Filtry



Auto-moto

321 výsledků

Repas vstrekovacích čerpadiel zexel na PAJERO 3.2 DID
MITSUBISHI PAJERO 3 3.2 DID OPRAVA VOZIDIEL ZNAČKY MITSUBISHI PAJERO 3.2 DID (OPRAVA VSTREKOVACÍCH ČERPADIEL ZEXEL, DVOJHMOTNÝCH ZOTRVAČNÍKOV, SER... (více v detailu)
Neuvedeno
Topení Tatra
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nový set naftového nezávislého programovatelného topení vhodný pro vozidla Tatra - 24V, výkon 5kW. Naftové topení obsahuje kompletní sadu (topení, výfuk, rozvody, kabeláž, čerpadlo). Odzkoušeno dvouletým bezproblémovým provozem. Výhodnější náhrada naf... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 900
 Kč
Převodovka Tatra Euro II, typ TS 160
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Převodovka Tatra Euro II, typ TS 160, převodovka je po kompletní repasi. Půlroční záruka. V případě zájmu, zboží... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
85 000
 Kč
Tatra T148 jeřáb AD-0801.1
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Tatra T148 jeřáb příhradový. Jeřáb je plně funkční a v dobrém stavu, pravidelně servisovaný. Autojeřáb je bez TP. Jeřáb je vhodný k pracem na objektech firmy nebo stavby atd. Velice nízké provozní náklady... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
119 000
 Kč
Montáž - přídavné vzduchové pérování
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Provádíme montáž přídavného vzduchového pérování (měchy). Sady jsou vyrobeny z kvalitních materiálů od přímého výrobce z ČR, vlnovce měchy jsou použité od českého výrobce z... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1
 Kč
TAŽNÁ ZAŘÍZENÍ OSTRAVA
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodej, montáž, servis tažných zařízení na všechny modely automobilů a tažná zařízení na obytná auta. U nás koupíte tažné zařízení všech značek a to pouze homologovaných dle směrnice EU. Odborná mont... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronájem Passat B8 - Bolt/Uber SLEVA
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
AUTOPŮJČOVNA GrimCars - UBER BOLT Pronájem vozů pro soukromé účely, firemní účely, či Uber a Bolt. Preferujeme dlouhodobý pronájem. Možno jezdit pod naši flotilou u obou z těchto společnosti. Cena individuální dle způsobu využití vozidla, pro více info zavolejte. více vozidel k dispozic 2016 1.6 TDI automat VRATNÁ KAUCE: 5000 Kč V CENĚ ZAHRNUTÝ: veškerý servis auta neomezené km i pro osobní účely havarijní pojištění povi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
785
 Kč
Pronájem Passat B7 - Bolt/Uber SLEVA
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
AUTOPŮJČOVNA GrimCars - UBER BOLT Pronájem vozů pro soukromé účely, firemní účely, či Uber a Bolt. Preferujeme dlouhodobý pronájem. Možno jezdit pod naši flotilou u obou z těchto společnosti. Cena individuální dle způsobu využití vozidla, pro více info zavolejte. více vozidel k dispozici 2014+ (kategorie COMFORT) 1.6 TDI/2.0 TDI manuál,automat VRATNÁ KAUCE: 5000 Kč V CENĚ ZAHRNUTÝ: veškerý servis auta neomezené km i pro osobní účely havari... (více v detailu)
Hlavní město Praha
640
 Kč
SLEVA AUTOPŮJČOVNA GrimCars - Taxi i firemní pronájem
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
AUTOPŮJČOVNA GrimCars - UBER BOLT Pronájem vozů pro soukromé účely, firemní účely, či Uber a Bolt. Preferujeme dlouhodobý pronájem. Možno jezdit pod naši flotilou u obou z těchto společnosti. !!!MOŽNOST ZAPSAT VÁS JAKO PROVOZOVATELE!!! Vozidla: ŠKODA SUPERB (2015-2018) ŠKODA OCTAVIA III (2015- 2019) V... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Pronájem Octavia III - Bolt/Uber TOP
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
AUTOPŮJČOVNA GrimCars - UBER BOLT Pronájem vozů pro soukromé účely, firemní účely, či Uber a Bolt. Preferujeme dlouhodobý pronájem. Možno jezdit pod naši flotilou u obou z těchto společnosti. Cena individuální dle způsobu využití vozidla, pro více info zavolejte. 1.6 TDI DSG Kategorie Komfort TOP VYBAVA (vyhřívané sedačky,, Carplay/AndroidAuto atd.) VRATNÁ KAUCE: 5000 Kč V CENĚ ZAHRNUTÝ: veškerý servis auta neomezené km i pro osobní účely hav... (více v detailu)
Hlavní město Praha
715
 Kč
Pronájem Superb II- Bolt/Uber SLEVA
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
AUTOPŮJČOVNA GrimCars - UBER BOLT Pronájem vozů pro soukromé účely, firemní účely, či Uber a Bolt. Preferujeme dlouhodobý pronájem. Možno jezdit pod naši flotilou u obou z těchto společnosti. Cena individuální dle způsobu využití vozidla, pro více info zavolejte. více vozidel k dispozici 2014 (kategorie COMFORT) 1.6 TDI manuál VRATNÁ KAUCE: 5000 Kč V CENĚ ZAHRNUTÝ: veškerý servis auta neomezené km i pro osobní účely havarijní poji... (více v detailu)
Hlavní město Praha
640
 Kč
Pronájem parkovacích míst
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Pronájem parkovacích míst pro karavany, obytné vozidla,osobní i do... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Čeština do BMW+Aktualizace Map⭐Č.Budějovice/Písek/J.Hradec
Před 1 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Potřebujete aktualizovat mapy před dovolenou? Není problém! Nejnovější mapy 2024 pro vaše BMW anebo Mini! Přijedeme k Vám kdekoliv! Taky možnost aktivace Apple CarPlay, změna jazyku systému na Češtinu nebo Slovenštinu včetne hlasu navigace! Dostupné pro systémy: CCC (cca 2006-2010) CIC (cca 2008-2013) NBT ( 2012 a výše) Dále možnost aktualizace nejnovějších map BMW Road Map Europe NEXT 2023, MOVE 2023, PREMIUM 2023, MOTION 2023, ROUTE 2023 Možnost odblokování videa za jízdy, Video in motion pro MODELY E, F a G. kódování -Sportovní displej -pípaní pásů -start stop -a mnoho dalšího dostupné pro: • BMW 1 series - E81 / E82 / E87 / E88 / F20 / F21 • BMW 2 series - F22 • BMW 3 series - E90 / ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1
 Kč
BMW⭐ MINI ⭐Aktivace Apple CarPlay - Nahrání češtiny
Před 1 dny - Zlínský kraj - BAZOS
ČEŠTINA pro BMW Mini RollsRoyce + Nejnovejší mapy zdarma - 2500kč Aktivace Apple Car Play, Android Auto, Screen Mirroring pro BMW MINI RollsRoyce - 2500 Kč! Aktivace Video in Motion pro BMW, Mini, Rolls Royce - 1000 Kč! Ke všem službám jako bonus zdarma nakódování přehrávání filmů / videí i z USB klíče !!! Pro více info nás prosím kontaktujte přes e-mail, telefon nebo přes SMS. Služby nabizime pro modely: • BMW 1 series - E81 / E82 / E87 / E88 / F20 / F21 • BMW 2 series - F22 • BMW 3 series - E90 / E91 / E92 / E93 / F30 / F31 / F34 / F35 / F80 • BMW 4 series - F32 / F33 / F36 / F82 ... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
BMW Aktivace CarPlay a Video in motion i NA DÁLKU
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pro aktivaci pošlu soubor který nahrajete na USB klíč a strčíte ho do auta. Do pár minut se služby aktivují. Jednoduše/rychle a bez problému. Aktivace Apple Carplay + Android Screen Mirroring + Video za jízdy (Video v pohybu, video in motion) na celou obrazovku pro BMW a MINI od roku 6/2016 se systémem NBT EVO ID5 a ID6. Všechny tyto kódování jsou dostupné z USB na dálku nebo osobně. Aktivace je jednoduchá a zvládne to úplné každý za par minut !! (Cca 5-10 min) Po kódování se v autě aktivují funkce Apple CarPlay, Android screeen Mirroring a Video za jízdy. U většiny aut bude zrcadlení na celou obrazovku (záleží podle softwaru v autě). Po koupi posíláme potřebné soubory na aktivaci spolu s návodem. Aktivace je doživotní !! Bez dalších poplatků. Pokud nevíte jaký mate systém v autě stačí zavolat a poradíme vám. Popřípadě poslat posledních 7 míst VIN čísla, na mail nebo SMS a ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
111
 Kč
BMW MINI Čeština/Aktualizace map/Aktivace AppleCarPlay
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Denne v Ostravě! ČEŠTINA pro BMW Mini RollsRoyce + Nejnovejší mapy zdarma - 2499 Kč Aktivace Apple Car Play, Android Auto, Screen Mirroring pro BMW MINI RollsRoyce - 2499 Kč! Aktivace Video in Motion pro BMW, Mini, Rolls Royce - 999 Kč! Ke všem službám jako bonus zdarma nakódování přehrávání filmů / videí i z USB klíče !!! Pro více info nás prosím kontaktujte přes e-mail, telefon nebo přes SMS. Služby nabizime pro modely: • BMW 1 series - E81 / E82 / E87 / E88 / F20 / F21 • BMW 2 series - F22 • BMW 3 series - E90 / E91 / E92 / E93 / F30 / F31 / F34 / F35 / F80 • BMW 4 series - F32 / F33 ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1
 Kč
Profi čištění interiérů automobilů
Před 1 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Interiér Vašeho vozu je prostor, kde trávíte hodně času a vy si zasloužíte pohodlí a čistotu. Postaráme se Vám omčistý interi... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 500
 Kč
Autoservis - čištění interiéru
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Chcete ušetřit za vysoké náklady v autorizovaném servisu? Tak nás neváhejte kontaktovat! Specializujeme se na výměnu: provozních kapalin (motorových, převodových, brzdových a chladících) filtrů (kabinové, olejové, palivové, vzduchové) brzd a obložení startérů, alternátorů, atd,... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
AUDI ⭐ Čeština + CarPlay + Android Auto - mapy 2024
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
⭐ Největší nabídka úprav koncernových vozů ⭐ Aktualizace map 2024 a instalace češtiny, aktivace videa za jízdy a opravy jednotek Audi. Čeština je včetně diakritiky a hlasu navigace. Součástí je vždy aktulizace firmware nejen MMI. Typy navigací: RNS850, MMI2G, MMI3G, MMI3G+, RNS-E, Navigation Plus, Audi Concert, MIB, MH2p, MST2, MHS2 V autech: Audi A3, A4, A5, A6, A7, A8, Q5, Q7, Q8 a Touareg K instalaci češtiny nabízím výhodně pro koncernové vozy: - Mapy do navigace, aktualizace map - Diagnostika, programování a kódování - Aktivace komfortních a skrytých funkcí - Od... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1
 Kč
BMW ⭐ CarPlay + Čeština+ mapy 2024 + klíče + opravy CCC CIC
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
⭐ NEJŠIRŠÍ NABÍDKA ODBORNÝCH SLUŽEB ⭐ pro majitele BMW ⭐ v České republice a na Slovensku. Jsme dodavatelem i autorizovaných servisů a dealerů BMW. Děláme podporu pro BMW servisy. Aktualizace map 2024 a instalace češtiny do menu v navigacích ve všech BMW. Čeština je včetně diakritiky a hlasu navigace. Záruka a opětovná instalace zdarma je samozřejmostí. Dále nabízíme: - Doděláni výbavy BMW, například komplet navigace CIC nebo NBT - Mapy do navigace, aktualizace map 2022 - Diagnostika, programování a kódování - Aktivace komfortních funkcí - Odblokování obrazu za jízdy u vozů BMW - Vypnutí start/stop - Opravy navigace a jednotek BMW CCC v E60 E90 a E70, CIC NBT EVO MGU a bluetooth telefon MULF / TCU, FRM - Servis BMW - Apple CARPLAY BMW a Android Auto - Android obrazovky a Android screen mirroring - Dopravní informace pro NBT navigaci - RTTI - Rozpoznávání rychlostních limitů - čtení dopravních značek - BMW APPS - Odblokování maximální rychlosti a chiptuning řady Fxx a Gxx po kabelu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1
 Kč
FORD ⭐ Čeština + CarPlay + mapy+ opravy navigací + kamery
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
⭐ NEJVĚTŠÍ NABÍDKA ÚPRAV VOZŮ FORD⭐ Čeština do navigací a palubního počítače pro všechny vozy Ford Čeština na typy jednotek. Ford MCA, NX DVD, FX, MFD, convers +, Sync 2 - vše s českým hlasem Přeloženy jsou texty menu i hlasové povely navigace. Pro Sync2 české texty menu i ČESKÝ HLAS NAVIGACE !!! Nové funkce pro Ford Convers+: grafický parkovací asistent, digitální ukazatel rychlosti, ukazatel teploty, ukaztel napětí, nová barevná témata, ukazatel příhřevu Aktualizace mapy celé Evropy 2024 Dovybavení modelů 2015 2016 o navigaci, pokud ji auto nemá z výroby. Instalace navigační aplikace Navitel, zrcadlení telefonu (screen mirroring) na obrazovku... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1
 Kč
Palubní deska Airbag bezpečnostní pás dopinač pásu
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám Airbag řidiče Airbag spolujezdce Kolenní airbag Stropní airbag bezpečnostní pás přední řidič pás spolujezdce airbag sedadla stropní airbag levý a pravý airbag Řidicí jednotka airbagu Palubní deska PLASTOVÁ KOŽENÁ LATKOVÁ Audi A2 A3 A4 A5 A6 A7 A8 Q2 Q3 Q5 Q7 Q8 BMW F20 F21 F22 F52 G20 G21 F30 F31 G30 G31 F10 F11 F12 F13 F48 F49 G01 F25 F26 F82 F80 X1 X2 X3 X4 X5 X6 X7 Z4 i3 i8 G05 G06 G07 G11 G12 G14 G15 G20 Fiat TIPO Citroen C3 C4 c5 PICASSO AIRCROSS FORD Mondeo C MAX Mustang mustang mach-e Opel ASTRA INSIGNIA GRAND-X OCTAVIA YETI KODIAG Chevrolet Pacifika Kia Hyunda Honda HR-V CR-V Mercedes CLA GL GLA GLC GLE GLK SLK G V GLS CLS ML Porsche Tesla 3 Mazda CX-3 CX-5 Lexus Jaguar XF XJ Pace Range Rover Evogue Sport Velar Mini Nissan Jeep Cherokee Comp... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Regenerace - TURBO / TURBODMYCHADLO
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím kompletní regeneraci / opravu Vašeho turba / turbodmychadla . S písemnou zárukou 1 ROK. Kompletně nový vnitřek ( lopatky, ložiska, vrtulka), vystřeďuje se ( vyvažuje)na speci... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Robotická jednotka řazení Fiat Ducato 2.3/3.0 regenerace
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme regeneraci jednotky řazení (robot) pro vozidlo: Fiat Ducato 3.0 / 2.3 SELESPEED DUALLOGIC Doba realizace cca 10 prac... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
31 000
 Kč
DSG 6 Mechatronika regenerace záruka 12 měsíců
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme regeneraci jednotky DSG 6 pro vozy koncernu : VW/Škoda/Seat .... Doba realizace opravy je cca do 10 pracovních ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno