Filtry



Brigády a ostatní práce

Více než 10 000 výsledků

Rozvoz jídla a výpomoc v kuchyni (20 hodin týdně) - DPP
Před 5 dny - AVIZO_CZ
1. kontakt telefonicky, e-mailem. osobně. Tel.: 775 355 750, e-mail: simeonov22@gmail.com Gastro Nástup IHNED... (více v detailu)
Neuvedeno
Speciální pedagog/pedagožka
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Vrchlického č.p. 630/5, Děčín II-Nové Město, 405 02 Děčín 2 ZŠ Dr. M. Tyrše Děčín přijme kvalifikovaného speciálního pedagoga/pedagožku. Nabízíme: Zvýhodněná cena za obědy, zvýhodněná telefonní karta, přís... (více v detailu)
Neuvedeno
Odborní asistenti v administrativě
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: okres Cheb. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Nástup možný ihned. Pracovní doba: pružná pracovní doba (jednosměnný provoz). Náplň práce: zajištění komunikace mezi dočasně přidělenými zaměstnanci a uživateli, zdravotnickými zařízeními, komunikace s úřady aj. Požadujeme: znalost ukrajinského jazyka, znalost ruského jazyka, znalost anglického jazyka (zaměstnanci pocházej... (více v detailu)
Neuvedeno
Skladník, manipulant (m/ž)
Před 5 dny - AVIZO_CZ
POŽADAVKY: vzdělaní nerozhoduje, oprávnění k řízení VZV, základní znalost práce na PC, smysl pro týmovou práci POPIS PRÁCE: PP na dobu neurčitou, zodpovědnost za naskladnění, vyskladnění a přípravu materiálu a výrobků k expedici, fyzicky středně náročná práce-manipulace s břemeny nad 15 kg ZAMĚST... (více v detailu)
Neuvedeno
Výstupní kontrolor/ka kvality
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Míásto výkonu práce: Pod Chlumem č.p. 209/3 Děčín III-Staré Město, 405 02 Děčín 2 Nástup možný ihned. Náplň páce: provádění výrobní kontroly na výstupu, řešení interních neshod a spolupráce při nápravných opatřeních Požadujeme: - praxe v oboru strojírenství a zámečnictví jako výstupní kontrolor kvality nutností - znalost německého jazyka výhodou - čtení výkresové dokumentace - práce na PC - znalost systému jakosti výhodou - pečlivost, přesnost a zodpovědnost Benefity: - zaměstnání ve stabilní společnosti na trhu, s tradicí a kvalitou již od ro... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocní skladníci
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Hledáme pracovníky/pracovnice do skladu e-shopu pro balení surovin, vychystávání objednávek a skladování zboží. Rozmanitá pracovní náplň. Při ob... (více v detailu)
Neuvedeno
Osobní asistent/ka pro osoby s poruchami autistického spektra (Skuteč)
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Skuteč Požadujeme: - minimálně středoškolské vzdělání - výborné komunikační dovednosti, pozitivní přístup - schopnost pracovat samostatně - spolehlivost, zodpovědnost, ochotu ke vzdělávání, flexibilitu, kreativitu a empatii - výbornou znalost práce s počítačem Výhodou: - sociální/pedagogická praxe s dětmi/osobami - zkušenosti s cílovou skupinou dětí/osob s poruchami autistického spektra - řidičský průkaz skupiny B Nabízíme: - dohodu o provedení práce - 170,-- Kč/hodina - možnost odborného růstu a vzdělávání - prostor pro vlastní činorodost a sebeuplatnění - pružná pr... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha a seřizovač jednoúčelových revolverových fréz a soustruhů
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Haladová tel.: 771 257 586 e-mail: haladova@amati.cz osobně: středa od 9:00 do 10:00 hod., Dukelská 44, 358 01 Kraslice, Schopnost čtení technických výkresů, kontrola kvality a rozměrů výrobků. Údržba a oprava strojů. Znalost měřících nástrojů a jejich pou... (více v detailu)
Neuvedeno
MONTÁŽNÍ DĚLNÍK/ DĚLNICE
Před 5 dny - AVIZO_CZ
10.6.2024 - odebírání hotových výrobků (dráty) ze stojanu, napočítávání požadovaného množství pomocí měrky, sponkování a gumičkování k sobě a ukládání do obalové jednotky, zaznamenávání do interního systému. I bez vzdělání, pracovní doba: ... (více v detailu)
Neuvedeno
Všeobecní administrativní pracovníci
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Elizaveta Khalemskaia, e-mail: Khalemskaia@visapoint.online - znalost tagalogu výhodou - znalost anglického jazyka výhodou - práce na PC vý... (více v detailu)
Neuvedeno
Dělníci v oblasti výstavby budov
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Doporučenku ÚP uplatnit u zaměstnavatele po předchozí telefonické domluvě na č. 774 301 559 v době Po a ST od 9,00 - 11,00 hod. V případě zájmu nás kontaktujte: - osobně v pracovní dny PO a ST od 09:00 do 14:00 hod na adrese Kpt. Jaroše 510, Kadaň - telefonicky v pracovní dny PO a ST od 09:00 do 11:00 hod na tel.č. 774 301 559. Upřesňující informace: Požadujeme: - dobrý zdravotn... (více v detailu)
Neuvedeno
Stavební dělník/ce
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Jedná se o pozici "stavební dělník/ce" !!! Místo výkonu práce: zakázky dle zaměstnavatele v ČR + EU. Pracovní poměr na dobu určitou (1 rok s 3-měsíční zkušební dobou) - poté možné převedení na dobu neurčitou. Pracovní doba: v létě začátek o... (více v detailu)
Neuvedeno
OBCHODNÍ REFERENT/KA SERVISNÍHO ÚSEKU
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Popis činnosti: - Získávání nových zákazníků - nabídky na spolupráci - Informování stávajících zákazníků formou průvodního dopisu a cenové nabídky k blížícím se doporučeným nebo preventivním servisním zásahům z pohledu životnosti jednotlivých komponent a v souvislosti s platnými normami a vyhláškami - Tvorba vzorových projektů na základě analýzy minulých zakázek - Statistiky a analýzy průběhu zakázek - druhy zásahů, použité materiály a dokumentace, nákladovost, náročnost, ziskovost, sestavování drobných kalkulací - Vyhodnocování poptávek, nabídek, realizovaných zakázek, postřehy a zkušenosti, návrhy na zlepšení - Vedení a archivace dokumentace - Tvorba a údržba servisních smluv - Komunikace se zákazníky (včetně osobních návštěv) a s dalšími úseky firmy - U rozsáhlých pr... (více v detailu)
Neuvedeno
Učitelé na základních školách pro děti se speciálními vzdělávacími potřebami
Před 5 dny - AVIZO_CZ
pracovní poměr od: 18.09.2024, mzda: 34820 Obor činnosti: Vz... (více v detailu)
Neuvedeno
TRAKTORISTA/TRAKTORISTKA
Před 5 dny - AVIZO_CZ
15.10.2021 - traktorista. I ZŠ, i absolvent, ŘP sk. T. KONTAKT: Cibulka Petr, tel.: 602 516 481, e-mail: petr@vinocibulka.cz Místo výkonu práce: Mikulov, Lednice, ... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidiči nákladních automobilů, tahačů a speciálních vozidel
Před 5 dny - AVIZO_CZ
§92 Požadujeme: řidičský průkaz sk.C+E Kontakt: telefonicky do: 17.09.2024, mzda: ... (více v detailu)
Neuvedeno
Brusiči
Před 5 dny - AVIZO_CZ
ZAMĚSTNAVATEL MÁ ZÁJEM ZAMĚSTNAT I OBČANY UKRAJINY POŽADAVKY: vzdělání vyučení ve strojním oboru výhodou nebo praxe, manuální zručnost, schopnost broušení na uhlových a pásových bruskách POPIS PRÁCE: PP na dobu určitou 1 rok s možností prodloužení, nástup možný ihned ZAMĚSTNAVATEL NABÍZÍ: mzdové ohodnocení dle výkonu, příspě... (více v detailu)
Neuvedeno
ÚDRŽBÁŘ M/Ž
Před 5 dny - AVIZO_CZ
18.9.2024- veškeré práce spojené s údržbou a opravami zařízení a prostor, pravidelné opravy v rozsahu plánu údržby,seřizování výrobních zařízení,provádění funkčních zkoušek strojů a zařízení, na základě zjištěných závad navrhovat odborný servis a opravy zařízení, min. vyučen, praxe v obru, ŘP sk. B, obsluha VZV, ... (více v detailu)
Neuvedeno
Zahradní a krajinní architekti
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Šebestová Ladislava, e-mail: ladislava.sebestova@loxia.eu Praxe min. 3 roky, VŠ vzdělání Ing.arch. nebo Bc, AJ - úroveň B2. Koncepční řešení veřejných prostor a vytváření návrhů sadových úprav. Programy: ArchiCad, Revit, SketchUp. Ř... (více v detailu)
Neuvedeno
přípraváři- rozpočtáři/kalkulanti stavebnictví
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Mariya Povkhanych, tel.: +420 770 699 979, e-mail: dsg.poptavky@gmail.com možnost zkráceného pracovního úvazku na 20 h týdně Náplň práce: -zajišťování cenovýc nabídek do rozpočtu, nasledně kontrola a správnost (přípravář) -tvorba stavebních rozpočtu a kalkulací (rozpočtář) určovánindrůhu stavebních m... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidiči nákladních automobilů, tahačů a speciálních vozidel
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Řízení nákladního vozu, sypače. Práce na stavbách, pozemních komunikacích, zimní a letní údržba komunikací, fyzická práce při silničních pracích. Požadujeme platné psychologické vyšetření, profesní průkaz, digitální karta výhodou, strojnický průkaz výhodou, řidičské oprávn... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocníci v kuchyni
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Kontakt: Podhrázká Lucie, tel.: 733640772; Každý čtvrtek 9-12, e-mail: Lucie.podhrazka@sasazu.com Hledáme pracovníky pro pomocné práce v kuchyni a restauraci. Pouze pro uchazeče, spolehlivé schopn... (více v detailu)
Neuvedeno
OPERÁTOŘI VE VÝROBĚ - MONTÁŽNÍ DĚLNÍCI
Před 5 dny - AVIZO_CZ
Fyzická zdatnost, dobrý zdravotní stav, výkonnostní bunus 9,60 Kč/hod. Firemní ubytování zajištěno. pracovní pom... (více v detailu)
Neuvedeno
Technolog (M/Ž)
Před 5 dny - AVIZO_CZ
technické zpracování výrobní dokumentace, tvorba časových norem, tvorba cen výrobků a služeb do: 30.09.20... (více v detailu)
Neuvedeno
DĚLNÍCI VÝKOPOVÝCH PRACÍ (M/Ž)
Před 5 dny - AVIZO_CZ
pracovní poměr od: 01.10.2024, mzda: 19500 Obor činnosti: Stavebnictví nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: ZŠ
Neuvedeno