Tábor pro opravdové koňáky

Tábor pro opravdové koňáky
Před 17 dny - Středočeský kraj - BAZOS
JK Lucky ranch nabízí letní tábor s koňmi,kde se opravdu tráví většina času s koňmi a poníky. Jezdíme pouze na vyjížďky. Týdny pro děti,co umí cválat, jsou určeny pro ty, kteří vydrží i 3 hodin v sedle, umí ovládat koně ve všech chodech,chodí pravidelně alespoň rok cválat a zvládají vše okolo koní - sedlání, uzdění... Není možné dítě přeřadit do pomalejší skupiny, protože tento týden jsou pouze ti, kteří umí cválat. Každé dítě má svého koně. Pokud počasí dovolí,půjdeme plavit. Pro představu jak vypadá den u nás pro zkušené jezdce - budíček, snídaně,služby, procházka na vodítku s hříbaty. Dále oběd, vyjížďka nejméně hodinu,ale nějaké dny se jezdí i na 2-3 hodiny. Po vyjížďce krmení koní, odvedení do výběhu, večeře a volná zábava. Jeden den v týdnu vyjížďka bez sedel. Na vyjížďku jezdí vždy všechny koně najednou. Pro děti, co umí klusat, je program podobný. Je nutné, aby děti co chtějí na klus, jezdily nejméně rok pravidelně každý týden a uměly ovládat koně v kroku a klusu na vyjížďce.... (více v detailu)
Před 17 dny
Středočeský kraj
6 000
 Kč

Podobné inzeráty

Vyjížďky na koních i ponících
Vyjížďky na koních i ponících
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
JK Lucky ranch by vám rád nabídl projížďky na koních v krásných Luženskych lesích,nebo zapsání do JK. Zapsání pro děti od 1. dokončené třídy (7-8let). K disp... (více v detailu)
Přidáno dnes
Středočeský kraj
400
 Kč
Letní stanový pobytový tábor s Hobby horse tématikou
Letní stanový pobytový tábor s Hobby horse tématikou
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Stáj Donja, po letité zkušenosti s příměstskými tábory v Praze, se rozhodla pořádat pro děti od 6 let 3. ročník letního stanového tábora v Řehovicích, na 200let starém statku v úzkém soužití se zvířaty (koně všech velikostí, krávy, oslík, ko... (více v detailu)
Přidáno dnes
Středočeský kraj
6 300
 Kč
Pastevni ustajeni
Pastevni ustajeni
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabizim místo na pastevním ustájení v klidné lokalitě na okraji lesa v obci Košíky. Pastviny jsou střídány, pravidelně upravovány. Přímo od stáje se vchází na vyjížďky do okolních lesů a na louky. Jedná se o pastev... (více v detailu)
Před 5 dny
Zlínský kraj
Neuvedeno
Pronájem přepravníku, přeprava zvířat ,přívěsný vozík,
Pronájem přepravníku, přeprava zvířat ,přívěsný vozík,
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Dobrý den, nabízím k zapůjčení přepravník na 2 koně a hospodářská zvířata.(krávy,ovce,kozy) Lze použít i na přepravu malého bagru. Robustní konstrukce. Uvnitř příčka která lze vyjmout. Protiskluzová podlaha. Celková hmotnost 2000Kg. Možnost zapůjčení na jakoukoli dobu. Cena 500Kč/den. Při delším pronájmu (minimálně týden) 400 Kč/den. Nebo domluva. Vratná kauce 1000 Kč. Vše j... (více v detailu)
Před 3 dny
Kraj Vysočina
500
 Kč
Poloviční pronájem valacha A1/1
Poloviční pronájem valacha A1/1
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Zdravím, opět pro nespolehlivost slečny nabízím ježdění na valachovi A1/1. Valach je hodný, příjemně temperamentní spíše tedy tlačivější , momentálně se dostal do skvělé kondice a je potřeba ho v ní udržovat proto k sobě hledáme ještě jednu šikovnou , zodpovědnou slečnu která už něco umí a ví , jak má kůň správně fungovat pod sedlem. Valach se začal teď i zaskakovat a to je opravdu potřeba , aby člověk již měl nějaké zkušenosti s parkurem a mohl mu být oporou. Venku je hodný , neutíká , nemá tendence bezhlavě lítat kdykoliv když uvidí volný prostor - na plňase to má v hlavě velmi srovnaný. Pod sedlem nevyhazuje , nestaví se na zadní. Na jízdárně je spolehlivý , venku občas koukavý a někdy zkouší se něčeho b... (více v detailu)
Před 6 dny
Středočeský kraj
3 000
 Kč
Valášek 9 let pro aktivní rekreaci / do sportu
Valášek 9 let pro aktivní rekreaci / do sportu
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Po dlouhém zvažování nabízím k prodeji mého 9 let starého valacha (kterého vlastním od jeho 3 let) po Cascalo (Casall) z matky po Cascavello. Důvodem prodeje jsou vyšší ambice jezdce. Valášek je velice hodný na veškerou manipulaci - nakládání, přeprava, kovář, veterinář, stříhání, ošetření chiro/fyzio. Bohužel se nepotkávame v ambicích do vyššího skokového sportu - sice jsme společně absolvovali mnoho soustředění a tréninků vč. soutěže st. ZM a Z, ale není to pro mne parťák do vyšších parkurů. Nechci ho tedy na sílu trápit skákáním na vyšší úrovni, když by mohl excelovat jinde :) Velice dobře absolvoval crossové tréninky, ale nejsem militarista, także nemohu lépe posoudit. Do skoků je někdy koukavý (překvapivě ale nekoukal na pevné překážky) proto není vhodný jako učitel pro začátečníka, ale zkušenější dítě by se na něm prosadilo. Ideální bude pro zkušenějšího jezdce, který by např. rád absolvoval nějaká soustředění/závody na nižší úrovni a věnoval se mu aktivně a s rozmyslem. Na vyjí... (více v detailu)
Před 3 dny
Hlavní město Praha
350 000
 Kč
Jízda na koni, jízda kočárem, tábory
Jízda na koni, jízda kočárem, tábory
Před 11 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme jízdu na koni pro začátečníky i pokročilé, pro ty nejmenší i pro dospělé. Jízdu kočárem ocení celá rodina. Tréninky jsou pod vedením zkušené trenérky. Možnost přípravy na hobby závody, ZZVJ, cvičitelskou i trenérs... (více v detailu)
Před 11 dny
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Appaloosa hřebec s top charakterem, nar. 2017
Appaloosa hřebec s top charakterem, nar. 2017
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
V zastoupení majitele nabízíme k prodeji letos 7mi letého hřebce s top charakterem, kterého máme ve výcviku. Nar. 17.5.2017 KVH: cca 155 cm (menší, drobnější postava "dámský koník") Barva: chestnut or sorrel Plemeno: appaloosa - registrován v USA čipovaný, očkovaný, pravidelně odčervovaný S "Pepanem" pracujeme 2. rokem, je obsednutý a základně přiježděný, nezkažený - krok, klus, ve cvalu teprve získává rovnováhu (je spíše tlačivější, nikam nespěchá, jemný na ruku). Ježděn převážně v terénu (2x týdně s přestávkami kvůli úrazu jezdce). Na vyjížďky chodí sám i s koňmi. Zvyklý na silniční provoz. Zná anglické i westernové sedlo, uzdečku i parelku. Moc hodný na ošetřování a veškerou manipulaci (kovář, v... (více v detailu)
Před 8 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
Ustájení Martince u Holešova
Ustájení Martince u Holešova
Před 11 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím ustájení koní v režimu den výběh/pastva na noc box. Podestýlka sláma a piliny. Krmení seno, senáž..dále granule, oves, cukrovarské řízky, sladový květ. K dispozici je písková jízdárna (v zimě osvětlená)se s... (více v detailu)
Před 11 dny
Zlínský kraj
Neuvedeno
ustájení koní Kladensko
ustájení koní Kladensko
Před 14 dny - Středočeský kraj - BAZOS
V naší malé rodinné stáji ubytujeme vašeho mazlíka. Krmení seno i jádro 3x denně, místován... (více v detailu)
Před 14 dny
Středočeský kraj
6 000
 Kč
Letní příměstský tábor Praha 9
Letní příměstský tábor Praha 9
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Jako každý rok pořádáme jezdecký tábor. V každém turnusu je pro děti připraven nabitý program plný zážitků koní . Děti se mohou těšit na praktický výcvik a teorie ježdění , přípravu a péči o koně , spoustu her a plavení s koňmi. Jezdecký tábor je určen pro děti od |8 let. Děti k nám ... (více v detailu)
Před 16 dny
Hlavní město Praha
5 600
 Kč
VYJÍŽĎKY NA KONÍCH
VYJÍŽĎKY NA KONÍCH
Před 17 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ranč Šťastná hvězda Vám nabízí vyjížďky na koních a výuku na jízdárně.
Před 17 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
Největší pastevní ustájení Olomouc - Posluchov
Největší pastevní ustájení Olomouc - Posluchov
Před 17 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Poslední 2 volná místa! Chcete svému koni dopřát opravdu klidný a pro něj co nejpřirozenější život? Nevěřili byste, jak se kůň na velkých pastvinách se stádem psychicky změní do naprosté pohody! Pastevní ustájení 24/7 v krásné krajině kousíček od Olomouce. Obří pastvina 18 ha, členitý terén plný slunných i stinných míst otočených do různých světových stran. Kopečky i rovinky, nonstop přístup ke kvalitnímu senu, čerstvé vodě a solnému lizu, přístřešky pro ne... (více v detailu)
Před 17 dny
Olomoucký kraj
4 600
 Kč
Ustájení v Praze
Ustájení v Praze
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím celoroční pastevní/trekové ustájení na krásné louce obklopené lesem v Praze - Modřanech. Koníci mají k dispozici nezámrzné napáječky a celodenní přístup k senu. Výběhy jsou rozčleněné na treky, aby byli koně v pohybu. V létě masky proti hmyzu a v zimě dekování je samozřejmostí dle přání klienta. Pro jezdce je... (více v detailu)
Před 17 dny
Hlavní město Praha
6 500
 Kč
PlaceholderNo Image
Úklid domu
Před 46 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Přijmu spolehlivou paní s praxí na úklid domu. Úklid domu je možný několikrát týdně po společné do... (více v detailu)
Před 46 dny
Středočeský kraj
250
 Kč
Letní příměstský tábor - Uherské Hradiště
Letní příměstský tábor - Uherské Hradiště
Před 49 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Přihlaste své dítě na letní příměstský tábor v Uherském Hradišti. Užije si super... (více v detailu)
Před 49 dny
Zlínský kraj
3 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Asistent/ka produkčního oddělení
Před 78 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
První kontakt e-mailem. ASISTENT/KA produkčního oddělení - Rajhrad Jmenujeme se SMERO a jsme velkoobchod s kancelářskými potřebami, drogerií, obalovými materiály, reklamními a dárkovými předměty a dalším bohatým sortimentem. Nejdůležitější jsou pro nás zákazníci a jejich příběhy, starosti a potřeby. Správným výběrem vybavení jim šetříme čas i peníze. Už od roku 1998. Pro náš obchodní tým v Rajhradu hledáme zodpovědného člověka na pozici ASISTENT/KA produkčního oddělení. Jedná se o administrativní práci v kanceláři. Nástup je možný ihned. Práce je vhodná i pro osoby se zdravotním znevýhodněním nebo omezením OZZ/OZP. Co budete dělat: o Budete zajišťovat reklamní předměty pro naše zákazníky. o Aktivně komunikovat s obchodním týmem, dodavateli i zákazníky na nabídce, zpracování a dodání reklamních předmětů. o Blízce spolupracovat s naší chráněnou dílnou, zákaznickým oddělením, skladem a logistikou. o Tvořit 3D návrhy nábytku. o Naceňov... (více v detailu)
Před 78 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Asistent/ka produkčního oddělení
Před 78 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
První kontakt e-mailem. ASISTENT/KA produkčního oddělení - Rajhrad Jmenujeme se SMERO a jsme velkoobchod s kancelářskými potřebami, drogerií, obalovými materiály, reklamními a dárkovými předměty a dalším bohatým sortimentem. Nejdůležitější jsou pro nás zákazníci a jejich příběhy, starosti a potřeby. Správným výběrem vybavení jim šetříme čas i peníze. Už od roku 1998. Pro náš obchodní tým v Rajhradu hledáme zodpovědného člověka na pozici ASISTENT/KA produkčního oddělení. Jedná se o administrativní práci v kanceláři. Nástup je možný ihned. Práce je vhodná i pro osoby se zdravotním znevýhodněním nebo omezením OZZ/OZP. Co budete dělat: o Budete zajišťovat reklamní předměty pro naše zákazníky. o Aktivně komunikovat s obchodním týmem, dodavateli i zákazníky na nabídce, zpracování a dodání reklamních předmětů. o Blízce spolupracovat s naší chráněnou dílnou, zákaznickým oddělením, skladem a logistikou. o Tvořit 3D návrhy nábytku. o Naceňov... (více v detailu)
Před 78 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Specialista/specialistka zákaznického servisu s AJ
