SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK, PRACOVNICE

PlaceholderNo Image
Před 46 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
KO: Brňáková Hana Bc., tel.: 731 177 812. Svůj strukturovaný životopis a motivační dopis odešlete nejpozději do 30.6.2024 na emailovou adresu: centrum.opava@animaviva.cz . Do předmětu mailu nadepište : Výběrové řízení. Výběrové řízení bude dvoukolové. V prvním kole budou vybraní a osloveni pouze ti uchazeči, kteří splňují požadované kritéria zaměstnavatele. Vybraní uchazeči budou pozváni k osobnímu pohovoru a na výběrové řízení, které se uskuteční v první polovině července 2024. Požadujeme: - splnění kvalifikačních podmínek dle § 110 zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách v platném znění - trestní bezúhonnost a zdravotní způsobilost Minimální kvalifikační předpoklady: vyšší odborné vzdělání v o... (více v detailu)
Před 46 dny
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Výrobný pracovník do baliarenskej fabriky
Výrobný pracovník do baliarenskej fabriky
Před 2 dny - HYPERINZERCE
Hľadáme: Výrobný pracovník do baliarenskej fabriky s dobrou nemčinou do nemecka D – 93086 Wörth a.d. Donau Fabrika na výrobu kartónov, pracuje sa hlavne s digitálnymi zariadeniami, nemčina potrebná aj na čítanie Auto je podmienka ÚLOHY: • Príprava výrobného procesu • Nastavenie počítačom riadených vysokovýkonných strojov • Monitorovanie výroby • a mnoho ďalšieho PREDPOKLADY: • Minimálne ukončené základné vzdelanie • Manuálna zručnosť • Technické porozumenie • Dôkladnosť a tímový duch • Nemčina silnejšia, nakoľko sa pracuje na počítačoch, kde sa nastavujú procesy ZÁR... (více v detailu)
Před 2 dny
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
pracovník v sociálních službách v domácím prostředíF
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Hledáme empatické terénní pracovníky pro péči o seniory v domácím prostředí pro lokalitu Praha západ a východ Máte rádi práci s lidmi? Přijměte výzvu a přidejte se k našemu týmu jako terénní pracovník v sociálních službách! Co od vás očekáváme: Láska k práci s lidmi a empatie vůči seniorům. Zodpovědný přístup k péči a respektování individuál... (více v detailu)
Před 4 dny
Středočeský kraj
35 000
 Kč
Nabídka spolupráce pro českou firmu s bylinkovými doplňky
Nabídka spolupráce pro českou firmu s bylinkovými doplňky
Před 9 dny - HYPERINZERCE
Hledáte práci se smyslem a flexibilitou? Pak je pro vás OKG to pravé! O nás: OKG je česká firma s více než 25 lety zkušeností v oblasti přírodních doplňků stravy a bylinných produktů. Nabízíme širokou škálu produktů, které pomáhají lidem zlepšovat jejich zdraví a pohodu. Jsme hrdí na to, že můžeme našim zákazníkům nabízet kvalitní a účinné produkty za dostupné ceny. Co nabízíme: • Možnost pracovat z domova a budovat si vlastní flexibilní pracovní dobu • Atraktivní provizní systém odměňující vaši práci • Možnost kariérního růstu a budování vlastního týmu • Podpora a profesní rozvoj od zkušených kolegů • Práce v přátelském a motivujícím prostředí • Smys... (více v detailu)
Před 9 dny
1
 Kč
VEDOUCÍ CENTRA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V BRNĚ
VEDOUCÍ CENTRA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V BRNĚ
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
n á p l ň p r á c e : - Řízení a koordinace týmu sociálních pracovníků - Plánování a implementace strategií pro poskytování sociálních služeb - Spolupráce s dalšími odděleními a partnery - Zajištění dodržování všech příslušných zákonů a nařízení - Rozvoj a udržování vztahů s komunitou a dalšími organizacemi - Zajištění kvality a efektivity poskytovaných služeb - Příprava a sledování rozpočtu centra - Řízení personálních záležitostí, včetně náboru, školení a hodnocení zaměstnanců - Zajištění dodržování etických kodexů a profesních standardů - Příprava a prezentace pravidelných zpráv o činnosti centra - Reagování na krizové situace a řešení konfliktů - Aktualizace a implementace politik a postupů centra - Sledování nejnovějších trendů a vývoje v oblasti sociálních služeb a přizpůsobení se jim - Účast na poradách p o ž a d a v k y : - Vysokoškolské vzdělání v oboru sociální práce, sociální politiky, managementu nebo v příbuzném oboru (kurz pracovní... (více v detailu)
Před 10 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Hledáme pracovníka na údržbu venkovních ploch v Praze
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Hledáme spolehlivého pracovníka pro zahradnické práce a údržby venkovních ploch. Náplň práce: organizace práce ( denní výjezdy), komunikace ze zákazníkem, administrativní práce, údržba travnatých ploch, keřů, údržba parkovacích ploch,... (více v detailu)
Před 17 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Kreatívny Grafický Dizajn, Sociálne Siete a LOGO, ✅FAKTÚRA ✅
Kreatívny Grafický Dizajn, Sociálne Siete a LOGO, ✅FAKTÚRA ✅
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý deň, Som váš grafický dizajnér so skúsenosťami v tvorbe vizuálnych riešení pre rôzne sektory a viac ako 50 spokojnými zákazníkmi. Môj cieľ je premeniť vaše myšlienky a vízie do výnimočných dizajnových diel, ktoré budú inšpirovať a prilákať pozornosť. Moje kompetencie zahŕňajú: Logo a Branding: Vyvinem unikátne logo, ktoré podčiarkne vašu značku a bude sa pamätať. Grafický Dizajn: Vytvorím bannerovú reklamu, ktorá osloví vašich zákazníkov, reklamné letáky, ktoré zapôsobia, a vizitky, ktoré vás reprezentujú. Webdesign: Navrhnem moderný a responzívny web, ktorý zvýši vašu online prítomnosť. Potlač na Oblečení a Vozidlách: Zabezpečím dizajnový návrh na tričká, autá či výklady. Sociálne Siete: Pomôžem vám vytvoriť a spravovať vizuálne atraktívne profily na sociálnych sieťach. Video: Vytvorím akékoľvek video pre vaše potreby. BENEFITY: Nízke Ceny: Ponúkam konkurencieschopné a d... (více v detailu)
Před 16 dny
Hlavní město Praha
990
 Kč
Vyřizujeme povolení pro agentury práce a personální agentury
Vyřizujeme povolení pro agentury práce a personální agentury
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme vyřízení povolení ke zprostředkování zaměstnání (povolení na provozování agentury práce nebo personální agentury). Zajistíme Vám kompletní vyřízení agentury práce, včetně zajištění potřebného garanta (odpovědného zástupce), vyřídíme Vám povolení na Ministerstvu práce a sociálních věcí, zajistíme Vám případně pojištění proti úpadku agentur... (více v detailu)
Před 17 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
pracovníci do skladov v Holandsku - balenie oblečenia...
pracovníci do skladov v Holandsku - balenie oblečenia...
Před 17 dny - HYPERINZERCE
🆕 Hľadajú sa pracovníci do skladov v Holandsku - balenie oblečenia, kozmetiky a ďalšie -oblasť Barneveld a Nijker, 13,27€ brutto / hod., ubytovanie zabezpečené, nástup IHNEĎ ✅ Barneveld a Nijker, Holandsko ✅ Nástup ihneď ✅ Platové podmienky: 13,27€ brutto / hod. + príplatky ✅ Týždenná platba ✅ 3-smenná prevádzka: ranná 6:00 - 14:00, poobedná 14:00 - 22:00, nočná 22:00 - 6:00 ✅ Prídavky: Ak pracujete na nočnú smenu, prvých 5 hodín máte zaplatených 100 %, potom 1 hodinu 122,5 % a poslednú 1,5 hodinu máte zaplatenú 145 % ✅ Nepravidelné hodiny sú zaplatené v nedeľu 190 % ✅ Práca prebieha v sklade (normálna izbová teplota) – niektoré sklady sú chladené, cca 5- 10°C ✅ Požadujeme anglický jazyk na dorozumenie (minimálne A2/B1) ✅ prax v sklade alebo s podobou prácou je veľmi vítaná ✅ Vek nehrá rolu, vítaný je každý ✅ Ubytovanie v personálnom dome za 125€ / týždeň / osoba ✅ Zamestnanec bude mať vla... (více v detailu)
Před 17 dny
Neuvedeno
BOBAGR - Profesionální Zemní a Výkopové Práce
BOBAGR - Profesionální Zemní a Výkopové Práce
Před 17 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
*Potřebujete kvalitní a spolehlivé zemní a výkopové práce? Jsme tu pro vás!* *Naše služby zahrnují:* •⁠ ⁠*Zemní a výkopové práce:* Provádíme všechny druhy výkopových prací, od malých výkopů po velké zemní práce. •⁠ ⁠*Realizace na klíč:* Kompletní realizace vašich projektů od začátku až do konce. Zajišťujeme veškeré potřebné činnosti a dohlížíme na každý krok projektu. •⁠ ⁠*Zámkové dlažby:* Profesionální pokládka zámkové dlažby pro chodníky, terasy, příjezdové cesty a další plochy. •⁠ ⁠*Inženýrské práce:* Veškeré inženýrské práce, včetně instalace inženýrských sítí, kanalizace a další infrastruktury. •⁠ ⁠*Realizace bazénů na klíč:* Postaráme se o kompletní výstavbu bazénu, od vykopání základů po finální úpravy. •⁠ ⁠*Dřevěné i PVC terasy:* Nabízíme profesionální montáž dřevěných a PVC teras pro váš dům či zahradu. *Spolupráce s firmou Artisan:* Spolupracujeme s renomovanou firmou Artisan, což nám... (více v detailu)
Před 17 dny
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
 Balenie kuracieho mäsa alebo rýb v Holandsku
Balenie kuracieho mäsa alebo rýb v Holandsku
Před 17 dny - HYPERINZERCE
Jednoduchá práca vhodná pre páry! - Balenie kuracieho mäsa alebo rýb v Holandsku ! nástupný plat 13,27 hod/brutto, nástup IHNEĎ CELOROČKA Barneveld, Holandsko Nástupný plat 13,27 hod/brutto podľa veku a skúseností týždenná výplata Ubytovanie v samostatnej izbe v plne vybavenom zdieľanom dome za 125/týždenne - počet spolubývajúcich závisí od veľkosti domu (priemer je 4/5 ľudí na jeden dom) Náplň práce: balenie mäsa a výrobkov z mäsa, výroba mäsových výrobkov 25 dní dovolenky ročne, preplácané cestovné do práce, možnosť kariérneho rastu Predošlé skúsenosti nie sú potrebné Potrebný anglický jazyk na dorozumenie A2/B1 Možnosť nadčasov po dohode preplácané vo výške 125%... (více v detailu)
Před 17 dny
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Pracovník v sociálních službách - přímá péče
Před 26 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pracoviště: Domov se zvláštním režimem, Koperníkova 870, Bohumín Nástup: 8.7.2024, případně dle domluvy, zatím na dobu určitou do 31.12.2024 s možností prodloužení. Odborná způsobilost - Splnění kvalifikačních požadavků zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů (v případě, že není splněna tato podmínka, ředitelka organizace podmíní její doplnění v případě výběru této osoby dle výše uvedeného zákona do 18 měsíců od nástupu do pracovního poměru v pracovní smlouvě a v náplni práce bude pak doplněno v povinnostech, že tyto činnosti vykonává pod odborným dohledem). - Další vzdělávání pracovníka v sociálních službách (§ 116, odst. 9 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů) Požadované obecné znalosti, schopnosti a dovednosti - Uživatelská znalost práce na PC (MS Office, internet) - Komunikační dovednosti ve vztahu k cílové skupině (vedení rozhovoru s uži... (více v detailu)
Před 26 dny
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Pracovník v sociálních službách - přímá péče
Před 26 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pracoviště: Domov se zvláštním režimem, Koperníkova 870, Bohumín Nástup: 8.7.2024, případně dle domluvy, zatím na dobu určitou do 31.12.2024 s možností prodloužení. Odborná způsobilost - Splnění kvalifikačních požadavků zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů (v případě, že není splněna tato podmínka, ředitelka organizace podmíní její doplnění v případě výběru této osoby dle výše uvedeného zákona do 18 měsíců od nástupu do pracovního poměru v pracovní smlouvě a v náplni práce bude pak doplněno v povinnostech, že tyto činnosti vykonává pod odborným dohledem). - Další vzdělávání pracovníka v sociálních službách (§ 116, odst. 9 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů) Požadované obecné znalosti, schopnosti a dovednosti - Uživatelská znalost práce na PC (MS Office, internet) - Komunikační dovednosti ve vztahu k cílové skupině (vedení rozhovoru s uži... (více v detailu)
Před 26 dny
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Pracovník v sociálních službách - přímá péče
Před 26 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pracoviště: Domov se zvláštním režimem, Koperníkova 870, Bohumín Nástup: ihned, případně dle domluvy, zatím na dobu určitou do 31.12.2024 s možností prodloužení. Odborná způsobilost - Splnění kvalifikačních požadavků zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů (v případě, že není splněna tato podmínka, ředitelka organizace podmíní její doplnění v případě výběru této osoby dle výše uvedeného zákona do 18 měsíců od nástupu do pracovního poměru v pracovní smlouvě a v náplni práce bude pak doplněno v povinnostech, že tyto činnosti vykonává pod odborným dohledem). - Další vzdělávání pracovníka v sociálních službách (§ 116, odst. 9 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů) Požadované obecné znalosti, schopnosti a dovednosti - Uživatelská znalost práce na PC (MS Office, internet) - Komunikační dovednosti ve vztahu k cílové skupině (vedení rozho... (více v detailu)
Před 26 dny
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Pracovník v sociálních službách - přímá péče
Před 26 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pracoviště: Domov se zvláštním režimem, Koperníkova 870, Bohumín Nástup: ihned, případně dle domluvy, zatím na dobu určitou do 31.12.2024 s možností prodloužení. Odborná způsobilost - Splnění kvalifikačních požadavků zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů (v případě, že není splněna tato podmínka, ředitelka organizace podmíní její doplnění v případě výběru této osoby dle výše uvedeného zákona do 18 měsíců od nástupu do pracovního poměru v pracovní smlouvě a v náplni práce bude pak doplněno v povinnostech, že tyto činnosti vykonává pod odborným dohledem). - Další vzdělávání pracovníka v sociálních službách (§ 116, odst. 9 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů) Požadované obecné znalosti, schopnosti a dovednosti - Uživatelská znalost práce na PC (MS Office, internet) - Komunikační dovednosti ve vztahu k cílové skupině (vedení rozho... (více v detailu)
Před 26 dny
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
číšník / servírka pro restaurace-pizzerie, ubytování a strav
číšník / servírka pro restaurace-pizzerie, ubytování a strav
Před 25 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Restaurace-pizzerie patřící do okruhu Restworld hledá do svého týmu myčku nádobí. Restaurace se nachází ve Švýcarsku na Piazza Garibaldi, v historickém centru. Nabízí jedinečný kulinářský zážitek s dokonalým mixem jídel spojených s apulijskou tradicí a gurmánskou pizzou. kuchař / pomocný kuchař / šéfkuchař pizzy / myčka nádobí / barman / pultík / pultík / číšník / servírka / chef de rang. Vybraná figurka se postará o plonge: bude muset obsluhovat myčku, zajišťovat čistotu pracovního prostoru a bezvadně mýt nádobí; to vše při zachování vysokého standardu čistoty a hygieny. Vyhledávanou postavou je dynamický člověk, schopný samostatné a profesionální práce. Jste-li člověk s velkým smyslem pro detail a... (více v detailu)
Před 25 dny
Hlavní město Praha
100 000
 Kč
pomocný kuchař  pro restaurace-pizzerie, ubytování a stravov
pomocný kuchař pro restaurace-pizzerie, ubytování a stravov
Před 25 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Restaurace-pizzerie patřící do okruhu Restworld hledá do svého týmu myčku nádobí. Restaurace se nachází ve Švýcarsku na Piazza Garibaldi, v historickém centru. Nabízí jedinečný kulinářský zážitek s dokonalým mixem jídel spojených s apulijskou tradicí a gurmánskou pizzou. kuchař / pomocný kuchař / šéfkuchař pizzy / myčka nádobí / barman / pultík / pultík / číšník / servírka / chef de rang. Vybraná figurka se postará o plonge: bude muset obsluhovat myčku, zajišťovat čistotu pracovního prostoru a bezvadně mýt nádobí; to vše při zachování vysokého standardu čistoty a hygieny. Vyhledávanou postavou je dynamický člověk, schopný samostatné a profesionální práce. Jste-li člověk s velkým smyslem pro detail a... (více v detailu)
Před 25 dny
Zlínský kraj
100 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Pracovník v sociálních službách pro přímou obslužnou péči
Před 26 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
požadavky: Základní vzdělání nebo střední vzdělání, absolvování akreditovaného kvalifikačního kurzu pracovník v sociálních službách (min. 150 hodin) ;absolvování akreditovaného kvalifikačního kurzu se nevyžaduje¨u osob, které získaly způsobilost k výkonu zdravotnického povolání v oboru ošetřovatel. - Trestní bezúhonnost, pozitivní vztah k senior... (více v detailu)
Před 26 dny
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Pracovník v sociálních službách pro přímou obslužnou péči
Před 26 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
požadavky: Základní vzdělání nebo střední vzdělání, absolvování akreditovaného kvalifikačního kurzu pracovník v sociálních službách (min. 150 hodin) ;absolvování akreditovaného kvalifikačního kurzu se nevyžaduje¨u osob, které získaly způsobilost k výkonu zdravotnického povolání v oboru ošetřovatel. - Trestní bezúhonnost, pozitivní vztah k senior... (více v detailu)
Před 26 dny
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Myčka pro restaurace-pizzerie, ubytování a stravování ve Švý
Myčka pro restaurace-pizzerie, ubytování a stravování ve Švý
Před 25 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Restaurace-pizzerie patřící do okruhu Restworld hledá do svého týmu myčku nádobí. Restaurace se nachází ve Švýcarsku na Piazza Garibaldi, v historickém centru. Nabízí jedinečný kulinářský zážitek s dokonalým mixem jídel spojených s apulijskou tradicí a gurmánskou pizzou. kuchař / pomocný kuchař / šéfkuchař pizzy / myčka nádobí / barman / pultík / pultík / číšník / servírka / chef de rang. Vybraná figurka se postará o plonge: bude muset obsluhovat myčku, zajišťovat čistotu pracovního prostoru a bezvadně mýt nádobí; to vše při zachování vysokého standardu čistoty a hygieny. Vyhledávanou postavou je dynamický člověk, schopný samostatné a profesionální práce. Jste-li člověk s... (více v detailu)
Před 25 dny
Hlavní město Praha
100 000
 Kč
PlaceholderNo Image
pracovník v sociálních službách
Před 26 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
- kurz pracovníka v sociálních službách dle zákona 108/2006 Sb. o sociálních službách-možno... (více v detailu)
Před 26 dny
Kraj Vysočina
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
pracovník v sociálních službách
Před 26 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
- kurz pracovníka v sociálních službách dle zákona 108/2006 Sb. o sociálních službách-možno... (více v detailu)
Před 26 dny
Kraj Vysočina
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Sociální pracovnice/pracovník
Před 26 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Hledáme sociálního pracovníka - pracovnici na doprovázení pěstounských rodin v souladu s §47b zák. 359/1999 Sb. Požadujeme: " odborná způsobilost pro poskytování sociálně právní ochrany pověřenými osobami dle §49a zák. 359/1999 Sb. nebo dle §110 odst. 4 zák. 108/2006 Sb. " řidičský průkaz - aktivní řidič, možnost použití vlastního osobního auta pro služební účely (za úhradu dle Zákoníku práce) " možnost p... (více v detailu)
Před 26 dny
Zlínský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Sociální pracovnice/pracovník
Před 26 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Hledáme sociálního pracovníka - pracovnici na doprovázení pěstounských rodin v souladu s §47b zák. 359/1999 Sb. Požadujeme: " odborná způsobilost pro poskytování sociálně právní ochrany pověřenými osobami dle §49a zák. 359/1999 Sb. nebo dle §110 odst. 4 zák. 108/2006 Sb. " řidičský průkaz - aktivní řidič, možnost použití vlastního osobního auta pro služební účely (za úhradu dle Zákoníku práce) " možnost p... (více v detailu)
Před 26 dny
Zlínský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
PRACOVNÍK/ICE V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH - přímá obslužná péče (ošetřovatel/ka)
Před 26 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Domov je příspěvková organizace zřizovaná Středočeským krajem - domov pro seniory. Rádi pečujete o druhé a to Vás dělá šťastnějšími? Tak čtete správný inzerát. Co na Vás čeká: - Poskytování přímé obslužné péče našim klientům. - Podpora soběstačnosti, nácvik denních činností. - Posilování životní aktivizace. - Vedení individuálních záznamů o průběhu sociální služby, administrativní práce, základní práce na PC. - Řešení záležitostí spojených s poskytovanou službou ve vztahu ke klientovi. Padneme si do oka, pokud máte nebo jste…..: - Základní nebo střední vzdělání, akreditovaný kvalifikačn... (více v detailu)
Před 26 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
PRACOVNÍK/ICE V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH - přímá obslužná péče (ošetřovatel/ka)
Před 26 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Domov je příspěvková organizace zřizovaná Středočeským krajem - domov pro seniory. Rádi pečujete o druhé a to Vás dělá šťastnějšími? Tak čtete správný inzerát. Co na Vás čeká: - Poskytování přímé obslužné péče našim klientům. - Podpora soběstačnosti, nácvik denních činností. - Posilování životní aktivizace. - Vedení individuálních záznamů o průběhu sociální služby, administrativní práce, základní práce na PC. - Řešení záležitostí spojených s poskytovanou službou ve vztahu ke klientovi. Padneme si do oka, pokud máte nebo jste…..: - Základní nebo střední vzdělání, akreditovaný kvalifikačn... (více v detailu)
Před 26 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce