POCTIVÁ - AUTA - dovoz vozidel z Německa na zakázku

Prodáno
Plzeňský kraj
POCTIVÁ-AUTA Dovoz vozidel z Německa na objednávku. Najdete nás i na webu, FB a IG. Dobrý den, dovoluji si nabídnout své služby a 18-ti leté zkušenosti v problematické oblasti - dovoz vozidel ze zahraničí.
Plzeňský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Autodoprava, odtahy vozidel, dovozy vozidel ze zahraničí
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím své služby Autodoprava Dovozy vozidel ze zahraničí na “klíč” Poradenství a kontrola vozu... (více v detailu)
Ústecký kraj
13
 Kč
Odtahy a dovozy vozidel, autodoprava
Před 4 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím své služby Autodoprava Dovozy vozidel ze zahraničí na klíč Poradenství a kontrola vozu v zahraničí a dovoz vozu Převoz vozide... (více v detailu)
Ústecký kraj
13
 Kč
DOVOZ AUTO Z NĚMECKA
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
odkaz na 13+ Google REZENZE Vám pošlu do zprávy POHOTOVÉ, PŘÍMÉ, VÝHODNÉ! Do Německa jedeme zpravidla společně brzy ráno mým autem Já zajišťuji řízení, dohodu s prodejcem německy předem a na místě, němčinu na úřadech kde každému zákazníkovi díky znalosti zákonů na převozních značkách ušetřím 80+ Eur PROFI VW gruppe DIAGNOSTIKU = důkladná diagnostika auta ODJEZD pracovní dny ráno a samozřejmě odkudkoli, netýká se jen Prahy CENA: 12 000 Kč + 39 € pojištění + 30 € převozní značky + 13 € přepis + palivo do nového auta + 1200 K... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 000
 Kč
DOVOZ AUTO Z NĚMECKA
Před 9 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
odkaz na 13+ Google REZENZE Vám pošlu do zprávy POHOTOVÉ, PŘÍMÉ, VÝHODNÉ! Do Německa jedeme zpravidla společně brzy ráno mým autem Já zajišťuji řízení, dohodu s prodejcem německy předem a na místě, němčinu na úřadech kde každému zákazníkovi díky znalosti zákonů na převozních značkách ušetřím 80+ Eur PROFI VW gruppe DIAGNOSTIKU = důkladná diagnostika auta ODJEZD pracovní dny ráno a samozřejmě odkudkoli, netýká se jen Prahy CENA: 10 000 Kč + 39 Eur pojištění + 30 Eur převozní značky + 13 E... (více v detailu)
Plzeňský kraj
10 000
 Kč
DOVOZ AUTO Z NĚMECKA
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
odkaz na 13+ Google REZENZE Vám pošlu do zprávy POHOTOVÉ, PŘÍMÉ, VÝHODNÉ! Do Německa jedeme zpravidla společně brzy ráno mým autem Já zajišťuji řízení, dohodu s prodejcem německy předem a na místě, němčinu na úřadech kde každému zákazníkovi díky znalosti zákonů na převozních značkách ušetřím 80+ Eur PROFI VW gruppe DIAGNOSTIKU = důkladná diagnostika auta ODJEZD pracovní dny ráno a samozřejmě odkudkoli, netýká se jen Prahy CENA: 11 000 Kč + 39 Eur pojištění + 30 Eur převozní značky + 13 E... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
11 000
 Kč
DOVOZ AUTO Z NĚMECKA
Před 9 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
odkaz na 13+ Google REZENZE Vám pošlu do zprávy POHOTOVÉ, PŘÍMÉ, VÝHODNÉ! Do Německa jedeme zpravidla společně brzy ráno mým autem Já zajišťuji řízení, dohodu s prodejcem německy předem a na místě, němčinu na úřadech kde každému zákazníkovi díky znalosti zákonů na převozních značkách ušetřím 80+ Eur PROFI VW gruppe DIAGNOSTIKU = důkladná diagnostika auta ODJEZD pracovní dny ráno a samozřejmě odkudkoli, netýká se jen Prahy CENA: 12 000 Kč + 39 Eur pojištění + 30 Eur převozní značky + 13 E... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 000
 Kč
Ekologická likvidace vozidel Auto ELIVA s.r.o.