Před 115 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Kontakt je možný POUZE e-mailem nebo telefonicky. Co vás na této pozici čeká? - každodenní komunikace a řešení požadavků s klíčovými zákazníky (také mimo EU) a obchodními manažery - zodpovědnost za příjem, zpracování a odeslání objednávek v podnikovém systému - podpora při vyřizování zákaznických reklamací; - zadávání požadavků na dopravu - spolupráce a komunikace s plánovačem výroby, expedičními skladníky, logistikou a ostatními odděleními v rámci společnosti Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít? - potřebujeme pohodového, příjemného a komunikativního kolegu, který se bez problémů domluví anglicky jak ústně tak i písemně - hledáme člověka... (více v detailu)
Před 115 dny
Olomoucký kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Specialista/specialistka zákaznického servisu s AJ
Před 115 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Kontakt je možný POUZE e-mailem nebo telefonicky. Co vás na této pozici čeká? - každodenní komunikace a řešení požadavků s klíčovými zákazníky (také mimo EU) a obchodními manažery - zodpovědnost za příjem, zpracování a odeslání objednávek v podnikovém systému - podpora při vyřizování zákaznických reklamací; - zadávání požadavků na dopravu - spolupráce a komunikace s plánovačem výroby, expedičními skladníky, logistikou a ostatními odděleními v rámci společnosti Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít? - potřebujeme pohodového, příjemného a komunikativního kolegu, který se bez problémů domluví anglicky jak ústně tak i písemně - hledáme člověka... (více v detailu)
Před 115 dny
Olomoucký kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
pracovník/ce produktového oddělení
Před 94 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pro naši pobočku v Hodoníně přijmeme zodpovědného člověka na pozici pracovníka produktového oddělení. Jedná se o administrativní práci v kanceláři. Nástup je možný ihned. Práce je pro osoby se zdravotním znevýhodněním nebo omezením OZZ/OZP. Nabízíme plný úvazek 8 hod., možnost i zkráceného úvazku na 6 hod. denně. Co budete dělat: o Zpracovávat nabídky na reklamní předměty a kancelářský nábytek. o Komunikovat s dodavateli, zákazníky a obchodníky. o Potřebnou administrativu s tím spojenou. Co nabízíme za dobře odvedenou práci: o SMERO je stabilní a úspěšná společnost, takže nabízíme především dlouhodob... (více v detailu)
Před 94 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
pracovník/ce produktového oddělení
Před 94 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Pro naši pobočku v Hodoníně přijmeme zodpovědného člověka na pozici pracovníka produktového oddělení. Jedná se o administrativní práci v kanceláři. Nástup je možný ihned. Práce je pro osoby se zdravotním znevýhodněním nebo omezením OZZ/OZP. Nabízíme plný úvazek 8 hod., možnost i zkráceného úvazku na 6 hod. denně. Co budete dělat: o Zpracovávat nabídky na reklamní předměty a kancelářský nábytek. o Komunikovat s dodavateli, zákazníky a obchodníky. o Potřebnou administrativu s tím spojenou. Co nabízíme za dobře odvedenou práci: o SMERO je stabilní a úspěšná společnost, takže nabízíme především dlouhodob... (více v detailu)
Před 94 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Jezdecký kroužek na koních a ponících. VOLNÁ MÍSTA
Jezdecký kroužek na koních a ponících. VOLNÁ MÍSTA
Před 295 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
PŘIJÍMÁME NOVÉ ČLENY. VOLNÁ MÍSTA I TERMÍNY:Kroužky probíhají v úterý čtvrtek, pátek od 15 hodin.Možmost nepravidelných návštěv.V případé zájmu o obsazení možno i jiný den.Kroužek probíhá v čtvrtek, pátek v době mezi 15:00 - 17:00 h,každý týden, za každého počasí, i o svátcích.Záleží jen na Vás, kdy příjdete.V úterý od 15 hodin je i pony školička pro děti od 2 let.MOŽNOST POSUNUTÍ ČASU U JEDNOTLIVÝCH DNŮ, DLE DOMLUVY S RODIČI.Kroužek je vhodný pro úplné začátečník... (více v detailu)
Před 295 dny
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Péče o dům, zahradu, zvířata