Filtry



Brigády a ostatní práce

Více než 10 000 výsledků

Barman - barmanka
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: - obsluha a zajištění provozu baru - aktivní komunikace s hosty - práce s pokladnou, péče o svěřený inventář, udržování baru v čistotě Požadujeme: - vzdělání v oboru nebo praxi v oboru - orientaci v oboru včetně znalosti přípravy koktejlů a baristiky - znalost gastronomických standardů, barmanský kurz výhodou - základy NJ nebo AJ - spolehlivost a flexibilitu - schopnost týmové spolupráce, příjemné vystupování a komunikativnost Nabízíme: - práce na směny - HPP nebo sezónní brigáda - bezplatné ubytování, stravování za... (více v detailu)
Neuvedeno
Číšník/servírka - restaurační provoz
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: - SŠ vzdělání s výučním listem, - komunikační schopnosti, příjemné vystupování, - samostatnost, spolehlivost, flexibilitu, - zdravotní průkaz, - praxe není podmínkou - rádi Vás zaučíme! - Náplň práce: - obsluha hostů restaurace - příprava stolů, prostírání, debaras - spolupráce na zajišťování mimořádných akcí (svatby, rauty, apod.) - komunikace s klienty, usazování, objednávky, kasírování - úklid svěřeného úseku a prostor Nabízíme: - práci na plný úvazek v příjemném pracovním prostředí Horských lázní - profesionální zázemí a stabilní zaměs... (více v detailu)
Neuvedeno
vedoucí dílny
Před 11 dny - AVIZO_CZ
KONTAKT E-MAILEM Popis pozice: Jako vedoucí dílny autorizovaného servisu budete mít na starosti celý chod naší servisní dílny a týmu servisních techniků. Spoléháme na vás v bezproblémové organizaci plynulého provozu dílny a odbavování nutných oprav, odpovědnosti za hladký průběh servisních úkonů a důrazu na maximální spokojenost našich zákazníků i ve vedení a profesním rozvoji servisního týmu techniků. Hlavní slovo budete mít také při plánování a adaptaci fungování dílny na momentální technologické trendy a poptávku. Poža... (více v detailu)
Neuvedeno
Svářeč (m/ž)
Před 11 dny - AVIZO_CZ
CO BUDE NÁPLNÍ VAŠÍ PRÁCE – ruční svařování dílů – kusová výroba, menší série – čištění a příprava svarových ploch – zámečnické a klempířské práce – údržba svařovacího zařízení – práce s výkresovou dokumentací – čtení výkresů – měření a samokontrola CO OD VÁS OČEKÁVÁME – vyučení v oboru strojní mechanik – zámečník nebo příbuzný obor – platný svářečský průkaz – znalost čtení výkresové dokumentace CO VÁM MŮŽEME NABÍDNOUT – kratší pracovní dobu, jen 37,5 hodin týdně – roční odměny – podíl na hospodářském výsledku firmy – týden dovolené navíc (celkem 5 týdnů) - výkonový bonus 1000 Kč – nadstandardní příplatky (za specifické pracoviště, nepřetržitý režim, za dovednost a další) – motivační složky mzdy (efektivita, fond vedoucího a další) – ... (více v detailu)
Neuvedeno
OBSLUHA CNC/FRÉZAŘ/SOUSTRUŽNÍK - ID:0201
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Vaše úkoly: - Obsluha CNC strojů ve velko a malosériové výrobě i v kusové výrobě - Upínání a obrábění obrobků - Provádění kontrol a v případě potřeby nutné opravy - Výměna nástroje a seřízení nástroje - Měření a kontrola obrobků podle zkušebního plánu - Optimalizace procesů a nástrojů - Sledování výrobního procesu Váš profil: - Absolvované školení jako mechanik, CNC specialista nebo srovnatelná kvalifikace - Praktické zkušenosti s CNC obráběním výhodou - Znalost konvenčního soustružení a frézování žádoucí - Znalost ovládání Heidenhain žádoucí - Znalost programování výhodou... (více v detailu)
Neuvedeno
202973 - vrchní referent / rada v Oddělení kontrolním II, v Odboru kontrolním
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Bc. Petra Budinová, tel.: 224 042 355, e-mail: petra.budinova@fs.mfcr.cz Náplň práce: - zajištění správy daní - zpracování podaných daňových přiznání, kontrolních a souhrnných hlášení - stanovení správné výše daňových povinností, provádění potřebných šetření a vyhledávací činnost - kontrola řádného plnění daňových povinností - kontrola účetnictví - daňová evidence - DPPO Nabízíme: pružná služební doba, 25 dní dovolené, 5 dní indispozičního volna, 1 den placeného služebního volna k zařízení osobních záležitostí, až 5 dnů služebního volna k individuálním studijním účelům, příspěvek na stravování, čerpání individuálních příspěvků z FKSP (například na penzijní... (více v detailu)
Neuvedeno
referent/ka stavebního úřadu
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Informace o zpracování osobních údajů jsou k dispozici na https://www.mohelnice.cz/vismo/zobraz_dok.asp?id_ktg=4056&n=volna-pracovni-mista&p1=98145 Další podmínky výběrového řízení Zájemce může dle vlastního uvážení přiložit k přihlášce relevantní reference s uvedením tel. kontaktu na referující osobu, přiložení referencí je výhodou. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo ověřit si, případně vyjasnit údaje deklarované zájemcem v přihlášce a ověřit si poskytnuté reference. Lhůta, způsob a místo doručení přihlášek Přihlášku se všemi požadovanými přílohami doručte do 30.09.2024 osobně na podatelnu městského úřadu - U Brány 916/2, Mohelnice (do 12:00 h), poštou nebo DS (rozhodující je podací razítko podatelny úřadu) na adresu: Městský úřad Mohelnice, Odbor kancelář tajemníka, U Brány 916/2, 789 85 Mohelnice, ID datové schránky: 6qtbthy. Uzavřenou a neprůhlednou obálku označte číslem výběrového řízení (11/2024). Případné dotazy zodpoví Mgr. Radka Melecká, vedoucí odboru, tel. 583 452 114, e-mail m... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodavač / prodavačka textilu, obuvi a kožené galanterie
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Nástup ihned. Doba určitá 1 rok. Vyhrazeno pro OZP. Zkrácený úvazek - dle domluvy. Fyzicky nenáročná lehká práce. První kontakt je možný e-ma... (více v detailu)
Neuvedeno
KUCHAŘ/KA
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Minutkové kuchyně + pizza Znalost výroby pizzy výhodou Hlásit se osobně po telefonickém sjednání návštěvy pracovn... (více v detailu)
Neuvedeno
KONSTRUKTÉR
Před 11 dny - AVIZO_CZ
KO: Krybusová Daniela Ing., tel.: 553 872 176, 605 961 560, e-mail: krybusova@ostroj.cz Co vás čeká: - Vypracování konstrukční a technické dokumentace - Provádění konstrukčních návrhů přípravků - Provádění konstrukčních/simulačních výpočtů - Zakládání a údržba katalogových, skladových a konstrukčních položek - Rozhodování o odchylkách při dodávkách materiálu - Podíl na zpracování podkladů pro nabídkovou kalkulaci - Účast se na procesu obchodního případu včetně změnového řízení - Podíl se na reklamačním řízení/řešení neshod ve výrobě Co od vás očekáváme: - Min. SŠ vzdělání strojního zaměření - Znalost čtení výkresové dokumentace - Z... (více v detailu)
Neuvedeno
Development Engineer Pre-Development Battery Systems
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Prvotní informace: e-mail: aneta.mocova@avl.com Upřesňujicí informace: " Obor vzdělání: Bachelor / Master Degree in Engineering (Automotive), ideally with experience in FORMULAe; " Odborné znalosti a zkušenosti: Good technical coordination skills / Ability to work with a wide range of engineering disciplines (mechanical, electrical, thermal, software, etc.), Understanding of Requirement Engineering & - Tools (e.g. IBM DOORS, PTC INTEGRITY), In depth knowledge in battery system development (cell integration, E/E, thermal system design, standards & norms) among the PEP, Ideally experience as Part Project Leader, Ideally 3+ years of industrial experience within a complex multidisciplinary product environment of which some years in battery requirement engineering / simultaneous engineering / battery t... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodavači, skladníci
Před 11 dny - AVIZO_CZ
[int. pozn] Místo výkonu práce: Teplická 380/92, Děčín, Děčín IV-Podmokly Nástup možný ihned. Nutná fyzická zdatnost - manipulace s těžkým materiálem O nás - naše společnost byla založena roku 1970 a od této doby vykonává svoji činnost - zabýváme se převážně servisem plynových spotřebičů, instalatérskými a zemními pracemi, drobnou stavařinou a taktéž prodejem instalatérského materiálu - jsme stavební, ale i zároveň prodejní společností, která díky své montérské stránce a dlouhodobou praxí v oboru, může nabídnout vysokou kvalitu služeb Co vás čeká - hlavní náplní práce je obecná starost o chod prodejny a skladu - příjem a vyřízení objednávek/zakázek ze strany zákazníků - příjem a výdej zásob (manipulace s kotli, radiátory, bojlery, apod…) - prodej zboží maloobchodním a velkoobchodním zákazníkům - komunikace se zákazníky a našimi partnery Pracovní doba - naše společnost je otevřena od 6:00-17:00 ve všedních dnech a od 8:00-11:00 v sobotu - pracovní doba u této konkrétní pozice činí 6:00-... (více v detailu)
Neuvedeno
Veřejný odborník pro energetiku (Energetik/administrativa)
Před 11 dny - AVIZO_CZ
místo výkonu práce : Krnov uvedený plat je uveden nástupní bez osobního ohodnocení, přiřazen dle délky uznané praxe. Zaměstnanecké výhody: Notebook, mobilní telefon, příspěvek na stravování, 25 dní dovolené + 3 dny sickday Bližší informace najdete na https://www.mskec.cz/pozice Pokud V... (více v detailu)
Neuvedeno
AUTOMECHANIK
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Hlásit se e-mailem nebo telefonicky v pracovní dny od 8.00 do 16.00 hod. pracovní poměr od: 26.06.2024, m... (více v detailu)
Neuvedeno
Gumař/ka, výroba gumové směsi - obsluha kalandru
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Dolní Podluží č.p. 501 407 55 Dolní Podluží Náplň práce: - obsluha strojů na výrobu gumové pryže k dalšímu zpracování - výroba surové gumové směsi V případě, že Vás nabídka zaujala, žaslete svůj strukturovaný životopis na email tomas@rubexczech.... (více v detailu)
Neuvedeno
Knihovník/knihovnice oddělení služeb Vědecké knihovny UJEP
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Popis práce/pracovní náplň: o provádí výpůjční a informační služby a jejich evidenci, vydávání a přebírání dokumentů a kontrolu vrácených dokumentů o poskytuje referenční a faktografické služby a informace, samostatné vyhledání a formulace odpovědí na složitější informační požadavky uživatelů s využitím interních a externích informačních zdrojů o provádí registraci uživatelů, poskytuje jim informace o službách knihovny o vyhledává dokumenty ve skladech a zařazuje je, zodpovídá za řazení určené části knihovního fondu o pravidelně provádí revizi knihovního fondu o rozesílá upomínky, vyřizuje rezervace o zajišťuje pomoc uživatelům při samoobslužných reprografických a kopírovacích službách o vede pokladnu a evidenci plateb, manipulaci s hotovostí o dodržuje právní předpisy vztahující se k vykonávané práci, dodržuje vnitřní předpisy a normy UJEP, prohlubuje si vědomosti samostudiem a účastí na školeních, odborných seminářích a přednáškách o vykonává další práce dle pokynů nadřízeného Kvalif... (více v detailu)
Neuvedeno
OŠETŘOVATEL/KA HOSPODÁŘSKÝCH ZVÍŘAT
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Václavice 21, Hrádek nad Nisou, 463 34. Ošetřovatel/ka skotu a prasat. Zajištěné ubytování a strava. Hlásit se emailem nebo... (více v detailu)
Neuvedeno
Pekaři
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Martončíková Viktória, tel.: +420775859631, e-mail: viktoria.martoncikova@zrnozrnko.cz pracovní poměr od: ... (více v detailu)
Neuvedeno
Učitel/učitelka MŠ
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Kontakt POUZE e-mailem. Mateřská škola Mrsklesy, p.o., hledá kvalifikovanou učitelku k předškolním dětem. Nutné pedagogické vzdělání a minimálně rok praxe... (více v detailu)
Neuvedeno
Učitel/ka střední školy - aprobace matematika
Před 11 dny - AVIZO_CZ
NABÍZÍME: po roce možnost prodloužení PP na dobu neurčitou, plat je stanoven dle Nařízení vlády č. 531/2001 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů NABÍZÍME: 100% příplatek za n... (více v detailu)
Neuvedeno
Zámečníci
Před 11 dny - AVIZO_CZ
1. kontakt E-MAILEM: prace@denip.cz Strojírenská firma v Ostravě přijme zámečníka s praxí, učební obor strojní. Nástup dle dohody. Zaměstnanecké výhody: 13. plat, finanční bonusy, s... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocní dělníci ve výrobě
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Prvotní kontakt: E-mail: info@du-mi.cz Povolení k zaměstnání dle par. 97 d). Lepení transposrtních folie na auta Zaměstnanecké výhody: Příspěvek n... (více v detailu)
Neuvedeno
POKRÝVAČ / POKRÝVAČKA
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Požadavky: řidičský průkaz sk. B. Kontakt - pan Borůvka Jiří, tel.: 777 747 730 (Po-Pá od 07:00 hod do 15:30 hod.), e-mail: tesmen.real@seznam.cz... (více v detailu)
Neuvedeno
Všeobecná sestra
Před 11 dny - AVIZO_CZ
místo výkonu práce : I. P. Pavlova 552/9, Krnov Specializace v oboru dětská sestra výhodou. Hlásit se na e-mail lhotan.josef@szzkrnov.cz prac... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocný kuchař
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: U stadionu č.p. 1276, 293 01 Mladá Boleslav Prvotní kontakt: Telefon: 778 087 890 Po-Pá od 11-15 hod e-mailem nonviet@email.cz Upřesňující informace: - z... (více v detailu)
Neuvedeno