Je nám líto, ale inzerát byl již smazán.

Podobné inzeráty

PlaceholderNo Image
MISTŘI STAVEBNÍ VÝROBY (M+Ž)
Před 2 dny - AVIZO_CZ
MISTŘI STAVEBNÍ VÝROBY (M+Ž) - dohled nad plněním úkolů stavby - praxe ve stavebním oboru - orientace v technické dokumentaci HLÁSIT SE: Janák Lubomír Ing., tel.: 725 562 821, volat POUZE v pr... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Pomocní stavební dělníci
Požadujeme: manuální zručnost a fyzickou zdatnost. Náplň práce: pomocné stavební práce a výkopové práce. Práce budou prováděny dle objednávek ... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Stavební dělník
Před 2 dny - AVIZO_CZ
z: 6.5.2024 - místo vhodné i pro zaměstnaneckou kartu Místo výkonu práce: pracoviště Moravskoslezský kraj - manuální práce na stavbě - ... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Projektant pozemních staveb
Požadujeme: - řidičské oprávnění sk. B, - ochotu dále se vzdělávat, samostatnost a flexibilitu, - zodpovědnost a preciznost, - znalost AUTO CAD, - REVIT výhodou, Možnost pracovat i externě. Nabízíme: 5 t... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Zedník
Místo výkonu práce: Zderaz 18 - stavby v rámci ČR POŽADAVKY: ŘP sk. B., vyučení v oboru NABÍZÍME: služební auto při dopravě na stavby, služební telefon První kontakt učiňte prosím na výše uvedeném telefonním čísle nebo oso... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Odpovědný zástupce (garant) ve stavebnictví
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Hledám uplatnění jako Odpovědný zástupce stavební firmy (k prová... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Dělníci v oblasti výstavby budov
kontakt: Nataliya Bobelyak, e-mai: Bobelyak.perlaclean@gmail.com pracovní poměr od: 01.03.202... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
referent/ka stavebního úřadu - výběrové řízení
Více informací získáte na stránkách Města Prachatice. Město Prachatice připouští přijetí do pracovního poměru zájemce nedisponujícího osvědčením zvláštní odborné způsobilosti ani osvědčením o úspěšném vykonání úřednické zkoušky, a to pro případ, že nebude z objektivních důvodů možné obsadit pozici uchazečem, který uvedeným disponuje. Takový zaměstnanec následně pro možnost setrvání na pracovní pozici musí osvědčení zvláštní odborné způsobilosti pro správní činnost stavební řád a vyvlastnění získat do 3let od vzniku pracovního poměru. Rovněž je možné (§ 313 odst. 4 stavebního zákona) přijetí do pracovního poměru zájemce - úředníka, který ke dni nabytí účinnosti zákona 283/2021 Sb. vykonává činnost obecného nebo speciálního stavebního úřadu a splňuje kvalifikační požadavky pro výkon činnosti na obecném nebo speciálním stavebním úřadu podle dosavadní právní úpravy. Pozn.: Za bezúhonnou se nepovažuje fyzická osoba, která byla pravomocně odsouzena: (a) pro trestný čin spáchaný úmyslně, nebo... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
DĚLNÍK / DĚLNICE V OBLASTI VÝSTAVBY A ÚDRŽBY BUDOV
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Kontakt telefonicky - pan Rosushchan Volodymyr, tel.: 777 506 4... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Dělníci v oblasti výstavby a údržby budov
Před 2 dny - AVIZO_CZ
e-mail: amioone@seznam.cz pracovní poměr od: 30.09.2024, mzda: 19500 ... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Zedníci (kromě zedníků ohnivzdorného zdiva)
zedník, obrubníky, zámková dlažba. Způsob kontaktování zaměstnavatele: telefonicky od 16.00h. do 17.00h. pracovní... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Mistr výroby - obrobna
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kaisrlík Tomáš Ing. tel.: 602 491 746, Po - Pá 7:00 - 14:30 hod. e-mail: kaisrlik@kaisrlik.cz osobně: Stannum 930, Horní Slavkov 357 31 - kancelář 7:00 - 14:30 hod. Náplň práce: organizace výroby 15-20 zaměstnanců Požadavky: znalost čtení technických výkresů, základní znal... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Nabídka stavebních prací
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím stavební a zednické práce. V oboru stavebnictví mám 32 let zkušeností. Provádím rekonstrukce bytů, RD, zednické práce - malb... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Mistr stavební výroby
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Informace poskytne pan Josef Trázník, tel.: 602 138 727 Místo výkonu práce okres Prachatice, převážně Vimpersko pr... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Kamenické práce
Před 2 dny - AVIZO_CZ
KAMENICKÉ PRÁCE- práce s kamenem, obkládaní a stavba krbů dle zakázek, schopnost samostatné práce, spolehlivost ... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Strojníci, stavební dělníci
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: okres Vsetín. NÁPLŇ PRÁCE: obsluha stavebních strojů pro výstavbu vozovek, provádění stavebních činností dle pokynů nadřízeného. POŽADUJEME: řidičský průkaz skupiny C+E profesně, fyzická zdatnost a samostatnost. NABÍZÍME: 5 týdnů dovolené, diety, každodenní návrat do místa bydliště, dobré finanční ohodnocení, pravidelné měsíční prémie, p... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Obkladači
Náplň práce: zaměstnanec provádí interiérové i exteriérové obklady podlah, stěn a stropů z obkladaček, dlaždic, mozaik, z přírodního nebo umělého kamene a keramických, skleněný... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Kameník - kamenice
Před 2 dny - AVIZO_CZ
KAMENÍK - KAMENICE- požadujeme pracovitost, spolehlivost, zodpovědnost a čistý trestní rejstřík . Práce v okrese Trutnov, obč... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
STROJNÍK STAVEBNÍHO STROJE
Požadované dovednosti: strojnický průkaz Zaměstnanecké výhody: náborový příspěvek Hlásit se emailem nebo telefonicky denně od 7.00 do 15.3... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Všeobecná sestra pro agenturu domácí péče v Plzni - DPP
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Výhodou je další kvalifikace v oboru fyzioterapeut Podmínkou je řidičský průkaz skupina B Zaměstnanecké výhody: Nástupní benefit ve výši 40 000,- Kč, stravenkový paušál, auto i k soukromým účelům, NTB, mobilní t... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
ÚDRŽBÁŘ
KONTAKT: nejdříve telefonicky - pracovní dny 9:00 - 14:00 hodin, nebo emailem PRACOVNÍ NÁPLŇ: zajištění sanitárního úklidu lakovny dle požadavků na sanitární úklid, výměna lakovacích rámů, zajištění oprav areálu, zajištění oprav a údržba areálu dle stanovené frekvence, řešení mimořádných úkolů zadaných Vedoucím oddělení údržby NABÍZÍME: Pracovní smlouvu na... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Pokrývač
Místo výkonu práce: Tuněchody 16 POŽADAVKY: praxe na montáži/realizaci střech podmínkou, Ř sk. B, výhodou C, zodpovědnost, flexibilita, pečlivost, solidnost, samostatnost Možno i na ŽL. První kontakt učiňte prosím ... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Pokrývači
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: stavby dle zakázek v ČR. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Nástup možný ihned. Pracovní doba: pružná pracovní doba (jednosměnný provoz), 8:00-16:30 h nebo dle potřeb zaměstnavatele. Požadujeme: vyučení v oboru není požadováno, praxe výhodou. Nabízíme: pracovní oblečení, příspěvek na stravu, sl... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Štukatéři
firma se specializuje na památkové stavitelství. Požadujeme praxi v minimálním rozsahu 2 let. Práce dle zakázek na území okresů Litoměřice a Česká Lípa, řidičské oprávnění skupiny B výhodou. PP plný i zkrácenýZaměstnanecké výhody : stravenky. Způsob kontakttování zaměstnavatele : t... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
řidič/řidička služebního vozu , pomocný dělník / pomocná dělnice na stavbě
odvoz lidí osobním vozem na stavbu + výkon pomocných stavebních prací. Způsob kontaktování zaměstnavatele: osobně, e-mailem i te... (více v detailu)
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce