Nabízím mytí oken & výloh

Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím mytí všech skleněných povrchu-vylohy / okna / zrcadla a dal. Čištění rámu uvnitř / odstranění lo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

úklid / myti oken / byt / kanceláre / obchody
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím službu pravidelný nebo jednorázový úklid: - bytu, domu - kanceláře - hodniky - obchody - generalni uklid po stavbě - mytí oken CENA ÚKLIDU SE ODVÍTÍ OD VELIKOSTI VASEHO BYTU/DOMU. Nebo prostory, kde je potřeba udělat úklid i dopl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Úklid domů, bytů, domácností a firem
Před 1 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Máte už dost špinavého nádobí a nekonečného úklidu? Proč si na toho někoho nezavolat? Můžete se věnovat tomu co máte rádi! Například být s rodinou, odskočit si nakoupit, či si zajít do parku nebo posilovny... Uklízíme, aby jste Vy nemuseli. Jsme úklidová firma ČistoHned! Naši zkušení pracovníci se postarají o: - Každodenní úklid - Generální úklid - Mytí oken - Mytí nádobí - Čištění koberců - Čištění po rekonstrukci - Úklid před předáním bytu - Žehlení prádla - Praní prádla Používáme pouze šetrné a profesionální čisticí prostředky, které nezatěžují životní prostředí. Proč si vybrat ČistoHned? Rychlost a flexibilita – přizpůsobíme se vašim potřebám a časovým možnostem. Profesionální tým – vyškolení zaměstnanci s bohatými zkušenostmi. Dostupné c... (více v detailu)
Zlínský kraj
250
 Kč
Úklidová služba Shiny Home
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme profesionální úklidové služby pro domácnosti i firmy. Hledáte někoho, kdo se postará o čistotu vašeho prostoru? Jste na správném místě! Naše služby zahrnují: Pravidelný i jednorázový úklid Hloubkové čištění (kuchyně, koupelny, podlahy) Mytí oken Úklid... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1
 Kč
Nabízím mytí oken
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Podzimní mytí oken.
Středočeský kraj
111
 Kč
Mytí oken
Před 8 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Umyjeme Vám okna rychle, profesionálně a za skvělou cenu! Užijte si čistý výhled bez námahy. Naše služby zahrnují nejen mytí oken, ale také rámy a parapety. Objednejte si ještě dnes a dejte svému domovu či kanceláři nový l... (více v detailu)
Hlavní město Praha
180
 Kč
Úklidové služby
Před 9 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím Úklidové služby ???? - generální úklid bytových I nebytových prostorů - úklid po rekonstrukci - Mytí oken - žehlení prádla - čištění sed... (více v detailu)
Zlínský kraj
500
 Kč
Nabizim Umytí oken či úklid domácnosti
Před 12 dny - AVIZO_CZ
Klidně pravidelně..za okno pokojové 250kc ..mala okna koupelnová atd 100kc..úklid domácnosti 200k... (více v detailu)
Neuvedeno
Projekční kancelář hledá paní na úklidové práce
Před 14 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Dobrý den, malá projekční kancelář hledá paní na úklid kancelářských prostor (např. mytí podlah, vysávání koberců, vynášení odpadkových košů, úklid sociálních zařízení a kuchy... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 350
 Kč
ČIŠTĚNÍ A MYTÍ AUT
Před 16 dny - Středočeský kraj - BAZOS
⭐️Hledáte spolehlivou a kvalitní službu, která se postará o váš vůz? Jsme tady pro vás! Nabízíme kompletní mytí a čištění aut za skvělé ceny. ⭐️Naše služby zahrnují: - Ruční mytí exteriéru - Detailní čištění interiéru včetně tepování sedaček - Ošetření plastových a kožených povrchů - Voskování karoserie pro dlouhodobou ochranu - Mytí oken a leštění kol - Odstranění n... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
ČistoHned
Před 17 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Máte už dost špinavého nádobí a nekonečného úklidu? Proč si na toho někoho nezavolat? Můžete se věnovat tomu co máte rádi! Například být s rodinou, odskočit si nakoupit, či si zajít do parku nebo posilovny... Uklízíme, aby jste Vy nemuseli. Jsme úklidová firma ČistoHned! Naši zkušení pracovníci se postarají o: - Každodenní úklid - Generální úklid - Mytí oken - Mytí nádobí - Čištění koberců - Čištění po rekonstrukci - Úklid před předáním bytu - Žehlení prádla - Praní prádla Používáme pouze šetrné a profesionální ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Tesařské,pokrývačské,Sadrokartonařské práceee
Před 17 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Zdravím, jsme firma zabývající se Tesařskými, Pokrývačskými, Sádrokartonářskými,podlahářskými a obkladačskými prácemi. Provádíme jak rekonstrukce bytů,domů,chat, tak i novostavby. Zabývame se především Stavbou pergol,Stání na auta,Stavba dílen a stodol,Sádrokartony,Terasy,Stavbu krovu,Dětské a zahradní domky,dřevěné stropy ale i pokrývačské práce jako je překrytí vaší staré původní krytiny na novou plechovou či taškovou,... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Úklid Holýšov a okolí
Úklid Holýšov a okolí Nabízíme úklidový servis podle Vašich konkrétních přání. Čisticí prostředky a úklidové náčiní používáme vlastní, po dohodě se zákazníkem lze využít náčiní zákazníka. Můžeme nabídnout pravi... (více v detailu)
Neuvedeno
Mytí oken, Poslední volné termíny!!!!!
Před 20 dny - AVIZO_CZ
OSTRAVA a OKOLÍ , Dobrý den, mám ještě posledních pár volných víkendu na mytí oken a úklid bytu (200;/h)🧹🪣🧽🪟🪟okna pro domácnost za (300;kč pokoj) a pro Fa (500;kč ) nepropásn... (více v detailu)
350
 Kč
Úklidové práce za rozumné ceny
Před 20 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme vám veškeré úklidové práce v moravskoslezském kraji. Práci provádíme s vysokou pečlivostí. Pravidelné i jednorázové úklidy. Také úklid po řemeslnících. Rádi naceníme konkrétné poptávku. Nabízíme úklidové služby: - úkli... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 234
 Kč
Nabízím
Před 21 dny - AVIZO_CZ
mytí oken a výloh, drobné řemeslné práce, opravy v domácnosti, v domě i na zahradě, malování Typ výpomoci: Domácí práce
Neuvedeno
Úklidová služba
Před 25 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Nabízím úklidové služby - mytí oken, žaluzií, výloh a jiných skleněných ploch - úklid po rekonstrukci či malování - běžný pravidelný úklid domácnosti - úklid ubytovacích zařízení Vše potřebné si přivezu, nemusít... (více v detailu)
Jihočeský kraj
123
 Kč
Úklid domácnosti
Před 25 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Dobrý den, nabízím úklid vaší domácnosti. U mě mají zákazníci veškerý servis co se týče úklidu.(Úklid generální nebo pravidelný, mytí oken dle vašich představ 2x do roka nebo vícekrát , čištění sedaček a koberců )na všem se individuálně domlo... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Úklid domácností
Před 25 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Dobrý den, nabízím úklid vaší domácnosti. U mě mají zákazníci veškerý servis co se týče úklidu.(Úklid generální nebo pravidelný, mytí oken dle vašich představ 2x do roka nebo vícekrát , čištění sedaček a koberců )na všem se individuálně doml... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Úklid domácnosti
Před 28 dny - AVIZO_CZ
Dobrý den, nabízím úklid domácnosti, mytí oken a další… Čištění koberců, sedaček a dalšího ča... (více v detailu)
Neuvedeno
čištění oken
Čištění oken Potřebují Vaše okna nový lesk? Nabízíme profesionální a pečlivé mytí venkovních oken v přízemních prostorách. Zajistíme důkladné odstranění nečistot, prachu a šmouh, aby Vaše okna zářila čistotou. Oblasti: Řečkovice a Mok... (více v detailu)
Neuvedeno
Asistent/ka vedení a přípravy výroby
Před 39 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost zabývající se výstavbou, rekonstrukcemi a statickým zabezpečením budov, zaměřující se také na památkově chráněné objekty, hledáme vhodné kandidáty na pozici Asistent/ka vedení a přípravy výr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pracovník/ce ručního mytí vozidel
Před 46 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Požadujeme: ŘP sk. B, zodpovědný přístup k práci, samostatnost, dobrou fyzickou kondici. Náplň práce: ruční mytí... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pracovník/ce ručního mytí vozidel
Před 46 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Požadujeme: ŘP sk. B, zodpovědný přístup k práci, samostatnost, dobrou fyzickou kondici. Náplň práce: ruční mytí... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem čistících a úklidových strojů Karcher
Před 49 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Tepovač/ extraktor Karcher Puzzi 10/1 vhodný především pro čištění čalounění, koberců, vozidel, Průmyslový vysavač Karcher WD2 vhodný pro vysávání nečistot jak v domácnosti, tak i například v garáži, či jako pomocník při úklidu po stavbě. V neposlední řadě je vhodný i pro úklid aut. Parní čistič Karcher SC2 parní čistič je univerzálním pomocníkem pro úklid v domácnosti a nejen v ní. Vysavač na okna WV6 skvělý pomocník pro rychlejší mytí oken, zrcadel a lesklých povrchů. Cena pron... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Mytí oken
Před 51 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Nabízím mytí oken, včetně rámů a parapetů. Rychlá domluva . Cena dle ... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Péče o dům, zahradu, zvířata