Hydraulické stabilizační nohy pro obytný vůz

Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dodání a montáž Hydraulických stabilizačních samonivelačních nohou pro obytné vozy s klasickým podvozkem s listovými péry nebo na Alko podvozek. Tipy podvozků např. Fiat Ducato, Mercedes Benz, Iveco Součást balení - 4 nosné sloupce - kotvící adaptéry - hydraulická pohonná jednotka s nouzovým ručním čerpadlem - ovládací panel s displejem - senzor nivelace - napájecí jednotka - dálkové ovládání - hydraulické hadice - hydraulický olej - spojovací a kotvící materiál - kabeláž Popis - výrobce ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Hydraulická ruka Atlas
Před 11 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám silnou hydraulickou ruku Atlas 140.1 v pěkném stavu. Vhodnou k montáži na nákladní auto, nebo podvozek využití jako stacionární jeřáb na stavbu domu. Nosnost na krátko 3,1t, boční vysuv 10,9m nosnost 1100kg, hydraulic... (více v detailu)
Plzeňský kraj
120 000
 Kč
Půjčím obytný vůz
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Půjčím obytné auto Bürstner pro 4 osoby plně vybavené včetně kemping nábytku možnost půjčení od dubna do říjn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Adria, Obytný vůz ADRIA Twin 600 SPT
Před 156 dny - Středočeský kraj - SAUTO
Vozidlo po celou dobu ustájeno v suché hale v Liberci, pravidelně servisované, výměna oleje 09/2023. Počet osob 4+2 (jízda + spaní), centrální zamykání, tempomat, klimatizace, asistent rozjezdu do kopce, infotainment: navigace, rádio, připojení bluetooth, handsfree, zadní parkovací kamera, Výbava: +umístění 2x 10kg plynová bomba s regulátorem plynu s možností provozu za jízdy +kombinované vytápění a ohřev vody (TRUMA Combi 6) +centrální ovládací jednotka (TRUMA CP Plus iNet) +solární panel + měnič na 230V +zásuvky 12V, 230V, USB v interiéru +integrovaná baterie pro obytný prostor +lednice s mrazákem DOMETIC s automatickým přepínáním zdroje (12V, plyn, 230V) +plynový sporák +rozšiřitelná kuchyňská deska +výškově sstavitelný jídelní stůl +dvojitá podlaha +Nád... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 195 000
 Kč
Mobilvetta, Prodám obytný vůz
Před 104 dny - Plzeňský kraj - SAUTO
Prodám obytné auto zn. Mobilvetta K-Silver 56, rok uvedení do provozu 2017, najeto 94 tisíc kilometrů, podvozek Fiat Ducato - 130 HP. Obytná nástavba má 5 míst na jízdu, na spaní pohodlně 5 míst, provizorně i 6, kuchyňka s dřezem a plynovým sporákem, velká lednice (220V, baterie, plyn), TV, sprcha, chemi... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 150 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Auto-moto