Před 16 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Provádíme ekologickou likvidaci osobních automobilů, přívěsů, motocyklů, dodávek i nákladních automobilů. Odtah vozidla v rámci Karlovarského kraje rovnou o... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Zdarma
 Kč
Ekologická likvidace vozidel Auto ELIVA s.r.o. -
Před 17 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Provádíme ekologickou likvidaci osobních automobilů, přívěsů, motocyklů, dodávek i nákladních automobilů. Odtah vozidla v rámci Karlovarského kraje rovnou ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Zdarma
 Kč
DOVOZ AUT Z NĚMECKA
Před 45 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
odkaz na REZENZE Vám pošlu do zprávy POHOTOVÉ, PŘÍMÉ, VÝHODNÉ Do Německa jezdím zpravidla s Vámi brzy ráno mým autem Já zajišťuji řízení, dohodu s prodejcem německy, němčinu na úřadech kde každému zákazníkovi díky znalosti aktuálních zákonů na převozních značkách ušetřím 80+ Eur PROFI DIAGNOSTIKU = důkladná diagnostika auta ODJEZD pracovní dny ráno a samozřejmě odkudkoli, netýká se jen Prahy CENA: 11 000 Kč + do 150 Eur za pojištění, převozní značky a přepis + palivo do nového auta ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 000
 Kč
Ekologická likvidace aut a vozidel Aš + po celé ČR
Před 50 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Ekologická likvidace aut a vozidel Aš + po celé České republice pokud je auto kompletní a lze naložit na odtahový vůz, je odtah ZDARMA. A to vše s protokolem od státem oprávněné... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Ekologická likvidace aut a vozidel Pelhřimov + ČR
Před 68 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Ekologická likvidace aut a vozidel Pelhřimov + po celé České republice pokud je auto kompletní a lze naložit na odtahový vůz, je odtah ZDARMA. A to vše s protokolem od státem oprávn... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Ekologická likvidace aut a vozidel Cheb + ČR
Před 184 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Ekologická likvidace aut a vozidel Cheb + po celé České republice pokud je auto kompletní a lze naložit na odtahový vůz, je odtah ZDARMA. A to vše s protokolem od státem oprávněn... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Ekologická likvidace aut a vozidel Děčín + ČR
Před 187 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Ekologická likvidace aut a vozidel Děčín + po celé České republice pokud je auto kompletní a lze naložit na odtahový vůz, je odtah ZDARMA. A to vše s protokolem od státem oprávněn... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Ekologická likvidace aut a vozidel Kroměříž + ČR
Před 179 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Ekologická likvidace aut a vozidel Kroměříž + po celé České republice pokud je auto kompletní a lze naložit na odtahový vůz, je odtah ZDARMA. A to vše s protokolem od státem oprávn... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Ekologická likvidace aut a vozidel Třebíč + ČR
Před 185 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Ekologická likvidace aut a vozidel Třebíč + po celé České republice pokud je auto kompletní a lze naložit na odtahový vůz, je odtah ZDARMA. A to vše s protokolem od státem oprávně... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Ekologická likvidace aut a vozidel Strakonice + ČR
Před 169 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Ekologická likvidace aut a vozidel Strakonice + po celé České republice pokud je auto kompletní a lze naložit na odtahový vůz, je odtah ZDARMA. A to vše s protokolem od státem opráv... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Ekologická likvidace aut a vozidel Kutná Hora + ČR
Před 168 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Ekologická likvidace aut a vozidel Kutná Hora + po celé České republice pokud je auto kompletní a lze naložit na odtahový vůz, je odtah ZDARMA. A to vše s protokolem od státem opráv... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Ekologická likvidace aut a vozidel Trutnov + ČR
Před 183 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Ekologická likvidace aut a vozidel Trutnov + po celé České republice pokud je auto kompletní a lze naložit na odtahový vůz, je odtah ZDARMA. A to vše s protokolem od státem oprávně... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Ekologická likvidace aut a vozidel Praha + ČR
Před 186 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Ekologická likvidace aut a vozidel Praha + po celé České republice pokud je auto kompletní a lze naložit na odtahový vůz, je odtah ZDARMA. A to vše s protokolem od státem oprávněn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Ekologická likvidace aut a vozidel Havlíčkův Brod
Před 178 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Ekologická likvidace aut a vozidel Havlíčkův Brod + po celé České republice pokud je auto kompletní a lze naložit na odtahový vůz, je odtah ZDARMA. A to vše s protokolem od státem opr... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Ekologická likvidace aut a vozidel Tábor + ČR
Ekologická likvidace aut a vozidel Tábor + po celé České republice pokud je auto kompletní a lze naložit na odtahový vůz, je odtah ZDARMA. A to vše s protokolem od státem oprávněn... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Auto-moto