Přeprava koní

Prodáno
Královéhradecký kraj
Přeprava koní po celé České republice , -certifikát na přepravu zvířat je samozřejmostí (Typ 2) najdete nás i v aplikaci zvíře+ -specializuji se na trenink a přepravu hříbat -souprava je vybavena kamerovým systémem pro lepší kontrolu koní během jízdy. -hříběcí mříž je samozřejmostí - Souprava má speciální úpravu p
Královéhradecký kraj
17
 Kč

Podobné inzeráty

Obsedání a výcvik koní
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím obsedání koní - bližší info na 728426091. Možnost ustájení Vašeho koně v Mníšku pod Brdy
Středočeský kraj
Neuvedeno
Ustájení koní Brno - Žebětín
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám ustájení pro Vašeho koně v jezdeckém areálu JK ELIOT v Brně (Žebětín). Cena za ustájení je 7 000 Kč/měsíc. V ceně je zahrnuto ustájení v pevném boxe ve zděné stáji, s podestýlkou dle Vašeho výběru (sláma nebo piliny), krmení 2x denně (seno a jadrné krmivo – oves nebo ječmen) a mistování. Cena nezahrnuje veterinární a po... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 000
 Kč
Pastevní ustájení nejen pro koně se speciálními potřebami
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Z důvodu odchodu mladého valacha do sportovní stáje, nabízím od poloviny října místo v naši malé soukromé stáji v dojezdové vzdálenosti 15 minut od Plzně. Výbehy cca 2 ha, velký přístřešek 6*6 metrů, 2 venkovní boxy - vše udělané vzdušně, podlahy z gumových rohoží, malý zpevněný padock. Výběhy v mírném svahu. V okolí krásné vyjíždky do lesa i na louky. Koně jsou 24/7 pod dohledem kamery a přístup k aplikaci nabízím i majitelům. Máme 3 koně - valach vředař, kobyla s citlivým zažíváním a artrozou a dušný valach bez zubů, ráda bych tedy nabídla místo podobnému koníkovi, který potřebuje speciální péči a majitel nehledá sporovní zázemí. Dědeček má vzhledem k astmatu a chybějícím zubům bezprašný režim - nesteleme v přístřešku, podlaha je z gumových rohoží a navrch dáváme koberce, je krmen 2x denně granulovaným senem + má přístup k pastvě a klasickému senu, které dáváme ven. Ideální by bylo tedy nabídnout ustájení koníkovi s podobným režimem a velký výbeh s přístřeškem by mohli sdílet spolu... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 999
 Kč
Pastevní ustájení koní
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím pastevní ustájení do malého stáda vhodné pro rekreační jezdce, nebo hříbata. Pastviny o velikosti 3 ha se nachází v klidné lokalitě mezi obcemi Rančířov a Pístov u Jihlavy, pouhé 4 km z centra Jihlavy. Koně mají nepřetřžitý přístup k senu, vodě a lizu, v... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 500
 Kč
Pro přepravu koní Touring Country (2 koně) BÍLÝ,
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pro přepravu koní Touring Country (2 koně) BÍLÝ, Přívěs Cheval Liberte Touring Country je lehký špičkový komfortní cestovní přívěs pro 2 koně s přední výstupní rampou, a velmi aerodynamickým tvarem, s možností vnitřní sedlovny, která pojme dvě sedla v plné velikosti. Nabízí brilantní plynulé a velmi komfortní jízdní vlastnosti pro vás i vaše koně, díky nápravám KNOT PULMANN 2, vybavenými pružinami a tlumiči. Výbava: nápravy Pulman2 s pružinami a tlumiči. Celohliníková podlaha s 12mm PVC protiskluzem, čtyři posuvná větrací okna z tvrzeného skla, zadní rampa otevíratelná do boku jako dveře, boční stěny z eloxované... (více v detailu)
Středočeský kraj
259 990
 Kč
Ustájení koní Plzeň
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím volná místa pro ustájení v Kozolupech u Plzně. Areál má výbornou dopravní dostupnost cca 5 min na nádraží a autobusovou zastávku (vlak 1x za hodinu, dále pak autobusy csad + Plzeňská MHD) Nabízíme boxy 3,5 x 3m - podestýlka sláma, seno 3x denně, jádro 3x denně. 11 oddělených výběhů (největší pro společné stádo) celkem 9 ha, koně jsou ve výběhu do 14.30 nebo podle potřeby celodenně. V areálu j... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Ustájení pro koně a pony
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme volná místa na ustájení koní v rodinném areálu JK Marko, Doubek. Pony box - 7.200 ,- / Střední box (pro koníky do 165cm) 7.700,- . Jsme hobby/rekreační areál, který se snaží mít hlavně spokojené koně a majitele. Váš koník má k dispozici box s vyhřívanou napáječkou, žlabem a držákem na liz, na podlaze gumy a podestýlka dle výběru majitele - sláma v ceně, piliny za příplatek. Stáje jsou dřevěné, vzdušné, každý box má své otvírací okno. K boxu také patří skříň na věci, hák na deky, místo v sedlovně na sedlo a uzdečku, a skříňka v plně vybavené šatně - vytápěná, sociální zařízení, sprcha, kuchyňka, pračka na koňské věci. V areálu je k dispozici hala 23 x 43m, osvětlená jízdárna 20 x 60 m a osvětlená kruhovka 1... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 200
 Kč
Boxové ustájení pro koně u Vlašimi
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme ustájení koně v boxu s paddockem, cca 50 km od Prahy a 6 km od Vlašimi, v ceně krytá jízdárna se skokovým materiálem (20 m x 40 m), vybavená šatna a sedlovna, možnost využití solária, koně jsou přes den ve výběhu, na noc v boxu, přítomnost ošetřovatelky celý den, každodenní místování boxu, pod... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 000
 Kč
Auto na přepravu koní (konibus)
Před 10 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
V zastoupení majitele prodám dodávku na přepravu 2 koní váha do 3500kg (stačí ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
550 000
 Kč
přeprava zvířat - certifikovaný přepravce
Před 11 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
nabízíme přepravu nejen vašich koní po celé ČR i Evropě spolehlivým, pohodlným a bezpečným přepravníkem Ifor Williams, nástupní rampa vzadu i vpředu, taženo terénním automobilem s pohonem 4x4. Převezeme vaše hříbata, telata, lamy, kozy i ovce. ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Přeprava koní
Před 12 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme přepravu až 6 koní, popř. jiných zvířat v jedné soupravě po celé EU. Nabízíme dvacetileté zkušenosti s přepravou koní, bezpečnou přepravu klisen s hříbaty, odstávčat, hřebců. Certifikovaný přepr... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pro přepravu koní GOLD 3 ALU (pro 2 koně) ŠEDÝ,
Před 10 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pro přepravu koní GOLD 3 ALU (pro 2 koně) ŠEDÝ, Přívěs pro přepravu 2 koní, Cheval Liberté Gold 3, nabízí velmi vysoký komfort cestování pro vašeho koně, díky nezávislému zavěšení kol PULMANN 2, vybavenému pružinami a tlumiči. V základní výbavě je klasická sedlovna. Bočnice a podlaha jsou sestaveny již z eloxovaných hliníkových profilů, díky kterým je prodloužená životnost na maximum a snížena celková hmotnost přívěsu na minimum. Samozřejmostí je žárově zinkovaný podvozek s nízkou nástupní rampou. Aerodynamický tvar zvyšuje komfort při přepravě. Základní celkovou hmotnost 2600 kg můžeme snížit až... (více v detailu)
Středočeský kraj
239 990
 Kč
Pro přepravu koní GOLD 3 ALU (2 koně) MODRÝ,
Před 10 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pro přepravu koní GOLD 3 ALU (2 koně) MODRÝ, Přívěs pro přepravu 2 koní, Cheval Liberté Gold 3, nabízí velmi vysoký komfort cestování pro vašeho koně, díky nezávislému zavěšení kol PULMANN 2, vybavenému pružinami a tlumiči. V základní výbavě je klasická sedlovna. Bočnice a podlaha jsou sestaveny již z eloxovaných hliníkových profilů, díky kterým je prodloužená životnost na maximum a snížena celková hmotnost přívěsu na minimum. Samozřejmostí je žárově zinkovaný podvozek s nízkou nástupní rampou. Aerodynamický tvar zvyšuje komfort při přepravě. Základní celkovou hmotnost 2600 kg můžeme snížit až n... (více v detailu)
Středočeský kraj
239 990
 Kč
Pro přepravu koní GOLD 3 ALU (2 koně) ČERNÝ,
Před 10 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pro přepravu koní GOLD 3 ALU (2 koně) ČERNÝ, Přívěs pro přepravu 2 koní, Cheval Liberté Gold 3, nabízí velmi vysoký komfort cestování pro vašeho koně, díky nezávislému zavěšení kol PULMANN 2, vybavenému pružinami a tlumiči. V základní výbavě je klasická sedlovna. Bočnice a podlaha jsou sestaveny již z eloxovaných hliníkových profilů, díky kterým je prodloužená životnost na maximum a snížena celková hmotnost přívěsu na minimum. Samozřejmostí je žárově zinkovaný podvozek s nízkou nástupní rampou. Aerodynamický tvar zvyšuje komfort při přepravě. Základní celkovou hmotnost 2600 kg můžeme snížit až n... (více v detailu)
Středočeský kraj
254 891
 Kč
Pro přepravu koní GOLD 3 ALU (2 koně) BÍLÝ, Přívěs
Před 10 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pro přepravu koní GOLD 3 ALU (2 koně) BÍLÝ, Přívěs pro přepravu 2 koní, Cheval Liberté Gold 3, nabízí velmi vysoký komfort cestování pro vašeho koně, díky nezávislému zavěšení kol PULMANN 2, vybavenému pružinami a tlumiči. V základní výbavě je klasická sedlovna. Bočnice a podlaha jsou sestaveny již z eloxovaných hliníkových profilů, díky kterým je prodloužená životnost na maximum a snížena celková hmotnost přívěsu na minimum. Samozřejmostí je žárově zinkovaný podvozek s nízkou nástupní rampou. Aerodynamický tvar zvyšuje komfort při přepravě. Základní celkovou hmotnost 2600 kg můžeme snížit až n... (více v detailu)
Středočeský kraj
239 990
 Kč
Pro přepravu koní Touring Country (2 koně) ČERNÝ,
Před 10 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pro přepravu koní Touring Country (2 koně) ČERNÝ, Přívěs Cheval Liberte Touring Country je lehký špičkový komfortní cestovní přívěs pro 2 koně s přední výstupní rampou, a velmi aerodynamickým tvarem, s možností vnitřní sedlovny, která pojme dvě sedla v plné velikosti. Nabízí brilantní plynulé a velmi komfortní jízdní vlastnosti pro vás i vaše koně, díky nápravám KNOT PULMANN 2, vybavenými pružinami a tlumiči. Výbava: nápravy Pulman2 s pružinami a tlumiči. Celohliníková podlaha s 12mm PVC protiskluzem, čtyři posuvná větrací okna z tvrzeného skla, zadní rampa otevíratelná do boku jako dveře, boční stěny z eloxované... (více v detailu)
Středočeský kraj
259 990
 Kč
Pro přepravu koní Touring Country (2 koně) ŠEDÝ,
Před 10 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pro přepravu koní Touring Country (2 koně) ŠEDÝ, Přívěs Cheval Liberte Touring Country je lehký špičkový komfortní cestovní přívěs pro 2 koně s přední výstupní rampou, a velmi aerodynamickým tvarem, s možností vnitřní sedlovny, která pojme dvě sedla v plné velikosti. Nabízí brilantní plynulé a velmi komfortní jízdní vlastnosti pro vás i vaše koně, díky nápravám KNOT PULMANN 2, vybavenými pružinami a tlumiči. Výbava: nápravy Pulman2 s pružinami a tlumiči. Celohliníková podlaha s 12mm PVC protiskluzem, čtyři posuvná větrací okna z tvrzeného skla, zadní rampa otevíratelná do boku jako dveře, boční stěny z eloxované... (více v detailu)
Středočeský kraj
259 990
 Kč
Pro přepravu koní GOLD ONE PPL, 1 kůň + hříbě,
Před 10 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pro přepravu koní GOLD ONE PPL, 1 kůň + hříbě, Kompaktní a elegantní provedení tohoto přívěsu menších rozměrů poskytuje dokonalou volbu pro ty, kteří hledají efektivní řešení pro přepravu svého koně s důrazem dobrého poměru cena / výkon. Model Cheval Liberté Gold One PPL nabízí nejlepší poměr cena/výkon, přestože má již v základní výbavě komfortní podvozek Pullmann2 s nezávislým zavěšením každého kola a odolnou celohliníkovou podlahu o tl. 25mm, pouze boční stěny z přívěsové PLYWOOD překližky. Jedná se o n... (více v detailu)
Středočeský kraj
179 990
 Kč
Pro přepravu koní Touring Country (2 koně) MODRÝ,
Před 10 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pro přepravu koní Touring Country (2 koně) MODRÝ, Přívěs Cheval Liberte Touring Country je lehký špičkový komfortní cestovní přívěs pro 2 koně s přední výstupní rampou, a velmi aerodynamickým tvarem, s možností vnitřní sedlovny, která pojme dvě sedla v plné velikosti. Nabízí brilantní plynulé a velmi komfortní jízdní vlastnosti pro vás i vaše koně, díky nápravám KNOT PULMANN 2, vybavenými pružinami a tlumiči. Výbava: nápravy Pulman2 s pružinami a tlumiči. Celohliníková podlaha s 12mm PVC protiskluzem, čtyři posuvná větrací okna z tvrzeného skla, zadní rampa otevíratelná do boku jako dveře, boční stěny z eloxovaného hliníku, výsuvná AIRTECH roleta nad zadní rampou, boční opěrné matrace pro koně, automatické opěrné kolečko, přední rampa na levé straně, přední žokejové dveře v plné výšce na pravé straně, hlavovou přepážku, vnitřní světlo. Parametry: Vnější rozměry: DxŠxV: 447cm, 215 cm, 275 cm, vnitřní rozměry: DxŠxV: 320 cm, 167 cm, 230 cm, celková hmotnost: (1400-2600) 2600 kg, provozní... (více v detailu)
Středočeský kraj
259 990
 Kč
Pro přepravu zvířat MAXI 2 modrý, pro 2 velké koně
Před 10 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pro přepravu zvířat MAXI 2 modrý, pro 2 velké koně, Profesionální přívěsy Cheval Liberté MAXI 2 jsou určeny k přepravě 2 velkých koní se stáním šikmo (diagonálně). Jedná se o špičkový přívěs ve své třídě, který je určen pro to nejprofesionálnější využití. Boční stěny a podlaha přívěsu jsou složeny z hliníkových panelů spojených zámky. Střechní a přední část je vyrobena z monobloku 5-ti vrstvého laminátu s integrovanými ocelovými výztuhami . Dokonalý snížený podvozek Pulmann2, s ne... (více v detailu)
Středočeský kraj
383 399
 Kč
Pro přepravu zvířat MAXI 2 černý, pro 2 velké koně
Před 10 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pro přepravu zvířat MAXI 2 černý, pro 2 velké koně, Profesionální přívěsy Cheval Liberté MAXI 2 jsou určeny k přepravě 2 velkých koní se stáním šikmo (diagonálně). Jedná se o špičkový přívěs ve své třídě, který je určen pro to nejprofesionálnější využití. Boční stěny a podlaha přívěsu jsou složeny z hliníkových panelů spojených zámky. Střechní a přední část je vyrobena z monobloku 5-ti vrstvého laminátu s integrovanými ocelovými výztuhami . Dokonalý snížený podvozek Pulmann2, s ne... (více v detailu)
Středočeský kraj
403 578
 Kč
Pro přepravu koní Touring Country XL 2 koně BÍLÝ,
Před 10 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pro přepravu koní Touring Country XL 2 koně BÍLÝ, Technické parametry Cheval Liberté Touring Country XL: Doložitelnost: 1645 kg Provozní hmotnost: 955 kg Celková hmotnost: 1100-2600 kg Vnější rozměry: DxŠxV: 497 x 228 x 272 cm Vnitřní rozměry: DxŠxV: 369 x 179 x 240 cm Stěny: hliníkové panely ALULINE o tl. 18 mm Kola (ocelová, nebo ALU): 185/65 R14 Podlaha: celohliníková, 25 mm Podvozek: PULLMAN 2 Rychlost: 140 km/h Výbava přívěsu Touring Country: Nápravy KNOTT PULLMAN 2 s pružinami a tlumiči Podlaha hliníková o tl. 25 mm + 8mm PVC Boční stěny ALULINE panely o tl. 18 mm Střecha a přední část z laminátu o tl. 8 mm Přední ALU rampa (1.1m) s ... (více v detailu)
Středočeský kraj
299 990
 Kč
Ježdění nebo pronájem koně
Před 12 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Zdravím, nabízím ježdění nebo dlouhodobý pronájem 2 koní, jedna se o valacha 14let, a o kobylu 7let. nejlépe zkušenou osobu, k... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Pro přepravu koní Touring Country XL Šedý,
Před 10 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pro přepravu koní Touring Country XL ŠEDÝ, Technické parametry Cheval Liberté Touring Country XL: Doložitelnost: 1645 kg Provozní hmotnost: 955 kg Celková hmotnost: 1100-2600 kg Vnější rozměry: DxŠxV: 497 x 228 x 272 cm Vnitřní rozměry: DxŠxV: 369 x 179 x 240 cm Stěny: hliníkové panely ALULINE o tl. 18 mm Kola (ocelová, nebo ALU): 185/65 R14 Podlaha: celohliníková, 25 mm Podvozek: PULLMAN 2 Rychlost: 140 km/h Výbava přívěsu Touring Country: Nápravy KNOTT PULLMAN 2 s pružinami a tlumiči Podlaha hliníková o tl. 25 mm + 8mm PVC Boční stěny ALULINE panely o tl. 18 mm Střecha a přední část z laminátu o tl. 8 mm Přední ALU rampa (1.1m) s pro... (více v detailu)
Středočeský kraj
299 990
 Kč
Pro přepravu koní Touring Country XL Modrý,
Před 10 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pro přepravu koní Touring Country XL MODRÝ, Technické parametry Cheval Liberté Touring Country XL: Doložitelnost: 1645 kg Provozní hmotnost: 955 kg Celková hmotnost: 1100-2600 kg Vnější rozměry: DxŠxV: 497 x 228 x 272 cm Vnitřní rozměry: DxŠxV: 369 x 179 x 240 cm Stěny: hliníkové panely ALULINE o tl. 18 mm Kola (ocelová, nebo ALU): 185/65 R14 Podlaha: celohliníková, 25 mm Podvozek: PULLMAN 2 Rychlost: 140 km/h Výbava přívěsu Touring Country: Nápravy KNOTT PULLMAN 2 s pružinami a tlumiči Podlaha hliníková o tl. 25 mm + 8mm PVC Boční stěny ALULINE panely o tl. 18 mm Střecha a přední část z laminátu o tl. 8 mm Přední ALU rampa (1.1m) s pro... (více v detailu)
Středočeský kraj
299 990
 Kč
Další nabídky najdete zde: Péče o dům, zahradu, zvířata