dny HO
Před 10 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost, která se zaměřuje na poskytování pokročilých datových a analytických řešení v oblasti farmacie a vývoje léčiv, hledáme vhodné kandidáty na pozici Obchodní reprezentantka – systémy pro farmacii. Hledáme ambiciózní a dynamickou osobnost s vášní pro obchod a komunikaci, která bude zastupovat společnost v oblasti farmacie. Náplň práce: Péče o stávající klienty a rozvíjení obchodních vztahů, Akvizice nových klientů se zaměřením na zahraniční trhy, Účast na mezinárodních veletrzích v Evropě (cca 1x ročně) – získávání nových kontaktů a navazování obchodních příležitostí, Účast na jednání s klienty v zahraničí (cca 3x ročně), Komunikace mezi klien... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Kotlin Developer
Před 10 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pro našeho klienta, mezinárodní konzultační a technologickou společnost, která se specializuje na poskytování řešení v oblasti digitální transformace, datové analýzy, business inteligence a řízení dat hledáme vhodné kandidáty na pozici Kotlin Developer. Náplň práce: Navrhování a vývoj nové vysoce výkonné platformy pro obchodování s energií za použití moderního technologického stacku, Zavádění nových technologií a prosazování významných změn a iniciativ v rámci produktu, Spolupráce s kolegy a zainteresovanými stranami na upřesnění, analýze a validaci požadavků., Identifikace řešení a jejich rozvoj od počátečního návrhu až... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Angular developer
Před 10 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pro našeho klienta, mezinárodní konzultační a technologickou společnost, která se specializuje na poskytování řešení v oblasti digitální transformace, datové analýzy, business inteligence a řízení dat, hledáme vhodné kandidáty na pozici Angular developer. Náplň práce: Vytváření klíčové architektury projektu a vedení frontendového vývoje klíčových funkcí, Vývoj nových frontendových funkcí v rámci Angular (Angular Component Library nebo Angular GUI development), které jsou široce používány v rámci organizace různými aplikacemi. Pokud Vás tato nabídka ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Seřizovač vstřikovacích lisů a vypěňovacích linek
Před 10 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pro našeho významného klienta, který působí v automotive, hledáme vhodné kandidáty na pozici Seřizovač vstřikovacích lisů a vypěňovacích linek Náplň práce: Pravidelná údržba a oprava strojů a zařízení, Přestavby, výměny forem, Zajištění stabilní výroby, Řešení výrobních vad na dílech pomocí korekce parametrů nastavení strojů, Podílení se na uvolnění, rozjezdu a ukončení výroby, Dodržování bezpečnostních předpisů a zajištění pořádku a čistoty, Zajištění nutného toku informací při převzetí a předání směny. Pokud Vás tato nabídka zaujala, za... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Specialista pro správu počítačových sítí
Před 10 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost, která dodává komplexní řešení IT infrastruktury, hledáme kandidáta na pozici Specialista pro správu počítačových sítí. Náplň práce: Menší společnost, proto je pozice různorodá a zahrnuje práci od designu, přes implementaci u zákazníka až pro 1st/2nd level support, Portfolio je orientováno na HPE/ARUBA, CISCO, FORTINET, FLOWMON se zaměřením na routing/switching, datacentra, firewally, bezpečnost a management sítě, Zákazníci jsou od malých a středních firem až po holdingové společnosti a státní správu. Pokud Vás tato nabíd... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Kuchař/ka
Před 10 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pro našeho klienta, bistro a tapas bar, hledáme vhodné kandidáty na pozici kuchaře/kuchařky. Náplň práce: Příprava pokrmů teplé i studené kuchyně a catering pod vedením zkušeného šéfkuchaře. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš strukturovaný životopis. Budeme Vás v nejbližší době kontaktovat. Společnost PŘEDVÝBĚR.CZ s.r.o. si vyhrazuje právo nekontaktovat kandidáty, kteř... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Ředitel zahradnických a komunálních služeb
Před 10 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, hledáme vhodné kandidáty na pozici Ředitel zahradnických a komunálních služeb. Hledáme do týmu zkušeného manažera, který zajistí komplexní vedení provozu zahradnických a komunálních služeb. Bude se podílet na společném strategickém rozvoji, získávání a realizaci nových zakázek a rozvoji stávajících zakázek. Náplň práce: komplexní vedení provozu v oblasti zahradnických a komunálních služeb, podílení se na strategickém plánování rozvoje svěřené oblasti, tvorba finančních plánů, podkladů pro fakturaci, spolupráce s obchodním oddělením - příprava cenových nabídek, účast ve VŘ, přímé vedení týmu techniků, zastřešení oblasti naklá... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno