Filtry



Auto-moto

321 výsledků

Převodky řízení -repase pro vozidla do 3,5 tuny
Před 13 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Repasujeme všechny druhy převodek řízení (šnekových i hydraulických) na osobní a dodávkové vozy. V případě zájmu o repasi neváhejte z... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Nemáte čas trávit na úřadě při přihlášení vozidla nebo Vám nabourali vozidlo?
Před 14 dny - AVIZO_CZ
Nemáte čas trávit na úřadě při přihlášení vozidla nebo Vám nabourali vozidlo? Provedu po dodání potřebných podkladů přihlášení, přepis vozidla, případně jiné změny v registru... (více v detailu)
Neuvedeno
Pujčovna Pronájem 9 místné Ford Transit Custom
Před 14 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Pronajmu / půjčím vozidlo 9míst Ford Transit custom, el.výbava, klimatizace, nezávislé topení, rádio s CD, centrál na dálkové ovládání, Handsfree. Velmi nízká spotřeba cca 7l/100km. Pěkné, čisté a spolehlivé vozidlo. Ceny pronájmu: 1-3 dny 1500,-Kč/den 4-14 dnů 1300,-Kč/den 15-30 dnů 1200,-Kč/den V ceně je 300 km limit na den, za každý další najetý ... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Servisní vestavby do dodávkových vozů - POJÍZDNÁ DÍLNA
Před 14 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme výrobu a návrhy dílenských vestaveb do užitkových vozů. V nabídce kompletní vybavení pro servisní vozy a pojízdné dílny včetně podlahy. Profesionální výroba. Pojízdná dílna je určena pro různé typy zákazníků, včetně: 1. Profesionálních řemeslníků a techniků – kteří potřebují mít k dispozici své nástroje a vybavení na různých místech a projektech. 2. Servisní techniky a opraváře – kteří poskytují služby údržby a oprav přímo u zákazníků, například servis aut, spotřebičů nebo zem... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Opravy a úpravy motorů Simson S51 SR50
Před 14 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Úpravy obsahu 60CCM, 70CCM A 80CCM. Popstup: Rozebrání motoru ve Vaší přítomnosti. Následná montáž do stroje, seřízení řazení, dynamické seřízení předstihu stroboskopem (stroboskopem je to nutnost, protože když se to nastaví dle rysek tak to může být klidně i o 1cm úplně jinde než ukazují rysky), se... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2
 Kč
Nosič na kola, držák kol, příčníky, střešní box
Před 14 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronajmu držák na 4 kola na tažné zařízení, sklopný,uzamykatelný. Nosič kol na střechu vozidla. Univerzáln... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
100
 Kč
Pneuservis Opava-Otice Kvalitně,rychle , levně
Před 14 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den , nabízíme přezutí a vyvážení vašich kol na autě . Nacházíme se v Otocích (viz,foto) V servise GarageHilse s dlouholetou historii . Po... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
500
 Kč
Nástavby, přívěsy, návěsy.
Před 14 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme typizovanou a zakázkovou výrobu přívěsů a návěsů a nástaveb pro nákladní vozidla všech značek. Na základě vašich požadavků vyrobí... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Přestavby vozidel.
Před 14 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Provádíme přestavby nákladních vozidel a přípojných vozidel všech kategorií N1, N2, N3, 02, 03, 04 – např. skříňové vozidlo na vozidlo s hákovým nosičem, tahač návěsů na vozidlo s hákovým nosičem, valníkové vozidlo na přepravník vozidel, pracovní stroj samojízdný – nap... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Palubní deska Airbag bezpečnostní pás jednotka airbagu
Před 14 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám Airbag řidiče Airbag spolujezdce Kolenní airbag Stropní airbag bezpečnostní pás přední řidič pás spolujezdce airbag sedadla stropní airbag levý a pravý airbag Řidicí jednotka airbagu Palubní deska PLASTOVÁ KOŽENÁ LATKOVÁ Audi A2 A3 A4 A5 A6 A7 A8 Q2 Q3 Q5 Q7 Q8 BMW F20 F21 F22 F52 G20 G21 F30 F31 G30 G31 F10 F11 F12 F13 F48 F49 G01 F25 F26 F82 F80 X1 X2 X3 X4 X5 X6 X7 Z4 i3 i8 G05 G06 G07 G11 G12 G14 G15 G20 Fiat TIPO Citroen C3 C4 c5 AIRCROSS FORD Mondeo C MAX Mustang mazda cx3 cx4 mazda cx5 Opel ASTRA INSIGNIA GRAND-X tesla 3 tesla s tesla y Chevrolet Pacifika Kia Hyunda Honda HR-V CR-V Mercedes CLA GL GLA GLC GLE GLK SLK G V GLS CLS ML Porsche Tesla 3 Mazda CX-3 CX-5 Lexus Jaguar XF XJ Pace Range Rover Evogue Sport Velar Mini Nissan Jeep Cherokee Compass Suzuki Vitara SX4 Jimny Toyota Suba... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Čištění a detailing vozidel
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme profesionální služby čištění a detailingu vozidel. Jsme malá firma s velkými a dlouholetými zkušenostmi od základního umytí vozu až po 2-3 krokové leštění a karamické ochrany. Čištění provádíme v Horních Počernicích no není problém po dohodě přijet po auto a po vyčištění dovézt zpět na po... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Přestavba ( přetypování ) vozidla
Provádíme kompletní přestavby nákladních vozidel(Tatra,Daf,Man,Mercedes,Volvo,Iveco,Liaz ...) na traktor-montáž ochr.rámu... až po předání nových RZ a TP. Dále provádíme přestavbu nákladních vozidel na ... (více v detailu)
Neuvedeno
Dílenské vestavby pro pojízdné dílny - servisní vozy
Před 15 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme výrobu a návrhy dílenských vestaveb do užitkových vozů. V nabídce veškeré vybavení pro servisní vozy. Profesionální výroba. Pojízdná dílna je určena pro různé typy zákazníků, včetně: 1. Profesionálních řemeslníků a techniků – kteří potřebují mít k dispozici své nástroje a vybavení na různých místech a projektech. 2. Servisní techniky a opraváře – kteří poskytují služby údržby a oprav přímo u zákazníků, například servis aut, spotřebičů nebo ze... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
3500,- Kč Ekologická Likvidace Vozidel Tupesy-BDCS
Před 15 dny - Zlínský kraj - BAZOS
3500,- Kč za kompletní vrak Provádíme ekologickou likvidaci vozidel. Nabízíme vysoké ceny za... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 500
 Kč
Ekologická likvidace vozidel Auto ELIVA s.r.o.
Před 15 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Provádíme ekologickou likvidaci osobních automobilů, přívěsů, motocyklů, dodávek i nákladních automobilů. Odtah vozidla v rámci Karlovarského kraje rovnou o... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Zdarma
 Kč
Přídavné vzduchové pérování, vzduchové měchy
Před 15 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Provádíme montáže přídavného vzduchového pérování na klasické i Alko podvozky pro: - obytné vozy - vestavby - dodávky - pick-up Typy podvozků např. ALKO podvozky, Fiat Ducato, Iveco Daily, Citroen Jumper, Peugeot Boxer, Ford Transit, Ford Custon, Ford Ranger, Nissan Navara, Opel Movano, Renolt Master, Volkswagen LT, Volkswagen Crafter, Volkswagen Caddy, Mercedes-Benz Sprinter a jiné Vzduchové měchy jsou vyrobeny v ČR, nejedná se o polský výrobek nebo levné napodobeniny. Nabízíme sady: - jednookruhové - dvouokruhové (doporučujeme) Kompletní sada obsahuje: - 2ks vzduchových měchů - kovový kompresor 10,3 bar 12V - vzduchové hadice - ovládací panel s manometry - odbočka pro ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Solární panely pro obytný vůz, karavan, dodávku
Před 15 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Provádíme montáže, doplnění a úpravy solárních systémů pro: - obytné vozy - karavany - vestavby - dodávky Kompletní solární systém obsahuje - solární panely - solární regulátor - kabeláž 4 mm2 a 6 mm2 - konektory MC4 a slučovací - průchodku kabelů střechou - odpojovač baterie - oka k připojení na baterii - hliníkové lišty pro ukotvení solárních panelů - plastové lišty na zakrytí kabeláže na střeše a v interiéru - chránička kabelů - tmely Dekalin Dekasyl MS-2 a MS-5 - spotřební a montážní materiál Solární panely - 60W, 90W, 100W, 115W, 175W, 285W, 320W aj. - monokrystal - polykrystal Solární regulátor - PWM - MPPT ""doporučujeme"" vyšší účinnost o cca 30% - MPPT s funkcí bluetooth (sledování stavu nabíjení, baterie, historie a další) Doba provedení - jsme schopni provést v jeden den, ale s ohledem na vyzrání tmelů doporučujeme ne... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
REVIZE plynu - obytná auta, karavany, vestavby
Před 15 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Provádíme revize plynového zařízení dle vyhlášky č. 85/1978 Sb., TPG 403 02, ČSN EN 1775, TPG 700 01 a TPG 704 01 pro: - obytné vozy - karavany - vestavby Platnost revize - 3 roky Součástí revize je - provedení revize - vystavení protokolu - vylepení známky s platností revize Provedení revize trvá 45-60 min. lze jej provést i na počkání nebo nám vůz/karavan přistavit a vyzvednout později. Objednání - 606 675 355 - servis@bydlik-travel... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Pronájem vozu (i pro Bolt, Uber, Foodora)..
Před 15 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem vozu Škoda Rapid pro soukromé účely, firemní účely, ale také vhodné pro smluvní přepravu Uber, Bolt nebo Liftago. Preferujeme dlouhodobý pronájem. Auto je ve výborném stavu, s dobrou výbavou motor: 1.2 tsi výkon: 66kw najeto: 122 tis km Převodovka: manuální Výbava: klima, vyhřívané sedadl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 400
 Kč
Pronájem vozu pro rozvoz jídla apod. Škoda Praktik
Před 15 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem vozu Škoda Praktik pro soukromé účely, firemní účely, vhodné pro smluvní přepravu Foodora apod. Preferujeme dlouhodobý pronájem. Auto je ve výborném stavu, s dobrou výbavou motor: 1.2 tsi výkon: 63kw najeto: 160 tis km Převodovka: manuální Výbava: klima, centrá... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 600
 Kč
BMW motory N47, N57
Před 15 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Provádíme opravy a servis, výměny rozvodů u motorů N47, N57. Oprava motoru je finančně nákladná, lepší je prevence a rozvody motoru včas vyměnit. Cena se odvíjí podle modelu vozu. Provádíme i další servisní práce u vozidel značky BMW, opravy VTG rozvodovek, opravy automatických převodovek, výměny spojek, výměny podvozkových dílů, čištění DPF, výměny vstřikovačů, turba, brzdy, atd., můžete se na nás obrátit klidně i s více problémy zároveň a budeme to schopni vyřešit. Na opravy se používají kvalitní osvědčené díly, originální díly... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Automatické převodovky ZF
Před 15 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme opravu automatických převodovek ZF Seznam aut. převodovek: 5HP18, 5HP19, 5HP24, 5HP30, 6HP19, 6HP21, 6HP26, 6HP28, 6HP32, 8HP45, 8HP50, 8HP55, 8HP70, 8HP90, 8HP95 Seznam vozidel, kde se převodovky nachází: BMW E46, E39, E38, E53, E60, E61, E63, E70, E71, E83, E90, E9... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Tryskání balotinou
Před 16 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím tryskání balotinou hliníkových dílů a odlitků. Hlavy, válce, kartery, karburátory, středy kol atd. Po dohodě mohu nabídnout i pískování ocelových dílů jemným či hrubým granátem, či jemné čištění... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Regenerace motoru Škoda Fabia 1.2 HTP možnost montáže
Před 16 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme regeneraci motoru : Škoda Fabia 1.2 HTP záruka 6 měsíců doba realizace cca 1é pracovních dnů Rozsah opravy: nová pístní sada olejové čerpadlo rozvodová sada GO hlavy válce těsnění ,šrouby honování bloku moto... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
28 500
 Kč
Regenerace motoru 1.2 VW Polo možnost montáže
Před 16 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme regeneraci motoru : Škoda Fabia 1.2 HTP záruka 6 měsíců doba realizace cca 1é pracovních dnů Rozsah opravy: nová pístní sada olejové čerpadlo rozvodová sada GO hlavy válce těsnění ,šrouby honování bloku motoru... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
28 500
 Kč