Filtry



Brigády a ostatní práce

Více než 10 000 výsledků

slévač
Před 36 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Požadujeme: - uvítáme vyučení v technickém oboru, není podmínkou - pracovní praxe v oboru výhodou - nutný dobrý zdravotní stav-zátěž teplem - předpokladem je manuální zručnost, přesnost, pečlivost, spolehlivost Nabízíme: - nabízíme jistotu zaměstnání a možnost zajímavého výdělku - pr... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Hledám práci v zahraničí
Před 36 dny - ANNONCE
Hledám práci v zahraničí jako zámečník, montér ale i jako řidič skupin A, B, C, T (pr... (více v detailu)
Neuvedeno
Hledám práci
Před 36 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám práci na HPP v Praze, 22 let, SPŠ Potravinářsko-technologická. Rád bych pracoval pro e-shop s výpočetní technikou nebo sportovním i fitness produkty případně v oboru chemie, biochemie... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Vyučený číšník, Praha
Před 36 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledá práci v restauraci. Praxi mam v restauracich a hotelech z Prahy. Ovládám jazyky -... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Číšník, Praha
Před 36 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Hledám práci jako číšník v Praze, praxi mám z restaurací a hotelů z Prahy, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Kuchař 44
Před 36 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Touto cestou hledám práci jako kuchař. Jmenuji se Martin, je mi 44 let, vyučený v obo... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
OOP! Programátor v mezinárodním týmu. (70 - 90.000 Kč)
Před 36 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Buď součástí IT týmu, ve společnosti, která si Tě bude hýčkat! Přijď pro super job ale i super odměny v podobě benefitů, které Tě vezmou jak do práce, tak na dovolenou. Kromě kompletní správy a vývoje apli... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Chceš patřit mezi úspěšné a lidské obchodníky? :) (35 - 65.000 Kč)
Před 36 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Každý byl jednou na začátku :). U nás najdeš způsob, jak v sobě najít to nejlepší. Mezi přáteli budeš zažívat jaké to je, uspět - radost z dobře odvedené práce, první vydělané i utracené statisíce, jízda novým firemním autem od zákazníka, se kterým ses právě dohodl na nové spolupráci nebo povýšení na vedoucí pozici :). Náplň práce: dokazuješ firmám, že právě Ty najdeš toh... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
System/ DevOps engineer zaměřený na Linux! (85 - 105.000 Kč)
Před 36 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Práce s Kubernetes v on-premises prostředí a systémem Linux Ti není cizí? Tak je takhle pozice přímo pro Tebe! Při vývoji nových funkcí bude tvým úkolem nastavovat nová prostředí, udržovat automatizaci systému, a to vše dokumentovat. Náplň práce: I... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PROJEKTOVÝ MANAŽER junior ve strojírenství/stavebnictví (45 - 60.000 Kč)
Před 36 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Společnost zaměřující se na stavbu ocelových konstrukcí a přidružené automatizace přijme do svých řad PROJEKTOVÉHO MANAŽERA juniora se zaměřením na strojírenství nebo stavebnictví. Jak strojírenské, tak stavební zaměření je pro tuto pozici vhodné! Pokud zvládáte orientaci ve výkresové dokumentaci levou zádní a nedělá Vám problém projektové řízení u kterého hledat optimální řešení je denním chlebem, tak se nám neváhejte ozvat! Čeká ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Zákaznická podpora s NJ│možnost HO #2308 (30 - 33.000 Kč)
Před 36 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Hledáte zajímavou práci, kde využijete svou znalost němčiny? Připojte se k našemu týmu jako Pracovník zákaznické podpory! Jsme rodinná firma s 30letou tradicí zabývající se výrobou a exportem kovových zahradních opor a dekorací do vybraných zemí Evropy. Našimi zákazníky jsou malá i velká zahradní centra, stejně jako prémiové obchodní řetězce v Rakousku a Německu. Své životopisy a průvodní ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Obchodník se služ. autem / TM Technik #2307 (40 - 90.000 Kč)
Před 36 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Máte vášeň pro obchod a zkušenosti ve strojírenství? Jste týmový hráč, který se nebojí nových výzev? Pak právě Vás hledáme! TM Technik s.r.o. je součást skupiny QPAG a hledá talentovaného obchodníka, který je připraven se chopit této příležitosti a pomůže nám v obchodní branži. O TM Technik s.r.o. TM TECHNIK s.r.o., inovativní společnosti působící, která se specializuje na nejmodernější délkové měřicí přístroje a technologie ve strojírenství. Naše firma spolupracuje s předními průmyslovými podniky v Česku a na Slovensku a zastu... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Obchodník se služ. autem / QPAG #2306 (až 90.000 Kč)
Před 36 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Jsme energická skupina, která se rozvíjí a hledá talentovanou kolegyni nebo kolegu na pozici obchodníka. Pokud jsi zkušený profesionál, který hledá nové výzvy, zajímáš se o nová technologická a inovativní řešení, čti dál! Pokud Tě naše pozice a náš byznys zajímá a rád/a bys byl/a pro nás tím správným přínosem, tak nám zašli svůj životopis a motivační dopis. Budeme se těšit. Náplň práce: Budování sítě zákazníků: Budeš aktivně vyhledávat nové obchodní příležitosti... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Kontrolor/ka kvality s volnými víkendy I Kopřivnice #2312 (až 28.000 Kč)
Před 36 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
100% REWORK je česká společnost, součást skupiny QPAG, působící v oblasti kontrolních služeb pro automobilový průmysl se 6 pobočkami po celé České republice. Zabýváme se kontrolou, tříděním, drobnými opravami dílů. Aktuálně hledáme ši... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Operátor výroby (až 170 Kč/hod. + zákonné příplatky) #2311 (mzda na vyžádání)
Před 36 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Výrobní společnost ve Šlapanicích u Brna přijme do svého týmu kolegu na pracovní pozici operátor vstřikovacích lisů do 12 hod. směnného provozu (systém 4 dny práce / 4 dny volné) V případě zájmu nám zašlete svůj životopis, popřípadě kontaktní informace na Vás a my se Vám ozveme zpět. Náplň... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
UKLÍZEČKA na zkr. úvazek – i pro OZP (130 Kč/hod.) #2310 (mzda na vyžádání)
Před 36 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Přijmeme šikovnou pracovnici na pravidelný úklid firemních prostor v Brně Šlapanicích. Práce je na zkrácený úvazek, tj. 6 hodin denně. Pracovní doba: pondělí až pátek kdykoliv me... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Sprechen Sie Deutsch? | OBCHODNÍK s NJ (35 - 65.000 Kč)
Před 36 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Šprechtíte německy a chcete zajímavou a různorodou práci na obchodním oddělení v moderní výrobní společnost, která má zkušenosti ve svém oboru přes 30 let? Láká Vás být prvním člověkem, který zakázku domluví a bude poté německy mluvícím zákazníkům oporou a rádcem? Pak tu máme nabídku přímo pro Vás! Zašlete nám svůj životopis a my se s Vámi spojíme pro více informací! Náplň práce: aktivní komunikace s... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Kontrola kvality a měření materiálu | Jihlava #2317 (32 - 36.000 Kč)
Před 36 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
100% REWORK je česká společnost, součást skupiny QPAG, působící v oblasti kontrolních služeb (nejen) pro automobilový průmysl. Zabýváme se kontrolou, tříděním, měřením a drobnými opravami dílů. Aktuálně hledáme šikovné zaměstnance (vhodné pro... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Finanční manažer (90 - 150.000 Kč) #2316 (90 - 150.000 Kč)
Před 36 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Jsme QPAG skupina, dynamická společnost, která neustále mění pravidla hry v našem odvětví. Specializujeme se na kvalitu, digitalizaci a AI ve výrobě pro naše klienty. Hledáme zkušeného Finančního manažera, který je připraven převzít klíčovou roli u nás. Připojte se k nám a pomozte nám řídit naši finanční budoucnost! Případně mrkněte na video: https://www.youtube.com/watch?v=qpPNPK5uCKg Náplň práce: Klíčové odpovědnosti:, Měsíční a roční uzávěrky: Převezměte kontrolu nad našimi měsíčními a ročními účetními uzávěrkami a zajistěte jejich přesnost a včasnost, včetně konsolidace celé skupiny, Finanční plánování a reporting: Buďte architektem našich finančních plánů, rozpočtů a pravidelných reportů, které budou klíčové pro strategická rozhodnutí managementu, Návratnost investic: Aktivně analyzujte návratnost investic a podílejte se na strategických výběrových řízeních, Podklady pro management: Připravujte deta... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Technik dodavatelské kvality / Kvasiny #2318 (40 - 45.000 Kč)
Před 36 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Jsme 100% REWORK. Česká společnost s více jak 20-letou tradicí. Cílem společnosti je poskytovat služby v oblasti kvality (nejen) v automobilového průmyslu. A protože práce je víc a víc, tak hledáme 1 kolegu (m/ž) do našeho týmu k dlouholetému zákazníkovi na 1 směnu. Náplň práce: Zodpovědná práce. Budeš pe... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Obchodní zástupce s firemním vozem #2320 (mzda na vyžádání)
Před 36 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Máte zkušenosti s prodejem a umíte budovat dlouhodobé vztahy se zákazníky? Jste schopni identifikovat nové obchodní příležitosti a efektivně je proměnit ve výsledky? Pokud ano, přidejte se k naší společnosti, která se zaměřuje na poskytování vysoce kvalitních olejů a maziv. Jsme známí pro naše inovativní pří... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Vedoucí reklamací a servisu / auto k dispozici #2325 (mzda na vyžádání)
Před 36 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Hledáme kolegu / kolegyni na pozici Vedoucí reklamačního a servisního oddělení do české rodinné firmy s 32letou tradicí, která dbá na kvalitu, spolehlivost a přátelskou atmosféru na pracovišti. Máme pro Vás služební automobil, který můžete využít i pro soukromé účely, 25 dní dovolené, stravenkový paušál a mnoho dalšího. Hledáte zaměstnání, kde si Vás budou vážit a kde budete mít prostor pro vlastní iniciativu? Chcete být součástí stabi... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Kontrola kvality (volné víkendy) I Vsetín #2324 (mzda na vyžádání)
Před 36 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Jsme 100% REWORK. Česká společnost s více jak 20letou tradicí. Cílem společnosti je poskytovat služby v oblasti kvality v automobilového průmyslu. Nyní hledáme nové kolegy a kolegyně na pozici kontrolor kvality. N... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
KONTROLOR/KA KVALITY / NOVÁ VES - OKŘÍŠKY #2321 (25 - 30.000 Kč)
Před 36 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Hledáme nové kolegy/kolegyně, kteří doplní náš tým kontrolorů kvality. Náplň práce: Práce spočívá v kontrole dílů a drobných opravách. Vašim úkolem bude zrakem nebo pod lupou zkontrolovat,... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Obsluha strojů na výrobu fólií #2330 (až 45.000 Kč)
Před 36 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Hledáte práci, kde můžete uplatnit svoji zručnost a získat nové zkušenosti? Přidejte se k našemu týmu jako obsluha strojů pro výrobu fólií! Nabízíme stabilní zaměstnání v přátelském prostředí. Nezáleží na vašich předchozích zkušenostech – rádi vás všechno nauč... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno