Odtahová služba, doprava

Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme služby odtahovým vozidlem. Odtah nepojízdných a havarovaných vozidel, přeprava na opravy a STK. Doprava stavebních a zemědělských strojů - malotrakt... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Doprava,přeprava , odtah vozidel, strojů a techniky
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
nabízíme převoz strojů a techniky. Lokalita celá Č.R.,EU. Přeprava zemědělské techniky, zetor, traktory, pásové bagry, stavební stroje, stavební techniku, ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Odtah vozidel,preprava osob a materialu,dovoz vozidel
Před 1 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Odtah vozidel.preprava osob a materialu,zbozi,expresni preprava,dovoz v... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Přeprava doprava dopravce dodávka
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím přepravu dopravu dodávkou Ford Transit firmám i soukomím osobám. Po domluvě doprava možná ještě ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Kontejnerová doprava + stavby a demolice.
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Naše kontejnerová doprava je tu pro vás! Nabízíme kompletní řešení pro vaše potřeby přepravy v oblasti stavebnictví. Naše služby zahrnují: Odvoz stavebních strojů: Bezpečně přepravíme vaše stavební stroje na... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Přeprava s hydraulickou rukou, jeřábnické práce
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím přepravu nákladním autem s hydraulickou rukou v Praze a středočeském kraji. Uveze max 9t. Převážíme stave... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Nabízím opravy a odtah vozidel a nákladu po ČR
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím opravy vozidel Alfa Romeo - Fiat odtah aut na opravu , na ekolikvidaci , odtah do vašeho... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Přivezu odvezu přestěhuji nákladním autem Iveco 6 tun valník
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Provádíme práce s nákladním autem Iveco 6tun,valník, ložná plocha 2,5 x 6,5 m , přivezu-odvezu pevné materiály stěhování, stavební práce, doprava materiálu, převoz vozidel, o... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Odtahová služba Strakonice, přeprava vozidel
Před 7 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Non-Stop Odtahová služba Odtah havarovaných vozidel Odtah v případě poruchy vozidla Nabízím odtah vašeho vozu po celé ČR i ze zemí celé Evropy. Možná přeprava i dvou vozidel najednou. Odtah ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Odtah vozidel , preprava automobilu , Odtahová služba
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím přepravu vozidla Odtah po Praze 1500,- až 2500,- Mimo Prahu od 15,- km Dovoz automobilu EU , Až 3 vozidla od 25,- km Natažení hydraul. navijakem 200,- Manipulace automat , zasek... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15
 Kč
Kontejnerová doprava
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Přeprava sypkých a jiných materiálů. Přeprava strojů, doprava hydraulickou rukou. Přistavení kontejneru, odvoz suti
Zlínský kraj
Neuvedeno
Odtahová služba
Před 7 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Nabízím odtah, přepravu vozidel nebo i různého nákladu v rámci ČR a EU. Odtah vozidel i s posádkou....7 míst. Přeprava dvou vozů najednou. Nemusí být vše nutně na plato, disponujeme i skříňovými vozy do 3.5t. Není problém zařídit ekologickou likvidaci nebo dovozovou STK. Pro ví... (více v detailu)
Pardubický kraj
10
 Kč
Doprava písku, betonu, štěrku. Stěhování a vyklízení
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Doprava písku, betonu, štěrku, suti. Stěhování a vyklízení sklepů, půd a nemovitosti. Přeprava... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Stěhování / Doprava / Vyklízení
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Zdravím, po domluvě nabizim přepravu všeho možného. Rozměr d350/v220/ a až 1300kg Pouze volat +420 732 246 717
Ústecký kraj
500
 Kč
Odtahova služba / přeprava materiálu
Nabízím odtah vozidel včetně dodávek , karavanu a maringotek,lesní a zemědělské techniky,traktoru,ještěrky,vysokozdvizneho vozíku,vojenské techniky,v3s,bagru,dampru,stavební techniky,umím i dvě dodavky najednou nebo i nalozenou dodavku. Rozměry prepravniku s rovnou plnou podlahou a sajtnami 8,5x2,5m Rozměry Odtahovky 6,5x2,3m Rozměry plata 4x2m Na kterým jdou odvést jak osobní auta třeba i bez kola nebo po bouračce tak vsemozny materiál paletove zboží,dříví trámy krovy nebo třeba i suť vše je na dohodě. Možnost vyprosteni a nalozeni navijakem o sile 7t Při odtahu jsem schopen odvést i posádku odtahovaného vozidla až 5lidi Možnost dovezeni a zapůjčení náhradního vozu volkswagen passat B6 combi 2.0tdi. Pokud se vám auto poroucha při cestě na dovolenou aby jste nemuseli jet domu. A zároveň možnost opravy vašeho vozu,... (více v detailu)
Neuvedeno
Autodoprava : nakladni doprava
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Valnik 5,5 tuny lozna plocha 5 metru Valnik 5 tuna lozna plocha 6 metru Dobrý den, nabízíme svoje služby se sklápěčkou, valníkem do 3,5 tuny a 5 tuny, jako nakladni taxi. Dovoz, odvoz všeho možného. Vyklizeni věcí, odvoz a likvidace bordelu. Odvoz palet. (Písku, štěrku, betonu, hlíny, dřeva, uhlí, suti, betonu, ruzn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25
 Kč
KONTEJNEROVÁ DOPRAVA + ZEMNÍ PRÁCE
Nabízíme služby v oblasti kontejnerové přepravy. K přepravě používáme nákladní automobily MAN a IVECO DAILY s hákovým nosičem kontejnerů. Kontejnerová doprava umožňuje: - dopravu sypkých materiálů – písek, štěrk, kamenivo, beton, zemina a další - dopravu stavebních materiálů - odvoz sutě a zeminy z pozemku - odvoz komunálního odpadu - převoz pracovních stro... (více v detailu)
Neuvedeno
KONTEJNEROVÁ DOPRAVA 4x4 HYDRAULICKÁ RUKA
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme speciální práce s MAN TGM 13.240 4x4 s HR. - kontejnerová přeprava s HR, - paletová přeprava, - manipulace s paletami. - převoz sypkých materiálů, betonu, zeminy - dov... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Odtahová služba NON-STOP, autodoprava
Před 12 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme služby odtahovým vozidlem. Odtah nepojízdných a havarovaných vozidel, přeprava na opravy a STK. Dovoz vozidel s celé EU. Doprava stavebních a zemědělských strojů - malotraktory, ... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Odtahová služba NON-STOP, autodoprava
Před 12 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme služby odtahovým vozidlem. Odtah nepojízdných a havarovaných vozidel, přeprava na opravy a STK. Dovoz vozidel s celé EU. Doprava stavebních a zemědělských strojů - malotraktory, vlečky. Přepravu stavebních materiálů mim... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Přeprava Strojů Kontejnerová doprava Hydraulická ruka
Před 10 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme přepravu strojů do 9T Kontejnerová doprava Doprava s hydraulickou rukou Přeprava stavebního materiálu Odtahová služba nákladních,vozidel osobních,plachtových do... (více v detailu)
Ústecký kraj
1
 Kč
Pronájem odtahovky
Před 7 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Půjčím odtahový vůz Fiat Ducato 2.8 JTD. Řidičský průkaz skupiny B do 3500kg, ložná plocha 2 x 4.8 m, 7 míst, papírová doložitelnost 1417kg, TZ 2000kg, el. naviják, nájezdy, dálniční známka CZ. Od 21 let, 2x CZ doklad. 2500......limit 400km... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 500
 Kč
Odtahová služba NON-STOP
Před 12 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme služby odtahovým vozidlem. Odtah nepojízdných a havarovaných vozidel, přeprava na opravy a STK. Dovoz vozidel s celé EU. Doprava stavebních a zeměd... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Odtah aut, dodávek, obytných aut
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízíme odtah, přepravu vozidel (plachtová dodávka), materiálu či techniky s max. hmotností 2500 kg, délka ložné plochy až 8 m. Při odtahu jsme schopni odvézt i posádku až 6 osob, či nabídnou zapůjčení náhradního vozidla či dodávky (až... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 000
 Kč
stěhování, přeprava dodávkou, odvoz věcí
Před 9 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
poskytuji přepravu dodávkou po Ostravě, okolí i po celé ČR. Jsme nejlevnější přepravce v Ostravě. přeprava nábytku - sedačky, koberce, skříně apod. (včetně výnosu) dovoz ledničky, pračky,... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Autodoprava po ČR i do zahraničí
Před 9 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme spolehlivou autodopravu s našimi dodávkami po celé ČR i do zahraničí. K dispozici máme dodávky s nosností do 3,5 tuny a objemem do 13 m³, ideální pro přepravu nákladu různých velikostí. Zajišťujeme také stěhování, přepravu zboží nebo materiálu, odtah vozidel a nabízíme možnost zapůjčení samotné dodávky. Ceník služeb: - Cena za kilo... (více v detailu)
Zlínský kraj
12
 Kč
Další nabídky najdete zde: Logistika